2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Çok şükür tabii :) bende her gece ağlıyorum sinirden uyuyamıyorum diye sanki bebişim doğunca çok uyuyabilecekmişim gibi Onlar için herşeye katlanıyoruz artık ne yapalım ❤

Kızlar ya deniz diyorum denize girmek sakıncalı mıdır acaba denize girince ne rahatlarız ne hafifleriz ama hayal bile edemiyorum

Hayırlı olsun sağlıkla büyüsün inşallah en kısa zamanda normale döner meleğin

canım öncelikle hayırlı olsun
ve Rabb im bebeğine sağlık versin
çabucak iyileşsin inşaallah
güzelce toparlanıp evinize gidin..

doğumun nasıl oldu_?
sen iyi misin_?

hayırlı uğurlu olsun canım...benim 3 gündür sancım var evde çekiyorum suyum gelmiyor bir türlü açılmada yok herkesin derdi başka sağlıkla çıksın gelsin yanına inşallah

Canım benim biz plan yapıyoruz da Rabbimizinde planları var bizim için çok doğru dedin :) İnşallah hemencecik alışır miniğin bu dünyaya:)

Kizlaarr merhaba sabahtan beri giremedim hastanedeydim. Sancim çıktı hep 100 lerde çatı muayenesi yaptılar ama şükür açılma yokmuş. Çok aşırı sertti karnim ve günümün %80 ı öyle hep. O haldeyken nefes alamıyorum. Öyle olunca meğerse hep sanciymış nebileyim. Bidahaki çarşambaya bi daha çağırdı. Tabii inşallah birden açılıp ta dogurmazsam bebeğim son ayda bi türlü kilo olamıyor niye böyle oluyo anlamıyorum. 14 günde 150 gr alabilmiş sadece. Haftasıyla uyumlu ama önceki gelişimi gibi değil. Çok üzüldüm. Daha önce 5 günde 300 gR almıştı. Sonraki kontrolde 23 günde 442 gr , şimdide 14 günde 150 gr. Ne yapayım kızlar.

Hayırlı olsun valla öyle ya daha dün teorik msj ını okumuştm cnm ya olsun düzelir bebeğin çok küçük değil artık bebeklerimiz çok şükür hemen çıkar merak etme.hoşgelmiş minik bebeğimiz 

Hem gözün aydın hem geçmiş olsun. İnşallah en kısa sürede toparlar bebiş üzme annesi kendini.

Hanimlar benim doğum inşAllah sezaryen olacak bayram sonrası 13 15 gibi sanırım bayramda tatile gitsek diyoruz esimle İzmir deyim ben Marmaris e gidelim diyoruz çok uzak değil yani belki bikaç gece belki aynı gün gidip döneceğiz tam belli değil ne dersiniz? Normal doğum tarihim 19 u 20 si oluyo yolculuk zor olur mu doğumun tetikler mi?

Suan bile kalkıp kendimi kebapciya attim pis boğazın sonu fena olmaz inşallah
Ben de dün kebap krizine girdim ya durduk yere insanın gözünün önünden geçiyor yedim rahatladım yahu elimde çay var mis gibi tavşan kanı reklamda çay içiyorlar bir koku geliyor hoooop atlayıp rizeye gidesip geliyor bir başka çay kokusu geliyor hamilelik enteran bir şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…