2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
aneeeem

salı günü de inşaallah benim nst olacak

ilk deneyim kısmetse

sen aktar tecrübeni bakalım :)
Yattım 20 dk kalp atislarini dinledim yatarken yan yattım ben yoksa tansiyonum dusuo tavsiye ederim yan yat sancı fln yokmuş çok şükür doktoru bekliorum bebiside görünce dmmdir tam 36+0 bugün kaldı 3 haftamiz

Sadece tırnağı için bile o kadar acıya değer bence... gerçekten bambaşka birşey bu, Allahım kimseyi evladın varlığıyla da yokluguyla da imtihan etmesin.
Kesinlikle canim. Amin...
Sen simdi nefes aliyor mu diye bile uykusuz kaliyorsundur eminim :) hic koymaz ki her seye deger...

Aynen öyle canım benim bir de yetiştirmek lazım bebeği doğurmak başka ebeveyn olmak başka şey, o konuşanlar sadece dogurabilenler...
benim ilk bebeğim olcak canım o yüzden o konuda pek yorum yapamam. keşke çevremde iyi kötü örnekler olsa ama o da pek yok. iyi ebeveyn olmak için elimden geleni yapacağım ama kolay değildir tabi

bence biraz iri canım bebeğin. su da çokmuş. şekerin var mı yükleme yaptırdın mı?

Yattım 20 dk kalp atislarini dinledim yatarken yan yattım ben yoksa tansiyonum dusuo tavsiye ederim yan yat sancı fln yokmuş çok şükür doktoru bekliorum bebiside görünce dmmdir tam 36+0 bugün kaldı 3 haftamiz
Hadi hayirli haberlerle canim. Cok az kalmis seninle gunlerimiz ayni sayilir beni de heyecanlandirdin :)
bakalim bizim de 11de randevumuz var. Simdi kan verdim.
Ama bayginlik geciricem sanki ter bosaldi. Kalp atislarim hizlandi. Bi yandan nezleyim gune iyi baslamadim hic niye boyle oluyorum ben

Onceden dusukmus. Ama normal yani yuksek degil. Insallah cikmaz canim icini ferah tut

Ben de sezaryen yolunda ilerliyorum sanirim. Benim bebegim de iri. Dr korkuttu. Bugun kontrol var, inanir misin insallah kilo almamistir diye dua eder mi bi anne. Ben suan tedirgin bekliyorum.
En son 34+3 iken 2450 gr idi.

geçmiş olsun canım şimdi nasılsın?
bana yazmışın gibi okurken ağladım bacım ne güzel yazmışın ya. ben de herşeye ağlar oldum off

ay kalp atışlarını dinlemek ay çok güzel maaşaallah :)

sancın olmaması iyi şimdilik..

3-4 hafta daha sabretsin yavrucaklar :)

ay heyecanlanıyoooriiiing

Ya 2. Gebelik daha zor vallahi sen neden kan verdin rutin kan testi mi canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…