- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #60.921
Ben de dün sordum spinal dedi doktor. Ağrı sizi vs için spinal mi daha iyi epidural mi ikisi arasında fark ne biliyo musun peki canım?Spinal diye dusunitoeum ama aon anda bellinilmaz cok korkuyorum cunku igneden falan
Yane nebılım benm bu ıkıncı ama ılk bebek hassas sen emzrcn gogslern yara olcak belki acıksa dolancan sıcaklr ztn fena benm hazırn dogummda hatrldklrm bıle cocuk uyumaya meıllı sarılık olma rıskı oluyr vs bazn gaz sen bak bakalım durumaaa göre yınedeAy öyle mi diyosunuz aslında eşimde gitmeyelim diyo ama ablamların gitmesi de bana bağlı ya sanki herkesin tatilini etkiliyomuşum gibi geliyo.bana kalsa ne tatil ne de başka bişey umrumda değil tek istediğim bebekle ilgilenmek ama zatne doğacağı da belli.en iyisi ben hayırlısıyla bi kucağıma alm öyle karta veririm belki kendim de kötü olcm bilmyrm ki ilk doğum sonuçta sağol cnm yorum için
Biz pazar eve gectik cok sükür cnm.ölçüm eve gecince hic yapmadim hastanede 1 kez 180 oldu sonra normale dondu.dünde Beray ı cocuk doktoruna goturduk hersey iyi dedi kan sekerine bakti ac karnina 100 cikti gayet guzel dedi.sende de sorun olmicak insallah bak diyet ölçümler onemli beni cumartesi hastaneye yatiriyodu doktor cok dengesiz gidiyo şeker diye.diyet kahvalti yaptim aclik 95 tokluk 180 3 saat sonra 70 cok dengesizdi yatiralim dedigi gun dogdu zaten.mutlu dogum haberlerinizi bekliyorum artikamin beterim ...bu verdiğin bilgiler çok önemli bu halinde zaman ayırıp yazdığın için binlerce teşekkür ederim sana....saat başı uyandıracağım o zaman dua et benim kızımıda versinler yanıma ne zaman gidiyorsun eve ölçümler nasıl hem senin hem bebeğin inşallah normale dönersiniz ikinizde
ayy teşekkür ederiz canım beniiim :) hayırlısıyla sizler kucağınıza alın gelin sonra da bizi gönderin :)interiorarchitect @gvn1907 rahat olun canlar burdayız biz gitmiyoruz bi yere arada çok fark da yok hani terk etmeyiz sizi benimki beklerse eğer 23 temmuzu gösteriyo sona doğru inşallah da hiç zannetmiyorum 15i gibi bekliyorum ben sizleri de meraklabeklicem topiğin daimilerisiniz siz canım
misam allah bağışlasın cnm çok sevindim öp yerimize pamuğu
Canım benim çok geçmiş olsun :) maşallah. Öp kokla meleğini miss gibi :)Kızlar biz çıktık çok şükür kavuştum pamuk şekerime :) herşey çok iyi ikimizde çok iyiyiz,dualarınızı hiçbir zaman esirgemediniz Allah razı olsun herkestenbiraz toparlanayım ayrıntıları yazacağım
Sağol Can'ım, merak etme bebişler fırsat verdikçe burada oluruz. Ben merak ederim zaten kim doğurdu, ne oldu diye :)))Günaydın :)
@Senam72015 canım inşallah sınavın güzel geçer..
misam heycanla güzel haberini bekliyoruz :)
D Daisymom gününüz belli olmuş gözünüzaydıııın :)
@Nesri0621 canım akıllılık mı ettik yoksa ayvayı mı yedik bilmiyorum :) doğurup doğurup kaçacak bu hatunlar :)
@asena38 canım sonuncu belli :) :) :)
Gozun aydin canim benim. Cok sevindim :) saglikla mutlulukla büyütünKızlar biz çıktık çok şükür kavuştum pamuk şekerime :) herşey çok iyi ikimizde çok iyiyiz,dualarınızı hiçbir zaman esirgemediniz Allah razı olsun herkestenbiraz toparlanayım ayrıntıları yazacağım
Gözümüz aydın canım, sağlıkla büyüsün yavruşun inşallah. Darısı bizim başımızaKızlar biz çıktık çok şükür kavuştum pamuk şekerime :) herşey çok iyi ikimizde çok iyiyiz,dualarınızı hiçbir zaman esirgemediniz Allah razı olsun herkestenbiraz toparlanayım ayrıntıları yazacağım
oh süper o zaman :) yalnız kalmıcaz bu gidişle :)Sağol Can'ım, merak etme bebişler fırsat verdikçe burada oluruz. Ben merak ederim zaten kim doğurdu, ne oldu diye :)))
misam gözün aydın, sağlıkla büyüsün yavrun
Adı da cok guzelmis minnoşun,adiyla yaşasin BerayBiz pazar eve gectik cok sükür cnm.ölçüm eve gecince hic yapmadim hastanede 1 kez 180 oldu sonra normale dondu.dünde Beray ı cocuk doktoruna goturduk hersey iyi dedi kan sekerine bakti ac karnina 100 cikti gayet guzel dedi.sende de sorun olmicak insallah bak diyet ölçümler onemli beni cumartesi hastaneye yatiriyodu doktor cok dengesiz gidiyo şeker diye.diyet kahvalti yaptim aclik 95 tokluk 180 3 saat sonra 70 cok dengesizdi yatiralim dedigi gun dogdu zaten.mutlu dogum haberlerinizi bekliyorum artik
Ortadan kaybolup bi geliuorsun ki 39 olmussun masallah valla ne ara sona geldin ben anlamadimNasılsınız kızlar bugun 39 a girdim hayrlısı bakalım halaaa tık yokPzrtesı cagrdı dr. Beni 39bitimi yane ogn karar verck duruma göre
Oy oy oy bi prenses daha gelmişKızlar biz çıktık çok şükür kavuştum pamuk şekerime :) herşey çok iyi ikimizde çok iyiyiz,dualarınızı hiçbir zaman esirgemediniz Allah razı olsun herkestenbiraz toparlanayım ayrıntıları yazacağım
Size kandirik yapmis annesi :) hayirlisiyla vaktinde kucagina alirsin insallah canim.Merhaba canlarım, dün gece 12 ye kadar hastaneydik. Nst ler, serumlar yine kasılmalar. Sabah tekrar gittik sezeryana gireceğim diye gittim ama bu seferde kasılma yokDoktorum bekleyelim dedi. Anestezi için tahlilleri verdik ve geldik. Şimdi evdeyiz cumaya kadar bişey olmazsa cuma tekrar kontrol... Beklemedeyiz hala. Hepinize desteklerinizden dolayı çok teşekkür ederim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?