- 1 Haziran 2012
- 2.223
- 858
- 83
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #61.041
hem eskiler hem yeniler batıyor nesricim...sebepsiz değil yani....insan doğuma giden kardeşinin evini toplamazmı biraz ...eşim eşinin tam tersi bu arada aileme asla laf söyletmez ...hep onları haklı bulur....beni nankörlükle suçlar buna neden olan da benim çünkü hiçbişeyi ayrıntısıyla anlatmam ona kimseye güvenim yok ilerde başıma kakar diye....ne dersem yapıyor zaten özellikle bu günlerde o bile böyle ama ailemin umrunda değilakans cnm hiç eşine rezil olduğunu falan düşünme bence benim ailem de herşeyime koşarlar 15 saatlik yolda olmamıza rağmen her türlü yardımı yaparlar ama eşim hiç demez ki yapıyolar aile herşeyden önce gelir bence senin de bi ailen var @kalinkam ın dediği gibi ben de eşime bile söylemiyorum istediğim şeyleri de pek yapmıyo zaten ben de kalkıp kendim yapıyorum hiç sıkma canını gebelikte de insanın sinirleri bozuk oluyo herşeye çabuk sinirleniyo kendini sakinleştir cnm yazık sana da bebeğine de bence amlattıklarında çok fazla kızacak bişey yok eski olaylardan dolayı şuan ne yapsalar batıyor sana iyilik de kötülük de
ayyy gözünüz aydın cnmmm...sağlık dilerim ikinize de doğum maceranı sabırsızlıkla bekliyorumKızlar biz çıktık çok şükür kavuştum pamuk şekerime :) herşey çok iyi ikimizde çok iyiyiz,dualarınızı hiçbir zaman esirgemediniz Allah razı olsun herkestenbiraz toparlanayım ayrıntıları yazacağım
benim deee...hem görselden karnı şekilden şekle giiriyor.hem yürüyemiyor hem hareket edemşiyorum acıdan.şimdi de bacak aralarımda tutulma damar çekmeleri peydah oldu yaaBu çocuk bazen seyimden firlayacakmis gibi oluyor ya suyu patlatmaz ise iyi
hahaha ben deee :Ben de refleks olaral alt tarafi elimle.tutuyorum sanki engel.olcam cikmasina :)
@asena38 evet ağzımdan çıkmaya çalışıyo yanlardan çıkmaya çalışıyo ben de çaktırmıyom he kızım orası he diyom
Masallah tombis bi bebek olcak galiba :)
HejaR12 kuzum maşallah pasaya az kaldi sizin de kavusmaya :)
o duyguyu çoook iyi bilirim:) ne kadar sevinmişsindir afiyet bal olsun canım. bi isteğin olursa göndeririz burdanay kızlar beni çok sevindiren birşey oldu :))
hepimizin yıllardır alışık olduğu birşey ama görünce çok mutlu oldum :))
marmarabirlik zeytin siyah ve yeşil tek çeşit ve dimes meyve suyu geldi carrefoura :))
eti cin in de reklamları var ama henüz kendisiyle karşılaşmadım :))
benim de duam pazartesiyi beklemesi. ay beraber giricez doğuma. senin de mi spinal? emseyde olcan dimi?Dr hiç iri yada tombis demedi hep normal diyor göbek 1 hafta önden gidiyor boyla berabersağlıkla gelsin de kuzum
Evet canım çok az kaldı inşallah pazartesiye kadar dayanır da yoksa çok tehlikeye gireriz dua edin bize teyzeler
iyi de geçen hafta secde poz.değildi kii...bu hafta öleydii.ibadet saatine mi denk geldikkk yavruceğiminnOh maaşallah Can'ım, bence de doktorun doğrusunu söylemiş. İçerde ne kadar dursa o kadar iyi, zaten secde pozisyonundaymış hala bence hiç erken aldırma. Benim ki kapıyı zorluyor sürekli yatıyorum yoksa biraz yürüyüş yapsam çıkacak velet
Klima carpincada bu sikayetler oluyo daha once yasamistim klima carpmis
Bende sıcağa hiç gelemyrm valla hiç dışarı çıkmyrm ama evde bile ayaklarımun altı ateş gibi.yaz hamileliği gerçekten zormuş valla ama olsun az kaldı sonu ve hediyesi güzel.seninde bişey yok çok şükür.daha dikkatli ol.biz farkında olmasakta biz o eski biz değiliz bu minikle ir bize neler yaptıCan'lar idrar ve kan tahlil sonuçlarım temiz çıktı
Doktorum bol su tüket Dedi
Sıcak çarpması bu denli insanı etkiler miymiş
Valla etkiledi
Aman dikkat edelim son günlerimizde daha dikkatli olalım
Enerjim şu sıralar Bi hayli düştü
Yapmak istediklerim var elimi kolumu kaldıramıyorum
Sizlerde durumlar Nasıl
Hastalıktan dolayı sanırım
Yoksa şimdiye kadar hiç Böyle bimşey yaşamadım
Herkesin derdi bu aralar temizlik galiba :)Canini skma bosver evi falan karnindakini dusun sen stres oldukca o cocukta stresli olur.Bende tek basimayim arkadaslar aradi bugun is cikisi sana gelecegiz oturmaya diye kabul edemedim yarin gelin dedim zaten kaplumbaga hiziyla yapiyorum herseyi isim biturlu bitmiyo is yapamamak beni stres ediyo kimse seni dusunmuyo ki
Zaman herseyin ilacı sen hayirlisi ile bebegini kucagina al seker sıkıntısından kurtul bak herşey yoluna girecek hamilelikte hormonlar tavan yapıyor bazen duran çocuğa bagirdigim oluyor inanöyle tabii haklısın ...o zaman hepten rahat bıraksınlar diyorum onuda yapmıyorlar
eşime rezil oluyorum
Doğumun da yakın ondan canımbenim deee...hem görselden karnı şekilden şekle giiriyor.hem yürüyemiyor hem hareket edemşiyorum acıdan.şimdi de bacak aralarımda tutulma damar çekmeleri peydah oldu yaa
Tombik ve sen sancilanmadan gidin hayirlisi ile beklerler merak etme canimDr hiç iri yada tombis demedi hep normal diyor göbek 1 hafta önden gidiyor boyla berabersağlıkla gelsin de kuzum
Evet canım çok az kaldı inşallah pazartesiye kadar dayanır da yoksa çok tehlikeye gireriz dua edin bize teyzeler
benim de duam pazartesiyi beklemesi. ay beraber giricez doğuma. senin de mi spinal? emseyde olcan dimi?
@asena38 evet ağzımdan çıkmaya çalışıyo yanlardan çıkmaya çalışıyo ben de çaktırmıyom he kızım orası he diyom
Tombik ve sen sancilanmadan gidin hayirlisi ile beklerler merak etme canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?