2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Yane nebılım benm bu ıkıncı ama ılk bebek hassas sen emzrcn gogslern yara olcak belki acıksa dolancan sıcaklr ztn fena benm hazırn dogummda hatrldklrm bıle cocuk uyumaya meıllı sarılık olma rıskı oluyr vs bazn gaz sen bak bakalım durumaaa göre yınede

Biz pazar eve gectik cok sükür cnm.ölçüm eve gecince hic yapmadim hastanede 1 kez 180 oldu sonra normale dondu.dünde Beray ı cocuk doktoruna goturduk hersey iyi dedi kan sekerine bakti ac karnina 100 cikti gayet guzel dedi.sende de sorun olmicak insallah bak diyet ölçümler onemli beni cumartesi hastaneye yatiriyodu doktor cok dengesiz gidiyo şeker diye.diyet kahvalti yaptim aclik 95 tokluk 180 3 saat sonra 70 cok dengesizdi yatiralim dedigi gun dogdu zaten.mutlu dogum haberlerinizi bekliyorum artik

ayy teşekkür ederiz canım beniiim :) hayırlısıyla sizler kucağınıza alın gelin sonra da bizi gönderin :)

Canım benim çok geçmiş olsun :) maşallah. Öp kokla meleğini miss gibi :)

Sağol Can'ım, merak etme bebişler fırsat verdikçe burada oluruz. Ben merak ederim zaten kim doğurdu, ne oldu diye :)))

misam gözün aydın, sağlıkla büyüsün yavrun

Son düzenleme:
Gozun aydin canim benim. Cok sevindim :) saglikla mutlulukla büyütün
Siz keyfinize bakin koklaşın biz sizi bekleriz

Gözümüz aydın canım, sağlıkla büyüsün yavruşun inşallah. Darısı bizim başımıza

Adı da cok guzelmis minnoşun,adiyla yaşasin Beray

Merhaba canlarım, dün gece 12 ye kadar hastaneydik. Nst ler, serumlar yine kasılmalar. Sabah tekrar gittik sezeryana gireceğim diye gittim ama bu seferde kasılma yok Doktorum bekleyelim dedi. Anestezi için tahlilleri verdik ve geldik. Şimdi evdeyiz cumaya kadar bişey olmazsa cuma tekrar kontrol... Beklemedeyiz hala. Hepinize desteklerinizden dolayı çok teşekkür ederim...

Oy oy oy bi prenses daha gelmiş gözümüz aydın hayırlı sağlıklı ömürler miniğimize

Size kandirik yapmis annesi :) hayirlisiyla vaktinde kucagina alirsin insallah canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…