- 23 Şubat 2011
- 7.748
- 6.019
- 398
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #61.021
Her gebelik bir olmaz diye boşa dememişler bacim :)aynı his bende de oluyor bazen :) ilk defa böyle şeyler yaşıyorum :) vallahi öncekilerde hamile değilmişim ben :))
Kizlar yeni dogan beneigin yuzune sari tulbent gibi bisey ortun diyorlar sariliga karsi dogrumu
Maşallah suphanallah yerim onu minik kiz narin olacak tabi :) sık yika annesi kirkina kadar suyla buyuyorlar :) öpüyorum sizibiz bugun 5 gunluk olduk teyzelercok minnak benim kizim ya.cok narin cok kibar bende dun kontrole gittim.dikislerim gayet iyi durumdaymis.dis dikisler 1 haftaya iyilesir dedi.ic dikislerde 40 i bulurmus.Inanamiyorum hala anne olduguma tarifi yokmus bu duygunun
Bu arada gecenki sarilik olayinda yazan destek veren herkese cok cok tesekkur ederim.iyiki varsiniz ya
Biz pazar eve gectik cok sükür cnm.ölçüm eve gecince hic yapmadim hastanede 1 kez 180 oldu sonra normale dondu.dünde Beray ı cocuk doktoruna goturduk hersey iyi dedi kan sekerine bakti ac karnina 100 cikti gayet guzel dedi.sende de sorun olmicak insallah bak diyet ölçümler onemli beni cumartesi hastaneye yatiriyodu doktor cok dengesiz gidiyo şeker diye.diyet kahvalti yaptim aclik 95 tokluk 180 3 saat sonra 70 cok dengesizdi yatiralim dedigi gun dogdu zaten.mutlu dogum haberlerinizi bekliyorum artik
Kızlar biz çıktık çok şükür kavuştum pamuk şekerime :) herşey çok iyi ikimizde çok iyiyiz,dualarınızı hiçbir zaman esirgemediniz Allah razı olsun herkestenbiraz toparlanayım ayrıntıları yazacağım
Kızlar muayeneden çıktık şimdi hersey yolunda minnos az daha uslu durursa pazartesi kucağımizda olacak inşallah kilo muz 3400 boyumuz 52cm olmuş nst de iyi çıktı şükür
Masallah tombis bi bebek olcak galiba :)Kızlar muayeneden çıktık şimdi hersey yolunda minnos az daha uslu durursa pazartesi kucağımizda olacak inşallah kilo muz 3400 boyumuz 52cm olmuş nst de iyi çıktı şükür
Canım kaç haftadan beri sinirin geçmemiş sanırım valla yazmayayım dedim ama tutamadım kendimi kusura bakma canım ama her ne olursa olsun onlar senin ailen sen böyle şeyler yazınca ben bir acayip oluyorum tamam sen de haklısın ailen bu hayattaki en yakınların yardım beklemen gayet normal ama șöyle de birşey var ki senin davranışların da aileni bu hale getirmiş olabilir bela okumalar azarlamalar falan tamam duygusal bir dönemdeyiz ama sunu unutma canım kimse kimseye bakmakla yükümlü değil beklentilerini ne kadar azaltırsan o kadar iyi senin için ben yeri geliyor en yakın bildiğim kocama muhtaç hissetmemek için bir hamilenin yapmaması gereken ağır işleri yapıyorum çünkü onlar bile bazen usanabiliyorlar. O yüzden moralinin iyi olması gereken bir dönemde günlerini kendine zehir etme kendi kendini sakinleştirmeye bak kişinin doktoru aslında kendisidir umarım kızmazsın bu yazdıklarıma kendini ve bebeğini düşün bu mübarek günde sıkıntılarını kolayca atlatırsın inşallah
Yok be yavrum ya bol anne sutu= 0 sarılık emzirdigin zaman bebeğini bol bol olma şansı yokKizlar yeni dogan beneigin yuzune sari tulbent gibi bisey ortun diyorlar sariliga karsi dogrumu
Canım yaa buralara gelmeyi düşünmüyormusun?
Allah herşeyi gönlüne göre versin canımcanımcım, biz geleli 10 ay oldu ve daha buralardayız gibi görünüyor. eşimin işinden dolayı geldik. proje bitene kadar biz de buradayız :))
Canini skma bosver evi falan karnindakini dusun sen stres oldukca o cocukta stresli olur.Bende tek basimayim arkadaslar aradi bugun is cikisi sana gelecegiz oturmaya diye kabul edemedim yarin gelin dedim zaten kaplumbaga hiziyla yapiyorum herseyi isim biturlu bitmiyo is yapamamak beni stres ediyo kimse seni dusunmuyo kiişte onlara boyun bükmek öyle zoruma gidiyorki anlatamam sana ...bugün kızımı bıraktımsıcakta rezil olmasın diye evi mahvedip çıkmış gitmiş çocuğuda alıp uykusu gelmiş sanırım kapıyı açamadım dedi...bi kapıyı açamazmı insan doktor bikaç saate suyun gelirse doğum başlar dedi annem diyoki kocan gelsin alsın beni yoksa sıcakta çok rezil olurum..adam beni tek bırakıp nasıl gelsin seni almaya 1,5 saatlik yolu haksızmıyım...ben bunlardan bıktım artık anlat anlat bitmez...kimsemiz yok yani doğuma gidiyoruz belki ev pislik içinde bırakılıp çıkılırmı edepsizlik birde telefonda annem yat biraz madem doktor yat dediyse diyo o da arkadan gülerek yatamaz ki ev berbat durumda diyor kişniyor.utanması olan bunu yaparmı
aynen kimsenin düşündüğü yok 36+3 olmuşum erken doğacakmış şekerim varmış kimsenin umru değilCanini skma bosver evi falan karnindakini dusun sen stres oldukca o cocukta stresli olur.Bende tek basimayim arkadaslar aradi bugun is cikisi sana gelecegiz oturmaya diye kabul edemedim yarin gelin dedim zaten kaplumbaga hiziyla yapiyorum herseyi isim biturlu bitmiyo is yapamamak beni stres ediyo kimse seni dusunmuyo ki
öyle tabii haklısın ...o zaman hepten rahat bıraksınlar diyorum onuda yapmıyorlarakans canım arkadaşa katılıyorum isterse dünyanın en kötü insanları olsunlar sonuçta ailen hepimiz ailelerimizle ufak tefek sorunlar yaşıyoruz ama yinede başımıza bişey gelse en kötü durumda onlar bize koşacak. Tirnagin varsa kendin kasiyacaksin sırtını. Bela okumak hele o çok kötü birşey döner dolaşır sana gelir yazık günah bir yavrun var biri de karnında yapabildiğini yap yapamadigin bırak kalsın kimse sonuçta kimseye yardımcı olmak zorunda değil
gittik bugün cnm.suyu seli vs.yerinde ve herşey yolunda dedi.secdeye yatmış yüzünü göstermediAynen canım az kaldı: ) umarım çıktığında da uykucu olur: )
Aklına kötüyü getirme canım. Doktorun zaten kontrollerinde rahim durumuna göre sana bilgi verir, sen de bebeğin aşağıya inip inmediğini anlarsın ona göre tarih öne çekilir. Benim de 7 temmuza günümü vermişti, dün kontrol biraz sıkıntılı olunca hiç risk almayalım haftaya alalım dedi. Zaten benimki devlette olacağı için hep doktoruma ulaşamama korkum vardı iyi oldu: ) Kontrolde muhakkak sor zamanımı beklermi diye bana geçen hafta gittiğim özel dr da vaktini beklemez bu bebek demişti.
Oh maaşallah Can'ım, bence de doktorun doğrusunu söylemiş. İçerde ne kadar dursa o kadar iyi, zaten secde pozisyonundaymış hala bence hiç erken aldırma. Benim ki kapıyı zorluyor sürekli yatıyorum yoksa biraz yürüyüş yapsam çıkacak veletgittik bugün cnm.suyu seli vs.yerinde ve herşey yolunda dedi.secdeye yatmış yüzünü göstermedien uygun tarih bebeğin için ayı 8 ama erken de gelebilir onu bilemeyiz gelse de yolunda herşey kendini kurtarır prematüre dönemi atlattık sorun olmaz dedi.ben stres oluyorum arife falan mı alsanız dedim.ne kadar kalırsa o kadar iyi dedi.bunu netleştirmek için haftaya geleceğin son kontrolüne göre konuşalım eğer bebek bugünkü şartlarda ise 8 temmuz gününü değiştirmem dedi.haftada 200 gr dan iraz fazla almış 2.800 küsür dedi küsuru atıyorum 2.800 dedi.46 gibi de boyu dedi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?