2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
geçmiş olsun canım şimdi nasılsın?
bana yazmışın gibi okurken ağladım bacım ne güzel yazmışın ya. ben de herşeye ağlar oldum off
Cok sagol canim gecekinden daha fenayim yaz gunu nezle cekilmiyor hic.
Oy kiyamam aglama, senin de kuzunla büyük buluşman yakin duygular en seviyede tabi.... Sanirim hepimiz oyleyiz.
Ben dun bu dogum yapan arkdaslar onca hengamede heyecan arasinda bizi onemseyip haber veriyorlar diye agladim :)

amin arkadaşım ...doktorum suyun azalmış sancında çıkmış nst de dedi ama ne suyum geldi ne nişan nede açılma yokmuş...o nedenle gönderdi ...dün gece 12 den 1,30 a kadar sancım çok kötüydü sonra azaldı ne yapıcam bilmiyorum

bende dün galiba doğum yapamıyorum diye ağladım...sonra eşim tekerlekli sandalye bulayım sana yürüme dedi diye ağladım ...

çok sevindim canım hayırlı olsun bebeğin. biran önce dikişlerin de toparlanır bebeğinle mutlu mesut günler geçirirsiniz inşallah

oyy kuzuya maşallah tombiş olacak gibi az daha durursan normal yapamıycan şişko bebişten :) insanları bi kenara bırak boşver böle güzel günlerde kendini onlar için üzmeeee
öyle görünüyor ama sancılarım da var belkide beklemez bugün yarın doğar....artık sadece kızlarımı düşünmeye çabalıyorum zaten sonuna geldik bu saatten sonra kimse olmasada olur

ayy canım benim ya geçmiş olsun tekrardan. topik çok duygusal anlar yaşıyo valla bu aralar heran herkesin gözü dolu doludur eminim. ama fazla koyvermemek lazım

biz senle aynı şeyleri yaşıyoruz dün 1,30dan sonra sancım vardı benim sancı özellikle sol taraftan giriyor yaa

oluyo canım bende de. benimkinin sebebi sıcaktan olabilir bide kansızlık beni çok etkiliyo kanım düşmüş yine ondan olabilir.
bendede sıcak olunca daha çok hissediyorum e son kanım 10 a düşmüştü kan serumu aldım 5 tane 11,9 a çıktı heralde bir haftada geri düşmemiştir umarım..bu arada ferro ya devam ediyorum

benim ilk bebeğim olcak canım o yüzden o konuda pek yorum yapamam. keşke çevremde iyi kötü örnekler olsa ama o da pek yok. iyi ebeveyn olmak için elimden geleni yapacağım ama kolay değildir tabi
Benim de ilk bebegim olacak mükemmel bir ebeveyn olacağım diyemem tabi ben de ama elimden geleni yapmaya çalışırım sonuçta bir insan emanet ediliyor bizlere onu en güzel şekilde yetiştirmeyi nasip etsin Rabbim inşAllah

cnım reflü yastığını hastaneye götürdün mü_?

tecrübenize her daim ihtiyacımız var efenim :)
mis koklu yavrunu öpüyorum

Goturmedim canım hastanedeki beşik de zaten egimli ya. şuan evde bebis devamlı o yastigin ustunde. Yastigin Yanlarindaki destekler bebeği kucakta gibi hissettiriyor sanırım huzurla uyuyor çok şükür.

Biz de sizi opuyoruz, yakında siz de tecrubeleneceksiniz hayirlisiyla inşallah :)

Hadi hayırlısı olsun hepimiz için canım gece hafif sancılarım oldu korktum birden

Kızlar sabah 6 da su geldi sukur ogleden sonra aldik kızımız i kucağımiza Rabbim herkesi kurtarsin

Canım Gozunaydin sağlıkla hayırla büyüt kuzuyu

Kızlar günaydın bebişim dünyaya gözlerini açtı ikimizde gayet iyiyiz rabbim herkesi bebeğine sağlığıyla sıhatiyle kavuştursun inşallah

Gozunaydin canim Allah analı babalı büyütsun

ALTINIM sağlıkla hayırla evladını kucağına al inşallah çok kolay bir doğum olsun dualarimiz seninle .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…