- 20 Ocak 2015
- 8.708
- 8.197
- 248
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #60.901
sen sondan bi önce ol. senden sonra da B bugza var. allah sıralı doğumlar nasip etsin hepimize. erken doğurmak yookGünaydın :)
@Senam72015 canım inşallah sınavın güzel geçer..
misam heycanla güzel haberini bekliyoruz :)
@Daisymom gününüz belli olmuş gözünüzaydıııın :)
N Nesri0621 canım akıllılık mı ettik yoksa ayvayı mı yedik bilmiyorum :) doğurup doğurup kaçacak bu hatunlar :)
B bebek4856 canım sonuncu belli :) :) :)
Hiç belli olmaz ki :) hayırlısı[/QUOTE]
doğru söylüyorsun canım ama inşallah zamanını bekler minnakım :)[/QUOTE]Hiç belli olmaz ki :) hayırlısı
oy oy hoşgelmiş pamuk şekeeeeer :) gözümüzaydınnn :) geçmiş olsun canım benim :)Kızlar biz çıktık çok şükür kavuştum pamuk şekerime :) herşey çok iyi ikimizde çok iyiyiz,dualarınızı hiçbir zaman esirgemediniz Allah razı olsun herkestenbiraz toparlanayım ayrıntıları yazacağım
OyyyKızlar biz çıktık çok şükür kavuştum pamuk şekerime :) herşey çok iyi ikimizde çok iyiyiz,dualarınızı hiçbir zaman esirgemediniz Allah razı olsun herkestenbiraz toparlanayım ayrıntıları yazacağım
canım senin adına çok sevindim Rabbim bebeğin ve eşinle nice güzel yıllar nasip etsin ayrıntıları bekliyoruzKızlar biz çıktık çok şükür kavuştum pamuk şekerime :) herşey çok iyi ikimizde çok iyiyiz,dualarınızı hiçbir zaman esirgemediniz Allah razı olsun herkestenbiraz toparlanayım ayrıntıları yazacağım
Gözün aydın canım, allah uzun ömür versin pamuk şekerineKızlar biz çıktık çok şükür kavuştum pamuk şekerime :) herşey çok iyi ikimizde çok iyiyiz,dualarınızı hiçbir zaman esirgemediniz Allah razı olsun herkestenbiraz toparlanayım ayrıntıları yazacağım
amin canım benimmm inşallah bütün bebişler sağlıkla doğsundoğru söylüyorsun canım ama inşallah zamanını bekler minnakım :)
Sağlıklıca gelsinde inşallah
Spinal diye dusunitoeum ama aon anda bellinilmaz cok korkuyorum cunku igneden falan1 gun olucak arası kuzularınsağ salim insallah canim genel mi spinal mi olucak
Ayyyy çok tebrik ederim maşallah ikinize de.!! Allah yavruna hayırlı, sağlıklı, uzun ömürler versin.. Darısı başımıza..Kızlar biz çıktık çok şükür kavuştum pamuk şekerime :) herşey çok iyi ikimizde çok iyiyiz,dualarınızı hiçbir zaman esirgemediniz Allah razı olsun herkestenbiraz toparlanayım ayrıntıları yazacağım
Kızlar biz çıktık çok şükür kavuştum pamuk şekerime :) herşey çok iyi ikimizde çok iyiyiz,dualarınızı hiçbir zaman esirgemediniz Allah razı olsun herkestenbiraz toparlanayım ayrıntıları yazacağım
Kızlar biz çıktık çok şükür kavuştum pamuk şekerime :) herşey çok iyi ikimizde çok iyiyiz,dualarınızı hiçbir zaman esirgemediniz Allah razı olsun herkestenbiraz toparlanayım ayrıntıları yazacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?