- 9 Kasım 2015
- 1.113
- 1.094
- 63
- 43
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #60.961
Canim iyi olmaniza sevindim hayirli olsun iyi olunca lutfen anlat bende spinal mi genel mi yapayim karar veremeim.Kızlar biz çıktık çok şükür kavuştum pamuk şekerime :) herşey çok iyi ikimizde çok iyiyiz,dualarınızı hiçbir zaman esirgemediniz Allah razı olsun herkestenbiraz toparlanayım ayrıntıları yazacağım
Annem yapmisti ben hazirladim.adettendir canım sarı bi küçük tülbent gibi bişey örtülüyo. ben yapıcam.
beni dikkatimi çekti varmı oğlu olan kızlarrTemmuz annelerinden oglu olan yok dimi henuz :)
sarılık için uygulanan ışık ta sanırım öyle birşey o yüzden altın takın sarı giydrin derler doğru olabilirKizlar yeni dogan beneigin yuzune sari tulbent gibi bisey ortun diyorlar sariliga karsi dogrumu
gerçekten zor beklemek . ben çok kararsızım ikisi içinde çok güzel doğumlar ikisi içinde çok sıkıntılı doğumlar var hergün kararım değişiyor ne yalan söyleyim ikisindende korkmaya başladım hayırlısı ..Bnde normal istiyorum. Ama beklemesi cok zor :)
Gözün aydın Allah hayırlı uzun ömürler nasip etsinKızlar biz çıktık çok şükür kavuştum pamuk şekerime :) herşey çok iyi ikimizde çok iyiyiz,dualarınızı hiçbir zaman esirgemediniz Allah razı olsun herkestenbiraz toparlanayım ayrıntıları yazacağım
Yok canim bu bir inanis gerceklik payi yok bencesarılık için uygulanan ışık ta sanırım öyle birşey o yüzden altın takın sarı giydrin derler doğru olabilir
Oleyy kızımız doğdu :) hadi gözün aydın kuzum allah anali babali büyümeyi nasip etsin çok öptümKızlar biz çıktık çok şükür kavuştum pamuk şekerime :) herşey çok iyi ikimizde çok iyiyiz,dualarınızı hiçbir zaman esirgemediniz Allah razı olsun herkestenbiraz toparlanayım ayrıntıları yazacağım
Ay vaktiyle gelsinler yavrum ya sağlıklı olsunlar da :)1cicek3bocek canım ben sezeryanda yapsam yetişemiyorum size :) :)
Bizde de şekerli su veriyorlar ama çok az az arada. Yapmasam aklımda kalır. Ben büyüklerin yöntemlerine inanıyorum ya ileriye gitmedikleri sürece izin veririm öyle şeylere. Acaba hurmayı niye tattırıyorlar bebişe onu düşünüyorum acaba şekerli su mantığıyla aynı mı ki?adettendir canım sarı bi küçük tülbent gibi bişey örtülüyo. ben yapıcam.
anne aç kapıyı ben geldim diyo aaa :) benimkide bence yolu şaşırdı ağızdan çıkacağını sanıyor gitgide dahada yukarı çıkıyor :)Bu çocuk bazen seyimden firlayacakmis gibi oluyor ya suyu patlatmaz ise iyi
Benim de ya kafa ayak aynı anda bir hareket yapıyor sanki dümdüz olmaya çalışıyormuş gibi o zaman oluyor genelde.Bu çocuk bazen seyimden firlayacakmis gibi oluyor ya suyu patlatmaz ise iyi
peygamber efendimiz s.a.v hurmayı çiğneyip ağzında yumuşatıp yeni doğan bebeklerin ağzına verirmiş şifa niyetineBizde de şekerli su veriyorlar ama çok az az arada. Yapmasam aklımda kalır. Ben büyüklerin yöntemlerine inanıyorum ya ileriye gitmedikleri sürece izin veririm öyle şeylere. Acaba hurmayı niye tattırıyorlar bebişe onu düşünüyorum acaba şekerli su mantığıyla aynı mı ki?
aynen canım sağlıklı olsunlar da geç olsun güç olmasın :)Ay vaktiyle gelsinler yavrum ya sağlıklı olsunlar da :)
Bu çocuk bazen seyimden firlayacakmis gibi oluyor ya suyu patlatmaz ise iyi
çok çok az kalmış canım hayırlısı olsun kilosu da iyi bence doğunca güzel güzel emer alır kiloları inşallahSelamun aleykum arkadaslarmisam canim gosunaydin cook sevindim Allah in izniyle iyi olmaniza...
Kizlar bizde bugun son kontolumuze gittik tahliller icin kan verdim anestezi doktoru ile gorustuk doktora spinal istedigimi ama oglumda tam uyusmadigimi aci cektigimi falan anlattim bazen anestezi tutmayabiliyo yada yari tutuyo tam olmuyo boylebir durum var ama herzaman spinal en dogru anestezi dedi eger sen herhangi bir sikinti hissedersen benim seni uyutmam 1 dk spinal baslayalim sen beni uyut dedigin anda uyuturum dedi oyle anlastik.. kizcemde iyiymis nst guzel dedi 2800 49 cm pek kilo almiyo istah durumuna bu hafta biraz daha dikkat et meyveden cok et tuketmeye calis dededi ... haftaya kismetse carsamba sabah 7 de yatis 8-8; 30 gibi sezeryan a aliriz dedi... safak 8 yani insallah
bilmiyorum ki canım şekerli su karaciğerin çalılmasını sağlıyo sarılığı önlüyo gibi bişey okumuştum zamanında ama ne kadar doğru yada ne tür zararları var bilmem.sarı örtü de geleneklerde olan bişey faydasını zararını bilmem.Bizde de şekerli su veriyorlar ama çok az az arada. Yapmasam aklımda kalır. Ben büyüklerin yöntemlerine inanıyorum ya ileriye gitmedikleri sürece izin veririm öyle şeylere. Acaba hurmayı niye tattırıyorlar bebişe onu düşünüyorum acaba şekerli su mantığıyla aynı mı ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?