2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Ya bana da hep söylenen sen daha doğurmadın ondan böyle rahat konuşuyosun bakalım yapabilecekmsin. Ben elimden geleni yaparım normal doğum için. Bu kadar kadın nasıl doğuruyo. Tmm biz de demyrz çok kolay doğurcz onu kimse bilemez ki. Ama benim farkettiğim ben yaparım ederim dedikçe daha çok üstüne geliyolar ben artık hiç bahsetmiyorum onlar zor dedikçe doğrudur inş benim ki kolay olur dyrm hiç bişey diyemyolar ama hala içim de o cesaret var.benim bebeğin kafası büyük ama ben yinede sonuna kadar normale zorlycm riske atmadan tabi.inş öyle güzel bi doğumumuz olur ki bizden sonrakilere örnek oluruz.pozitif doğum hikayeleri oku bol bol kimseyi dinlemezsin zaten.

Off bana da hep aynı şeyi söylüyorlar bunlar iyi gunlerimmiş içerdeyken rahatmışta çıkınca gorecekmişim falan filann sinir oluyorum yaa
E zaten biz onları zorluklarıyla sevyrz.kim çocuğundan sıkılıyo.illa yorulcz ama bunu keşke bize hayatımız mahvolacak die göstermeseler.çocuksuz ev daha güzel sanki allah nasip etmiş bize bu günü.bırakmıyolar ki tadını çıkaralım

Çok teşekkür ederim haklısın gerçekten ben de sonuna kadar normal istiyorum sağlıkla öyle olur İnşallah

O zaten spinal en iyisi dedi de ağrı vs sordum yok olmaz dedi aşırı bi şey dedi olanlardan ya da olacaklara s soruyorum ben de hangisi iyidir diye :/

Hayret bişey ya biz ne psikolojideyiz millet ne diyor.ben size bişey diyeyimmi o yorumu yapanlar 40-45 yaşındadır zorla normal doğurmuştur birazcıkta kıskançlık olabilir.ben önce normal diyırdum ilk kızımda doktor hep normali övdü sonra dedim yapamam bu sefer sezeryanı övdü yeterki siz ne istediğinize karar verin bence ikiside normal doğum doğuruyoruz işte anormallik bunun neresinde
Moral bozmaya gerek yok Rabbim (cc) bir yol verecek gelecek o bebekler ya alttan ya üstten (afedersiniz) içerde kalan varmı sanki
Her ikisininde avantajı ve dezavantajıda var bende annenin isteği ve duyguları çok önemli gerisi boş
Hata bizde herkeze laf düşürüyoz işte 1. Derece yakınlar hariç kimseyi duymayın arkadaşlar tıkayın kulakları
Doktorunuzdanda tavsiye almayı unutmayın
Hepiniz Allah (cc) emanet olun Rabbim (cc) hepimize güç sağlık ve huzur versin

oh, çok sevindim Beray hanımın sağlıklı olmasına:)

sen nasıl dengeleyecekmişsin şekerini ? yapman gereken ilaveten birşey var mı ?
40 i cikinca tekrar yukleme yapilcakti hatirladigim kadariyla.doktorumla daha gorusemedim cuma randevum bakalim neler diyecek bi daha dogum yapmasa iyi olur demis esime sanirim rahimle idrar kesesi yapismis onu ayirmis falan

Hayatta her şeyin zorlukları olacak muhakkak hamilelik güllük gulistanlik değil tabi bulantısı baş dönmesi sonra ödemi krampi hiçbir giydiginin olmaması olsa da seni sıkıyomus hissi hareketin kısıtlanması rahat yatıp oturup kalkamama uyuyamama vs vs bunca sıkıntıya tek bir tekme yetiyor da artıyor bile ne varsa geçiriyor o tekme o hickiriklar doktora gidince duyulan o minik ve hizli kalp atislari tüm sıkıntıların üstünde normal doğuracagim diyenlere yapamazsın, sezaryen diyenlere yapamazsın diyorlar insanlar niyeyse olumsuz yoruma kosullanmis onlar hiç mi yasamamis acaba 1 saat hareketsiz kalan bebegin 1 saat sonunda minik bi tekmesiyle her şeyi unutuklarini ya da o insanlar gerçekten Kalpsiz. .. doğumdan sonra uyuyamazsin tatile gidemezsin ona bağımlı olursun dışarıya çıksan az kalırsın vs vs olumsuz yorumlar... Ben zaten şu an da uyuyamiyorum gece de en az 3 kez tuvalete gidiyorum hiçbi tarafa donemiyorum karnım aciyo ama gece bebeğim uyanıp hareket edince uykusuzluk falan unutulup gidiyo doğduğunda muhakkak farklı sıkıntılar olacak o iyi olsun uyumayiz dışarı çıkınca 10 saat gezmek yerine 1 2 saat gezer geliriz tatile de aile için olan otelleri tercih ederek gideriz yeter ki biz onu sevelim gerçekten iyi bir anne öğretmen doktor psikolog olalım en iyi şekilde yetistirelim Allahın izniyle onunla her yere de giderim gidemesem de onla evde olmayı da severim Şükürler olsun ki Rabbim beni anne olmaya layık görmüş ben zevklerimden vazgeçebilirim ama evladimdan asla

Çok teşekkür ederim canım haklısın gerçekten öyle olmak

Banada aynisini soyluyorlar arkdaslar ailem desteklemiyor yapmazsin cok korkutuyorlat herkes dogum aninisini anlatiyor iyice stres oldum allahim hepimeze yardim etsin normal dogum yapan arkdaslar birbirimize piskolojik destek verelim cok ihtoyacimiz var

Tabi ki birbirimize destek olacağız

Bak Can'ım aksi durum olmadıkça en ideali normal doğum
Bizim doğamız bu
Allah böyle yaratmış
O güç o istek o yetenek bizde doğuştan var
O yüzden iyi düşünmeliyiz başarılı olacağız inşaalalh
Nefes hareketleri felan yapalım
Netten bol pozitif doğum hikayesi okuyalım
İçimizi rahat tutalım inşaallah

Aynen ya bu ka da r güzel özetlenirdi.allah bize nasip etmiş ya vermeseydi aratssaydı.bi de bunları söyleyenler çocukları düşmez dayanamıyolar aslında onlarda biliyo da herşeyin Çocuklarından ibaret olduğunu sadece amaçsız Korkutma peişndeler.bi.bilseler herşeyden vazgeçebiliriz şu An bile onlar için.benim olan küçücük biiey ya daha nolsun valla merakla beklyrm uykusuz geceleri. Hem sanki hayatımıx çok rahatla zatne öğrenciyim ne uykusu yani senelerim sınav hayırlıklarıyla geçmiş bana uyku diyolar stres diyolar yaşayp görcz

Onu diyenler de sanırsın sarayda yaşamış... 17 yıl okul okudum o bitti sınava hazırlan çalış çalış çalış uykusuz geçirilen geceler dinlenmeden geçen günler yani sarayda ulemalikla yetişmedim şimdi canımdan bi can beni kjsitlayacaksa ben ona da razıyım. Hz. Mevlânâ diyor ya, kızmana, gülmene gelmene, gitmene eyvallah bilesin. Benim için de öyle :) bebeğimin her şeyin eyvallah Rabbim ona sağlık versin ve hayirli evlat, kul olmayı nasip etsin yeter

Bende de enerji patlaması oluyor birkaç kez dışarı çıkıyorum temizlik yapıyorum misafir agirliyorum misafirlige gidiyorum bunları yaparken farkinda değilim ama akşam olup duş alıp uzandığımda deli miyim niye dinlenmedim ölüyorum yorgunluktan diyorum

Herkese mi aynı baskı ya vallahi o sözlerden ben de bıktım yok çocuk iri sen onu zor doğurursun , yok çok kilo aldın yapamazsın
Bunlar iyi günlerin , şimdiye kadar gezdin tozdun bir daha çocukla yapamazsın edemezsin
O kadar moral bozuyorlar ki

Aynen yaa onlar hayatımızın şekeri balı nasıl bize rahatsızlık verirler :) Allah evlatsız bırakmasın ❤

Hay maşaallah
O enerjinin Bi kısmını Doğum işin sakla kuzum
Ben de çok iyiydim de Bi kaç gündür pek tadım yok
Bir de havalar çok sıcak olunca boğuyor beni valla

Tüm bu kişiler evli çocuklu kimseler
Rabb im kimsenin kucağını boş bırakmasın inşaallah çünkü yokluğu çok zor
Ne kadar çok isteyen dileyen nelerini feda edenler var
Rabb im sağlık versin her zorluğa göğüs gereriz biiznillah

Olumlu insanlar güzel bakar güzel görür
İlla ki zorluklar da olacak aöa bizim yaklaşımımız önemli
Sabırlı sevgili okursak üstesinden geleceğiz her şeyin inşaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…