2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Masallah cok az kalmis ya :) senin tosbikte uykucu uslulardan olacak ne guzel.
Aynen canım az kaldı: ) umarım çıktığında da uykucu olur: )

Aklına kötüyü getirme canım. Doktorun zaten kontrollerinde rahim durumuna göre sana bilgi verir, sen de bebeğin aşağıya inip inmediğini anlarsın ona göre tarih öne çekilir. Benim de 7 temmuza günümü vermişti, dün kontrol biraz sıkıntılı olunca hiç risk almayalım haftaya alalım dedi. Zaten benimki devlette olacağı için hep doktoruma ulaşamama korkum vardı iyi oldu: ) Kontrolde muhakkak sor zamanımı beklermi diye bana geçen hafta gittiğim özel dr da vaktini beklemez bu bebek demişti.

Valla misam kiloya ya da Göbeğe göre farketmiyomuş dedi ama eğlence olarak düşünerek yap kendini şartlama öyle kısmet işi bu
zaten öle denerim deneyince yazarım şimdi işte deneyipte rezil olmayım :)
rabbim yardımcın olsun..

Rabbim yardımcın olsun bebeğinin yüzü suyu hurmetine iyi geçer inşallah :)

Gunaydinlar İki gündür gün boyu elektrikler kesik hayat felç sıcaktan bayılıyoruz kızlar buraya da bakamadim haliyle.Doğum yapanlar ve yapıyor olanlara hayırlı dogumlar diliyorum

canm senin sezeryanmıydı erken mi alacak doğum 20 temmuz görünüyor

sata gore 20 temmuz.benim tup bebek.dondurulmus embriyo ile hamile kaldim.onda sat belirleyici olmuyor cok fazla.normalde bayram sonrasi alinacakti 11 temmuzda ama rahim boyunda kisalma var.bayram uzun riske atmak istemiyoruz.doktor da cuma gunku nstye gore karar verecek gunumuze.8 temmuzu bekleyebiliriz belki diyor doktor ama benim hiccccc umudum yok 2.7 rahim boyu.1 hafta once 3.5 idi

hayırlısı olsun canım ikinizde sağlıklı olunda

Günaydın :)
Senam72015 canım inşallah sınavın güzel geçer..
misam heycanla güzel haberini bekliyoruz :)
D Daisymom gününüz belli olmuş gözünüzaydıııın :)
N Nesri0621 canım akıllılık mı ettik yoksa ayvayı mı yedik bilmiyorum :) doğurup doğurup kaçacak bu hatunlar :)
B bebek4856 canım sonuncu belli :) :) :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…