2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Merhaba canim..
Benim de ilk hamileligimde oglen 12 gibi nisanim gelmisti. Sancim olmadigi icin hicbir sey yapmadim. Sadece hazirliklarimi yaptim.. Aksam saat 7 civarinda tekrar geldiginde doktorumu aradim. Sancim gelmeden gitmemem gerektigini soyledi. Yarims saat sonra sancilarim basladi. Zaten iki gundur de kasik agrilari cekiyordum az az. Adet sancisi gibim Saat 9 da hastanedeydik. 4 cm acilmam olmustu.. Epidural igne yapildi. Gece 12 de dogum gerceklesti..
Hiic stres yapma. Dusunu al. Doktorunla gorus bi istersen..
Nisan, su gibi degil. Bir hafta icinde de olabilir, bugun de, yarin da.. Hayirlisi olsun. Hayirlisiyla saglikla gelsin bebislerimiz..

Kizlar bebegim transver durus pozisyonuna gecmis 38 e yarin giriyorum ve bebegime 2660 gr dedi doktor yani cok kucuk ama yanilma payi cok yuksek dedi doktorum cunku bebek yan duruo dedi yanilmis olabilir mi kizlar dogum 1 temmuz bu arada

evin içinde tur atın kızlar.havalar aşırı sıcak bize hiç iyi gelmez gündüz dışarda olmak.benim evde olduğum halde parmaklarımda şişlik var.
benim rahim boyunda kısalma olduğundan çok yürümüyorum

cnm seninle ünlerimiz aynı benim 16 temmuz örünüyor.3 haftadır kontrollerim herhafta olarak devam ediyor.ve herhafta hem bebeğe bakılıyor.hem de nst istiyor.8 temmuz sezeryan tarihim..ben erken olsun arife falan gibi ama haftaya karar verelim şimdilik 8 i gayet uygun dedi.benim kızım da 2.800 küsurmuş küsuru atıyorum dedi.seniin 12 temmuza verdiği ne randevusu alayamadım ?

Gaz ya da kabızlık durumu varsa da öyle olabiliyor. Var mı öyle bişey?

Evde koşu bandı var ona çıkmaya da korkuyorum gündüzleri tek başımayım. Annemler gelsin kız kardeşimi yanıma hapsedip yürümeye çalışacağım. Tabi yürüyebilirsem.

Vaktini biliyodur minik sen hareketleri takip et

Kizlar bebegim transver durus pozisyonuna gecmis 38 e yarin giriyorum ve bebegime 2660 gr dedi doktor yani cok kucuk ama yanilma payi cok yuksek dedi doktorum cunku bebek yan duruo dedi yanilmis olabilir mi kizlar dogum 1 temmuz bu arada
Pazartesi benimde kontrolum vardi 2600 dedi banada kilosu dusuk dedi.ama yanilma payida var tabiki dedi

Benim iki aydır yıpyırtık sürekli çişim var gibi adet sancısı gibi ağrılar arttı bu günlerde
Benim de özellikle dışarıya çıktığımda oluyo 5 10 m yürüyünce altıma yapacakmis im ya da bi şey cikacakmis gibi bi his oluyo şeyim den :/ biraz durup bekliyorum arada adet sancısı gibi de oluyo onun sık olduğu zamanlar soğuk aldığımı fark ettim...

Bu bahsettiklerin yok mesela bende kanım da iyi şükür ama yuruyemiyorum yoruluyorum hava zaten Afrikayi aratmiyo :/ evde de yatarak vakit geçiriyorum zaten üşengeç bi insandim şimdi daha da üşengeç oldum normal doğum için yürüyüş faydaliymis ama

Kontrolden ciktik teyzeler.
Dr umuz cok negatif konusmalar yapti bize bugun. Tsh yuksek acil olarak dahiliyeye gorun dedi ama bana pek yuksek gelmedi 4,80

20 günde 1,300 gr almisim ben.
Oglum da 3,400 gr cikti. 47 cm.
Durum vahim Beslenmene dikkat etmiyorsun sanirim dedi. Alin size fazla kilolu bebegin sagliksiz ornegi olalim anneler. Hic demeyin lutfen kilosu az mi diye. Simdi ben derin dusuncelere daldim ne yapacagim.... Hatta bi duygu bosalmasi yasadim.
Erken gelirse senin icin iyi olur dedi.

Kızlar kimse catlaklardan bahsetmemiş bir ben mi çatladım her geçen gün çatlaklarım artıyor göbek çevremde.göğüslerim zaten önceden çatlamıştı.aynaya bakmaya korkuyorum artık
Benim popomda catlaklar var. Sonradan beyazliyo diyolar ama ne zaman bilmiyorum. Uzun zamndir kirmizi kirmizi duruyolar.
Hamilelikten sonra vucut eski haline donunce biraz hafifler diye umut ediyorum

Sakin ol canim islerini hallet ilik duş al. Bebegin hareketlerini takip et azalirsa hemen git. 24 saate kadar yolu var ama bebegin hateketlerini say lutfen.

Benim doktorum bi hafta nst, bi hafta ultrasondan bakiyodu. Ama onumuzdeki hafta muhtemelen son kontrolumuz oldugu icin ikisine bakacagini soyledi.

Cok sagol canim benim aynen oyle valla...

Yarim uykum vardi nezleyle onu da kaybettim canim. Tsh icin ben hic endise etmedim ama dr felaket tellalligi yapti bugun bana. 4,80 tehlike arzediyor hemen dahiliyeye gorun dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…