- 2 Aralık 2015
- 2.490
- 2.215
- 83
- 31
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #61.141
Anladım bende hemen die düşündüm. Bayrama daha var belli olmaz sıkma canını belkide kendi gelir bebeğin annesi. Sen hayırlısı olması için dua et bizde edelim inş.sağ salim al kucağına bebeğini.Bayrama kadar bekleyelim dedi ztn kendi gelmezse sezeryan olacakmış kendimde 87kiloyum kilolu hamile kalmak kötü oldu kendinde kilolusun doğuramaZsın dedi dr
Çok sağol hep dua ediyorum inşallah dediğin gbi kavuşuruz bebişlerimizeAnladım bende hemen die düşündüm. Bayrama daha var belli olmaz sıkma canını belkide kendi gelir bebeğin annesi. Sen hayırlısı olması için dua et bizde edelim inş.sağ salim al kucağına bebeğini.
Canım senin sata göre 9gün kalmış öylemi? Nasıl gidiyor? Son günü bekleyecekmi uslu uslu :)Allah analı babalı büyütsün canım bir prenses daha dünyaya gözlerini açmış çok sevindim darısı başımıza :)
Bende kendim yapiyorum ama temizlik icin kadin gelecek cam kapi dip kose yapilacak ben yapamam.Herkesin derdi bu aralar temizlik galiba :)
Allah kimseye muhtac etmesin insallah. Yavas da olsa kendim yapmak isterim herseyimi.
ALTINIM canım benim inşallah kolay ve güzel bir doğum olur senin için. sabah da dua edicem sana. bu kadar hamilenin duası seninle.sen hiç merak etme herşey çok güzel olacak. doğumda bizlere dua et olur mu canım küvezdeki aryamıza karnımızdaki bebelerimize hastalarımıza ailemize hep dua et hem rahatlatır seni. zaten dua ederken bi bakacaksın ki kızını koymuşlar göğsüne onun mis kokusunu kokluyosun. güzel bir uyku çek canım yarın bomba gibi olman lazım kızın gelecek hayırlısıyla kızına hazır olman lazım.
Adi uzerinde canim normal olani bu her anne normal dogurabilir suan anneninde doktorunda isine geldigi icin sezeryan yapiyolar ben bu insanlari anlamiyorum yapamazsin ne demekKızlar 9 ay boyunca normal doğum istedim hala da istiyorum ama herkes yapmayacağımı düşünüyor çok moralim bozuk bu duruma cesaret vereceklerine eniyi söyledikleri şey biz böyle düşünüyoruz ama sen bize bakma hadi normal doğum yap da bizi utandir İnşallah herşey yolunda gider de normal doğum yaparım sizler nasılsınız kızlar herkes iyidir umarım
hayırlı olsun gözün aydın cnm...zaten sende erken doğum riski vardı gibi hatılıyorum.hoş erken saylmaz yaaa...epidural mi oldun? minnakın ve sana sağlık sıhhat dilerimmKızlar sabah 6 da su geldi sukur ogleden sonra aldik kızımız i kucağımiza Rabbim herkesi kurtarsin
Evet canim cok korkuyorumKolay,acısız ve keyifli geçer inşallahspinal mi olacaktin?
Amin canim hepimizin insallahsağlıklı sıhhatli doğum olsun inşallahhh...allah yardımcın olsun cnm
Bende rutin işleri yapıyorum ama dipköşe için kız çağıracağım hiç yapacak durumda değilim, canım sen sata göre kaçgün kala çağıracaksın? Karar veremedim birtürlü ta süpriz yaparsa benimki :)Bende kendim yapiyorum ama temizlik icin kadin gelecek cam kapi dip kose yapilacak ben yapamam.
Amin canim insallah etmezmiyim korkularimin ve heyecanimin tek dermaniALTINIM hayırlı doğumlar olsun inş. Hayırlı haberlerle gel bize dualarımız sizinle. Sizde bize dua edin
Amin insallah canim hepimizinSimdiden hayırlı olsun canım. Allah korktuklarindan emin, umduklarina nail eylesin :)
Allah razi olsun canimmSağlıklı sıhhatli kolay bir doğum olsun inşallah.
Allah yardimcin olsun seninde dogum yakin heralde saglikla gelsin insallah yatmak daha iyi dedi doktor dengesizlik kötü dedi.ama yatirmadi kizim hemen geldi senide daraltmasin rabbim kolayligini versin insallah benimde 3400 3300 arasiydi ölçümler ama daha kucuk dogdu 3030gr.çok iyi haberler verdin sevindim bugün kontrole gittim bende 3340gram olmuş iki gündür sancım var nst dde sancı çıktı fakat açılma yok kötüysen yatış vereyim dedi kızımı bırakmıştım büyük ablama evde bak dedim küçük ablamla konuşmuyorum onun evine götürme dedim götürmüş kapıyı açamadım dedi götürdüm dedi eve bi geldim mahvolmuş ev darmadağın hiç toplamadan çıkmış..bi kaç bardak tepsi vardı yıkamamış bile sinirden öldüm.iyiki yatmamışım bunlar ne biçim insan anlamadım...doktor yat dedi ben toplayıp bulaşık yıkıyorum lütfen dua et şu pisliklere daha fazla muhtaç olmadan kurtulayım...benimde şekerim çok dngesiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?