- 24 Ocak 2015
- 2.136
- 1.750
- 63
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #61.421
pazar günü gittik cnm dr sorduk uzun yyollu değilse ok gidin dedi.gölgede otumak ve denize havuza girmemem şatıyyla müsaade etti.bikinimi giydim yağlandım şezlongda gölgede güneşlendim arada denize ayaklarımı soktum o kadarNe zamandır sizlere sormak istiyorum denize giren var mı bu aralar ? Acaba zararlı olur mu doktoruna soran veya önceki hamileliğinde giren var mı denize ?
Hanimlarbenim doğum inşAllah sezaryen olacak bayram sonrası 13 15 gibi sanırım bayramda tatile gitsek diyoruz esimle İzmir deyim ben Marmaris e gidelim diyoruz çok uzak değil yani belki bikaç gece belki aynı gün gidip döneceğiz tam belli değil ne dersiniz? Normal doğum tarihim 19 u 20 si oluyo yolculuk zor olur mu doğumun tetikler mi?
Öyle olacaksa hiç gitmem daha iyi deniz orda dururken acı verir girememekpazar günü gittik cnm dr sorduk uzun yyollu değilse ok gidin dedi.gölgede otumak ve denize havuza girmemem şatıyyla müsaade etti.bikinimi giydim yağlandım şezlongda gölgede güneşlendim arada denize ayaklarımı soktum o kadar
Oglus olacakAy oğluş yazdım ağız alışkanlığı ne olcak bebişim canım
bildiğim kadarıyla yok hatta faydalı ama deniz temizse doğumu kolaylaştırıyormuş. .Annem bana hamileyken girmiş denize denizden dönünce kolay bir şekilde ben doğmuşum :)Ne zamandır sizlere sormak istiyorum denize giren var mı bu aralar ? Acaba zararlı olur mu doktoruna soran veya önceki hamileliğinde giren var mı denize ?
benimde senin haftalarda sancım vardı şimdi kaybolduhayırlı uğurlu olsun canım...benim 3 gündür sancım var evde çekiyorum suyum gelmiyor bir türlü açılmada yok herkesin derdi başka sağlıkla çıksın gelsin yanına inşallah
Canım allah sifa versin anali babali buyusun inşallahKızlar hiç bişey için plan yapmamak gerekiyomuş bunu çok iyi anladım..sabah suyum geldi ve doktora geldim ve doğum yaptım..hala şoktayım rüya gibi...bebeği yoğunbakıma aldılar solunum sıkıntısı var biraz..dua edin..
Afiyetimiz olsun kiZ lop lop et olsun yavrulara :)Ben de dün kebap krizine girdim ya durduk yere insanın gözünün önünden geçiyor yedim rahatladımyahu elimde çay var mis gibi tavşan kanı reklamda çay içiyorlar bir koku geliyor hoooop atlayıp rizeye gidesip geliyor bir başka çay kokusu geliyor hamilelik enteran bir şey
Eline sağlık güzel olmuş ben de kendim yaptım büyük bir zevkleKızlar bunlarıda dün gece 1 de bitirdim. Ise hala devam ettiğim için . Anca akşamlarıbi anda bebis geliyorum dese daha valiz yok ortada
Aynen napalım zaten sürekli hamile geçirmiyoruz ya hayatımızıAfiyetimiz olsun kiZ lop lop et olsun yavrulara :)
Eneeee bir bebiş daha kızlar yarıdan fazlamız haziran annesi oluyor.... İnşallah tez zamanda toparlar dualarımız bebişinle: )Kızlar hiç bişey için plan yapmamak gerekiyomuş bunu çok iyi anladım..sabah suyum geldi ve doktora geldim ve doğum yaptım..hala şoktayım rüya gibi...bebeği yoğunbakıma aldılar solunum sıkıntısı var biraz..dua edin..
Ellerine sağlık pek güzel olmuş ❤Kızlar bunlarıda dün gece 1 de bitirdim. Ise hala devam ettiğim için . Anca akşamlarıbi anda bebis geliyorum dese daha valiz yok ortada
Selamun aleykum canlarim topugimizin bir meleği daha doğmuş bahtı güzelolsun insalh bende bbugün kontrole gittim 37 haftalık 3150 gram minik kızım allah nasip ederse haftaya bugünyani 29 haziran sezeryanla kucagima alicam pprensesimi sabırla Duayla bekliyorum. Sizlerde dualrimdasiniz.
Canlarim hakkinizda hayırlısı olsun sağlıkla alın yavrulari kucaginiza inşallah :)Bizimde bugun kontrolumuz vardi .bebis iyi 2986gr boyu sormayi unuttum ama50cm i gecti galiba haftaya cuma icin yatis islemleri kan tahlilleri yapildi anestezist ile gorustum sanirim bi aksilik olmazsa spinal olacak hayirlisi ile heyecan basti umarim o gun sakin kalabilirim biraz ameliyat korkum var .Allah yar ve yardimcimiz olsun.
Allah anali babali büyütsün canım allah sifa versin 36 haftalık zaten fazla kalmaz çıkarsınız allahın izniyleKızlar hiç bişey için plan yapmamak gerekiyomuş bunu çok iyi anladım..sabah suyum geldi ve doktora geldim ve doğum yaptım..hala şoktayım rüya gibi...bebeği yoğunbakıma aldılar solunum sıkıntısı var biraz..dua edin..
canim gecen kontrole gittigimde benim dr da soylemedi kagan kocatepenin sayfasinda bi hesplayici buldum bdp ac yi yaziyorsun sana bebegin kilosunu soyluyor dr larda bu sekilde hesapliyorlarmis zaten daha onceki ultrasonlarimi yaptim birebir tuttu[QUOT
E="FURKAN KEMALIM, post: 47038269, member: 733519"]Merhabalar ben cuma gunu yazmistim doktorum bebegimin mikrosefali hastasi olabilecegini ima etmisti kafasi 1_1,5hafta geriden geliyor kilosu 2250 boyu 45 cm demisti bir hafta sonra tekrar knt gel demisti bir hafta boyle gecmez deyip baska doktora gorundum bebegin herseyinin normal oldugunu kilosunun 2600 boyunun 48 bucuk cm oldugunu soyledi kafa olcumunde onemli olan genel olcum demisti bdp olcumune bakiyorz biz dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?