- 15 Ağustos 2015
- 4.964
- 3.590
- 133
- 40
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #61.101
Benide yarin 9 gibi alicaklar bel atinuyusturma olacak cok korkuyorumHayir canim ilk gun dikislerden dolayi paytak paytak yuruyosun o kadar.dogum yaptigimdan beri ilk kez bugun tum gun evdeyim.hep kontroller falan derken git gel yaptik.4.gunumde yani dun daha rahat hissettim dikisler acisindan.Ama tabiki patir kutur oturup kalkamiyorum o kadari illaki olur.ic dikisim biraz fazla cunku benim
Ben amneme aldirdim ama hem komsular hem annem saridan uzak tutmakmlaiz satingiydirmeyin dio annemBen aldım tulbentimi yüzüne değil de cibinlik niyetine üstüne ortecegim. İnanışla göre sarılığı onlar deniyor
Ay tek değilmişim ya çok zor hele bugün karnım saha kalkmış buyuyor gün gün iyice öne doğru uzamış gidiyor allah kurtarsın bizi vaktiyle inşallah zaman su gibi geçsin çünkü ciddi sıkıntı yaşıyorum bu konudaAl benden de o kadar canım klozet olmayan bir yere gidince ayıptır söylemesi tam oturmadan işimi hallediyorum klozette bile dediğin gibi temizlikte sıkıntı çekiyorum Allah yardımcımız olsun
Yerim kiz her yerini olsun buyur buyur bir bakmissin birkaç ay sonra topaç gibi olmuş teyzelerinin güzeli bol bol emzir sen kuzuyuKayinvalidem hergun yikiyo canim.biraz buyusun ya o kadar minik ki teyzesi dun 2650 kiloydu
Kız yarın doğuma mi giricenyanlış mi anladimBenide yarin 9 gibi alicaklar bel atinuyusturma olacak cok korkuyorum
OyyyBen beeen elim yetişmiyorbanyoda bile çok zorlanıyorum
Kızlar benim gibi karnından ve siskinlikten kişisel tuvalet temizliğini yapamayan var mi elim ulaşmıyor ya karnım kasiliyor ya bacaklarima kramp giriyor mecbur kalkıp dusa atıyorum kendimi böyle günde ne kadar dus alabilirim ki oglumda son aya kadar agdami bile yapmıştım çok zor geçiyor bu gebeligim
Ya işin çok zor senin valla halime sukrettim suan. Sanırım senin gebelikle alakalı kabızlık sürekli olan birşey dimi. Bol kayısı ye çıkmış tazesi. Allah kolaylık versin vallaCnm bende aynı durumdayımyarım ayağa kalkıp peçeteyı ıslatıp siliyorum defalarca. Bide söylemesi ayıp kabızlık ta var bütün gün git gel wc ye yapamıyorum. En son nokta geliyor dayanamıyorum artık bende çareyi elime kocaamaaan pecete doldurup hafif kalkip peçeteyle makata tam yanlardan bastiriyorum da oyle yapıyorum
Aynen öyle ya hepsi kıskanç benceHerkese mi aynı baskı ya vallahi o sözlerden ben de bıktım yok çocuk iri sen onu zor doğurursun , yok çok kilo aldın yapamazsın
Bunlar iyi günlerin , şimdiye kadar gezdin tozdun bir daha çocukla yapamazsın edemezsin
O kadar moral bozuyorlar ki
Hayir canim ilk gun dikislerden dolayi paytak paytak yuruyosun o kadar.dogum yaptigimdan beri ilk kez bugun tum gun evdeyim.hep kontroller falan derken git gel yaptik.4.gunumde yani dun daha rahat hissettim dikisler acisindan.Ama tabiki patir kutur oturup kalkamiyorum o kadari illaki olur.ic dikisim biraz fazla cunku benim
Sarı giydirilir mi bilmiyorum da işte bi inanışa göre de sarı yazma örtüyor insanlar ben de aldim örterim diye :)Ben amneme aldirdim ama hem komsular hem annem saridan uzak tutmakmlaiz satingiydirmeyin dio annem
Bize sari giydirmemis kime sorsan baska akil
Ya işin çok zor senin valla halime sukrettim suan. Sanırım senin gebelikle alakalı kabızlık sürekli olan birşey dimi. Bol kayısı ye çıkmış tazesi. Allah kolaylık versin valla
Benim de hareket ederken gobegimi altı acıyo yırtılmis zaten hep bebeğim aşağıya indiginden beri Yirtiliyo ve açırken de Yirtiliyo diye düşünüyorum :/Cnm hayatımda ne kabızlık ne ishal gördüm taaaa kii son 15 güne kadar
Ayrica benim karnımın içi açıyor eğilince. Bebisimi eziyormusum gibi geliyor
Cnm bende aynı durumdayımyarım ayağa kalkıp peçeteyı ıslatıp siliyorum defalarca. Bide söylemesi ayıp kabızlık ta var bütün gün git gel wc ye yapamıyorum. En son nokta geliyor dayanamıyorum artık bende çareyi elime kocaamaaan pecete doldurup hafif kalkip peçeteyle makata tam yanlardan bastiriyorum da oyle yapıyorum
Evet canim yarin 9:30 gibi ameliyata gricem dualarinizi eksik etmeyinKız yarın doğuma mi giricenyanlış mi anladim
Allah bebeğinin ve senin yar ve yardımcınız olsun canım sağlıcakla kavuş yavruna :)Evet canim yarin 9:30 gibi ameliyata gricem dualarinizi eksik etmeyin
bana da öyle dediler yanlış hatırlamıyosam hatta yazıp verdiler. iyi ki de öyle yapmışlar aklım gidip duruyo daha yeni bakmıştım halbuki ama hatırlamıyorum tekrar tekrar kağıdı okuyup duruyorum. ama ilk beni alacakları garanti değil benimki isteğe bağlı sezeryan diye geçiyo acil varsa onu alıyolarmış önceEvet canım dr bana saat 7 de hastanede ol dedi senin saat kaç :) belkide aynı saatte doğacak lar :) benim genel anestezi ile olacak ritm bozukluğu ndan ve bazı problemlerden dolayi canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?