- 31 Mayıs 2016
- 265
- 280
- 18
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #61.121
Evet canim yarin 9:30 gibi ameliyata gricem dualarinizi eksik etmeyin
canım sen milleti niye takıyosun ki ya. neye göre yapamayacağını düşünüyolar çatına mı baktılar tek tek yoksa bebeği mi ölçtüler ne bileyim doktor mu bunlar ya allah allah. denersin elinden geleni yaparsın bi aksilik olmazsa normal normal doğurursun bi aksilik olacak oluraa doktor sana sormadan sezeryana döner zaten. millet konuşmayı amma seviyo ya.Kızlar 9 ay boyunca normal doğum istedim hala da istiyorum ama herkes yapmayacağımı düşünüyor çok moralim bozuk bu duruma cesaret vereceklerine eniyi söyledikleri şey biz böyle düşünüyoruz ama sen bize bakma hadi normal doğum yap da bizi utandir İnşallah herşey yolunda gider de normal doğum yaparım sizler nasılsınız kızlar herkes iyidir umarım
canımmm öyle güzel yazmışsın ki kendim yazsam yine bunları yazardım kalbimin sesi olmuşun resmen. allah bu düşünceleri hepimize daim etsin inşallah biz onlar gibi olmayalım. ben öyle kişi ve ortamlardan kaçıyorum rahatsız oluyorum. kadın iki çocuk yapmış illalah ettim çocuktan diyo. madem öyle niye dünyaya getirdin o masum canları? yada doğum yapmak çok zor diyo o zaman niye ikinciyi doğurdun? insanlar hep olumsuz. tatile gidemezsin uyku uyuyamazsın diyo ben hayatımı ona vermeyi göze almışım bana ne tatilden uykudan. allah evlatlarımıza sağlık mutluluk versin bize yeter .Hayatta her şeyin zorlukları olacak muhakkak hamilelik güllük gulistanlik değil tabi bulantısı baş dönmesi sonra ödemi krampi hiçbir giydiginin olmaması olsa da seni sıkıyomus hissi hareketin kısıtlanması rahat yatıp oturup kalkamama uyuyamama vs vs bunca sıkıntıya tek bir tekme yetiyor da artıyor bile ne varsa geçiriyor o tekme o hickiriklar doktora gidince duyulan o minik ve hizli kalp atislari tüm sıkıntıların üstündenormal doğuracagim diyenlere yapamazsın, sezaryen diyenlere yapamazsın diyorlar insanlar niyeyse olumsuz yoruma kosullanmis onlar hiç mi yasamamis acaba 1 saat hareketsiz kalan bebegin 1 saat sonunda minik bi tekmesiyle her şeyi unutuklarini ya da o insanlar gerçekten Kalpsiz. .. doğumdan sonra uyuyamazsin tatile gidemezsin ona bağımlı olursun dışarıya çıksan az kalırsın vs vs olumsuz yorumlar... Ben zaten şu an da uyuyamiyorum gece de en az 3 kez tuvalete gidiyorum hiçbi tarafa donemiyorum karnım aciyo ama gece bebeğim uyanıp hareket edince uykusuzluk falan unutulup gidiyo doğduğunda muhakkak farklı sıkıntılar olacak o iyi olsun uyumayiz dışarı çıkınca 10 saat gezmek yerine 1 2 saat gezer geliriz tatile de aile için olan otelleri tercih ederek gideriz yeter ki biz onu sevelim gerçekten iyi bir anne öğretmen doktor psikolog olalım en iyi şekilde yetistirelim Allahın izniyle onunla her yere de giderim gidemesem de onla evde olmayı da severim Şükürler olsun ki Rabbim beni anne olmaya layık görmüş ben zevklerimden vazgeçebilirim ama evladimdan asla
sağlıklı sıhhatli doğum olsun inşallahhh...allah yardımcın olsun cnmEvet canim yarin 9:30 gibi ameliyata gricem dualarinizi eksik etmeyin
Sağlıklı sıhhatli kolay bir doğum olsun inşallah.Evet canim yarin 9:30 gibi ameliyata gricem dualarinizi eksik etmeyin
Aynen öyle canım benim bir de yetiştirmek lazım bebeği doğurmak başka ebeveyn olmak başka şey, o konuşanlar sadece dogurabilenler...canımmm öyle güzel yazmışsın ki kendim yazsam yine bunları yazardım kalbimin sesi olmuşun resmen. allah bu düşünceleri hepimize daim etsin inşallah biz onlar gibi olmayalım. ben öyle kişi ve ortamlardan kaçıyorum rahatsız oluyorum. kadın iki çocuk yapmış illalah ettim çocuktan diyo. madem öyle niye dünyaya getirdin o masum canları? yada doğum yapmak çok zor diyo o zaman niye ikinciyi doğurdun? insanlar hep olumsuz. tatile gidemezsin uyku uyuyamazsın diyo ben hayatımı ona vermeyi göze almışım bana ne tatilden uykudan. allah evlatlarımıza sağlık mutluluk versin bize yeter .
Evet canim yarin 9:30 gibi ameliyata gricem dualarinizi eksik etmeyin
Kızlar sabah 6 da su geldi sukur ogleden sonra aldik kızımız i kucağımiza Rabbim herkesi kurtarsin
Canım şekerin mi var? Bebeğin haftasına göre fazla kilolu ve bu oran normal doğumda 40.haftaya kadar dahada yükselirdi. Doğru bir karar olmuş, hayırlısı olsun, sağlıkla kucağına alırsın inşallahArkadaşlar mrb bende bugün mecburen sezeryan olacağımı öğrendim ve çok üzgünüm normal doğumu çok istedim.Ama bebeğim 35+2 haftalık 3kilo 300 gram olmuş bebek büyük suyun fazla bayramdan sonra sana gün verelim dedi sizin kaçıncı haftalarınız kaç kilo bebekleriniz çok mu anormal bnm bebeğim anlamadım
Gözünaydın canım, sağlıkla büyüsün prensesinKızlar sabah 6 da su geldi sukur ogleden sonra aldik kızımız i kucağımiza Rabbim herkesi kurtarsin
ayy hayırlı olsun canımm, ne guzel kavuşmuşsun meleğine. Darısı bize inşllhKızlar sabah 6 da su geldi sukur ogleden sonra aldik kızımız i kucağımiza Rabbim herkesi kurtarsin
Ayyyy ne güzel yaKızlar sabah 6 da su geldi sukur ogleden sonra aldik kızımız i kucağımiza Rabbim herkesi kurtarsin
Şekerim yok bütün tahlillerim iyi allaha şükür ama durum buCanım şekerin mi var? Bebeğin haftasına göre fazla kilolu ve bu oran normal doğumda 40.haftaya kadar dahada yükselirdi. Doğru bir karar olmuş, hayırlısı olsun, sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Bu arada bize de yazın daha önce sinde belirti oldu mu normal doğum mu oldu.ay çok meraklıyım. Tabi müsait olursanızKızlar sabah 6 da su geldi sukur ogleden sonra aldik kızımız i kucağımiza Rabbim herkesi kurtarsin
Şekerin de yoksa gayet güzel bebeğin kilolu olması sezeryan nedeni değildir die dün bi yazı okudum yerinde olsam başka doktordan da fikir alırdım.önemli bi karar sonuçta.belki de bebek iri olduğu için kendi gelecek zaten bu günlerde.Şekerim yok bütün tahlillerim iyi allaha şükür ama durum bu
Bayrama kadar bekleyelim dedi ztn kendi gelmezse sezeryan olacakmış kendimde 87kiloyum kilolu hamile kalmak kötü oldu kendinde kilolusun doğuramaZsın dedi drŞekerin de yoksa gayet güzel bebeğin kilolu olması sezeryan nedeni değildir die dün bi yazı okudum yerinde olsam başka doktordan da fikir alırdım.önemli bi karar sonuçta.belki de bebek iri olduğu için kendi gelecek zaten bu günlerde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?