- 25 Ekim 2013
- 10.378
- 6.879
- 448
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #61.221
Cok sagol canim gecekinden daha fenayim yaz gunu nezle cekilmiyor hic.geçmiş olsun canım şimdi nasılsın?
bana yazmışın gibi okurken ağladım bacım ne güzel yazmışın ya. ben de herşeye ağlar oldum off
amin arkadaşım ...doktorum suyun azalmış sancında çıkmış nst de dedi ama ne suyum geldi ne nişan nede açılma yokmuş...o nedenle gönderdi ...dün gece 12 den 1,30 a kadar sancım çok kötüydü sonra azaldı ne yapıcam bilmiyorumAllah yardimcin olsun seninde dogum yakin heralde saglikla gelsin insallah yatmak daha iyi dedi doktor dengesizlik kötü dedi.ama yatirmadi kizim hemen geldi senide daraltmasin rabbim kolayligini versin insallah benimde 3400 3300 arasiydi ölçümler ama daha kucuk dogdu 3030gr.
Ben uyudugunda hiç uyumadim hastanede 2 gece Aaa man nefes aliomu diye korkudan hala âgce uyurken kontrol ederim nefesiniKesinlikle canim. Amin...
Sen simdi nefes aliyor mu diye bile uykusuz kaliyorsundur eminim :) hic koymaz ki her seye deger...
bende dün galiba doğum yapamıyorum diye ağladım...sonra eşim tekerlekli sandalye bulayım sana yürüme dedi diye ağladım ...Cok sagol canim gecekinden daha fenayim yaz gunu nezle cekilmiyor hic.
Oy kiyamam aglama, senin de kuzunla büyük buluşman yakin duygular en seviyede tabi.... Sanirim hepimiz oyleyiz.
Ben dun bu dogum yapan arkdaslar onca hengamede heyecan arasinda bizi onemseyip haber veriyorlar diye agladim :)
Son kontrolde dr; tsh sinirda, geldiginde bakalim dedi o yuzden kan verdim canim.Ya 2. Gebelik daha zor vallahi sen neden kan verdin rutin kan testi mi canım
allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah canım aytıntıları ilk fırsatta bekliyorumKızlar günaydın bebişim dünyaya gözlerini açtı ikimizde gayet iyiyiz rabbim herkesi bebeğine sağlığıyla sıhatiyle kavuştursun inşallah
çok sevindim canım hayırlı olsun bebeğin. biran önce dikişlerin de toparlanır bebeğinle mutlu mesut günler geçirirsiniz inşallahKızlar herkese çok teşekkür ederimanca fırsatım oldu; sezaryenden korkan varsa kesinlikle korkmasın çok rahat bir doğum geçirdim.Canım çok tatlı olmasına rağmen hiçbir acı vs hissetmedim zaten ameliyathane ekibi devamlı konuştular eşimde yanımdaydı. Bu arada müdahaleyi hissediyorsunuz ama kesi atıldığını vs hiç hissetmiyorsunuz yani sadece size dokunulduğunu hissediyorsunuz. Sonrasında bulantı baş Ağrı'sı vs yaşamadım; en çok korktuğun şeylerden biri ayağa kalkmaktı o da sıkıntı olmadı çok şükür düzenli az da olsa yürüyünce gazınız da çıkıyor zaten. Bebiş iyi son kontrolden 200 gr eksik doğdu.suan tek sıkıntımız hiç sütüm gelmedi ama doktorum duş aldıktan sonra gelir dedi
yok canım 38 deyim daha ama tahmini doğum yerine sezeryan tarihini girince 40 gösteriyo. 38+3de sezeryan olucambebiş yolu şaşırmış sanırım bak 40ı tamamlatmış :) bende böle olucam heralde keyifler yerinde aşşağıyı sevmiyor bencee:)
öyle görünüyor ama sancılarım da var belkide beklemez bugün yarın doğar....artık sadece kızlarımı düşünmeye çabalıyorum zaten sonuna geldik bu saatten sonra kimse olmasada oluroyy kuzuya maşallah tombiş olacak gibi az daha durursan normal yapamıycan şişko bebişten :) insanları bi kenara bırak boşver böle güzel günlerde kendini onlar için üzmeeee
annelik duygusu nakşedilmis bizlere. Baska binm sey icin iki gun uykusuz kal bakalim nasil oluyor :)Ben uyudugunda hiç uyumadim hastanede 2 gece Aaa man nefes aliomu diye korkudan hala âgce uyurken kontrol ederim nefesini
amin amin inş. bu sıra bide çarpıntı çıktı sizde de oluyormu kızlarrah o enerjiler geri gelecek inşaallah
güzel günelr olacak
daha yorucu günler ve kısmetse bebeişlerimizin kokusunu içimize çekeceğiz inşaallah
ayy canım benim ya geçmiş olsun tekrardan. topik çok duygusal anlar yaşıyo valla bu aralar heran herkesin gözü dolu doludur eminim. ama fazla koyvermemek lazımCok sagol canim gecekinden daha fenayim yaz gunu nezle cekilmiyor hic.
Oy kiyamam aglama, senin de kuzunla büyük buluşman yakin duygular en seviyede tabi.... Sanirim hepimiz oyleyiz.
Ben dun bu dogum yapan arkdaslar onca hengamede heyecan arasinda bizi onemseyip haber veriyorlar diye agladim :)
biz senle aynı şeyleri yaşıyoruz dün 1,30dan sonra sancım vardı benim sancı özellikle sol taraftan giriyor yaaamin arkadaşım ...doktorum suyun azalmış sancında çıkmış nst de dedi ama ne suyum geldi ne nişan nede açılma yokmuş...o nedenle gönderdi ...dün gece 12 den 1,30 a kadar sancım çok kötüydü sonra azaldı ne yapıcam bilmiyorum
Aglak hamisleriz biz :)bende dün galiba doğum yapamıyorum diye ağladım...sonra eşim tekerlekli sandalye bulayım sana yürüme dedi diye ağladım ...
oluyo canım bende de. benimkinin sebebi sıcaktan olabilir bide kansızlık beni çok etkiliyo kanım düşmüş yine ondan olabilir.amin amin inş. bu sıra bide çarpıntı çıktı sizde de oluyormu kızlarr
bebiş dönmediği içinmi sezeryan olucaksınnyok canım 38 deyim daha ama tahmini doğum yerine sezeryan tarihini girince 40 gösteriyo. 38+3de sezeryan olucam
bendede sıcak olunca daha çok hissediyorum e son kanım 10 a düşmüştü kan serumu aldım 5 tane 11,9 a çıktı heralde bir haftada geri düşmemiştir umarım..bu arada ferro ya devam ediyorumoluyo canım bende de. benimkinin sebebi sıcaktan olabilir bide kansızlık beni çok etkiliyo kanım düşmüş yine ondan olabilir.
Benim de ilk bebegim olacak mükemmel bir ebeveyn olacağım diyemem tabi ben de ama elimden geleni yapmaya çalışırım sonuçta bir insan emanet ediliyor bizlere onu en güzel şekilde yetiştirmeyi nasip etsin Rabbim inşAllahbenim ilk bebeğim olcak canım o yüzden o konuda pek yorum yapamam. keşke çevremde iyi kötü örnekler olsa ama o da pek yok. iyi ebeveyn olmak için elimden geleni yapacağım ama kolay değildir tabi
cnım reflü yastığını hastaneye götürdün mü_?
tecrübenize her daim ihtiyacımız var efenim :)
mis koklu yavrunu öpüyorum
bana da öyle dediler yanlış hatırlamıyosam hatta yazıp verdiler. iyi ki de öyle yapmışlar aklım gidip duruyo daha yeni bakmıştım halbuki ama hatırlamıyorum tekrar tekrar kağıdı okuyup duruyorum. ama ilk beni alacakları garanti değil benimki isteğe bağlı sezeryan diye geçiyo acil varsa onu alıyolarmış önce
Kızlar sabah 6 da su geldi sukur ogleden sonra aldik kızımız i kucağımiza Rabbim herkesi kurtarsin
Kızlar günaydın bebişim dünyaya gözlerini açtı ikimizde gayet iyiyiz rabbim herkesi bebeğine sağlığıyla sıhatiyle kavuştursun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?