- 25 Ekim 2013
- 10.378
- 6.879
- 448
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #61.341
Masallah canim. Cok guzel... Uzun boylu olacak oglusun sankiBebis iyi çok sukur 50 cm 2900 gr olmuş 200 gr almış suyu iyi rahatı yerinde uyuodu
Kontrolden ciktik teyzeler.
Dr umuz cok negatif konusmalar yapti bize bugun. Tsh yuksek acil olarak dahiliyeye gorun dedi ama bana pek yuksek gelmedi 4,80
20 günde 1,300 gr almisim ben.
Oglum da 3,400 gr cikti. 47 cm.
Durum vahim Beslenmene dikkat etmiyorsun sanirim dedi. Alin size fazla kilolu bebegin sagliksiz ornegi olalim anneler. Hic demeyin lutfen kilosu az mi diye. Simdi ben derin dusuncelere daldim ne yapacagim.... Hatta bi duygu bosalmasi yasadim.
Erken gelirse senin icin iyi olur dedi.
Canım benim sata göre 15gün var ve bebeğim zayıf biraz sanırım son günü bekleyecek. Acaba bir süpriz yaparmı diye bekliyorum heran. Hakkımızda hayırlısı canım. Sağlıkla kucağımıza alırız inşallah
Canım tsh yüksek çıkmış hemen git doktora ilaç başlayacaktır. Ben de kullanıyorum bir sakıncası yok. Maaşallah tosuncuğa kız ne yedin ne içtin böyle: ) Ben de şu bir haaftada 500 gram alsa diye dua ediyorum zayıf doğmasın diye : )Kontrolden ciktik teyzeler.
Dr umuz cok negatif konusmalar yapti bize bugun. Tsh yuksek acil olarak dahiliyeye gorun dedi ama bana pek yuksek gelmedi 4,80
Durum vahim Beslenmene dikkat etmiyorsun sanirim dedi. Alin size fazla kilolu bebegin sagliksiz ornegi olalim anneler. Hic demeyin lutfen kilosu az mi diye. Simdi ben derin dusuncelere daldim ne yapacagim.... Hatta bi duygu bosalmasi yasadim.
benim sezaryan değil normal diyop doktor daha ama yarın kontrol var bakalım ne diycek :) senin neden sezeryankibenimde tariihim seninle aynı..sezeryan tarihim 8 temmuz benim :)
Tesekkur ederim canim. İnsallah yolunda gider her sey. Erken elmesi beni sevindirecek artik.***kuzum öncelikle geçmiş olsun
doktorun tedbir amaçlı konuşmuş ve biliyorsun çok net ve açık sözlüler...temkinlilier ...
***içinden naısl geliyorsa öytle davran kuzum
ağla rahatla ...
Rabb im bilir ne zaman geleceğini , sağlıkla gelsin bebişler..
üzülme annesi her şey güzel oalcak..
Saol canım uzun olur gbi benim kızım da yasitlarindan baya uzun canım ztn baba 1.90 olunca sanırım bende 1.67 iyi sayılırim boy olarakMasallah canim. Cok guzel... Uzun boylu olacak oglusun sanki
Gozun aydin canim Allah anali babali buyutsun.Kızlar günaydın bebişim dünyaya gözlerini açtı ikimizde gayet iyiyiz rabbim herkesi bebeğine sağlığıyla sıhatiyle kavuştursun inşallah
herseyin iyi gitmesine sevindim insallah sutunde cabucak gelir bebisini doya doya emzirirsinKızlar herkese çok teşekkür ederimanca fırsatım oldu; sezaryenden korkan varsa kesinlikle korkmasın çok rahat bir doğum geçirdim.Canım çok tatlı olmasına rağmen hiçbir acı vs hissetmedim zaten ameliyathane ekibi devamlı konuştular eşimde yanımdaydı. Bu arada müdahaleyi hissediyorsunuz ama kesi atıldığını vs hiç hissetmiyorsunuz yani sadece size dokunulduğunu hissediyorsunuz. Sonrasında bulantı baş Ağrı'sı vs yaşamadım; en çok korktuğun şeylerden biri ayağa kalkmaktı o da sıkıntı olmadı çok şükür düzenli az da olsa yürüyünce gazınız da çıkıyor zaten. Bebiş iyi son kontrolden 200 gr eksik doğdu.suan tek sıkıntımız hiç sütüm gelmedi ama doktorum duş aldıktan sonra gelir dedi
Yuksek mi diyorsun canim. Esim netten arastirmis endise etme felan dedi ben de pek umursamamistim o yuzden. Yarina randevu aldik kesin gideyim o halde.Canım tsh yüksek çıkmış hemen git doktora ilaç başlayacaktır. Ben de kullanıyorum bir sakıncası yok. Maaşallah tosuncuğa kız ne yedin ne içtin böyle: ) Ben de şu bir haaftada 500 gram alsa diye dua ediyorum zayıf doğmasın diye : )
Masallah boylu poslu delikanli annesinin yaninda arkadas gibi duracak desene.Saol canım uzun olur gbi benim kızım da yasitlarindan baya uzun canım ztn baba 1.90 olunca sanırım bende 1.67 iyi sayılırim boy olarakUfaklık ta uzun olsun inşallah
Öyle düşünme canım benim sıkma canını tanıdığım baya varlıklı bi aile var eşi yabancı kadın Türk oğlu doğdu iki üç ay önce 4100 gr olarak ve Kanada da doğum yaptı gayet sağlıklı olduğunu söylemiş doktorlar normal doğum bu arada bebek şu an da çok sağlıklı ve cok tatli :)Kontrolden ciktik teyzeler.
Ben hic sevinemedim inan canim. Bu saatten sonra dogsa erken sayilmaz degil mi? Küveze girer mi? Erken dogsun istiyorum hem de cok...
Bana doktor bugün söyle söyledi haftaya kadar durur sa erken doğum riski kalkmış oluo dedi 37 de yani sonravjstedi zaman gelsin dedi.canim sıkma canini normal yapamazsan diye nmi dert ediosun kendineBen hic sevinemedim inan canim. Bu saatten sonra dogsa erken sayilmaz degil mi? Küveze girer mi? Erken dogsun istiyorum hem de cok...
Ayyy inşallah canım sağlıkla büyüsün ler inşallah çok isterim kızım oğlum la arkadaş gbi gezmeyiMasallah boylu poslu delikanli annesinin yaninda arkadas gibi duracak desene.
Senle tarihlerini neredeyse aynı. Eşimin akrabası vardı benle aynı olan iki üç gün önce normal doğum yaptı bi gece yattı sanırım hastanede çıktı şimdi evdeler bi sorun olmamış şükür yani bu saatten sonra doğabilir bebeklerBen hic sevinemedim inan canim. Bu saatten sonra dogsa erken sayilmaz degil mi? Küveze girer mi? Erken dogsun istiyorum hem de cok...
O kilodaki bebegi normal dogum yapmak gercekten iyi bir bünye ve psikoloji gerektirir sanirim. Acikcasi benim tum cesaretim kacti :)Öyle düşünme canım benim sıkma canını tanıdığım baya varlıklı bi aile var eşi yabancı kadın Türk oğlu doğdu iki üç ay önce 4100 gr olarak ve Kanada da doğum yaptı gayet sağlıklı olduğunu söylemiş doktorlar normal doğum bu arada bebek şu an da çok sağlıklı ve cok tatli :)
Yok kuzum sezaryende olabilirim ben ona hic takilmam. Hangisi saglikli olacaksa o olsun. Bayramda dr yok. O yuzden devlete gidersin dedi. Orda da son ana kadar normale zorluyorlar. Yalvarsanda almiyorlar sezaryene :) eger minnak bi bebek olsaydi normalden bu kadar korkmuyordum zaten.Bana doktor bugün söyle söyledi haftaya kadar durur sa erken doğum riski kalkmış oluo dedi 37 de yani sonravjstedi zaman gelsin dedi.canim sıkma canini normal yapamazsan diye nmi dert ediosun kendine
Aa sevindim masalllah ne guzel. Demek kuvöze felan gerek kalmadi. O halde ben hurmaya fena dadaniyorum bilesin :) neydi hali girgirlamak? O işte ben de artik :)Senle tarihlerini neredeyse aynı. Eşimin akrabası vardı benle aynı olan iki üç gün önce normal doğum yaptı bi gece yattı sanırım hastanede çıktı şimdi evdeler bi sorun olmamış şükür yani bu saatten sonra doğabilir bebekler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?