2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Benide yarin 9 gibi alicaklar bel atinuyusturma olacak cok korkuyorum

Ben aldım tulbentimi yüzüne değil de cibinlik niyetine üstüne ortecegim. İnanışla göre sarılığı onlar deniyor
Ben amneme aldirdim ama hem komsular hem annem saridan uzak tutmakmlaiz satingiydirmeyin dio annem
Bize sari giydirmemis kime sorsan baska akil

Al benden de o kadar canım klozet olmayan bir yere gidince ayıptır söylemesi tam oturmadan işimi hallediyorum klozette bile dediğin gibi temizlikte sıkıntı çekiyorum Allah yardımcımız olsun
Ay tek değilmişim ya çok zor hele bugün karnım saha kalkmış buyuyor gün gün iyice öne doğru uzamış gidiyor allah kurtarsın bizi vaktiyle inşallah zaman su gibi geçsin çünkü ciddi sıkıntı yaşıyorum bu konuda

Cnm bende aynı durumdayım yarım ayağa kalkıp peçeteyı ıslatıp siliyorum defalarca. Bide söylemesi ayıp kabızlık ta var bütün gün git gel wc ye yapamıyorum. En son nokta geliyor dayanamıyorum artık bende çareyi elime kocaamaaan pecete doldurup hafif kalkip peçeteyle makata tam yanlardan bastiriyorum da oyle yapıyorum

Ya kızlar genel yazıyorum birkaç arkadaşı çevresi ailesi hep korkutmus normal doğumdan. Böyle insanları dinlemeyin hatta catir catir dogurun iliklerinize kadar hissedin yavruları. Allah imkan vermişse tepmeyin şansınızı. Normal doğum kadar güzel birşey yok. Ayaklarını cikarken ellerini hissetmek göz göze gelebilmek çok güzel bir duygu önce sağlık sonra normal dogum diyorum allah imkan verdikçe normal dogum yaparım şahsi fikrim

Ya işin çok zor senin valla halime sukrettim suan. Sanırım senin gebelikle alakalı kabızlık sürekli olan birşey dimi. Bol kayısı ye çıkmış tazesi. Allah kolaylık versin valla

Aynen öyle ya hepsi kıskanç bence

Kızlar yazılanları artık takip edemiyorum inşallah herkes iyidir. misam hayırlı olsun dogum gerçekleşmiş gule güle buyut bebisini :) başka doğum oldu mu takip edemedim.

Bir de ilk tecrubelerimden sizlere paylaşayim. Öncelikle normal doğum yapacak arkadaşlar, sanciniz olmadan ikinmamak gerekiyormuş. Sancı bitince sakın ikinmaya devam etmeyin.

Göğüs kalkanını muhakkak alın çok işe yarıyor. Bir de göğüs ucu yara olursa garmastan diye bir krem var o hemen rahatlattı tavsiye ederim.

Son olarak e-bebekten bebek reflu yastığı diye birşey almistik çok işime yaradı onu da tavsiye ederim.

Aklıma geldikçe gene yazarım insallah

Cnm dogumun kolay olmasına rağmen kestiler mi yinede. Birde seninle aynı hastaneye gidiyoruz ya . Nasıl memnun kaldinmi hastaneden normal doğum ortamı nasıl. Ebeler mi dogutturuyor yoksa nobetci doktormu. Kendi doktorunla irtibatlimiydin. Senin dotorun kimdi cnm.
Doğumhaneyé eşleri alırlar mı istesek.
o yanımdayken çok huzurlu ve rahat olurdum

Ayy cnm yaa kusura bakma ne çok soru sordum. Hakkını helal et.

Ya işin çok zor senin valla halime sukrettim suan. Sanırım senin gebelikle alakalı kabızlık sürekli olan birşey dimi. Bol kayısı ye çıkmış tazesi. Allah kolaylık versin valla

Cnm hayatımda ne kabızlık ne ishal gördüm taaaa kii son 15 güne kadar

Ayrica benim karnımın içi açıyor eğilince. Bebisimi eziyormusum gibi geliyor

Cnm hayatımda ne kabızlık ne ishal gördüm taaaa kii son 15 güne kadar

Ayrica benim karnımın içi açıyor eğilince. Bebisimi eziyormusum gibi geliyor
Benim de hareket ederken gobegimi altı acıyo yırtılmis zaten hep bebeğim aşağıya indiginden beri Yirtiliyo ve açırken de Yirtiliyo diye düşünüyorum :/

Kız yarın doğuma mi giricenyanlış mi anladim
Evet canim yarin 9:30 gibi ameliyata gricem dualarinizi eksik etmeyin

Bende enteresan bir şey oldu kızlar topugum catlamaz hiç pamuk gibidir 3-4 aydır sanki ayazda bağda bahçede çalışmış gibi çatladı ilk kez böyle oluyor milletin göbeği poposu benim topugum

Evet canım dr bana saat 7 de hastanede ol dedi senin saat kaç :) belkide aynı saatte doğacak lar :) benim genel anestezi ile olacak ritm bozukluğu ndan ve bazı problemlerden dolayi canim
bana da öyle dediler yanlış hatırlamıyosam hatta yazıp verdiler. iyi ki de öyle yapmışlar aklım gidip duruyo daha yeni bakmıştım halbuki ama hatırlamıyorum tekrar tekrar kağıdı okuyup duruyorum. ama ilk beni alacakları garanti değil benimki isteğe bağlı sezeryan diye geçiyo acil varsa onu alıyolarmış önce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…