2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379

***kuzum öncelikle geçmiş olsun
doktorun tedbir amaçlı konuşmuş ve biliyorsun çok net ve açık sözlüler...temkinlilier ...

***içinden naısl geliyorsa öytle davran kuzum
ağla rahatla ...

Rabb im bilir ne zaman geleceğini , sağlıkla gelsin bebişler..
üzülme annesi her şey güzel oalcak..

Hakkında hayırlısı canım allah bir avazda kurtarsın hepimizin inşallah neden zayıf olduğunu düşünüyorsun ki

Canım tsh yüksek çıkmış hemen git doktora ilaç başlayacaktır. Ben de kullanıyorum bir sakıncası yok. Maaşallah tosuncuğa kız ne yedin ne içtin böyle: ) Ben de şu bir haaftada 500 gram alsa diye dua ediyorum zayıf doğmasın diye : )

Tesekkur ederim canim. İnsallah yolunda gider her sey. Erken elmesi beni sevindirecek artik.

Masallah canim. Cok guzel... Uzun boylu olacak oglusun sanki
Saol canım uzun olur gbi benim kızım da yasitlarindan baya uzun canım ztn baba 1.90 olunca sanırım bende 1.67 iyi sayılırim boy olarak Ufaklık ta uzun olsun inşallah

herseyin iyi gitmesine sevindim insallah sutunde cabucak gelir bebisini doya doya emzirirsin

Yuksek mi diyorsun canim. Esim netten arastirmis endise etme felan dedi ben de pek umursamamistim o yuzden. Yarina randevu aldik kesin gideyim o halde.
Hamur isinin zararlari mi desem yoksa genler mi desem ben de bilmiyorum ama hic memnun degilim bu durumdan cok icten soyluyorum bunu. Esim de cok kilolu dogmus.tek tesellim bu. Yoksa vicdan azabi cekiyorum ekmegin zzararlari diye.
Ekstra bisey son kontrolden beri yemedim kilo almasin diye. Muz,süt,kaşar ve decaviti biraktim. Yine de almiş normal dogumda kilolu bebeklerde anomaliler olusabiliyor. Kol,omuz cıkıkliği felan. Stres sardi beni. Cok uzun yazdim canim kusura bakma dertlendim bayaği.

Öyle düşünme canım benim sıkma canını tanıdığım baya varlıklı bi aile var eşi yabancı kadın Türk oğlu doğdu iki üç ay önce 4100 gr olarak ve Kanada da doğum yaptı gayet sağlıklı olduğunu söylemiş doktorlar normal doğum bu arada bebek şu an da çok sağlıklı ve cok tatli :)

Ben hic sevinemedim inan canim. Bu saatten sonra dogsa erken sayilmaz degil mi? Küveze girer mi? Erken dogsun istiyorum hem de cok...
Bana doktor bugün söyle söyledi haftaya kadar durur sa erken doğum riski kalkmış oluo dedi 37 de yani sonravjstedi zaman gelsin dedi.canim sıkma canini normal yapamazsan diye nmi dert ediosun kendine

Ben hic sevinemedim inan canim. Bu saatten sonra dogsa erken sayilmaz degil mi? Küveze girer mi? Erken dogsun istiyorum hem de cok...
Senle tarihlerini neredeyse aynı. Eşimin akrabası vardı benle aynı olan iki üç gün önce normal doğum yaptı bi gece yattı sanırım hastanede çıktı şimdi evdeler bi sorun olmamış şükür yani bu saatten sonra doğabilir bebekler

O kilodaki bebegi normal dogum yapmak gercekten iyi bir bünye ve psikoloji gerektirir sanirim. Acikcasi benim tum cesaretim kacti :)

Bana doktor bugün söyle söyledi haftaya kadar durur sa erken doğum riski kalkmış oluo dedi 37 de yani sonravjstedi zaman gelsin dedi.canim sıkma canini normal yapamazsan diye nmi dert ediosun kendine
Yok kuzum sezaryende olabilirim ben ona hic takilmam. Hangisi saglikli olacaksa o olsun. Bayramda dr yok. O yuzden devlete gidersin dedi. Orda da son ana kadar normale zorluyorlar. Yalvarsanda almiyorlar sezaryene :) eger minnak bi bebek olsaydi normalden bu kadar korkmuyordum zaten.

Aa sevindim masalllah ne guzel. Demek kuvöze felan gerek kalmadi. O halde ben hurmaya fena dadaniyorum bilesin :) neydi hali girgirlamak? O işte ben de artik :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…