- 25 Mayıs 2013
- 14.035
- 20.752
- 598
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #61.181
Arkadaşlar mrb bende bugün mecburen sezeryan olacağımı öğrendim ve çok üzgünüm normal doğumu çok istedim.Ama bebeğim 35+2 haftalık 3kilo 300 gram olmuş bebek büyük suyun fazla bayramdan sonra sana gün verelim dedi sizin kaçıncı haftalarınız kaç kilo bebekleriniz çok mu anormal bnm bebeğim anlamadım
Kızlar sabah 6 da su geldi sukur ogleden sonra aldik kızımız i kucağımiza Rabbim herkesi kurtarsin
Kızlar yazılanları artık takip edemiyorum inşallah herkes iyidir. @misam hayırlı olsun dogum gerçekleşmiş gule güle buyut bebisini :) başka doğum oldu mu takip edemedim.
Bir de ilk tecrubelerimden sizlere paylaşayim. Öncelikle normal doğum yapacak arkadaşlar, sanciniz olmadan ikinmamak gerekiyormuş. Sancı bitince sakın ikinmaya devam etmeyin.
Göğüs kalkanını muhakkak alın çok işe yarıyor. Bir de göğüs ucu yara olursa garmastan diye bir krem var o hemen rahatlattı tavsiye ederim.
Son olarak e-bebekten bebek reflu yastığı diye birşey almistik çok işime yaradı onu da tavsiye ederim.
Aklıma geldikçe gene yazarım insallah
Cnm bende aynı durumdayımyarım ayağa kalkıp peçeteyı ıslatıp siliyorum defalarca. Bide söylemesi ayıp kabızlık ta var bütün gün git gel wc ye yapamıyorum. En son nokta geliyor dayanamıyorum artık bende çareyi elime kocaamaaan pecete doldurup hafif kalkip peçeteyle makata tam yanlardan bastiriyorum da oyle yapıyorum
Bende enteresan bir şey oldu kızlar topugum catlamaz hiç pamuk gibidir 3-4 aydır sanki ayazda bağda bahçede çalışmış gibi çatladı ilk kez böyle oluyor milletin göbeği poposu benim topugum
Evet canim yarin 9:30 gibi ameliyata gricem dualarinizi eksik etmeyin
Arkadaşlar yrn sabah kontrolüm var gecen hafta idrarda protein çıkmıştı yrn testler tekrarlanacak inşallah bir kereye mahsustur yarın çıkmaz..
oyy kuzuya maşallah tombiş olacak gibi az daha durursan normal yapamıycan şişko bebişten :) insanları bi kenara bırak boşver böle güzel günlerde kendini onlar için üzmeeeeçok iyi haberler verdin sevindim bugün kontrole gittim bende 3340gram olmuş iki gündür sancım var nst dde sancı çıktı fakat açılma yok kötüysen yatış vereyim dedi kızımı bırakmıştım büyük ablama evde bak dedim küçük ablamla konuşmuyorum onun evine götürme dedim götürmüş kapıyı açamadım dedi götürdüm dedi eve bi geldim mahvolmuş ev darmadağın hiç toplamadan çıkmış..bi kaç bardak tepsi vardı yıkamamış bile sinirden öldüm.iyiki yatmamışım bunlar ne biçim insan anlamadım...doktor yat dedi ben toplayıp bulaşık yıkıyorum lütfen dua et şu pisliklere daha fazla muhtaç olmadan kurtulayım...benimde şekerim çok dngesiz
ayy bunu okadar çok istiyorumki sanki hep böle kalıcam sanıyomKesinlikle biz eski biz değiliz
Ama doğumdan sonra hayırlısıyla enerjimiz gelir di mi
Eskisi gibi hoplar zıplar birden çok iş yaparız dı mı
hahaha bu nasıl bir tarriftir yaa :) bayıldımmmmm :):)Cnm bende aynı durumdayımyarım ayağa kalkıp peçeteyı ıslatıp siliyorum defalarca. Bide söylemesi ayıp kabızlık ta var bütün gün git gel wc ye yapamıyorum. En son nokta geliyor dayanamıyorum artık bende çareyi elime kocaamaaan pecete doldurup hafif kalkip peçeteyle makata tam yanlardan bastiriyorum da oyle yapıyorum
Tuzlu su indiriyor odemi biraz canım geçmiş olsun ya sorunsuz kimse yok artık son ay son haftalar herkesteMerhaba kizlar hayirli geceler. Haftasonu evi tasidik. Cumadan beri temizlik yapiyorum cook yorgunum ama cok sukur bitti cogu. Ayaklarim cok sisiyodu zaten ama bu ara yorgunluktan sanirim hic inmiyo resmen. Uyurken butun gece ayaklarimin altina 2 yastik koyup uyuyorum belim agriyo bu seferde;( yeterki ayaklarim insin diyorum napmam gerwkiyo baska onerisi olan var mi dokununca dahi cok aciyo parmaklarimin arasi hep yara oldu birbirlerine yapisik durduğu icin
ayy gözün aydın maşallah senin doğum tarihide benle aynı :) herkes doğurdu ben kaldım bizimkinin niyeti yok :)Kızlar sabah 6 da su geldi sukur ogleden sonra aldik kızımız i kucağımiza Rabbim herkesi kurtarsin
Maşallah :) gözün aydın canım allah anali babali büyütsünKızlar günaydın bebişim dünyaya gözlerini açtı ikimizde gayet iyiyiz rabbim herkesi bebeğine sağlığıyla sıhatiyle kavuştursun inşallah
Kızlar günaydın bebişim dünyaya gözlerini açtı ikimizde gayet iyiyiz rabbim herkesi bebeğine sağlığıyla sıhatiyle kavuştursun inşallah
Kızlar herkese çok teşekkür ederimanca fırsatım oldu; sezaryenden korkan varsa kesinlikle korkmasın çok rahat bir doğum geçirdim.Canım çok tatlı olmasına rağmen hiçbir acı vs hissetmedim zaten ameliyathane ekibi devamlı konuştular eşimde yanımdaydı. Bu arada müdahaleyi hissediyorsunuz ama kesi atıldığını vs hiç hissetmiyorsunuz yani sadece size dokunulduğunu hissediyorsunuz. Sonrasında bulantı baş Ağrı'sı vs yaşamadım; en çok korktuğun şeylerden biri ayağa kalkmaktı o da sıkıntı olmadı çok şükür düzenli az da olsa yürüyünce gazınız da çıkıyor zaten. Bebiş iyi son kontrolden 200 gr eksik doğdu.suan tek sıkıntımız hiç sütüm gelmedi ama doktorum duş aldıktan sonra gelir dedi
Sıcak su hemen kanalları acar canım inşallah tez zamanda bol bol sutun gelir öpüyorum miniginiKızlar herkese çok teşekkür ederimanca fırsatım oldu; sezaryenden korkan varsa kesinlikle korkmasın çok rahat bir doğum geçirdim.Canım çok tatlı olmasına rağmen hiçbir acı vs hissetmedim zaten ameliyathane ekibi devamlı konuştular eşimde yanımdaydı. Bu arada müdahaleyi hissediyorsunuz ama kesi atıldığını vs hiç hissetmiyorsunuz yani sadece size dokunulduğunu hissediyorsunuz. Sonrasında bulantı baş Ağrı'sı vs yaşamadım; en çok korktuğun şeylerden biri ayağa kalkmaktı o da sıkıntı olmadı çok şükür düzenli az da olsa yürüyünce gazınız da çıkıyor zaten. Bebiş iyi son kontrolden 200 gr eksik doğdu.suan tek sıkıntımız hiç sütüm gelmedi ama doktorum duş aldıktan sonra gelir dedi
Canım hadi gözün aydın. Sezeryan kolay zaten bende çok kolay atlatmıştım. Sütünü sağ o Zaman yavaş yavaş geliyo. Herşeyin iyi olmasına çok sevindim. Kendine ve bebişine iyi bak.Kızlar herkese çok teşekkür ederimanca fırsatım oldu; sezaryenden korkan varsa kesinlikle korkmasın çok rahat bir doğum geçirdim.Canım çok tatlı olmasına rağmen hiçbir acı vs hissetmedim zaten ameliyathane ekibi devamlı konuştular eşimde yanımdaydı. Bu arada müdahaleyi hissediyorsunuz ama kesi atıldığını vs hiç hissetmiyorsunuz yani sadece size dokunulduğunu hissediyorsunuz. Sonrasında bulantı baş Ağrı'sı vs yaşamadım; en çok korktuğun şeylerden biri ayağa kalkmaktı o da sıkıntı olmadı çok şükür düzenli az da olsa yürüyünce gazınız da çıkıyor zaten. Bebiş iyi son kontrolden 200 gr eksik doğdu.suan tek sıkıntımız hiç sütüm gelmedi ama doktorum duş aldıktan sonra gelir dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?