- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #61.201
Nst den günaydınlar gebişkolarsabahtan geldim kontrole
ayy bunu okadar çok istiyorumki sanki hep böle kalıcam sanıyomenerjimi biri çekti aldı gibi
Yattım 20 dk kalp atislarini dinledim yatarken yan yattım ben yoksa tansiyonum dusuo tavsiye ederim yan yat sancı fln yokmuş çok şükür doktoru bekliorum bebiside görünce dmmdiraneeeem
salı günü de inşaallah benim nst olacak
ilk deneyim kısmetse
sen aktar tecrübeni bakalım :)
Kesinlikle canim. Amin...Sadece tırnağı için bile o kadar acıya değer bence... gerçekten bambaşka birşey bu, Allahım kimseyi evladın varlığıyla da yokluguyla da imtihan etmesin.
benim ilk bebeğim olcak canım o yüzden o konuda pek yorum yapamam. keşke çevremde iyi kötü örnekler olsa ama o da pek yok. iyi ebeveyn olmak için elimden geleni yapacağım ama kolay değildir tabiAynen öyle canım benim bir de yetiştirmek lazım bebeği doğurmak başka ebeveyn olmak başka şey, o konuşanlar sadece dogurabilenler...
bence biraz iri canım bebeğin. su da çokmuş. şekerin var mı yükleme yaptırdın mı?Arkadaşlar mrb bende bugün mecburen sezeryan olacağımı öğrendim ve çok üzgünüm normal doğumu çok istedim.Ama bebeğim 35+2 haftalık 3kilo 300 gram olmuş bebek büyük suyun fazla bayramdan sonra sana gün verelim dedi sizin kaçıncı haftalarınız kaç kilo bebekleriniz çok mu anormal bnm bebeğim anlamadım
allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin canım çok şükür güzel gidiyor doğumlarımız peşpeşeKızlar sabah 6 da su geldi sukur ogleden sonra aldik kızımız i kucağımiza Rabbim herkesi kurtarsin
Hadi hayirli haberlerle canim. Cok az kalmis seninle gunlerimiz ayni sayilir beni de heyecanlandirdin :)Yattım 20 dk kalp atislarini dinledim yatarken yan yattım ben yoksa tansiyonum dusuo tavsiye ederim yan yat sancı fln yokmuş çok şükür doktoru bekliorum bebiside görünce dmmdirtam 36+0 bugün kaldı 3 haftamiz
Tebrik ederim canım, allah analı babalı büyütsün. Darısı bizlerin başınaKızlar sabah 6 da su geldi sukur ogleden sonra aldik kızımız i kucağımiza Rabbim herkesi kurtarsin
Onceden dusukmus. Ama normal yani yuksek degil. Insallah cikmaz canim icini ferah tutYok canım ödem hiç yok ama hep 8-5,9-6 çıkan tansiyonum 10-7 çıkmaya başladı bu yüksek sayılır mı bilemiyorum.. Protein kaçağı vardı işte inşallah yarınki testte çıkmaz can sıkıcı bi durum çünkü
Ben de sezaryen yolunda ilerliyorum sanirim. Benim bebegim de iri. Dr korkuttu. Bugun kontrol var, inanir misin insallah kilo almamistir diye dua eder mi bi anne. Ben suan tedirgin bekliyorum.Arkadaşlar mrb bende bugün mecburen sezeryan olacağımı öğrendim ve çok üzgünüm normal doğumu çok istedim.Ama bebeğim 35+2 haftalık 3kilo 300 gram olmuş bebek büyük suyun fazla bayramdan sonra sana gün verelim dedi sizin kaçıncı haftalarınız kaç kilo bebekleriniz çok mu anormal bnm bebeğim anlamadım
geçmiş olsun canım şimdi nasılsın?@ALTINIM canim benim cok hastayim uyuyamiyorum ama aklimda sen varsin bu gece. Romantik oldu biras burasi :)
Diyecegim o ki dualarimdasin. Her zorlukta bir kolaylik vardir unutma...
Bunu bir ameliyat olarak dusunme... Dunyanin en guzel armaganina kavusmak olarak düşün... Bebegin seninle bulusmak icin 9aydir buyuk gayret gosterdi. Kucücük yere sıkıstı, sen ne verdiysen onunla yetindi,hucreleri buyuk savas verdi butun organlarini olusturmak icin... Neden? Cunku o da annesine ulasmak icin katlandi.... Sen de ufak bir operasyonla Allah in bu dunyadaki hediyesiyle,emanetiyle bulusacaksin... Guzel olacak guzel.dualarimdasin... Dualarin oldugu yerde zorluklar kolayliklara doner hic şüphesiz....
Tuzlu su indiriyor odemi biraz canım geçmiş olsun ya sorunsuz kimse yok artık son ay son haftalar herkeste
Bi güzel haber dahaKızlar günaydın bebişim dünyaya gözlerini açtı ikimizde gayet iyiyiz rabbim herkesi bebeğine sağlığıyla sıhatiyle kavuştursun inşallah
Gozun aydinnnn :) saglikla sihhatle buyut bebisini insallah. İyiliginiz daim olsun canimKızlar günaydın bebişim dünyaya gözlerini açtı ikimizde gayet iyiyiz rabbim herkesi bebeğine sağlığıyla sıhatiyle kavuştursun inşallah
Yattım 20 dk kalp atislarini dinledim yatarken yan yattım ben yoksa tansiyonum dusuo tavsiye ederim yan yat sancı fln yokmuş çok şükür doktoru bekliorum bebiside görünce dmmdirtam 36+0 bugün kaldı 3 haftamiz
Ya 2. Gebelik daha zor vallahi sen neden kan verdin rutin kan testi mi canımHadi hayirli haberlerle canim. Cok az kalmis seninle gunlerimiz ayni sayilir beni de heyecanlandirdin :)
bakalim bizim de 11de randevumuz var. Simdi kan verdim.
Ama bayginlik geciricem sanki ter bosaldi. Kalp atislarim hizlandi. Bi yandan nezleyim gune iyi baslamadim hic niye boyle oluyorum ben
ay kalp atışlarını dinlemek ay çok güzel maaşaallah :)
sancın olmaması iyi şimdilik..
3-4 hafta daha sabretsin yavrucaklar :)
ay heyecanlanıyoooriiiing
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?