- 13 Ekim 2011
- 3.663
- 2.320
- 173
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #61.241
yok canım bebişin akciğerinde kist olduğu için sezeryan olucam ameliyat oma ihtinali var minnoşun o yüzden normal doğumla riske girmek istemedi doktorumuz geleceği vakti biz bilip hazır olalım dedi. bir de normal doğum akciğerde kist olan bebişler için riskli olabiliyomuş.bebek için milyonda bir bile olsa risk olmasındansa sezeryan olmasını tercih ettik.bebiş dönmediği içinmi sezeryan olucaksınn
ben kan ilacı kullanamıyorum canım demir depolanması oluyo bende. ben beslenmeyle çözdüm kan sorunumu. çok şükür ömrüm boyunca çok aşırı kansızlık çektim ama hamilelikte alt sınırda tutmayı başardım kan değerimi.bendede sıcak olunca daha çok hissediyorum e son kanım 10 a düşmüştü kan serumu aldım 5 tane 11,9 a çıktı heralde bir haftada geri düşmemiştir umarım..bu arada ferro ya devam ediyorum
Kesinlikle canim. Amin...
Sen simdi nefes aliyor mu diye bile uykusuz kaliyorsundur eminim :) hic koymaz ki her seye deger...
ben dün akşamı anlatayım da gör. serin serin hoşuma gitti oturdum bi litreye yakın süt içtim dün öğleden sonra. o da dokundu tabi afedersin aşırı gaz ve ishal den karnım ağrıyo. evde nasıl dolanıyorum doğurcam diyeHadi hayırlısı olsun hepimiz için canım gece hafif sancılarım oldu korktum birden
Canım Gozunaydin sağlıkla hayırla büyüt kuzuyu
Gozunaydin canim Allah analı babalı büyütsun
@ALTINIM sağlıkla hayırla evladını kucağına al inşallah çok kolay bir doğum olsun dualarimiz seninle.
Benimki 4. Hayalini kuruo onu napicam benSon kontrolde dr; tsh sinirda, geldiginde bakalim dedi o yuzden kan verdim canim.
Hakkaten ikinci zor, ben esime üçü unut dedim :)
Kızlar 9 ay boyunca normal doğum istedim hala da istiyorum ama herkes yapmayacağımı düşünüyor çok moralim bozuk bu duruma cesaret vereceklerine eniyi söyledikleri şey biz böyle düşünüyoruz ama sen bize bakma hadi normal doğum yap da bizi utandir İnşallah herşey yolunda gider de normal doğum yaparım sizler nasılsınız kızlar herkes iyidir umarım
oyy rabbim sağlıklıca kucağına almayı nasip eder inşallahyok canım bebişin akciğerinde kist olduğu için sezeryan olucam ameliyat oma ihtinali var minnoşun o yüzden normal doğumla riske girmek istemedi doktorumuz geleceği vakti biz bilip hazır olalım dedi. bir de normal doğum akciğerde kist olan bebişler için riskli olabiliyomuş.bebek için milyonda bir bile olsa risk olmasındansa sezeryan olmasını tercih ettik.
ben kan ilacı kullanamıyorum canım demir depolanması oluyo bende. ben beslenmeyle çözdüm kan sorunumu. çok şükür ömrüm boyunca çok aşırı kansızlık çektim ama hamilelikte alt sınırda tutmayı başardım kan değerimi.
ben dün akşamı anlatayım da gör. serin serin hoşuma gitti oturdum bi litreye yakın süt içtim dün öğleden sonra. o da dokundu tabi afedersin aşırı gaz ve ishal den karnım ağrıyo. evde nasıl dolanıyorum doğurcam diyebide düzenli mi sancı diye saat falan tuttum yaa :)
Off bana da hep aynı şeyi söylüyorlar bunlar iyi gunlerimmiş içerdeyken rahatmışta çıkınca gorecekmişim falan filann sinir oluyorum yaa
Gözün aydın canım, Allah analı babalı büyütsünKızlar günaydın bebişim dünyaya gözlerini açtı ikimizde gayet iyiyiz rabbim herkesi bebeğine sağlığıyla sıhatiyle kavuştursun inşallah
o duyguyu çoook iyi bilirim:) ne kadar sevinmişsindir afiyet bal olsun canım. bi isteğin olursa göndeririz burdan
Günaydın canım her şey yolundadır inşallah?Nst den günaydınlar gebişkolarsabahtan geldim kontrole
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?