2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Canım senin sata göre 9gün kalmış öylemi? Nasıl gidiyor? Son günü bekleyecekmi uslu uslu :)

Valla iyi gidiyor sayılır canım ama artık bayağı ağırlaştım sata göre 11 gün doktor son gün 30 Haziran dedi eğer gelmezse sezaryana alcak çok gerginim ama okadar da heyecanlı şuan uslu uslu bekliyor babası 23 üne kadar gelme dedi bakalım beklicek mi görcez :) senin nasoş gidiyor

1cicek3bocek canim sanki seninle hamileligim birebir ayni gidiyor.sen ne yazsan ay bunu ben de soracaktim oluyorum...
Ben de lavaboda temizligimi yapamiyorum. Nedenini anlamis degilim. Oglumda cok rahattim bu konuda. B bebegim seni bekliyorum gibi peceteyi islatarak ve fazlaca tuvalet kagidi harcayarak yapiyorum bunu.
Kabizlik varsa bu arda sabah ac karnina kayisi ye ve bol ilik su ic canim. Armut da ayni sekilde bolca tuket su ic.

Sadece tırnağı için bile o kadar acıya değer bence... gerçekten bambaşka birşey bu, Allahım kimseyi evladın varlığıyla da yokluguyla da imtihan etmesin.

Ben bu persembe alacagim haftaya cuma dogum insallah oyle ayarlayabildim bide insanda erken gelirse diyekorku oluyo

Merhaba kizlar hayirli geceler. Haftasonu evi tasidik. Cumadan beri temizlik yapiyorum cook yorgunum ama cok sukur bitti cogu. Ayaklarim cok sisiyodu zaten ama bu ara yorgunluktan sanirim hic inmiyo resmen. Uyurken butun gece ayaklarimin altina 2 yastik koyup uyuyorum belim agriyo bu seferde;( yeterki ayaklarim insin diyorum napmam gerwkiyo baska onerisi olan var mi dokununca dahi cok aciyo parmaklarimin arasi hep yara oldu birbirlerine yapisik durduğu icin

Sadece biraz tombik canım korkma nasibinde yokmuş sağlık olsun de kavusbebeğine inşallah hayırlısı olsun hakkinda

Insallah tekrari olmaz canim. Tansiyon odem gibi sikayetlerin var miydi?
Yok canım ödem hiç yok ama hep 8-5,9-6 çıkan tansiyonum 10-7 çıkmaya başladı bu yüksek sayılır mı bilemiyorum.. Protein kaçağı vardı işte inşallah yarınki testte çıkmaz can sıkıcı bi durum çünkü

Kızlar bebegin suyunun azalması acil doğumu gerektirir mi. Bir arkadaşım bu haftasonu hastaneye gitti bir hafta oncesinde suyunda herhangi bir problem yokken suyun azalmış diyip suni sancı vermişler sonra da bebegin kalbi dayanamadı diyip sezaryane almışlar önceki hafta da gelecek hafta gelirken doğuma hazır ol demiş bu durum beni biraz tedirgin etti sanki doktor kolaya mi kaçmış ya ben de ayni doktora gidiyorum sezaryan istemiyorum günüm gelmeden suni sancıyla da dogurmak istemiyorum ama doktor pek bekleyecek gibi durmuyor bu yüzden devleti bile düşünür oldum normal doğum için zorluyorlar devlette çünkü be yapsam bilemedim hafta sonu da çatı muayenem var

Kızlar günaydın bebişim dünyaya gözlerini açtı ikimizde gayet iyiyiz rabbim herkesi bebeğine sağlığıyla sıhatiyle kavuştursun inşallah
Hoşgelmşşşşşş aramızaaaaa çok şükür bi sağlıklı doğum haberi daha aldık. Her gün bi güzellik giriyo topiğe. Allah uzun ömürler versin

Son dönemlerde su zaten azalıyo.acaba tamamen bitmiş mi ki.böyle mevzularda örnek vermek pek doğru değil aslında ama ablama da demişler di suyun çok azalmış karından su başlattır die. O yaptırmadı bebek 40. Haftada doğdu gerçekten suyum hiç yoktu resmen doğumda patlattılar dedi.ama bş sıkıntısı olmadı o devlette yaptı hiç sezaryanda demediler ve bildiğin iri bebekti 3.750 doğdu. Kesinlikle 2. Bi dr a görünmelisin bence

Kızlar herkese çok teşekkür ederim anca fırsatım oldu; sezaryenden korkan varsa kesinlikle korkmasın çok rahat bir doğum geçirdim.Canım çok tatlı olmasına rağmen hiçbir acı vs hissetmedim zaten ameliyathane ekibi devamlı konuştular eşimde yanımdaydı. Bu arada müdahaleyi hissediyorsunuz ama kesi atıldığını vs hiç hissetmiyorsunuz yani sadece size dokunulduğunu hissediyorsunuz. Sonrasında bulantı baş Ağrı'sı vs yaşamadım; en çok korktuğun şeylerden biri ayağa kalkmaktı o da sıkıntı olmadı çok şükür düzenli az da olsa yürüyünce gazınız da çıkıyor zaten. Bebiş iyi son kontrolden 200 gr eksik doğdu.suan tek sıkıntımız hiç sütüm gelmedi ama doktorum duş aldıktan sonra gelir dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…