2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
gunaydinnnn
ayyy yine bebisler gelmis dunyayaa.allah anali babali buyutsunnnnnn.

sicaklar cok zorluyor.eski halimize donebilecekmiyiz acaba dogumdan sonra bende ona takildim.hizli hareket egilme vs vs sanki hic yapamayacakmisim gibi geliyor.bebisler cok buyudu.hareketleri daha sert artik.karnimdan firlayacak sanki.bugun tam 36 haftaligiz.

bebiş dönmediği içinmi sezeryan olucaksınn
yok canım bebişin akciğerinde kist olduğu için sezeryan olucam ameliyat oma ihtinali var minnoşun o yüzden normal doğumla riske girmek istemedi doktorumuz geleceği vakti biz bilip hazır olalım dedi. bir de normal doğum akciğerde kist olan bebişler için riskli olabiliyomuş.bebek için milyonda bir bile olsa risk olmasındansa sezeryan olmasını tercih ettik.

bendede sıcak olunca daha çok hissediyorum e son kanım 10 a düşmüştü kan serumu aldım 5 tane 11,9 a çıktı heralde bir haftada geri düşmemiştir umarım..bu arada ferro ya devam ediyorum
ben kan ilacı kullanamıyorum canım demir depolanması oluyo bende. ben beslenmeyle çözdüm kan sorunumu. çok şükür ömrüm boyunca çok aşırı kansızlık çektim ama hamilelikte alt sınırda tutmayı başardım kan değerimi.

Kesinlikle canim. Amin...
Sen simdi nefes aliyor mu diye bile uykusuz kaliyorsundur eminim :) hic koymaz ki her seye deger...

Aynen canım ya, rabbim hepimizin evladını korusun. Bi insan birisi çiş yaptı, kaka yaptı diye sevinir mi? Resmen anne olunca buna bile mutlu oluyormussun :)

ben dün akşamı anlatayım da gör. serin serin hoşuma gitti oturdum bi litreye yakın süt içtim dün öğleden sonra. o da dokundu tabi afedersin aşırı gaz ve ishal den karnım ağrıyo. evde nasıl dolanıyorum doğurcam diye bide düzenli mi sancı diye saat falan tuttum yaa :)

insanbuL um çok geçmiş olsun canım yaz günü hele de hamile Halle hiç çekilmez yaz nezlesi Allah yardımcin olsun canım inşallah bir an önce toparlanip sin kuzum tsh için de korkma en fazla ilaç kullanıyorsun bu hamileligimde 4.aydan beri kullanıyorum

Son kontrolde dr; tsh sinirda, geldiginde bakalim dedi o yuzden kan verdim canim.
Hakkaten ikinci zor, ben esime üçü unut dedim :)
Benimki 4. Hayalini kuruo onu napicam ben bişi çıkmaz tsh kilo aldikca düzeni bozuluo kızımda olmuştu bende bunda yok çok şükür bişi çıkmaz seninde

Sahihuban

kızlar, rica ediyorum, ne olur takılmayın bu ağzı var ama düşünme yeteneği olmayan insanlara. yazık günah değil mi bunları düşünürken harcadığınız enerji ve zamana.

ben 2 sezaryen sonrası normal doğum çok istiyorum, inşallah olur,kısmetse olur. pek şansım yok plesenta problemimden dolayı ancak isteyenin bir yüzü kara :)) hayırlısı ise olsun inşallah :)

ayrıca, kendi yapamayacakları şey için kimsenin yapamayacağını düşünen insanların, sizin motivasyonunuzu engellemesine asla izin vermeyin lütfen.

tabiki Y A P A B İ L İ R S İ N İ Z !!!

oyy rabbim sağlıklıca kucağına almayı nasip eder inşallah

Yaa çok geçmiş olsun kuzum ya. Bende salon serin diye oraya geçtim uyumak için camide açtım baya rüzgar geliyordu sanırım ondan ağrım oldu eşim 3_4 sefer topladı yerden beni son Günlerimiz artık biraz daha dikkat etmemiz gerekiyor canım havalarda çok sıcak Allah yardımcımız olsun

_oceanshine_ ben de öyle hissediyor ve düşünüyorum ama baksana taze anneler gayet enerjik oluyor
doğumla ilgili dikişler yaaralar vs iyileştikten sonra inşaallah eskisinden daha enerjik olacağız çünlü artık sorumluluğumuz de olan melekler olacak biizillah..

doğumlardan 15-20 gün sonra bu konuyu yeniden konuşalım olur mu

Off bana da hep aynı şeyi söylüyorlar bunlar iyi gunlerimmiş içerdeyken rahatmışta çıkınca gorecekmişim falan filann sinir oluyorum yaa

CANIM BENİM, BEN 3. YE HAMİLE OLARAK SÖYLÜYORUM Kİ, YOK ÖYLE BİRŞEY.
EVET KABUL EDİYORUM HAMİLELİK EN KOLAYI, AZ BİR SORUMLULUĞUN VAR. BEBEK İÇERDEYKEN YEDİĞİNE İÇTİĞİNE TAHLİLLERİNE DİKKAT EDİYORSUN AMA DIŞARIDAYKEN BU SÜREÇ SEN ÖLENE KADAR BİTMEYECEK :)
ANCAK BU GÜZEL GÜNLERİ ZEHİR YA DA ÇİÇEK GİBİ YAPMAK SENİN ELİNDE :) KENDİNE GÜVEN VE İYİ DÜŞÜN. BAKSANA BURADA BİR SÜRÜ 2. VE 3. BEBEĞİNE HAMİLE OLAN İNSAN VAR. EĞER DEDİKLERİ GİBİ OLSAYDI KİMSE 1 DEN BAŞKA ÇOCUK YAPMAZDI Kİ :)

TAMAM, KABUL EDİYORUM, TEK ÇOCUK HİÇ ÇOCUKMUŞ AMA KEYFİNİ ÇIKARMAK TAMAMEN SENİN ELİNDE VE BENDEN TAVSİYE, EĞER İHTİYACIN VAR İSE ASLA YARDIM İSTEMEKTEN ÇEKİNME. O ZAMAN KENDİNE ZEHİR ETMEYE BAŞLAYABİLİRSİN İŞTE ANNE OLMAYI.
MARKETTE BİLE YERE DÜŞEN BİRŞEY İÇİN DESTEĞE İHTİYAÇ DUYUYORSAN ÇEVRENDEKİLERE RİCA ET VE YARDIM AL. İNAN KİMSE MADALYA TAKMIYOR KENDİNİ İŞİNİ HEP KENDİN YAPINCA. YORULDUĞUNLA KALIYORSUN :)))

İNŞALLAH SÖYLEYENLERİN AKSİNE HEEEEPPPP MUTLU, HUZURLU VE SAĞLIKLI GÜNLER GÖRÜRSÜN EVLADINLA :))

ŞU HAYATTAKİ TEK GERÇEK MUCİZELER BEBEKLERİMİZ :))

o duyguyu çoook iyi bilirim:) ne kadar sevinmişsindir afiyet bal olsun canım. bi isteğin olursa göndeririz burdan

İLK ALGİDA MAX I GÖRDÜĞÜMDE EŞİME BAĞIRDIM :)) HEMDE TÜRKÇE YAZIYORDU ÜSTÜNDE :))

YURTDIŞINDA YAŞAMADAN ÖNCE ÇOK GÜZEL GELİRDİ BANA BAŞKA BİR ÜLKEDE OLMAK, İNSANLAR ANLATIRKEN HAYAL ETMEYE ÇALIŞIRDIM VE GENELDE HİÇ OLUMSUZLUKLARDAN BAHSETMEZLERDİ HERALDE. AMA ANLIYORUM Kİ GURBETLİK KOLAY DEĞİLMİŞ, HEP BİRŞEY EKSİK :))

Bnde ara ara sanci hissediyorum. Onun disinda doguma ait bi belirti yok.
Internetten okudugum yorumlarda nisan yada su geldikten sonra hastaneye gidin yaziyo. O yuzden sanci olsa bile bekliyorum. Hemen panik olmamaya calisiyorum.
Gecen hafta nstde de sanci cikmadi. Surda 2 haftam kaldi. Dogmaz diye korkuyorum
Bu hafta dogmazsa haftaya ev temizligine vercem kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…