- 4 Haziran 2016
- 2.701
- 2.674
- 83
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #61.381
aynen canım çok doğru söyledin kaş yapalım derken göz çıkarmayalım bideKızlar doğum kolay olsun diye haldır haldır yürümeyin bence yorulduğunuz an bırakın çocuk doğduktan sonra onlar bel ağrısı bel fıtığı vs olarak size geri dönebilir Allah muhafazaannelerimiz hep üst üste doğum yapmış evet iş güç de yapmış çocuk da bakmış ama hem bel ağrısı ,diz ağrısı ,tansiyon ,şeker,kilo ... bir ton rahatsızlıkla kalmışlar
Canım emsey deki cihaz lar nasıl doktor dedim i bişi + - kaç dogar
Canım oğlum kanala inmemisti benimde ama nisandan sonra 24 saat içinde dogurdum hayırlısıolsun dikkat et kendineKızlar herkese çok tşkr ederim, iyiki varsınız. Bana en yakın hastaneye gittim, bebek kanala uzakmış, rahimağzı erozyonda olabilir bekleyip görecez dedi doktor :/
Ayn aynen canım çok doğru söyledin kaş yapalım derken göz çıkarmayalım bide
amin canım benimSenin haftandayken bana dogum cok uzak gelirdi. Simdi beklenen gun geldi catti. Ama hala inanamiyorum dogcagina
Allah kolaylik versin sana da insallah zamaninda saglikla dogar :)
Ene yerim tosunpaşa :) az ye kiz normal doguramayacaksin sonra masallah yavru tosbaa ya :)Kontrolden ciktik teyzeler.
Dr umuz cok negatif konusmalar yapti bize bugun. Tsh yuksek acil olarak dahiliyeye gorun dedi ama bana pek yuksek gelmedi 4,80
20 günde 1,300 gr almisim ben.
Oglum da 3,400 gr cikti. 47 cm.
Durum vahim Beslenmene dikkat etmiyorsun sanirim dedi. Alin size fazla kilolu bebegin sagliksiz ornegi olalim anneler. Hic demeyin lutfen kilosu az mi diye. Simdi ben derin dusuncelere daldim ne yapacagim.... Hatta bi duygu bosalmasi yasadim.
Erken gelirse senin icin iyi olur dedi.
Yok galiba tüm yazıları da okuyamadım ama heralde olsa bir tebrik yazısı olurdu çok merak ediyorum ben de spinal yapıcam inşallah iyi geçmiştir bebeği de iyidirALTINIM dan haber var mi kizlar
Bende nasıl bir düşüncesizlik yapıp bu ismi seçmişim utandım vallahi kendimden
Canım benim bu karpuz suyu yazısını gördükçe karpuz istiyor canım geçen aldırdım eşime 2-3 gün sadece karpuz yedim ama gözüm doymadı karpuuuuuuuuzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
Ben hamileliğimin başından beri çekiyorum bel ağrısı canım. Sancı belden geliyorsa ben kesin anlayamamKızlar bu haftalarda bel ağrısı çekenler var mı bugün başladı ve biraz şiddetli gibi geldi sırtıma doğruda vuruyor
ilki sezryan ve korkumdan dolayı :))benim sezaryan değil normal diyop doktor daha ama yarın kontrol var bakalım ne diycek :) senin neden sezeryanki
Oyy ne işler açıyormuşum ben hamişlerimin başınaaBugün kasilmalarim çok fazla kızlar yabide bugün herşeyi aseriyorum 70 kg doğuma giricem derken almaya devam ediyorum iyice nolucak benim halim zaten bu Littlestar yüzünden günde yarım karpuzu deviriyorum
Çok faydalı kiz bebeğe yiyorum bende napim zaten çok severim nick bahane karpuz sahane :)Oyy ne işler açıyormuşum ben hamişlerimin başınaaAma bence sıcak havaların da etkisi var bu karpuz olayında
Vallahi şahaneeÇok faydalı kiz bebeğe yiyorum bende napim zaten çok severim nick bahane karpuz sahane :)
Zaten manyak sıcak bu aralar tüm öğünlerde tüketebilirim ammaaaaaaa malum suya dönüştüğünden gece sürekli wc uyutmuyorBende nasıl bir düşüncesizlik yapıp bu ismi seçmişim utandım vallahi kendimdenBende 7/24 karpuz istiyorum çok güzel bir şey değil mi amaaaa ❤❤
Aynen sıcaklar fenaaZaten manyak sıcak bu aralar tüm öğünlerde tüketebilirim ammaaaaaaa malum suya dönüştüğünden gece sürekli wc uyutmuyorbide kızlar hurma hurma dedikçe fena hurma yiyorum bu ara bide normal de yapmicam korkuyorum bebek erken gelir diye durduramıyorum kendimi
Geçen bildiğin oturdum ağladım sinirim bozuldu ne yaparsan yap 2 dk hareket ettin mi suyun çıkıyor nefes alamıyosun sürekli klimayla da yaşanmaz kiAynen sıcaklar fenaadikkat et kızz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?