2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
S
kSekerli su bence verilmemeli ben hurma ve zemzemi mubarek saydigim icin bir damla verecegim

Dr browns aldım prematüre emzikli. Onunla içerken de oluyor. Emzirirken ise silikon göğüs ucu kullanıyorum memeyi kavrayamadığından onun delikleri biraz geniş tabi.

M melda983 bin sukjr canim allah bir daha ayirmasin artik annesinin kollatinda allahin izniyle hic bisey olmaz korkma canim dualarimiz seninle bende carsamba sabah giriyorum dogum

Amin canım inş. Sana da hayırlı, kolay doğumlar olsun inş. Sezaryen mi olacaksın? Korkularını yenemedin mi bakayım?

Hayırlı uğurlu olsun cnm çok şükür.darısı bize inş beklyrz ayrıntıları

gözün aydın canım rabbim bizlere de sağlıkla doğurup evimize gidebilmeyi nasip etsin inş.

S sssn canim nasilsin prenses nasil oldu keyifler yerindemi bakalim
Bende sizlere yazmak icin girmistim cok sukur fototerapite 1 gece kaldik.sariligimiz gecmedi tabiki tamamen.cok sukur yavas yavas emmeyede basladi kizim.mama takviyesi yaptik hep.hastane tipi makine kiraladik dun.iki gogsumude iyice ememiyodu.ardindan mama veriyoduk.simdi goguslerim tam bosalmadigi zaman sagiyorum.mama takviyesi yerine sutumu veriyorum.sizlerde ilk zamanlar mama takviyeso mutlaka yapin.ac kalmasin bebekler sut iyice gelene kadar.gercekten cok zor bir surecmis

biz bugun 5 gunluk olduk teyzeler cok minnak benim kizim ya.cok narin cok kibar bende dun kontrole gittim.dikislerim gayet iyi durumdaymis.dis dikisler 1 haftaya iyilesir dedi.ic dikislerde 40 i bulurmus.Inanamiyorum hala anne olduguma tarifi yokmus bu duygunun

Bu arada gecenki sarilik olayinda yazan destek veren herkese cok cok tesekkur ederim.iyiki varsiniz ya

Kız dediğin nasip olur annesi.ay nasıl sevilir o şimdi minicik bişey.

Hastaneden mi kiraladınız makineyi ve süre sınırı var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…