2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Kizlar yeni dogan beneigin yuzune sari tulbent gibi bisey ortun diyorlar sariliga karsi dogrumu

ben koymuştum işe yaramadı valla :))

hatta annemlere ısrar edince bana sarı tulum giydirmişler ve sarılık olduğumu anlayamamış bizimkiler, hastanede baya sıkıntılı bir süreç geçirmişim :)

inanıyorsan tülbent olabilir ancak sarı giydirme sakın :))

Maşallah suphanallah yerim onu minik kiz narin olacak tabi :) sık yika annesi kirkina kadar suyla buyuyorlar :) öpüyorum sizi

oh, çok sevindim Beray hanımın sağlıklı olmasına:)

sen nasıl dengeleyecekmişsin şekerini ? yapman gereken ilaveten birşey var mı ?

yiyim ben o pamuk şekeri :)))

gözün aydın, sağlıkla büyüyün :)

akans canım arkadaşa katılıyorum isterse dünyanın en kötü insanları olsunlar sonuçta ailen hepimiz ailelerimizle ufak tefek sorunlar yaşıyoruz ama yinede başımıza bişey gelse en kötü durumda onlar bize koşacak. Tirnagin varsa kendin kasiyacaksin sırtını. Bela okumak hele o çok kötü birşey döner dolaşır sana gelir yazık günah bir yavrun var biri de karnında yapabildiğini yap yapamadigin bırak kalsın kimse sonuçta kimseye yardımcı olmak zorunda değil

Canini skma bosver evi falan karnindakini dusun sen stres oldukca o cocukta stresli olur.Bende tek basimayim arkadaslar aradi bugun is cikisi sana gelecegiz oturmaya diye kabul edemedim yarin gelin dedim zaten kaplumbaga hiziyla yapiyorum herseyi isim biturlu bitmiyo is yapamamak beni stres ediyo kimse seni dusunmuyo ki

aynen kimsenin düşündüğü yok 36+3 olmuşum erken doğacakmış şekerim varmış kimsenin umru değil

öyle tabii haklısın ...o zaman hepten rahat bıraksınlar diyorum onuda yapmıyorlar
eşime rezil oluyorum

Bugun egilip kalkarken gogus kemigim agridi artik kemikleri batiyo gece yatip kalktigimda da karin kaslarim agrimis kalkiyorum buyuduler iyice

gittik bugün cnm.suyu seli vs.yerinde ve herşey yolunda dedi.secdeye yatmış yüzünü göstermedi en uygun tarih bebeğin için ayı 8 ama erken de gelebilir onu bilemeyiz gelse de yolunda herşey kendini kurtarır prematüre dönemi atlattık sorun olmaz dedi.ben stres oluyorum arife falan mı alsanız dedim.ne kadar kalırsa o kadar iyi dedi.bunu netleştirmek için haftaya geleceğin son kontrolüne göre konuşalım eğer bebek bugünkü şartlarda ise 8 temmuz gününü değiştirmem dedi.haftada 200 gr dan iraz fazla almış 2.800 küsür dedi küsuru atıyorum 2.800 dedi.46 gibi de boyu dedi..

akans cnm hiç eşine rezil olduğunu falan düşünme bence benim ailem de herşeyime koşarlar 15 saatlik yolda olmamıza rağmen her türlü yardımı yaparlar ama eşim hiç demez ki yapıyolar aile herşeyden önce gelir bence senin de bi ailen var kalinkam ın dediği gibi ben de eşime bile söylemiyorum istediğim şeyleri de pek yapmıyo zaten ben de kalkıp kendim yapıyorum hiç sıkma canını gebelikte de insanın sinirleri bozuk oluyo herşeye çabuk sinirleniyo kendini sakinleştir cnm yazık sana da bebeğine de bence amlattıklarında çok fazla kızacak bişey yok eski olaylardan dolayı şuan ne yapsalar batıyor sana iyilik de kötülük de

Oh maaşallah Can'ım, bence de doktorun doğrusunu söylemiş. İçerde ne kadar dursa o kadar iyi, zaten secde pozisyonundaymış hala bence hiç erken aldırma. Benim ki kapıyı zorluyor sürekli yatıyorum yoksa biraz yürüyüş yapsam çıkacak velet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…