- 10 Ağustos 2015
- 3.843
- 4.556
- 53
- 35
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #61.361
Ee bu doktor bu irilikle sana sezeryan olursun demedimi gün verelim fln fln.... ilk bebis kaç kilo doğmuştu canimYok kuzum sezaryende olabilirim ben ona hic takilmam. Hangisi saglikli olacaksa o olsun. Bayramda dr yok. O yuzden devlete gidersin dedi. Orda da son ana kadar normale zorluyorlar. Yalvarsanda almiyorlar sezaryene :) eger minnak bi bebek olsaydi normalden bu kadar korkmuyordum zaten.
Canım gebelerde tsh 3 ü geçmemesi gerekli. Endokrin doktorumun bana söylediği bu. Endişeleneme ama ilaç kullanınca düzeliyor son bir ayın zaten belki farklı bişey söyler doktor muhakkak git ama. Kilosu içinde dert etme kuzum benim yengem 4200 gram tosuncuk doğurdu normal doğumla, olmadı sezaryen olursun yeterki sağlıklı olsun kuzularımız. Muz bayağıdır yemiyordum akşam alalım bari kaşarla bol bol tüketeyim ben de: )Yuksek mi diyorsun canim. Esim netten arastirmis endise etme felan dedi ben de pek umursamamistim o yuzden. Yarina randevu aldik kesin gideyim o halde.
Hamur isinin zararlari mi desem yoksa genler mi desem ben de bilmiyorum ama hic memnun degilim bu durumdan cok icten soyluyorum bunu. Esim de cok kilolu dogmus.tek tesellim bu. Yoksa vicdan azabi cekiyorum ekmegin zzararlari diye.
Ekstra bisey son kontrolden beri yemedim kilo almasin diye. Muz,süt,kaşar ve decaviti biraktim. Yine de almişnormal dogumda kilolu bebeklerde anomaliler olusabiliyor. Kol,omuz cıkıkliği felan. Stres sardi beni. Cok uzun yazdim canim kusura bakma dertlendim bayaği.
Bu benim yavrumla sarkimiz
Yine seni sevmekten baska hicbisey yapmadim bugun
İlişki mi denesenAa sevindim masalllah ne guzel. Demek kuvöze felan gerek kalmadi. O halde ben hurmaya fena dadaniyorum bilesin :) neydi hali girgirlamak? O işte ben de artik :)
Kadını görsen citkirildim biri o bile yaptıysa senin gibi güçlü bi anne ohooo yapar tabi gücünü kırma nasipse hangisi varsa o olur istediğin normaldi biliyorum ama minnakçık hangisiyle gelmek isterse hangisi senin ve onun için daha iyi olacaksa hayirlisiyla o olsun :)O kilodaki bebegi normal dogum yapmak gercekten iyi bir bünye ve psikoloji gerektirir sanirim. Acikcasi benim tum cesaretim kacti :)
Comelip is yapmak günde en az bi hali girgirlamak avuc avuc hurma yemek hadi bakalım kolay gelsin canım :)Aa sevindim masalllah ne guzel. Demek kuvöze felan gerek kalmadi. O halde ben hurmaya fena dadaniyorum bilesin :) neydi hali girgirlamak? O işte ben de artik :)
ayy canım sen yinede hazırlıklı ol suyun falan gelir dikkat etKızlar herkese çok tşkr ederim, iyiki varsınız. Bana en yakın hastaneye gittim, bebek kanala uzakmış, rahimağzı erozyonda olabilir bekleyip görecez dedi doktor :/
Canım emsey deki cihaz lar nasıl doktor dedim i bişi + - kaç dogarinsanbuL canimcim tsh için endiselenecek ama İhmal de etme endokrin e mutlaka görün ilaç veriyor düzeliyor benim değerimde 3 canim.rahat bırak kuzuyu tosuncuk olsun :) ama doğum yapanlardan gördüğümüz kadariyla 200 gr eksik doguyorlar genelde
Kızlar bu haftalarda bel ağrısı çekenler var mı bugün başladı ve biraz şiddetli gibi geldi sırtıma doğruda vuruyor
Canim benim bebiste 37+2 de ywni dun 2800 du doktor suyu kalp atisi esi iyi olduktan sonra sikinti yok biraz minyon olacak bu hafta et agirlikli beslenmeye calis dedi bebege sanitim en cok kolo yapan sey kirmizi et bende cok severim zaten elimden geldigince yiyordum simdi hergun yiyorum ... hep bebek farkli grlisiyo ne yaparsak yapalim ben yeme icmemize cokta baglamiyorum doguma bir hafta kaldi cok merak ediyorum kac kilo dogacak bakalim ama tahminim 2900 u gecmeyecek saglikli olsunda oglum 3090 dogmustu anne sutuyle hemen kilo aldi tosuncuk olmustuKizlar bebegim transver durus pozisyonuna gecmis 38 e yarin giriyorum ve bebegime 2660 gr dedi doktor yani cok kucuk ama yanilma payi cok yuksek dedi doktorum cunku bebek yan duruo dedi yanilmis olabilir mi kizlar dogum 1 temmuz bu arada
Senin haftandayken bana dogum cok uzak gelirdi. Simdi beklenen gun geldi catti. Ama hala inanamiyorum dogcaginaarkadaşlar doğum yapan herkesi tebrik ediyorum rabbim anneli babalı büyütmeyi nasip etsin inşş temmuz anneleri bakıyorumda haziranda pıtır pıtır doğurmaya başlamışlar ne heyecanlıdır şimdi sürekli doğum haberi meraklar telaşlar rabbim bizlerede o günleri görmeyi nasip etsin inşallah [tabi zamanı gelince]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?