2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Canim iyi olmaniza sevindim hayirli olsun iyi olunca lutfen anlat bende spinal mi genel mi yapayim karar veremeim.

Selamun aleykum arkadaslar misam canim gosunaydin cook sevindim Allah in izniyle iyi olmaniza...
Kizlar bizde bugun son kontolumuze gittik tahliller icin kan verdim anestezi doktoru ile gorustuk doktora spinal istedigimi ama oglumda tam uyusmadigimi aci cektigimi falan anlattim bazen anestezi tutmayabiliyo yada yari tutuyo tam olmuyo boylebir durum var ama herzaman spinal en dogru anestezi dedi eger sen herhangi bir sikinti hissedersen benim seni uyutmam 1 dk spinal baslayalim sen beni uyut dedigin anda uyuturum dedi oyle anlastik.. kizcemde iyiymis nst guzel dedi 2800 49 cm pek kilo almiyo istah durumuna bu hafta biraz daha dikkat et meyveden cok et tuketmeye calis dededi ... haftaya kismetse carsamba sabah 7 de yatis 8-8; 30 gibi sezeryan a aliriz dedi... safak 8 yani insallah

Gözün aydın Allah hayırlı uzun ömürler nasip etsin

Oleyy kızımız doğdu :) hadi gözün aydın kuzum allah anali babali büyümeyi nasip etsin çok öptüm

adettendir canım sarı bi küçük tülbent gibi bişey örtülüyo. ben yapıcam.
Bizde de şekerli su veriyorlar ama çok az az arada. Yapmasam aklımda kalır. Ben büyüklerin yöntemlerine inanıyorum ya ileriye gitmedikleri sürece izin veririm öyle şeylere. Acaba hurmayı niye tattırıyorlar bebişe onu düşünüyorum acaba şekerli su mantığıyla aynı mı ki?

peygamber efendimiz s.a.v hurmayı çiğneyip ağzında yumuşatıp yeni doğan bebeklerin ağzına verirmiş şifa niyetine

Ben sarı tülbent olayına inanmıyorum, bebeğinizi doğumdan hemen sonra ve sık sık emzirin Allahın izniyle hiçbirşey olmayacak.

çok çok az kalmış canım hayırlısı olsun kilosu da iyi bence doğunca güzel güzel emer alır kiloları inşallah

bilmiyorum ki canım şekerli su karaciğerin çalılmasını sağlıyo sarılığı önlüyo gibi bişey okumuştum zamanında ama ne kadar doğru yada ne tür zararları var bilmem.sarı örtü de geleneklerde olan bişey faydasını zararını bilmem.
herşeyi kararında yapmak lazım şekerli su verilcekse de bi damla verdirmek lazım en fazla.
en doğrusu sık sık emzirmek bir de sütün hemen gelmezse az da olsa mama verilmesine müsade etmek. biri yazmıştı mama verdirmedim çocuk iki gün aç kaldı sonra sarılık oldu diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…