- 7 Şubat 2012
- 3.635
- 1.680
- 398
- 40
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #61.321
Merhaba canim..Kızlar nişanım geldi, sancı falan yok. Ptesi kontrolüm normaldi, bişey yoktu. Hemen duş aldım neyapacağımı şaşırdım evimi toplasam, çantamı mı tamamlasam yoksa herşeyi bırakıp kontrolemi gitsem:/
cnm seninle ünlerimiz aynı benim 16 temmuz örünüyor.3 haftadır kontrollerim herhafta olarak devam ediyor.ve herhafta hem bebeğe bakılıyor.hem de nst istiyor.8 temmuz sezeryan tarihim..ben erken olsun arife falan gibi ama haftaya karar verelim şimdilik 8 i gayet uygun dedi.benim kızım da 2.800 küsurmuş küsuru atıyorum dedi.seniin 12 temmuza verdiği ne randevusu alayamadım ?Kızlar dün kontrolümüz vardı 36+4 Deyiz 2900 olmuş adoş hanım masallah kızıma 40. Haftaya kadar gıdıcez dedı fakat anlamadığım 12 temmuza randevu verdı bayram gırdıgı ıcın araya hafta bir nst ye bağlanıp bunu Dr yollucakmısım normalde her hafta gormesı getekmezmı beni kızlar sızlerın Nasıl bu süreçte
Gaz ya da kabızlık durumu varsa da öyle olabiliyor. Var mı öyle bişey?Kızlar benim karnım taş gibi önceki günlerde sadece yorulunca olurdu şimdi uyudum uyandım hala öyle yürürken otururken uyurken değişmiyo hareketi de iki üç gündür az ve adet sancısı tarzı ağrım var bu haftada normalmi yoksa başka bir belirtimi
Evde koşu bandı var ona çıkmaya da korkuyorum gündüzleri tek başımayım. Annemler gelsin kız kardeşimi yanıma hapsedip yürümeye çalışacağım. Tabi yürüyebilirsem.evin içinde tur atın kızlar.havalar aşırı sıcak bize hiç iyi gelmez gündüz dışarda olmak.benim evde olduğum halde parmaklarımda şişlik var.
benim rahim boyunda kısalma olduğundan çok yürümüyorum
Vaktini biliyodur minik sen hareketleri takip etamin arkadaşım ...doktorum suyun azalmış sancında çıkmış nst de dedi ama ne suyum geldi ne nişan nede açılma yokmuş...o nedenle gönderdi ...dün gece 12 den 1,30 a kadar sancım çok kötüydü sonra azaldı ne yapıcam bilmiyorum
Pazartesi benimde kontrolum vardi 2600 dedi banada kilosu dusuk dedi.ama yanilma payida var tabiki dediKizlar bebegim transver durus pozisyonuna gecmis 38 e yarin giriyorum ve bebegime 2660 gr dedi doktor yani cok kucuk ama yanilma payi cok yuksek dedi doktorum cunku bebek yan duruo dedi yanilmis olabilir mi kizlar dogum 1 temmuz bu arada
Benim de özellikle dışarıya çıktığımda oluyo 5 10 m yürüyünce altıma yapacakmis im ya da bi şey cikacakmis gibi bi his oluyo şeyim den :/ biraz durup bekliyorum arada adet sancısı gibi de oluyo onun sık olduğu zamanlar soğuk aldığımı fark ettim...Benim iki aydır yıpyırtıksürekli çişim var gibi adet sancısı gibi ağrılar arttı bu günlerde
Canim ben yanlis yazmisim. Usg olcumune gore tarihi yazmisim. O hafta ben 32+6 imişim simdi baktim kagida.Canım iri değil bence ya benim de bugun 34+5 2600 xok güzel dedi dr
Bu bahsettiklerin yok mesela bende kanım da iyi şükür ama yuruyemiyorum yoruluyorum hava zaten Afrikayi aratmiyo :/ evde de yatarak vakit geçiriyorum zaten üşengeç bi insandim şimdi daha da üşengeç oldumKızlar ya yürüyüş yapıyor musunuz? Bazı yerlerde okuyorum günde şu kadar km yürüyordum filan diye. Benim belim ağrıyor, çatı kemiklerim ağrıyor, kan değerlerim de düşük çıkıyor o da nefes darlığı yapıyor. Azıcık yürüsem yere yapışacak gibi oluyorum. Ben o kadarı geçtim evin içinde 2 tur atamıyorum dinlenmeden.
Benim popomda catlaklar var. Sonradan beyazliyo diyolar ama ne zaman bilmiyorum. Uzun zamndir kirmizi kirmizi duruyolar.Kızlar kimse catlaklardan bahsetmemiş bir ben mi çatladım her geçen gün çatlaklarım artıyor göbek çevremde.göğüslerim zaten önceden çatlamıştı.aynaya bakmaya korkuyorum artık
Sakin ol canim islerini hallet ilik duş al. Bebegin hareketlerini takip et azalirsa hemen git. 24 saate kadar yolu var ama bebegin hateketlerini say lutfen.Kızlar nişanım geldi, sancı falan yok. Ptesi kontrolüm normaldi, bişey yoktu. Hemen duş aldım neyapacağımı şaşırdım evimi toplasam, çantamı mı tamamlasam yoksa herşeyi bırakıp kontrolemi gitsem:/
Benim doktorum bi hafta nst, bi hafta ultrasondan bakiyodu. Ama onumuzdeki hafta muhtemelen son kontrolumuz oldugu icin ikisine bakacagini soyledi.Kızlar dün kontrolümüz vardı 36+4 Deyiz 2900 olmuş adoş hanım masallah kızıma 40. Haftaya kadar gıdıcez dedı fakat anlamadığım 12 temmuza randevu verdı bayram gırdıgı ıcın araya hafta bir nst ye bağlanıp bunu Dr yollucakmısım normalde her hafta gormesı getekmezmı beni kızlar sızlerın Nasıl bu süreçte
Cok sagol canim benim aynen oyle valla...Tünaydıııın kızlaaaaaaaaaaaar :) sayfaları okumaya başladığımda günaydın dı maşallah öyle konuşmuşsunuz ki tünaydın oldu :)
@mucize22 @ozdenelif gözünüz aydın kızlarrr :) Allah minik kuzularınızı size bağışlasın :)
insanbuL geçmiş olsun canım... yaz günü nezle berbat bi şey umarım atlatırsın hemencecik
@meleq47 canımmm sakin ol vaktin var yavaş yavaş evini toparla duşunu al çamtanı da al bi hastaneye git bakalım
kiminin akşamına suyu geliyo kiminin de epey uzun sürüyor doğumu benm instagramda takip ettiğim bi bayan vardı nişanı geldi 10 gün geçti doğum olmadı yani hemencecik doğum olcak diye bi şi yok sen yinede hazırlıklı ol sağlıkla gelsin minikkkk:)
Aynen. Mankenler nasil oyle kaliyo bilmiyorumyarın kontrol var bakalım..
çatlakmı karnımda çatlamadık yer kaldımıki :) neyseki manken değilim
Yarim uykum vardi nezleyle onu da kaybettim canim. Tsh icin ben hic endise etmedim ama dr felaket tellalligi yapti bugun bana. 4,80 tehlike arzediyor hemen dahiliyeye gorun dedi.insanbuL um çok geçmiş olsun canım yaz günü hele de hamile Halle hiç çekilmez yaz nezlesi Allah yardımcin olsun canım inşallah bir an önce toparlanip sin kuzum tsh için de korkma en fazla ilaç kullanıyorsun bu hamileligimde 4.aydan beri kullanıyorum
Allah eksikliklerini gostermesin insallah canimAynen canım ya, rabbim hepimizin evladını korusun. Bi insan birisi çiş yaptı, kaka yaptı diye sevinir mi? Resmen anne olunca buna bile mutlu oluyormussun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?