2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379

Kesinlikle biz eski biz değiliz

Ama doğumdan sonra hayırlısıyla enerjimiz gelir di mi
Eskisi gibi hoplar zıplar birden çok iş yaparız dı mı

Zaman herseyin ilacı sen hayirlisi ile bebegini kucagina al seker sıkıntısından kurtul bak herşey yoluna girecek hamilelikte hormonlar tavan yapıyor bazen duran çocuğa bagirdigim oluyor inan
amin inşallah dediğin gibi olur...çünkü bu stres en çok bana zarar veriyor biliyorum ama engel olamıyorum

Ben beeen elim yetişmiyor banyoda bile çok zorlanıyorum

Zamanla daha da iyi olacak insallah
Heyecanla okudum yazdiklarini narin kizini kibar kibar opuyorum :)

gözünaydın olsun canım sağlıkla büyüt yavrunu inşallah...darısı bizim başımızaaaa inşallahh...

Yaz hamileliği olduğu için mi acaba.benim de azıcık daha büyüse aynı olur heralde valla zor benim aklıma bişey gelmiyo bunun için napsan ki acaba

Kesinlikle biz eski biz değiliz

Ama doğumdan sonra hayırlısıyla enerjimiz gelir di mi
Eskisi gibi hoplar zıplar birden çok iş yaparız dı mı
Inş benim temennim de o yönde ya da daha zor günler bekliyo bizi bu bebeklerle herkes uyu uyu son günlerin diyo.içimden dym ki allah razı olsun ne güzel moral veriysnz.bide sanki uyuyabilyrm da siz gelin bana sorun koca göbekle nasıl uyuyrm

Kızlar 9 ay boyunca normal doğum istedim hala da istiyorum ama herkes yapmayacağımı düşünüyor çok moralim bozuk bu duruma cesaret vereceklerine eniyi söyledikleri şey biz böyle düşünüyoruz ama sen bize bakma hadi normal doğum yap da bizi utandir İnşallah herşey yolunda gider de normal doğum yaparım sizler nasılsınız kızlar herkes iyidir umarım

Nasıl varmışlar bu kanıya??? Sen kendine güveniyorsan diğerlerine kulaklarını tıka. Normal doğum tamamen senin iç motivasyonunla kolay geçebilecek bir olay o yüzden kimseye kulak asma

Nasıl varmışlar bu kanıya??? Sen kendine güveniyorsan diğerlerine kulaklarını tıka. Normal doğum tamamen senin iç motivasyonunla kolay geçebilecek bir olay o yüzden kimseye kulak asma
Kulak asmamaya çalışıyorum bilmediğim bir durum olduğu için korku olmaya başladı sadece ama tabiki sağlıklı oldugu sürece normal istiyorum

Nerden biliyorlarmış ki yapamayacağını...şartlar el verdiği sürece normal doğum yapanlardan neyin eksikmiş ki acabaa boşver canım takma sen kimseyi inşallah gönlünce kolay rahat bir doğum geçirirsin

Off bana da hep aynı şeyi söylüyorlar bunlar iyi gunlerimmiş içerdeyken rahatmışta çıkınca gorecekmişim falan filann sinir oluyorum yaa

Canim hareketlerin nadil peki rahatmisin Grin sizin varmi milletin dedigi gibi elin dikis yerinde iki katmi yiruyorsun
Hayir canim ilk gun dikislerden dolayi paytak paytak yuruyosun o kadar.dogum yaptigimdan beri ilk kez bugun tum gun evdeyim.hep kontroller falan derken git gel yaptik.4.gunumde yani dun daha rahat hissettim dikisler acisindan.Ama tabiki patir kutur oturup kalkamiyorum o kadari illaki olur.ic dikisim biraz fazla cunku benim

Ben de aynı durumdayım canım çok sıcak havalar eşime iftar hazırlamak bile beni yoruyor normal temizliği de eşimle yapıyorum dip temizliği yapmadım annem yapacak inşallah, iyi ki çantamı hazırlamışım o bile bana ağır gelirdi şimdi

Al benden de o kadar canım klozet olmayan bir yere gidince ayıptır söylemesi tam oturmadan işimi hallediyorum klozette bile dediğin gibi temizlikte sıkıntı çekiyorum Allah yardımcımız olsun

Ben de istiyorum en yakınlarım bile yapamazsın sen diyorlar

Çok zor diyorlar; Sen iğneye bile dayanamıyordun diyor

Halbu ki hiç sızlanan Bi insan da değilim
Sabrederim elhamdülillah

İnsana cesaret vereceklerine bizi olumsuz etkiliyorlar

Boşverin biz onları inşaallah güzelce yapacağız doğumumuzu

Nerden biliyorlarmış ki yapamayacağını...şartlar el verdiği sürece normal doğum yapanlardan neyin eksikmiş ki acabaa boşver canım takma sen kimseyi inşallah gönlünce kolay rahat bir doğum geçirirsin
İnşallah canım çok teşekkür ederim çok pimpirikmisim tedirgin olurmusum sezeryan istermisim

İnşallah canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…