2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
sen sondan bi önce ol. senden sonra da B bugza var. allah sıralı doğumlar nasip etsin hepimize. erken doğurmak yook

oy oy hoşgelmiş pamuk şekeeeeer :) gözümüzaydınnn :) geçmiş olsun canım benim :)

Oyyy yesin o pamuk şekeri teyzesi bol bol kokla bizim için de Rabbim sağlıklı hayırlı uzun omurlu bi evlat olmasını nasip etsin kuzucuga

canım senin adına çok sevindim Rabbim bebeğin ve eşinle nice güzel yıllar nasip etsin ayrıntıları bekliyoruz

Gözün aydın canım, allah uzun ömür versin pamuk şekerine pufidik yanaklarından patilerinden öper onu teyzeleri

Ayyyy çok tebrik ederim maşallah ikinize de.!! Allah yavruna hayırlı, sağlıklı, uzun ömürler versin.. Darısı başımıza..

Yaşasın
Çok şükür kavuştunuz demek
Çok Mutlu oldum
Bi yavrumuz daha dünyaya geldi
Hayırlı sağlıklı uzun ömürlü olsun yavrucuk
Allah ım sana da tez vakitte toparlanma nasip etsin inşaallah

interiorarchitect 1cicek3bocek rahat olun canlar burdayız biz gitmiyoruz bi yere arada çok fark da yok hani terk etmeyiz sizi benimki beklerse eğer 23 temmuzu gösteriyo sona doğru inşallah da hiç zannetmiyorum 15i gibi bekliyorum ben sizleri de meraklabeklicem topiğin daimilerisiniz siz canım
misam allah bağışlasın cnm çok sevindim öp yerimize pamuğu

Kızlar bu arada dün serum sebebiyle gittiğimizde dr ablamız Ertuğrul A da baktı
Bin şükür iyi
Burnu ve dudağı tıpkı sen diyor dr umuz
Ve aylar sonra yüzünü görebildik
Uykucu uyuyordu
Öyle güzel ki rüya gibi hayal gibi
Bin şükür

Yavruların kucağına alan arkadaşlarım neler hissediyor net olarak bilemiyorum ama ulturasyon da bile bal gibiydiler

Rabb im saalık versin çok şükür

allah uzun omurler versin.hayirli olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…