- 20 Ocak 2015
- 8.708
- 8.197
- 248
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #60.881
Sona kalan dona kalmaz inşallah kizherkes doğurup kaçarsa kim bize dua edecek :) doğurup gitmeyin sakin fururum hea:)
1 gun olucak arası kuzularınBende 22 bebegim allah yardimcimi olsunsima88
1 gun olucak arası kuzularınBende 22 bebegim allah yardimcimi olsunsima88
Aynen canım az kaldı: ) umarım çıktığında da uykucu olur: )Masallah cok az kalmis ya :) senin tosbikte uykucu uslulardan olacak ne guzel.
D Daisymom aaa hadi hayırlısıı...ben de bayramı atlayamamamktan korkuyorum dr 8 temmuz dedi ya..herkesler 2. ler erken geliyor deyip canımı sıkıyo.keza kuzenim de tarihinden 4 ün önce suyu geldi ...benim dr un verdiği tarih tam 38+6 yani 39 u da tamamlatıyor.bayramda almalıydım dedi ama personel sıkıntı dedi.yarın konuşucam tekrar arifeden 1 gün önce falan olsa çok mu erken diyee...can sıkıntısı yaaa...korkar oldum herşeyden
canm senin sezeryanmıydı erken mi alacak doğum 20 temmuz görünüyorgunaydin guzel annisler
bugun dogumu olan arkadasimiza hayitli dogumlar diliyorum.sagsalim bebegini kucagina alsin insallah
bizimde son 1 haftamiz sanirim:)
Valla misam kiloya ya da Göbeğe göre farketmiyomuş dedi ama eğlence olarak düşünerek yap kendini şartlama öyle kısmet işi bubunu yapınca doğurursam :) ya bide ben çok kiloluyum göbüşüm çok büyük yapabilirmiyim ki :)
zaten öle denerim deneyince yazarım şimdi işte deneyipte rezil olmayım :)Valla misam kiloya ya da Göbeğe göre farketmiyomuş dedi ama eğlence olarak düşünerek yap kendini şartlama öyle kısmet işi bu
rabbim yardımcın olsun..Ben şimdi sınava gidiyrm sevgili anneler ve anne adayları bana da dua edin olur mu çok korkyrm sınavdan çok sınav ayında kötü olmaktan korkyrm baya uzun bi sınav da misam ı da çok merak edyrm inş hayırlısıyla alır bebeğini kucağına
Rabbim yardımcın olsun bebeğinin yüzü suyu hurmetine iyi geçer inşallah :)Ben şimdi sınava gidiyrm sevgili anneler ve anne adayları bana da dua edin olur mu çok korkyrm sınavdan çok sınav ayında kötü olmaktan korkyrm baya uzun bi sınav da misam ı da çok merak edyrm inş hayırlısıyla alır bebeğini kucağına
Bnce once kimin doguracagi hic belli olmuyo. En erken doguranlardan biri bn olmaliydim. 4 temmuz dogum tarihimdoğum sırası için bence bir liste yapalım bakalım sona kim kalacak :):)
o yüzden diyorum kim sona kalacak :) bende sona kalacak gibime geliyor sanırım ben normal yapıcam :)Bnce once kimin doguracagi hic belli olmuyo. En erken doguranlardan biri bn olmaliydim. 4 temmuz dogum tarihim
Ama beklenen dogum tarihi bnden sonra olanlar bile dogurmaya basladi :)
canm senin sezeryanmıydı erken mi alacak doğum 20 temmuz görünüyor
hayırlısı olsun canım ikinizde sağlıklı olundasata gore 20 temmuz.benim tup bebek.dondurulmus embriyo ile hamile kaldim.onda sat belirleyici olmuyor cok fazla.normalde bayram sonrasi alinacakti 11 temmuzda ama rahim boyunda kisalma var.bayram uzun riske atmak istemiyoruz.doktor da cuma gunku nstye gore karar verecek gunumuze.8 temmuzu bekleyebiliriz belki diyor doktor ama benim hiccccc umudum yok 2.7 rahim boyu.1 hafta once 3.5 idi
Canım bunlar ücretli sanırım? Sen nasıl içlerini boşaltın word e aldın?Tabiiki cnm Zazzle. com arama yerine bayb labels yazınca 207 sayfalık seçenek; )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?