2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Canım bunlar ücretli sanırım? Sen nasıl içlerini boşaltın word e aldın?

cnm " customize it" yazan yeri tıkla. sonra ingilizce isim yazan yeri çıft tıkla o zaman bebeğin ismini yaz. örneğin "hoşgeldin bebeğim" sonra tarih olan yere doğum tarihini yaz yada bnim gibi normal olupta tarihini bilmiyosan temmuz, 2016 yaz.
sonra altında "art viev " yazan yeri tıkla prtscreen yap . sonra painte onu kırp worde yapıştır. eee wordde de küçült yan yana kopyala bu kadar :)

Canım gözün aydın. Allah analı babalı büyütmek nasip etsin. Bebişine ve kendine iyi bak....

Sağ ol canım benim yaptım ben direkt telefon dan yapıp ss yaptım sonra da bs a attım sıra çıktı almakta :)

ooyyy maşallah. çiçeği burnunda anne gözün aydın olsun :) mis gibi bebişini kokla dur inşallah

G
gozun aydin canim oamuk sekere masallah ayrintilari bekliyoruz

misam Gozunaydin canim cok sukur kavuştun yavruna Allah analı babalı büyütsun prensesi ömrü bereketli hayırlı sağlıklı uzun olsun inşallah

oyy maşallah çok şükür darısı başımıza inş. hadi gözün aydın

Allah saglikli mutlu bi omur nasip etsin insallah. Hayirli olsun :)

Ben de dün sordum spinal dedi doktor. Ağrı sizi vs için spinal mi daha iyi epidural mi ikisi arasında fark ne biliyo musun peki canım?
Canim cok detayli degil ama spinalde igne yapiliyor okadar ama epidurelde igne yapip katater takiyorlar o kataterden aonrada ilac berip agrini azaltabiliyorlar nette bi arastirmistersen bende tam hangisi bilmiyorum ama sadece igne yapsinlar ostiyorum cunku digerinde ince bir sey sokuyorlar belden igne yapilan yerden ordan sonra ilac veriyorlar cok karisik nette arastir yada dontoruna sor hangisi sana iyi olur o bilir

Kizlar yeni dogan beneigin yuzune sari tulbent gibi bisey ortun diyorlar sariliga karsi dogrumu

Aaa ne güzel haber hayırlı olsun minigin Allah hepimize kismet eder inşallah böyle mutlu bir şekilde haber vermeyi

Okudum canim skintilarini Allah hidayet etsin vicdan versin ailene yinede sen bide farkli birsey dene size ihtiyacim var yanimda olmaniz benim daha guclu hidsetmemi saglicak gibi tersten yaklas ben insanlara oyle yaparim gittigim yol ise yaramiyosa tam tersini uygularim bence daha mutlu olacaksin onlarda sirf utandiklari icin bile olsa mecbur hissedecekler kendilerini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…