- 1 Haziran 2012
- 2.223
- 858
- 83
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #61.281
haber vermeyi unutma gelince bakalım neler diyecek doktorun ...güzel haberle gelyarın kontrol var bakalım..
çatlakmı karnımda çatlamadık yer kaldımıki :) neyseki manken değilim
amin inş. ben sorucam bayramda doğursam doktor gelirmiki acaba yoksa icapcımı bakıcakAynen bende onu düşünüyorum bayram ısı sıkıntılı oldu valla nezaman gelir bılmıyoruzki ıns ıyı Dr hemsırelerle karşılaştırsın allahım.
bende kendimi aynada görünce piskolocimden ses geliyor ama yapacak birşey yok sağlıklıca doğsun ondan sonra mücadeleye başlarım diyorumBen çok takıyorum galiba sürekli ne yapcam diye düşünmeden duramıyorum yapabileceğim bişey de yok hoş ama
Canım benim sata göre 15gün var ve bebeğim zayıf biraz sanırım son günü bekleyecek. Acaba bir süpriz yaparmı diye bekliyorum heran. Hakkımızda hayırlısı canım. Sağlıkla kucağımıza alırız inşallahValla iyi gidiyor sayılır canım ama artık bayağı ağırlaştım sata göre 11 gün doktor son gün 30 Haziran dedi eğer gelmezse sezaryana alcakçok gerginim ama okadar da heyecanlı şuan uslu uslu bekliyor babası 23 üne kadar gelme dedi bakalım beklicek mi görcez :) senin nasoş gidiyor
Ayyy çok sevindim sizin adınıza Rabbim hayırlı sağlıklı bi ömür versin İnşallahKızlar sabah 6 da su geldi sukur ogleden sonra aldik kızımız i kucağımiza Rabbim herkesi kurtarsin
Benim çoktan indi kafa kasıklarda canım bi aydır o belli olmuyo yaHanimlar bebek aşağıya ne zaman iniyo? Ya da inince bikaç gün içinde mi oluyo doğum? Benim indi ve aslında var doguma :/
Allah analı babalı büyütsün hayırlı olsun cnmBebis doğdu : ) ikimz de iyiyz. 2800 Gr 48cm
Kesinlikle gitme. Bir de adam ayarlamışlar sosyal medyada onları savunan insanlar. Bir sürü insan yazmış ishal olduk acillik olduk o at gözlüklüler yoooo bizde oradaydık yazıyor. Arkadaşlarım hep gidiyordu çok memnunlardı. Şansıma böyle oldu. Arkadaşlarım da mahcup oldular tabi yazık. Bizim gittiğimiz akşam Konukoğlu ailesi de oradaymış dava açıyorlarmış onlara.Bende antepteyim ve o mekan olduğundan o kadar emindim ki o yüzden sordm çünkü giden herkes şikayet etti ve ben vazgeçtim gitmedim geçen gün
Ayy benim de öyle ama 7. Ayda olmaya başladı. Hatta yanlardan belime doğru gidiyor yani. Acaba benimki kadar kötü olan var mıdır diye düşüyorum sürekli. Yatıp kalkıp genlerime kızıyorumbenn 5.aydan sonra catladigim icin alistim.gobek deligimle bikini bolgesi arasi harita gibi.napalim yapacak birey yok
Kızlar nişanım geldi, sancı falan yok. Ptesi kontrolüm normaldi, bişey yoktu. Hemen duş aldım neyapacağımı şaşırdım evimi toplasam, çantamı mı tamamlasam yoksa herşeyi bırakıp kontrolemi gitsem:/
Ya bizim arkadaşlarada buz gibi yemekler vs gelmiş yerler izmeşt doluydu falan dedi midem kalktı ve dışarı çıkmayayım dedim. Ayy antepin neresindesin ? Hastane ve doktorun kimKesinlikle gitme. Bir de adam ayarlamışlar sosyal medyada onları savunan insanlar. Bir sürü insan yazmış ishal olduk acillik olduk o at gözlüklüler yoooo bizde oradaydık yazıyor. Arkadaşlarım hep gidiyordu çok memnunlardı. Şansıma böyle oldu. Arkadaşlarım da mahcup oldular tabi yazık. Bizim gittiğimiz akşam Konukoğlu ailesi de oradaymış dava açıyorlarmış onlara.
Ya çok sinirim bozuk sabaha kadar sıcaktan uyuyamadım 10 kere kalkıp elimi ayağımı yıkadım sonra da salak gibi uyuyakaldım randevuyu kacırdım.. Bi de eşime sardım ondan çıkardım öfff yainşaallah sorun çıkmaz kuzum
herhangi bi şey olsa da doktorun seni yönlendirir inşaallah
düzelir her şey
yaaa çok heycanlıKızlar nişanım geldi, sancı falan yok. Ptesi kontrolüm normaldi, bişey yoktu. Hemen duş aldım neyapacağımı şaşırdım evimi toplasam, çantamı mı tamamlasam yoksa herşeyi bırakıp kontrolemi gitsem:/
once doktoruna haber ver.sonra ilik dusunu al cantanizi alip hastaneye gidin yavas yavas.hemen dogum olmayabilir aa muayene olman gerekebilirKızlar nişanım geldi, sancı falan yok. Ptesi kontrolüm normaldi, bişey yoktu. Hemen duş aldım neyapacağımı şaşırdım evimi toplasam, çantamı mı tamamlasam yoksa herşeyi bırakıp kontrolemi gitsem:/
dr unu aradın mı kontrole git önce doğum henüz başlamamış anladığım kadarıyla dr zaten açılma varsa gel der çantayı aldırırsın ya da evde beklersin.Kızlar nişanım geldi, sancı falan yok. Ptesi kontrolüm normaldi, bişey yoktu. Hemen duş aldım neyapacağımı şaşırdım evimi toplasam, çantamı mı tamamlasam yoksa herşeyi bırakıp kontrolemi gitsem:/
Önce sakin ol kuzum kalk cantanikapıya koy evini yavaşça topla vaktin var daha 1 hatta 2 güne doğumun olur ama heyecan yapma yanına da birisi varsa cagirKızlar nişanım geldi, sancı falan yok. Ptesi kontrolüm normaldi, bişey yoktu. Hemen duş aldım neyapacağımı şaşırdım evimi toplasam, çantamı mı tamamlasam yoksa herşeyi bırakıp kontrolemi gitsem:/
:) teşekkür ederim. Çok zor oluyo ama di mi yırtıldi ince benim karnımın alt tarafı ve hareket ederken acıyo :/ otururken kalkarken yatarken zorlaniyorumBenim çoktan indi kafa kasıklarda canım bi aydır o belli olmuyo ya
Nisan gelince hemen doğum olmuyo mu yani ?Önce sakin ol kuzum kalk cantanikapıya koy evini yavaşça topla vaktin var daha 1 hatta 2 güne doğumun olur ama heyecan yapma yanına da birisi varsa cagir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?