- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #61.301
Canım benim o bebekten bebeğe degisiyo, eşimin akrabasıyla bir gün vardı adet tarihimize göre aramızda onun erken doğum oldu bikaç gün önce doğdu bebeği 2970 mis sanırım benim bebeğim 3 tu onun doğduğunda ki ona doktoru bi hafta önden gidiyo diyomus benimki hiç demiyo önde arkada diye ama iyi beslendiğini söylüyo sadece@misam canım bebişin kaç kg kaç cm doğdu yazar mısın müsait olunca? senle aynı gidiyoduk fikir olsun bana da
Hayır canım sumuksu bir kan geliyor ertesi günü yada 2 güne dogum oluyor nisan gelince telaş yapmayın biz normal dogum yapan anneler de şanslıyız bak sezaryengibi hazırlığı yapar gideriz doguma:) ben bunda gündüz gelir nisanim diyorum inşallah kalkar evi temizlerim banyo ederim oh mis sonra sancı gelir zaten :) soğuk kanlı olmaliNisan gelince hemen doğum olmuyo mu yani ?
Benim karnimda hiç yoktu bacaklarimda vardı kasiklarima doğru son bi haftadır gobegimin altı hep çatlama :/ neyse ki artık mayo giymeyi düşünüyordum altıma da şort giyerim amaaaan bebetoşum iyi olsun da paçali donla da girerim denizeAyy benim de öyle ama 7. Ayda olmaya başladı. Hatta yanlardan belime doğru gidiyor yani. Acaba benimki kadar kötü olan var mıdır diye düşüyorum sürekli. Yatıp kalkıp genlerime kızıyorum
Ben sezaryen istiyorum da bi de o tarihi beklemez bebeğim diye korkuyorum nisan gelince su gelmiyo yani şu gelmeden benim gitmem lazım hastaneye de inşAllah bebeğim planlanan zamanda olur erken gelmeyi planlamamistir inşAllahHayır canım sumuksu bir kan geliyor ertesi günü yada 2 güne dogum oluyor nisan gelince telaş yapmayın biz normal dogum yapan anneler de şanslıyız bak sezaryengibi hazırlığı yapar gideriz doguma:) ben bunda gündüz gelir nisanim diyorum inşallah kalkar evi temizlerim banyo ederim oh mis sonra sancı gelir zaten :) soğuk kanlı olmali
canım bir kere doktorlara bakmayacaksın onların coguna sezeryan cok kolay geliyor risk daha az istedikleri tarih veriyorlar . cevrenide dinleme yaparsın yada yapmassın ama avrupada sezeryan oranı okadr düşükki anne yalvarsada sezeryana almıyorlar sonucta dogal bir olay . benim cevremdede hımmm normal mi diyip dil altından bakalım görecegiz diyen insanlar varKızlar 9 ay boyunca normal doğum istedim hala da istiyorum ama herkes yapmayacağımı düşünüyor çok moralim bozuk bu duruma cesaret vereceklerine eniyi söyledikleri şey biz böyle düşünüyoruz ama sen bize bakma hadi normal doğum yap da bizi utandir İnşallah herşey yolunda gider de normal doğum yaparım sizler nasılsınız kızlar herkes iyidir umarım
Canım benim ne de güzel yazmışsın yureğime su serptin çok ama çok teşekkür ederim ❤ Kesinlikle onlar bizim mucizelerimiz :)CANIM BENİM, BEN 3. YE HAMİLE OLARAK SÖYLÜYORUM Kİ, YOK ÖYLE BİRŞEY.
EVET KABUL EDİYORUM HAMİLELİK EN KOLAYI, AZ BİR SORUMLULUĞUN VAR. BEBEK İÇERDEYKEN YEDİĞİNE İÇTİĞİNE TAHLİLLERİNE DİKKAT EDİYORSUN AMA DIŞARIDAYKEN BU SÜREÇ SEN ÖLENE KADAR BİTMEYECEK :)
ANCAK BU GÜZEL GÜNLERİ ZEHİR YA DA ÇİÇEK GİBİ YAPMAK SENİN ELİNDE :) KENDİNE GÜVEN VE İYİ DÜŞÜN. BAKSANA BURADA BİR SÜRÜ 2. VE 3. BEBEĞİNE HAMİLE OLAN İNSAN VAR. EĞER DEDİKLERİ GİBİ OLSAYDI KİMSE 1 DEN BAŞKA ÇOCUK YAPMAZDI Kİ :)
TAMAM, KABUL EDİYORUM, TEK ÇOCUK HİÇ ÇOCUKMUŞ AMA KEYFİNİ ÇIKARMAK TAMAMEN SENİN ELİNDE VE BENDEN TAVSİYE, EĞER İHTİYACIN VAR İSE ASLA YARDIM İSTEMEKTEN ÇEKİNME. O ZAMAN KENDİNE ZEHİR ETMEYE BAŞLAYABİLİRSİN İŞTE ANNE OLMAYI.
MARKETTE BİLE YERE DÜŞEN BİRŞEY İÇİN DESTEĞE İHTİYAÇ DUYUYORSAN ÇEVRENDEKİLERE RİCA ET VE YARDIM AL. İNAN KİMSE MADALYA TAKMIYOR KENDİNİ İŞİNİ HEP KENDİN YAPINCA. YORULDUĞUNLA KALIYORSUN :)))
İNŞALLAH SÖYLEYENLERİN AKSİNE HEEEEPPPP MUTLU, HUZURLU VE SAĞLIKLI GÜNLER GÖRÜRSÜN EVLADINLA :))
ŞU HAYATTAKİ TEK GERÇEK MUCİZELER BEBEKLERİMİZ :))
Canım moralini bozma ama benim 36+4 ken yanı gecen hafta 3800 dü bebeğim ve özellikle kafası 5 hafta önden gidiyor.Buna rağmen doktorum beni yüreklendirdi. anlamıyorum neden sezeryana yonlendirdiklerini.Belki benim 3. Dogumum olacağı içindir diyeceğim ama ilk bebeğim de 3750 kg doğdu ve gayet de doğdu yanı.Bir de o zaman çatı muayenesi falan da yapılmamıştı bana.Bence normal doğum için yeniden gorus derim ben.Neden sezeryanmis öğren..Arkadaşlar mrb bende bugün mecburen sezeryan olacağımı öğrendim ve çok üzgünüm normal doğumu çok istedim.Ama bebeğim 35+2 haftalık 3kilo 300 gram olmuş bebek büyük suyun fazla bayramdan sonra sana gün verelim dedi sizin kaçıncı haftalarınız kaç kilo bebekleriniz çok mu anormal bnm bebeğim anlamadım
Benim iki aydır yıpyırtık:) teşekkür ederim. Çok zor oluyo ama di mi yırtıldi ince benim karnımın alt tarafı ve hareket ederken acıyo :/ otururken kalkarken yatarken zorlaniyorum
canım gecen bir arkadasın nişaanı gelmis ardından doktora gitmişler acılması varmıs sonrada dogurmus .Kızlar çok tşkr ederim cevaplarınız için, ilk doğumumda önce sancım başlamıştı sonra nişanım gelmişti. Şaşırdım o yüzden, 2gün önce kontrolde bebek kanala uzaktı. Nişan gelince şaşırdım bende:/
benimde tariihim seninle aynı..sezeryan tarihim 8 temmuz benim :)ayy gözün aydın maşallah senin doğum tarihide benle aynı :) herkes doğurdu ben kaldım bizimkinin niyeti yok :)
evde biraeyler yapıp akasam markete gitsem bir afırlık beni asagı cekiyor ayagımı zor kaldırıyorum . zagen biyerlerim agrıyor. benim doktorum 20dakka önerdi . dediki birebir yürümeyle ilintili degil dediKızlar ya yürüyüş yapıyor musunuz? Bazı yerlerde okuyorum günde şu kadar km yürüyordum filan diye. Benim belim ağrıyor, çatı kemiklerim ağrıyor, kan değerlerim de düşük çıkıyor o da nefes darlığı yapıyor. Azıcık yürüsem yere yapışacak gibi oluyorum. Ben o kadarı geçtim evin içinde 2 tur atamıyorum dinlenmeden.
Banada yürü dediler ama yürüyünce karnımda ağrılar oldu geçen yavaş yavaş 15 20 dakka yürüdüm karnıma ağrılar saplandı be ayaklar balon olduKızlar ya yürüyüş yapıyor musunuz? Bazı yerlerde okuyorum günde şu kadar km yürüyordum filan diye. Benim belim ağrıyor, çatı kemiklerim ağrıyor, kan değerlerim de düşük çıkıyor o da nefes darlığı yapıyor. Azıcık yürüsem yere yapışacak gibi oluyorum. Ben o kadarı geçtim evin içinde 2 tur atamıyorum dinlenmeden.
Banada yürü dediler ama yürüyünce karnımda ağrılar oldu geçen yavaş yavaş 15 20 dakka yürüdüm karnıma ağrılar saplandı be ayaklar balon oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?