- 29 Ekim 2015
- 421
- 516
- 103
- 29
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #61.161
Canım senin sata göre 9gün kalmış öylemi? Nasıl gidiyor? Son günü bekleyecekmi uslu uslu :)
İnsallah bebeginin sansina gecersin canimValla bence iyidi ama bi önceki de baya iyidi düşük vermişlerdi inş bu iyi gelir çok yoruldum ama bitti çok şükür.
Bu normal dogum zordur diyenlere bi bakin hayatlarinda baska zorluk gormusler mi...
Hem madem zor ne diye ikinci ve digerlerini yapma,hadi yaptin niye onlari da normal dogurma geregi duydun diye sorun mutlaka.
bi insanin hayatindaki en buyuk aciysa normal dogum,bir daha denemesi sadistliktir bana gore
Insallah tekrari olmaz canim. Tansiyon odem gibi sikayetlerin var miydi?Arkadaşlar yrn sabah kontrolüm var gecen hafta idrarda protein çıkmıştı yrn testler tekrarlanacak inşallah bir kereye mahsustur yarın çıkmaz..
Ben bu persembe alacagim haftaya cuma dogum insallah oyle ayarlayabildim bide insanda erken gelirse diyekorku oluyoBende rutin işleri yapıyorum ama dipköşe için kız çağıracağım hiç yapacak durumda değilim, canım sen sata göre kaçgün kala çağıracaksın? Karar veremedim birtürlü ta süpriz yaparsa benimki :)
Allah yardimcin olsun kolay bir dogum olsun inşallah tatlım tontis kızını kucagina al sağlıkla bizleri bilgisiz bırakma dualarimizdasinEvet canim yarin 9:30 gibi ameliyata gricem dualarinizi eksik etmeyin
Hayırlı olsun inşallah canım dualarımız sizinle ❤Benide yarin 9 gibi alicaklar bel atinuyusturma olacak cok korkuyorum
Sadece biraz tombik canım korkma nasibinde yokmuş sağlık olsun de kavusbebeğine inşallah hayırlısı olsun hakkindaArkadaşlar mrb bende bugün mecburen sezeryan olacağımı öğrendim ve çok üzgünüm normal doğumu çok istedim.Ama bebeğim 35+2 haftalık 3kilo 300 gram olmuş bebek büyük suyun fazla bayramdan sonra sana gün verelim dedi sizin kaçıncı haftalarınız kaç kilo bebekleriniz çok mu anormal bnm bebeğim anlamadım
Bir aceleci minik daha :) maşallah allah anali babali büyütsün canım darısı bizlereKızlar sabah 6 da su geldi sukur ogleden sonra aldik kızımız i kucağımiza Rabbim herkesi kurtarsin
Allah hayirla buyutmeyi nasip etsinKızlar sabah 6 da su geldi sukur ogleden sonra aldik kızımız i kucağımiza Rabbim herkesi kurtarsin
Rabbi yessir vela tuassir rabbi temmim bilhayr. Hic korkma Raabbim kolaylik verecektir dua etBenide yarin 9 gibi alicaklar bel atinuyusturma olacak cok korkuyorum
Yok canım ödem hiç yok ama hep 8-5,9-6 çıkan tansiyonum 10-7 çıkmaya başladı bu yüksek sayılır mı bilemiyorum.. Protein kaçağı vardı işte inşallah yarınki testte çıkmaz can sıkıcı bi durum çünküInsallah tekrari olmaz canim. Tansiyon odem gibi sikayetlerin var miydi?
Hoşgelmşşşşşş aramızaaaaaKızlar günaydın bebişim dünyaya gözlerini açtı ikimizde gayet iyiyiz rabbim herkesi bebeğine sağlığıyla sıhatiyle kavuştursun inşallah
Son dönemlerde su zaten azalıyo.acaba tamamen bitmiş mi ki.böyle mevzularda örnek vermek pek doğru değil aslında ama ablama da demişler di suyun çok azalmış karından su başlattır die. O yaptırmadı bebek 40. Haftada doğdu gerçekten suyum hiç yoktu resmen doğumda patlattılar dedi.ama bş sıkıntısı olmadı o devlette yaptı hiç sezaryanda demediler ve bildiğin iri bebekti 3.750 doğdu. Kesinlikle 2. Bi dr a görünmelisin benceKızlar bebegin suyunun azalması acil doğumu gerektirir mi. Bir arkadaşım bu haftasonu hastaneye gitti bir hafta oncesinde suyunda herhangi bir problem yokken suyun azalmış diyip suni sancı vermişler sonra da bebegin kalbi dayanamadı diyip sezaryane almışlar önceki hafta da gelecek hafta gelirken doğuma hazır ol demiş bu durum beni biraz tedirgin etti sanki doktor kolaya mi kaçmış ya ben de ayni doktora gidiyorum sezaryan istemiyorum günüm gelmeden suni sancıyla da dogurmak istemiyorum ama doktor pek bekleyecek gibi durmuyor bu yüzden devleti bile düşünür oldum normal doğum için zorluyorlar devlette çünkü be yapsam bilemedim hafta sonu da çatı muayenem var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?