- 25 Mayıs 2013
- 14.036
- 20.752
- 598
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #61.061
Bizimki de geçen hafta secdede idiiyi de geçen hafta secde poz.değildi kii...bu hafta öleydii.ibadet saatine mi denk geldikkk yavruceğiminn
Bende sıcağa hiç gelemyrm valla hiç dışarı çıkmyrm ama evde bile ayaklarımun altı ateş gibi.yaz hamileliği gerçekten zormuş valla ama olsun az kaldı sonu ve hediyesi güzel.seninde bişey yok çok şükür.daha dikkatli ol.biz farkında olmasakta biz o eski biz değiliz bu minikle ir bize neler yaptıson döneme geldik azıcık dikkat edelim
amin inşallah dediğin gibi olur...çünkü bu stres en çok bana zarar veriyor biliyorum ama engel olamıyorumZaman herseyin ilacı sen hayirlisi ile bebegini kucagina al seker sıkıntısından kurtul bak herşey yoluna girecek hamilelikte hormonlar tavan yapıyor bazen duran çocuğa bagirdigim oluyor inan
Ben beeen elim yetişmiyorKızlar benim gibi karnından ve siskinlikten kişisel tuvalet temizliğini yapamayan var mi elim ulaşmıyor ya karnım kasiliyor ya bacaklarima kramp giriyor mecbur kalkıp dusa atıyorum kendimi böyle günde ne kadar dus alabilirim ki oglumda son aya kadar agdami bile yapmıştım çok zor geçiyor bu gebeligim
Bende sizlere yazmak icin girmistimcok sukur fototerapite 1 gece kaldik.sariligimiz gecmedi tabiki tamamen.cok sukur yavas yavas emmeyede basladi kizim.mama takviyesi yaptik hep.hastane tipi makine kiraladik dun.iki gogsumude iyice ememiyodu.ardindan mama veriyoduk.simdi goguslerim tam bosalmadigi zaman sagiyorum.mama takviyesi yerine sutumu veriyorum.sizlerde ilk zamanlar mama takviyeso mutlaka yapin.ac kalmasin bebekler sut iyice gelene kadar.gercekten cok zor bir surecmis
biz bugun 5 gunluk olduk teyzelercok minnak benim kizim ya.cok narin cok kibar bende dun kontrole gittim.dikislerim gayet iyi durumdaymis.dis dikisler 1 haftaya iyilesir dedi.ic dikislerde 40 i bulurmus.Inanamiyorum hala anne olduguma tarifi yokmus bu duygunun
Bu arada gecenki sarilik olayinda yazan destek veren herkese cok cok tesekkur ederim.iyiki varsiniz ya
gözünaydın olsun canım sağlıkla büyüt yavrunu inşallah...darısı bizim başımızaaaa inşallahh...Kızlar biz çıktık çok şükür kavuştum pamuk şekerime :) herşey çok iyi ikimizde çok iyiyiz,dualarınızı hiçbir zaman esirgemediniz Allah razı olsun herkestenbiraz toparlanayım ayrıntıları yazacağım
Yaz hamileliği olduğu için mi acaba.benim de azıcık daha büyüse aynı olur heralde valla zor benim aklıma bişey gelmiyo bunun için napsan ki acabaKızlar benim gibi karnından ve siskinlikten kişisel tuvalet temizliğini yapamayan var mi elim ulaşmıyor ya karnım kasiliyor ya bacaklarima kramp giriyor mecbur kalkıp dusa atıyorum kendimi böyle günde ne kadar dus alabilirim ki oglumda son aya kadar agdami bile yapmıştım çok zor geçiyor bu gebeligim
Inş benim temennim de o yönde ya da daha zor günler bekliyo bizi bu bebeklerle herkes uyu uyu son günlerin diyo.içimden dym ki allah razı olsun ne güzel moral veriysnz.bide sanki uyuyabilyrm da siz gelin bana sorun koca göbekle nasıl uyuyrmKesinlikle biz eski biz değiliz
Ama doğumdan sonra hayırlısıyla enerjimiz gelir di mi
Eskisi gibi hoplar zıplar birden çok iş yaparız dı mı
Nasıl varmışlar bu kanıya??? Sen kendine güveniyorsan diğerlerine kulaklarını tıka. Normal doğum tamamen senin iç motivasyonunla kolay geçebilecek bir olay o yüzden kimseye kulak asmaKızlar 9 ay boyunca normal doğum istedim hala da istiyorum ama herkes yapmayacağımı düşünüyor çok moralim bozuk bu duruma cesaret vereceklerine eniyi söyledikleri şey biz böyle düşünüyoruz ama sen bize bakma hadi normal doğum yap da bizi utandir İnşallah herşey yolunda gider de normal doğum yaparım sizler nasılsınız kızlar herkes iyidir umarım
Kulak asmamaya çalışıyorum bilmediğim bir durum olduğu için korku olmaya başladı sadece ama tabiki sağlıklı oldugu sürece normal istiyorumNasıl varmışlar bu kanıya??? Sen kendine güveniyorsan diğerlerine kulaklarını tıka. Normal doğum tamamen senin iç motivasyonunla kolay geçebilecek bir olay o yüzden kimseye kulak asma
Nerden biliyorlarmış ki yapamayacağını...şartlar el verdiği sürece normal doğum yapanlardan neyin eksikmiş ki acabaaKızlar 9 ay boyunca normal doğum istedim hala da istiyorum ama herkes yapmayacağımı düşünüyor çok moralim bozuk bu duruma cesaret vereceklerine eniyi söyledikleri şey biz böyle düşünüyoruz ama sen bize bakma hadi normal doğum yap da bizi utandir İnşallah herşey yolunda gider de normal doğum yaparım sizler nasılsınız kızlar herkes iyidir umarım
Off bana da hep aynı şeyi söylüyorlar bunlar iyi gunlerimmiş içerdeyken rahatmışta çıkınca gorecekmişim falan filann sinir oluyorum yaaInş benim temennim de o yönde ya da daha zor günler bekliyo bizi bu bebeklerle herkes uyu uyu son günlerin diyo.içimden dym ki allah razı olsun ne güzel moral veriysnz.bide sanki uyuyabilyrm da siz gelin bana sorun koca göbekle nasıl uyuyrm
Hayir canim ilk gun dikislerden dolayi paytak paytak yuruyosun o kadar.dogum yaptigimdan beri ilk kez bugun tum gun evdeyim.hep kontroller falan derken git gel yaptik.4.gunumde yani dun daha rahat hissettim dikisler acisindan.Ama tabiki patir kutur oturup kalkamiyorum o kadari illaki olur.ic dikisim biraz fazla cunku benimCanim hareketlerin nadil peki rahatmisin Grin sizin varmi milletin dedigi gibi elin dikis yerinde iki katmi yiruyorsun
Ben de aynı durumdayım canım çok sıcak havalar eşime iftar hazırlamak bile beni yoruyor normal temizliği de eşimle yapıyorum dip temizliği yapmadım annem yapacak inşallah, iyi ki çantamı hazırlamışım o bile bana ağır gelirdi şimdiCan'lar idrar ve kan tahlil sonuçlarım temiz çıktı
Doktorum bol su tüket Dedi
Sıcak çarpması bu denli insanı etkiler miymiş
Valla etkiledi
Aman dikkat edelim son günlerimizde daha dikkatli olalım
Enerjim şu sıralar Bi hayli düştü
Yapmak istediklerim var elimi kolumu kaldıramıyorum
Sizlerde durumlar Nasıl
Hastalıktan dolayı sanırım
Yoksa şimdiye kadar hiç Böyle bimşey yaşamadım
Al benden de o kadar canım klozet olmayan bir yere gidince ayıptır söylemesi tam oturmadan işimi hallediyorum klozette bile dediğin gibi temizlikte sıkıntı çekiyorum Allah yardımcımız olsunKızlar benim gibi karnından ve siskinlikten kişisel tuvalet temizliğini yapamayan var mi elim ulaşmıyor ya karnım kasiliyor ya bacaklarima kramp giriyor mecbur kalkıp dusa atıyorum kendimi böyle günde ne kadar dus alabilirim ki oglumda son aya kadar agdami bile yapmıştım çok zor geçiyor bu gebeligim
Kayinvalidem hergun yikiyo canim.biraz buyusun ya o kadar minik ki teyzesi dun 2650 kiloyduMaşallah suphanallah yerim onu minik kiz narin olacak tabi :) sık yika annesi kirkina kadar suyla buyuyorlar :) öpüyorum sizi
Kızlar 9 ay boyunca normal doğum istedim hala da istiyorum ama herkes yapmayacağımı düşünüyor çok moralim bozuk bu duruma cesaret vereceklerine eniyi söyledikleri şey biz böyle düşünüyoruz ama sen bize bakma hadi normal doğum yap da bizi utandir İnşallah herşey yolunda gider de normal doğum yaparım sizler nasılsınız kızlar herkes iyidir umarım
İnşallah canım çok teşekkür ederim çok pimpirikmisim tedirgin olurmusum sezeryan istermisimNerden biliyorlarmış ki yapamayacağını...şartlar el verdiği sürece normal doğum yapanlardan neyin eksikmiş ki acabaaboşver canım takma sen kimseyi inşallah gönlünce kolay rahat bir doğum geçirirsin
İnşallah canımBen de istiyorum en yakınlarım bile yapamazsın sen diyorlar
Çok zor diyorlar; Sen iğneye bile dayanamıyordun diyor
Halbu ki hiç sızlanan Bi insan da değilim
Sabrederim elhamdülillah
İnsana cesaret vereceklerine bizi olumsuz etkiliyorlar
Boşverin biz onları inşaallah güzelce yapacağız doğumumuzu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?