2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Ayn aynen canım çok doğru söyledin kaş yapalım derken göz çıkarmayalım bide

Canım emsey deki cihaz lar nasıl doktor dedim i bişi + - kaç dogar

En son kontrolumuz dündu 3400 olmuş oğlum boyunda 53 görünüyor ben bu ölçülerde dogar mu dedim 3500 olur boyu da 51 cm falan olur dedi ama tabii bilmiyorum artık doğunca gorucez ne kadar doğru olcumler

Kızlar herkese çok tşkr ederim, iyiki varsınız. Bana en yakın hastaneye gittim, bebek kanala uzakmış, rahimağzı erozyonda olabilir bekleyip görecez dedi doktor :/
Canım oğlum kanala inmemisti benimde ama nisandan sonra 24 saat içinde dogurdum hayırlısıolsun dikkat et kendine

Senin haftandayken bana dogum cok uzak gelirdi. Simdi beklenen gun geldi catti. Ama hala inanamiyorum dogcagina
Allah kolaylik versin sana da insallah zamaninda saglikla dogar :)
amin canım benim
rabbim sanada kolay doğumlar nasip etsin inş tabi sağlıklı evlat ve anneli babalı büyütmeyide

Ene yerim tosunpaşa :) az ye kiz normal doguramayacaksin sonra masallah yavru tosbaa ya :)

Canım benim bu karpuz suyu yazısını gördükçe karpuz istiyor canım geçen aldırdım eşime 2-3 gün sadece karpuz yedim ama gözüm doymadı karpuuuuuuuuzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
Bende nasıl bir düşüncesizlik yapıp bu ismi seçmişim utandım vallahi kendimden Bende 7/24 karpuz istiyorum çok güzel bir şey değil mi amaaaa ❤❤

Bugün kasilmalarim çok fazla kızlar ya bide bugün herşeyi aseriyorum 70 kg doğuma giricem derken almaya devam ediyorum iyice nolucak benim halim zaten bu Littlestar yüzünden günde yarım karpuzu deviriyorum
Oyy ne işler açıyormuşum ben hamişlerimin başınaa Ama bence sıcak havaların da etkisi var bu karpuz olayında

Bende nasıl bir düşüncesizlik yapıp bu ismi seçmişim utandım vallahi kendimden Bende 7/24 karpuz istiyorum çok güzel bir şey değil mi amaaaa ❤❤
Zaten manyak sıcak bu aralar tüm öğünlerde tüketebilirim ammaaaaaaa malum suya dönüştüğünden gece sürekli wc uyutmuyor bide kızlar hurma hurma dedikçe fena hurma yiyorum bu ara bide normal de yapmicam korkuyorum bebek erken gelir diye durduramıyorum kendimi

@gvn1907Benim de dun fazlaydi cnm kasilmalar ve inan gebeligin basinda asermiyodum simdi surekli aklima yemek geliyo yaresmen gozumun onunden gecio

Aynen sıcaklar fenaa dikkat et kızz

Ne zamandır sizlere sormak istiyorum denize giren var mı bu aralar ? Acaba zararlı olur mu doktoruna soran veya önceki hamileliğinde giren var mı denize ?

Aynen sıcaklar fenaa dikkat et kızz
Geçen bildiğin oturdum ağladım sinirim bozuldu ne yaparsan yap 2 dk hareket ettin mi suyun çıkıyor nefes alamıyosun sürekli klimayla da yaşanmaz ki zormuş yaz hamileliği ama yine buna şükür daha önce düşük yapmış biri olarak isyan etsem de bazen 2dk sora şükrediyorum Allah kısmet etti sağlıkla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…