2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Kızlar kimse catlaklardan bahsetmemiş bir ben mi çatladım her geçen gün çatlaklarım artıyor göbek çevremde.göğüslerim zaten önceden çatlamıştı.aynaya bakmaya korkuyorum artık

Bende ikramlık olarak şerbet çikolata ve lokum götüreceğim

Kızlar kimse catlaklardan bahsetmemiş bir ben mi çatladım her geçen gün çatlaklarım artıyor göbek çevremde.göğüslerim zaten önceden çatlamıştı.aynaya bakmaya korkuyorum artık
benn 5.aydan sonra catladigim icin alistim.gobek deligimle bikini bolgesi arasi harita gibi.napalim yapacak birey yok

nasıl dikkat edicez bu sıcakta inan çok zor. gece bi kalkıyorum saçım yastığım üstüm başım sırılsıklam olmuş terden. ne yapsam olmuyo terleyince buz gibi oluyom serinleuince buz gibi oluyom çare bulamadım.
şuan bu satırları okurken evdeki karşılıklı pencereleri açtım cereyanda yatıyorum

Aglak hamisleriz biz :)
bak senin eşin varken kimseye ihtiyacin yok goruyor musun. Adam dogustan sana aile olmaya gelmiş
.yazık dün çok çekti oda sabah 6 buçuk ta kalktı gittik oralarda rezil olduk sıcakta bide benim kaprisimi çekiyor gece işe gitti çalıştı hiç uyumadan...sabah haline üzüldüm yat hemen dedim ne olacak belli değil çünkü ...doğru söylüyosun elinden geleni yapıyor bazen öküzlüğü tutsada :)

biz senle aynı şeyleri yaşıyoruz dün 1,30dan sonra sancım vardı benim sancı özellikle sol taraftan giriyor yaa
nst ye girdinmi yakında ...solu sağı pek anlamadım öyle şiddetliydiki her yanım acıdı..bizim günlerimizde aynı sanırım

canım ben londrada 1,5 ay kaldım o kadar zorlandım ki. baktığın zaman uzun bi süre değil ama insan arıyor işte. mercimek çorbası aşermiştim resmen. sonra orda bi türk restoranı buldum her öğlen gidip mercimek çorbası içmeye başladım :)
ben eşime hep yurtdışına gidelim orda yaşayalım diyodum istemiyordu. ailem burda kültürüm burda diyordu pek anlam veremiyordum ne demek istediğine. arkadaşlarımın çoğu üni bitince yurtdışında yaşamaya başladı onlarla görüştükçe anlıyorum ki eşim haklıymış. yurtdışında insanların espri anlayışları bile farklı diyolar aklına bişey geliyo ifade edemiyosun diyolar ne kadar samimi olursan ol burdaki komşunun yerini tutmuyo diyolar. hele de bi arkadaşın bebeği oldu şimdi 7 aylık. tek başıma çok zorlandım diyor. şimdi düşünüyorum da evet eşim haklı nolursa olsun memlekette rahat yaşıyoruz gurbette ne kadar kalırsan kal bi yanın hep yabancı

Kızlar dün kontrolümüz vardı 36+4 Deyiz 2900 olmuş adoş hanım masallah kızıma 40. Haftaya kadar gıdıcez dedı fakat anlamadığım 12 temmuza randevu verdı bayram gırdıgı ıcın araya hafta bir nst ye bağlanıp bunu Dr yollucakmısım normalde her hafta gormesı getekmezmı beni kızlar sızlerın Nasıl bu süreçte

nst ye girdinmi yakında ...solu sağı pek anlamadım öyle şiddetliydiki her yanım acıdı..bizim günlerimizde aynı sanırım
yarın kontrol var bakalım..
çatlakmı karnımda çatlamadık yer kaldımıki :) neyseki manken değilim

Ben de sezaryen yolunda ilerliyorum sanirim. Benim bebegim de iri. Dr korkuttu. Bugun kontrol var, inanir misin insallah kilo almamistir diye dua eder mi bi anne. Ben suan tedirgin bekliyorum.
En son 34+3 iken 2450 gr idi.

Canım iri değil bence ya benim de bugun 34+5 2600 xok güzel dedi dr

bu bayram işi benide çok geriyor korkuyorum bayramda doğum yapmaktan nöbetçi doktor nöbetçi hemşire vs. skntılı bir durum ya sen yine nst ye bağlanırsın haftada bir sancı olursa hemşiler doktora haber eder bencee

Aynen bende onu düşünüyorum bayram ısı sıkıntılı oldu valla nezaman gelir bılmıyoruzki ıns ıyı Dr hemsırelerle karşılaştırsın allahım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…