- 4 Haziran 2016
- 2.701
- 2.674
- 83
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #61.401
Çok şükür tabii :) bende her gece ağlıyorum sinirden uyuyamıyorum diye sanki bebişim doğunca çok uyuyabilecekmişim gibiGeçen bildiğin oturdum ağladım sinirim bozuldu ne yaparsan yap 2 dk hareket ettin mi suyun çıkıyor nefes alamıyosun sürekli klimayla da yaşanmaz kizormuş yaz hamileliği ama yine buna şükür daha önce düşük yapmış biri olarak isyan etsem de bazen 2dk sora şükrediyorum Allah kısmet etti sağlıkla
Hayırlı olsun sağlıkla büyüsün inşallah en kısa zamanda normale döner meleğinKızlar hiç bişey için plan yapmamak gerekiyomuş bunu çok iyi anladım..sabah suyum geldi ve doktora geldim ve doğum yaptım..hala şoktayım rüya gibi...bebeği yoğunbakıma aldılar solunum sıkıntısı var biraz..dua edin..
pek fazla hareket etmiyor açıkçası suyunda azalmış dedi...ne olursa gitmem gerek hastaneye bilmiyorum su gelmesi dışında...böyle muallakta beklemek zorVaktini biliyodur minik sen hareketleri takip et
Kızlar hiç bişey için plan yapmamak gerekiyomuş bunu çok iyi anladım..sabah suyum geldi ve doktora geldim ve doğum yaptım..hala şoktayım rüya gibi...bebeği yoğunbakıma aldılar solunum sıkıntısı var biraz..dua edin..
hayırlı uğurlu olsun canım...benim 3 gündür sancım var evde çekiyorum suyum gelmiyor bir türlü açılmada yok herkesin derdi başka sağlıkla çıksın gelsin yanına inşallahKızlar hiç bişey için plan yapmamak gerekiyomuş bunu çok iyi anladım..sabah suyum geldi ve doktora geldim ve doğum yaptım..hala şoktayım rüya gibi...bebeği yoğunbakıma aldılar solunum sıkıntısı var biraz..dua edin..
Canım benim biz plan yapıyoruz da Rabbimizinde planları var bizim için çok doğru dedin :) İnşallah hemencecik alışır miniğin bu dünyaya:)Kızlar hiç bişey için plan yapmamak gerekiyomuş bunu çok iyi anladım..sabah suyum geldi ve doktora geldim ve doğum yaptım..hala şoktayım rüya gibi...bebeği yoğunbakıma aldılar solunum sıkıntısı var biraz..dua edin..
Ben sakıncalı diye biliyorum canım mikrop kapma riskimiz çk yüksekKızlar ya deniz diyorum denize girmek sakıncalı mıdır acaba denize girince ne rahatlarız ne hafifleriz ama hayal bile edemiyorum
Suan bile kalkıp kendimi kebapciya attim pis boğazın sonu fena olmaz inşallah@gvn1907Benim de dun fazlaydi cnm kasilmalar ve inan gebeligin basinda asermiyodum simdi surekli aklima yemek geliyo yaresmen gozumun onunden gecio
Olmaz olmazzz yedir annesi oğluşa yediiirrSuan bile kalkıp kendimi kebapciya attim pis boğazın sonu fena olmaz inşallah
Olmaz olmazzz yedir annesi oğluşa yediiirr
Ay oğluş yazdım ağız alışkanlığı ne olcak bebişim canımSuan bile kalkıp kendimi kebapciya attim pis boğazın sonu fena olmaz inşallah
Hayırlı olsun valla öyle ya daha dün teorik msj ını okumuştm cnm ya olsun düzelir bebeğin çok küçük değil artık bebeklerimiz çok şükür hemen çıkar merak etme.hoşgelmiş minik bebeğimiz Kızlar hiç bişey için plan yapmamak gerekiyomuş bunu çok iyi anladım..sabah suyum geldi ve doktora geldim ve doğum yaptım..hala şoktayım rüya gibi...bebeği yoğunbakıma aldılar solunum sıkıntısı var biraz..dua edin..
Hem gözün aydın hem geçmiş olsun. İnşallah en kısa sürede toparlar bebiş üzme annesi kendini.Kızlar hiç bişey için plan yapmamak gerekiyomuş bunu çok iyi anladım..sabah suyum geldi ve doktora geldim ve doğum yaptım..hala şoktayım rüya gibi...bebeği yoğunbakıma aldılar solunum sıkıntısı var biraz..dua edin..
Aynen bende öyle sırtıma falan vurdu ağrısı uyandırdı zaten sıcakta uyumak dertBen hamileliğimin başından beri çekiyorum bel ağrısı canım. Sancı belden geliyorsa ben kesin anlayamam
Ben de dün kebap krizine girdim ya durduk yere insanın gözünün önünden geçiyor yedim rahatladımSuan bile kalkıp kendimi kebapciya attim pis boğazın sonu fena olmaz inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?