2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
@misam canım bebişin kaç kg kaç cm doğdu yazar mısın müsait olunca? senle aynı gidiyoduk fikir olsun bana da
Canım benim o bebekten bebeğe degisiyo, eşimin akrabasıyla bir gün vardı adet tarihimize göre aramızda onun erken doğum oldu bikaç gün önce doğdu bebeği 2970 mis sanırım benim bebeğim 3 tu onun doğduğunda ki ona doktoru bi hafta önden gidiyo diyomus benimki hiç demiyo önde arkada diye ama iyi beslendiğini söylüyo sadece

Nisan gelince hemen doğum olmuyo mu yani ?
Hayır canım sumuksu bir kan geliyor ertesi günü yada 2 güne dogum oluyor nisan gelince telaş yapmayın biz normal dogum yapan anneler de şanslıyız bak sezaryengibi hazırlığı yapar gideriz doguma:) ben bunda gündüz gelir nisanim diyorum inşallah kalkar evi temizlerim banyo ederim oh mis sonra sancı gelir zaten :) soğuk kanlı olmali

Ayy benim de öyle ama 7. Ayda olmaya başladı. Hatta yanlardan belime doğru gidiyor yani. Acaba benimki kadar kötü olan var mıdır diye düşüyorum sürekli. Yatıp kalkıp genlerime kızıyorum
Benim karnimda hiç yoktu bacaklarimda vardı kasiklarima doğru son bi haftadır gobegimin altı hep çatlama :/ neyse ki artık mayo giymeyi düşünüyordum altıma da şort giyerim amaaaan bebetoşum iyi olsun da paçali donla da girerim denize

Kızlar çok tşkr ederim cevaplarınız için, ilk doğumumda önce sancım başlamıştı sonra nişanım gelmişti. Şaşırdım o yüzden, 2gün önce kontrolde bebek kanala uzaktı. Nişan gelince şaşırdım bende:/

Ben sezaryen istiyorum da bi de o tarihi beklemez bebeğim diye korkuyorum nisan gelince su gelmiyo yani şu gelmeden benim gitmem lazım hastaneye de inşAllah bebeğim planlanan zamanda olur erken gelmeyi planlamamistir inşAllah

canım bir kere doktorlara bakmayacaksın onların coguna sezeryan cok kolay geliyor risk daha az istedikleri tarih veriyorlar . cevrenide dinleme yaparsın yada yapmassın ama avrupada sezeryan oranı okadr düşükki anne yalvarsada sezeryana almıyorlar sonucta dogal bir olay . benim cevremdede hımmm normal mi diyip dil altından bakalım görecegiz diyen insanlar var

Canım benim ne de güzel yazmışsın yureğime su serptin çok ama çok teşekkür ederim ❤ Kesinlikle onlar bizim mucizelerimiz :)

Canım moralini bozma ama benim 36+4 ken yanı gecen hafta 3800 dü bebeğim ve özellikle kafası 5 hafta önden gidiyor.Buna rağmen doktorum beni yüreklendirdi. anlamıyorum neden sezeryana yonlendirdiklerini.Belki benim 3. Dogumum olacağı içindir diyeceğim ama ilk bebeğim de 3750 kg doğdu ve gayet de doğdu yanı.Bir de o zaman çatı muayenesi falan da yapılmamıştı bana.Bence normal doğum için yeniden gorus derim ben.Neden sezeryanmis öğren..

Kızlar ya yürüyüş yapıyor musunuz? Bazı yerlerde okuyorum günde şu kadar km yürüyordum filan diye. Benim belim ağrıyor, çatı kemiklerim ağrıyor, kan değerlerim de düşük çıkıyor o da nefes darlığı yapıyor. Azıcık yürüsem yere yapışacak gibi oluyorum. Ben o kadarı geçtim evin içinde 2 tur atamıyorum dinlenmeden.

Tünaydıııın kızlaaaaaaaaaaaar :) sayfaları okumaya başladığımda günaydın dı maşallah öyle konuşmuşsunuz ki tünaydın oldu :)

mucize22 ozdenelif gözünüz aydın kızlarrr :) Allah minik kuzularınızı size bağışlasın :)
insanbuL geçmiş olsun canım... yaz günü nezle berbat bi şey umarım atlatırsın hemencecik
meleq47 canımmm sakin ol vaktin var yavaş yavaş evini toparla duşunu al çamtanı da al bi hastaneye git bakalım
kiminin akşamına suyu geliyo kiminin de epey uzun sürüyor doğumu benm instagramda takip ettiğim bi bayan vardı nişanı geldi 10 gün geçti doğum olmadı yani hemencecik doğum olcak diye bi şi yok sen yinede hazırlıklı ol sağlıkla gelsin minikkkk:)

canı
canım gecen bir arkadasın nişaanı gelmis ardından doktora gitmişler acılması varmıs sonrada dogurmus .

Kızlar benim karnım taş gibi önceki günlerde sadece yorulunca olurdu şimdi uyudum uyandım hala öyle yürürken otururken uyurken değişmiyo hareketi de iki üç gündür az ve adet sancısı tarzı ağrım var bu haftada normalmi yoksa başka bir belirtimi

evde biraeyler yapıp akasam markete gitsem bir afırlık beni asagı cekiyor ayagımı zor kaldırıyorum . zagen biyerlerim agrıyor. benim doktorum 20dakka önerdi . dediki birebir yürümeyle ilintili degil dedi

Banada yürü dediler ama yürüyünce karnımda ağrılar oldu geçen yavaş yavaş 15 20 dakka yürüdüm karnıma ağrılar saplandı be ayaklar balon oldu

Banada yürü dediler ama yürüyünce karnımda ağrılar oldu geçen yavaş yavaş 15 20 dakka yürüdüm karnıma ağrılar saplandı be ayaklar balon oldu
Zehrayenihayat kızlar bana da dr yürü demişti, aynı şekilde ben de 20 dk yürümeye kalktığımda hem ayaklarım ekstra şişti hem de totomda ağrımayan kemik kalmadı. Eve de zor çıktım tansiyonum düştü merdivende. Bu hafta dr a dedim böyle oldu, hava da sıcak çıkamıyorum diye, o da yapçak bişey yok o zaman dedi, yürü demedi tekrar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…