- 20 Ocak 2015
- 8.708
- 8.197
- 248
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #60.981
bi tane oğlan doğdu canım şimdiye kadar. @ozinrdn nin oğlu oldu gerisi hep kızbeni dikkatimi çekti varmı oğlu olan kızlarr
kSekerli su bence verilmemeli ben hurma ve zemzemi mubarek saydigim icin bir damla verecegimBizde de şekerli su veriyorlar ama çok az az arada. Yapmasam aklımda kalır. Ben büyüklerin yöntemlerine inanıyorum ya ileriye gitmedikleri sürece izin veririm öyle şeylere. Acaba hurmayı niye tattırıyorlar bebişe onu düşünüyorum acaba şekerli su mantığıyla aynı mı ki?
Hepsine ayni ismi yazarim amaKura cek kura herkes razi olur kuraya bu bir kuraldir
ohhh, çok şükür :) gözünüz aydın :)) çok sevindim, çok :)
bu mama yerken tıkanma mevzusu benim kızımda da oldu, endişelenme :) tabii söylemekle olmuyor biliyorum, benim de ömrümden ömür gidiyordu tıkandığı zaman. biberonun emzik genişliğine çok dikkat etmelisin. nuk un emzikleri çok geniş yenidoğana göre. chicco tavsiye ederim. delikleri baya küçük :))
Hayırlı uğurlu olsun cnm çok şükür.darısı bize inş beklyrz ayrıntılarıKızlar biz çıktık çok şükür kavuştum pamuk şekerime :) herşey çok iyi ikimizde çok iyiyiz,dualarınızı hiçbir zaman esirgemediniz Allah razı olsun herkestenbiraz toparlanayım ayrıntıları yazacağım
hurefe canım ama artık adet olmuş. aslında hiç alakası yok mantık dışı zatenKizlar yeni dogan beneigin yuzune sari tulbent gibi bisey ortun diyorlar sariliga karsi dogrumu
gözün aydın canım rabbim bizlere de sağlıkla doğurup evimize gidebilmeyi nasip etsin inş.Kızlar biz çıktık çok şükür kavuştum pamuk şekerime :) herşey çok iyi ikimizde çok iyiyiz,dualarınızı hiçbir zaman esirgemediniz Allah razı olsun herkestenbiraz toparlanayım ayrıntıları yazacağım
Bende sizlere yazmak icin girmistim
@EmiraSalih in de oglusu oldu yanlis bilmiyorsambi tane oğlan doğdu canım şimdiye kadar. @ozinrdn nin oğlu oldu gerisi hep kız
Ben de refleks olaral alt tarafi elimle.tutuyorum sanki engel.olcam cikmasina :)Bu çocuk bazen seyimden firlayacakmis gibi oluyor ya suyu patlatmaz ise iyi
Valla bence iyidi ama bi önceki de baya iyidi düşük vermişlerdi inş bu iyi gelir çok yoruldum ama bitti çok şükür.Senam72015 nasil gecti sinav canim
Kız dediğin nasip olur annesi.ay nasıl sevilir o şimdi minicik bişey.biz bugun 5 gunluk olduk teyzelercok minnak benim kizim ya.cok narin cok kibar bende dun kontrole gittim.dikislerim gayet iyi durumdaymis.dis dikisler 1 haftaya iyilesir dedi.ic dikislerde 40 i bulurmus.Inanamiyorum hala anne olduguma tarifi yokmus bu duygunun
Bu arada gecenki sarilik olayinda yazan destek veren herkese cok cok tesekkur ederim.iyiki varsiniz ya
Hastaneden mi kiraladınız makineyi ve süre sınırı var mıBende sizlere yazmak icin girmistimcok sukur fototerapite 1 gece kaldik.sariligimiz gecmedi tabiki tamamen.cok sukur yavas yavas emmeyede basladi kizim.mama takviyesi yaptik hep.hastane tipi makine kiraladik dun.iki gogsumude iyice ememiyodu.ardindan mama veriyoduk.simdi goguslerim tam bosalmadigi zaman sagiyorum.mama takviyesi yerine sutumu veriyorum.sizlerde ilk zamanlar mama takviyeso mutlaka yapin.ac kalmasin bebekler sut iyice gelene kadar.gercekten cok zor bir surecmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?