2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Evet benim arkadaşımın bebeğini de öyle aç bıraktılar resmen sonra çocuk hastanede yattı

Hastaneden mi kiraladınız makineyi ve süre sınırı var mı
Canim kizimi hastaneye yatordigimiz gece ayni odada kaldik.orda makine getordiler bana sagayim diye.ustunde numara falan vardi esim aldi numarayi ordan aradik kiraladik.oyle kiralayan yerler varmis.bugun basladim kullanmaya bende hic ugrastirmadan sonuna kadar cok guzel sagiyo.ben bebegim emdigi icin uzun sureli kiralamak jstemedim.bebegim biraz kilo alsin beni iyice emmeye baslasin o zaman sagmayi birakicam.simdi iyice bosalmiyinca goguslerim birikecegine sagayimda vereyim dedim

.

Yok be canim yenmeyi birak artti bile belden igne yapaaklar diye sezertandan bile korkuyorum simdi

çok iyi haberler verdin sevindim bugün kontrole gittim bende 3340gram olmuş iki gündür sancım var nst dde sancı çıktı fakat açılma yok kötüysen yatış vereyim dedi kızımı bırakmıştım büyük ablama evde bak dedim küçük ablamla konuşmuyorum onun evine götürme dedim götürmüş kapıyı açamadım dedi götürdüm dedi eve bi geldim mahvolmuş ev darmadağın hiç toplamadan çıkmış..bi kaç bardak tepsi vardı yıkamamış bile sinirden öldüm.iyiki yatmamışım bunlar ne biçim insan anlamadım...doktor yat dedi ben toplayıp bulaşık yıkıyorum lütfen dua et şu pisliklere daha fazla muhtaç olmadan kurtulayım...benimde şekerim çok dngesiz

Tmm cnm çok sağol

Canim hareketlerin nadil peki rahatmisin Grin sizin varmi milletin dedigi gibi elin dikis yerinde iki katmi yiruyorsun

işte onlara boyun bükmek öyle zoruma gidiyorki anlatamam sana ...bugün kızımı bıraktımsıcakta rezil olmasın diye evi mahvedip çıkmış gitmiş çocuğuda alıp uykusu gelmiş sanırım kapıyı açamadım dedi...bi kapıyı açamazmı insan doktor bikaç saate suyun gelirse doğum başlar dedi annem diyoki kocan gelsin alsın beni yoksa sıcakta çok rezil olurum..adam beni tek bırakıp nasıl gelsin seni almaya 1,5 saatlik yolu haksızmıyım...ben bunlardan bıktım artık anlat anlat bitmez...kimsemiz yok yani doğuma gidiyoruz belki ev pislik içinde bırakılıp çıkılırmı edepsizlik birde telefonda annem yat biraz madem doktor yat dediyse diyo o da arkadan gülerek yatamaz ki ev berbat durumda diyor kişniyor.utanması olan bunu yaparmı

Canım kaç haftadan beri sinirin geçmemiş sanırım valla yazmayayım dedim ama tutamadım kendimi kusura bakma canım ama her ne olursa olsun onlar senin ailen sen böyle şeyler yazınca ben bir acayip oluyorum tamam sen de haklısın ailen bu hayattaki en yakınların yardım beklemen gayet normal ama șöyle de birşey var ki senin davranışların da aileni bu hale getirmiş olabilir bela okumalar azarlamalar falan tamam duygusal bir dönemdeyiz ama sunu unutma canım kimse kimseye bakmakla yükümlü değil beklentilerini ne kadar azaltırsan o kadar iyi senin için ben yeri geliyor en yakın bildiğim kocama muhtaç hissetmemek için bir hamilenin yapmaması gereken ağır işleri yapıyorum çünkü onlar bile bazen usanabiliyorlar. O yüzden moralinin iyi olması gereken bir dönemde günlerini kendine zehir etme kendi kendini sakinleştirmeye bak kişinin doktoru aslında kendisidir umarım kızmazsın bu yazdıklarıma kendini ve bebeğini düşün bu mübarek günde sıkıntılarını kolayca atlatırsın inşallah

yok kızmam neden kızayım belki sende haklısın kendine göre iyi niyetlisin ama bana yapılanların tamamını bilmediğin için böyle düşünmen gayet normal bazı şeylerin affı olmuyor işte...sinirimde geçmedi öfkemde nefretimde ya doğum yapmaya gitmiş olsaydım o halde ev bırakılırmı ben bakacaksan benim evimde bak dedim bana haber vermeden çocuğu alıp gitmiş birde diyorki oruç uyku yapıyor yani uykusu geldi diye gitmiş aslında insan biraz evi toplu bırakır en azından sancım var biliyorlar bunu ...bir türlü sakinleşemiyorum işte yaptıkları artık boyu aştı bu günlerde destek olmayan ne zaman olacak ...elbet kimse ne bana nede çocuğa bakmak zorunda değil ama evi taşı taşı diye baskı yapıp iki katı kira vererek zorla taşıttırdılar bizi hamileyken onların eve yakın olsun diye ne bi kere yemek yaptılar ne evimi temizlediler ne çocuğa baktılar bende eşime rezil oluyorum ama bunu düşünen yok ...adam deseki hani yardım ediyorladı diye...kimse kalmıyor iş olunca

Canım benim kendince haklısın ama bırak kendileri düşünsün sana yardım etmeyi etmiyorlarsa da yapacak bişeyin yok katlanacaksın Rabbim kimseye muhtaç etmesin hele ki şu zor zamanımızda, benim de ailem yanımda değil olsalarda yardım etseler diyorum ama bazen de nereye kadar diyorum, eşime muhtaç oluyorum çoğu zaman, bazen dediğimi hemen yapmayınca ağlayarak o işi kendi başıma yapıyorum sonra da neden yaptın diye kızıyor içinde bulunduğumuz dönem çok zor en çok anlayış beklediğimiz zamandayız ama Rabbimden başka tam olarak anlayan yok bizi dua edelim en azından kolay doğumlarımız olsun inşallah tek başına da aşarız

ah kuzucum benim, nasıl büyüyecek annesi o melek, inanamayacaksın :))
silikon meme ucu benim de çok işime yaramıştı, emme reflexi olmadığı için kavramasını kolaylaştırıyordu. bir de vermiyorsan eğer emzik tavsiye ederim, süreci hızlandırıyor ve kaslarını kuvvetlendiriyor :))

Canım yaa buralara gelmeyi düşünmüyormusun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…