2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Bayrama kadar bekleyelim dedi ztn kendi gelmezse sezeryan olacakmış kendimde 87kiloyum kilolu hamile kalmak kötü oldu kendinde kilolusun doğuramaZsın dedi dr
Anladım bende hemen die düşündüm. Bayrama daha var belli olmaz sıkma canını belkide kendi gelir bebeğin annesi. Sen hayırlısı olması için dua et bizde edelim inş.sağ salim al kucağına bebeğini.

Amin canim etmezmiyim bol bol dua edicwm yanlis ben bu belden yapacaklari igneden cok korkuyorum simdidwn heyecan korku duygusallaik cok tuaf duygular icerisindeyim allah hepinizden razi olsun ben dua edicem sizde bana edin nolur

Adi uzerinde canim normal olani bu her anne normal dogurabilir suan anneninde doktorunda isine geldigi icin sezeryan yapiyolar ben bu insanlari anlamiyorum yapamazsin ne demek

Kızlar sabah 6 da su geldi sukur ogleden sonra aldik kızımız i kucağımiza Rabbim herkesi kurtarsin
hayırlı olsun gözün aydın cnm...zaten sende erken doğum riski vardı gibi hatılıyorum.hoş erken saylmaz yaaa...epidural mi oldun? minnakın ve sana sağlık sıhhat dilerimm

Bende kendim yapiyorum ama temizlik icin kadin gelecek cam kapi dip kose yapilacak ben yapamam.
Bende rutin işleri yapıyorum ama dipköşe için kız çağıracağım hiç yapacak durumda değilim, canım sen sata göre kaçgün kala çağıracaksın? Karar veremedim birtürlü ta süpriz yaparsa benimki :)

ALTINIM hayırlısıyla en güzelinden bir doğum nasip olur, sağlıkla kucağına alırsın yavrunu inşallah. Dualarımız seninle, güzel haberlerle bekliyoruz burda

ALTINIM canim benim cok hastayim uyuyamiyorum ama aklimda sen varsin bu gece. Romantik oldu biras burasi :)
Diyecegim o ki dualarimdasin. Her zorlukta bir kolaylik vardir unutma...
Bunu bir ameliyat olarak dusunme... Dunyanin en guzel armaganina kavusmak olarak düşün... Bebegin seninle bulusmak icin 9aydir buyuk gayret gosterdi. Kucücük yere sıkıstı, sen ne verdiysen onunla yetindi,hucreleri buyuk savas verdi butun organlarini olusturmak icin... Neden? Cunku o da annesine ulasmak icin katlandi.... Sen de ufak bir operasyonla Allah in bu dunyadaki hediyesiyle,emanetiyle bulusacaksin... Guzel olacak guzel. dualarimdasin... Dualarin oldugu yerde zorluklar kolayliklara doner hic şüphesiz....

Allah yardimcin olsun seninde dogum yakin heralde saglikla gelsin insallah yatmak daha iyi dedi doktor dengesizlik kötü dedi.ama yatirmadi kizim hemen geldi senide daraltmasin rabbim kolayligini versin insallah benimde 3400 3300 arasiydi ölçümler ama daha kucuk dogdu 3030gr.

Bu normal dogum zordur diyenlere bi bakin hayatlarinda baska zorluk gormusler mi...
Hem madem zor ne diye ikinci ve digerlerini yapma,hadi yaptin niye onlari da normal dogurma geregi duydun diye sorun mutlaka.
bi insanin hayatindaki en buyuk aciysa normal dogum,bir daha denemesi sadistliktir bana gore

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…