2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
hem eskiler hem yeniler batıyor nesricim...sebepsiz değil yani....insan doğuma giden kardeşinin evini toplamazmı biraz ...eşim eşinin tam tersi bu arada aileme asla laf söyletmez ...hep onları haklı bulur....beni nankörlükle suçlar buna neden olan da benim çünkü hiçbişeyi ayrıntısıyla anlatmam ona kimseye güvenim yok ilerde başıma kakar diye....ne dersem yapıyor zaten özellikle bu günlerde o bile böyle ama ailemin umrunda değil

ayyy gözünüz aydın cnmmm...sağlık dilerim ikinize de doğum maceranı sabırsızlıkla bekliyorum

o duyguyu çoook iyi bilirim:) ne kadar sevinmişsindir afiyet bal olsun canım. bi isteğin olursa göndeririz burdan

benim de duam pazartesiyi beklemesi. ay beraber giricez doğuma. senin de mi spinal? emseyde olcan dimi?

iyi de geçen hafta secde poz.değildi kii...bu hafta öleydii.ibadet saatine mi denk geldikkk yavruceğiminn

Can'lar idrar ve kan tahlil sonuçlarım temiz çıktı
Doktorum bol su tüket Dedi
Sıcak çarpması bu denli insanı etkiler miymiş
Valla etkiledi
Aman dikkat edelim son günlerimizde daha dikkatli olalım

Enerjim şu sıralar Bi hayli düştü
Yapmak istediklerim var elimi kolumu kaldıramıyorum
Sizlerde durumlar Nasıl
Hastalıktan dolayı sanırım
Yoksa şimdiye kadar hiç Böyle bimşey yaşamadım

Bende sıcağa hiç gelemyrm valla hiç dışarı çıkmyrm ama evde bile ayaklarımun altı ateş gibi.yaz hamileliği gerçekten zormuş valla ama olsun az kaldı sonu ve hediyesi güzel.seninde bişey yok çok şükür.daha dikkatli ol.biz farkında olmasakta biz o eski biz değiliz bu minikle ir bize neler yaptı son döneme geldik azıcık dikkat edelim

Herkesin derdi bu aralar temizlik galiba :)
Allah kimseye muhtac etmesin insallah. Yavas da olsa kendim yapmak isterim herseyimi.

öyle tabii haklısın ...o zaman hepten rahat bıraksınlar diyorum onuda yapmıyorlar
eşime rezil oluyorum
Zaman herseyin ilacı sen hayirlisi ile bebegini kucagina al seker sıkıntısından kurtul bak herşey yoluna girecek hamilelikte hormonlar tavan yapıyor bazen duran çocuğa bagirdigim oluyor inan

Tombik ve sen sancilanmadan gidin hayirlisi ile beklerler merak etme canim

benim de duam pazartesiyi beklemesi. ay beraber giricez doğuma. senin de mi spinal? emseyde olcan dimi?

Evet canım dr bana saat 7 de hastanede ol dedi senin saat kaç :) belkide aynı saatte doğacak lar :) benim genel anestezi ile olacak ritm bozukluğu ndan ve bazı problemlerden dolayi canim

Kızlar benim gibi karnından ve siskinlikten kişisel tuvalet temizliğini yapamayan var mi elim ulaşmıyor ya karnım kasiliyor ya bacaklarima kramp giriyor mecbur kalkıp dusa atıyorum kendimi böyle günde ne kadar dus alabilirim ki oglumda son aya kadar agdami bile yapmıştım çok zor geçiyor bu gebeligim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…