- 8 Ekim 2015
- 2.582
- 3.323
- 133
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #60.941
Canım bunlar ücretli sanırım? Sen nasıl içlerini boşaltın word e aldın?
Canım gözün aydın. Allah analı babalı büyütmek nasip etsin. Bebişine ve kendine iyi bak....Kızlar biz çıktık çok şükür kavuştum pamuk şekerime :) herşey çok iyi ikimizde çok iyiyiz,dualarınızı hiçbir zaman esirgemediniz Allah razı olsun herkestenbiraz toparlanayım ayrıntıları yazacağım
Sağ ol canım benim yaptım ben direkt telefon dan yapıp ss yaptım sonra da bs a attım sıra çıktı almakta :)cnm " customize it" yazan yeri tıkla. sonra ingilizce isim yazan yeri çıft tıkla o zaman bebeğin ismini yaz. örneğin "hoşgeldin bebeğim" sonra tarih olan yere doğum tarihini yaz yada bnim gibi normal olupta tarihini bilmiyosan temmuz, 2016 yaz.
sonra altında "art viev " yazan yeri tıkla prtscreen yap . sonra painte onu kırp worde yapıştır. eee wordde de küçült yan yana kopyala bu kadar :)
Kızlar biz çıktık çok şükür kavuştum pamuk şekerime :) herşey çok iyi ikimizde çok iyiyiz,dualarınızı hiçbir zaman esirgemediniz Allah razı olsun herkestenbiraz toparlanayım ayrıntıları yazacağım
gozun aydin canim oamuk sekere masallah ayrintilari bekliyoruzKızlar biz çıktık çok şükür kavuştum pamuk şekerime :) herşey çok iyi ikimizde çok iyiyiz,dualarınızı hiçbir zaman esirgemediniz Allah razı olsun herkestenbiraz toparlanayım ayrıntıları yazacağım
oyy maşallah çok şükür darısı başımıza inş. hadi gözün aydınKızlar biz çıktık çok şükür kavuştum pamuk şekerime :) herşey çok iyi ikimizde çok iyiyiz,dualarınızı hiçbir zaman esirgemediniz Allah razı olsun herkestenbiraz toparlanayım ayrıntıları yazacağım
Bnde normal istiyorum. Ama beklemesi cok zor :)o yüzden diyorum kim sona kalacak :) bende sona kalacak gibime geliyor sanırım ben normal yapıcam :)
Allah saglikli mutlu bi omur nasip etsin insallah. Hayirli olsun :)Kızlar biz çıktık çok şükür kavuştum pamuk şekerime :) herşey çok iyi ikimizde çok iyiyiz,dualarınızı hiçbir zaman esirgemediniz Allah razı olsun herkestenbiraz toparlanayım ayrıntıları yazacağım
Temmuz annelerinden oglu olan yok dimi henuz :)dikkatimi çekti kızçeler hep erkenci davranıyor ::)
Canim cok detayli degil ama spinalde igne yapiliyor okadar ama epidurelde igne yapip katater takiyorlar o kataterden aonrada ilac berip agrini azaltabiliyorlar nette bi arastirmistersen bende tam hangisi bilmiyorum ama sadece igne yapsinlar ostiyorum cunku digerinde ince bir sey sokuyorlar belden igne yapilan yerden ordan sonra ilac veriyorlar cok karisik nette arastir yada dontoruna sor hangisi sana iyi olur o bilirBen de dün sordum spinal dedi doktor. Ağrı sizi vs için spinal mi daha iyi epidural mi ikisi arasında fark ne biliyo musun peki canım?
Dogruluk payi varmidir bilmem ama bende kizimda yanina koymustum sari bisey hurafede olabilir emin degilimKizlar yeni dogan beneigin yuzune sari tulbent gibi bisey ortun diyorlar sariliga karsi dogrumu
Aaa ne güzel haber hayırlı olsun minigin Allah hepimize kismet eder inşallah böyle mutlu bir şekilde haber vermeyiKızlar biz çıktık çok şükür kavuştum pamuk şekerime :) herşey çok iyi ikimizde çok iyiyiz,dualarınızı hiçbir zaman esirgemediniz Allah razı olsun herkestenbiraz toparlanayım ayrıntıları yazacağım
Klima carpincada bu sikayetler oluyo daha once yasamistim klima carpmisZehirlenme felan demedi de Yediğim bimşey dokunmuş olabilir ya da üşütme Dedi.. Yarın tahlil vereceğim
Şimdi daha iyiyim çok şükür
Ama Bi problem var ne ise çözülür inşaallah
Okudum canim skintilarini Allah hidayet etsin vicdan versin ailene yinede sen bide farkli birsey dene size ihtiyacim var yanimda olmaniz benim daha guclu hidsetmemi saglicak gibi tersten yaklas ben insanlara oyle yaparim gittigim yol ise yaramiyosa tam tersini uygularim bence daha mutlu olacaksin onlarda sirf utandiklari icin bile olsa mecbur hissedecekler kendilerinikanımdan ablam neler yaptı hastanede okudunmu bilmiyorum ama bilsen böyle söylemezdin ...keşke hiç olmasalardı da yok diye ağlasaydım...çünkü hem var olup hem acı vermek daha kötü inan...benimde annem istediğin zaman gelirim diyor el gibi yani ...ben ne isteyeceğim muhtaç değilim çok şükür...onun düşünüp gelmesi gerekir...kızıma bakacaklar ben doğumdayken diye onlara muhtacım düşüncesi var ben yanımdada götürürüm sorun yok dedim ama
adettendir canım sarı bi küçük tülbent gibi bişey örtülüyo. ben yapıcam.Kizlar yeni dogan beneigin yuzune sari tulbent gibi bisey ortun diyorlar sariliga karsi dogrumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?