2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Ne zamandır sizlere sormak istiyorum denize giren var mı bu aralar ? Acaba zararlı olur mu doktoruna soran veya önceki hamileliğinde giren var mı denize ?
pazar günü gittik cnm dr sorduk uzun yyollu değilse ok gidin dedi.gölgede otumak ve denize havuza girmemem şatıyyla müsaade etti.bikinimi giydim yağlandım şezlongda gölgede güneşlendim arada denize ayaklarımı soktum o kadar

Ayy ben de gitmek istiyorum küçük çaplı da olsa ama bir saatten fazla oturunca fena yoruluyorum geçen bir saatlik yola mecburen gittim geldim perişanlık ayak şişti bel ağrıdı gitsen bile pozisyon değiştir sürekli arada yolda durup mola verin yürü biraz arabada ayağını uzat bu şekilde olursa belki rahat geçer

Kızlar bunlarıda dün gece 1 de bitirdim. Ise hala devam ettiğim için . Anca akşamları bi anda bebis geliyorum dese daha valiz yok ortada

Eklentiler

• IMG-20160622-WA0006.webp
    9,6 KB · Görüntüleme: 232
  • IMG-20160622-WA0008.webp
    14,7 KB · Görüntüleme: 214
  • IMG-20160622-WA0010.webp
    11,1 KB · Görüntüleme: 224
  • IMG-20160622-WA0009.webp
    12,2 KB · Görüntüleme: 214
Öyle olacaksa hiç gitmem daha iyi deniz orda dururken acı verir girememek demek ki bir bildiği var bu yaz giremicez galiba

Ne zamandır sizlere sormak istiyorum denize giren var mı bu aralar ? Acaba zararlı olur mu doktoruna soran veya önceki hamileliğinde giren var mı denize ?
bildiğim kadarıyla yok hatta faydalı ama deniz temizse doğumu kolaylaştırıyormuş. .Annem bana hamileyken girmiş denize denizden dönünce kolay bir şekilde ben doğmuşum :)
hayırlı uğurlu olsun canım...benim 3 gündür sancım var evde çekiyorum suyum gelmiyor bir türlü açılmada yok herkesin derdi başka sağlıkla çıksın gelsin yanına inşallah
benimde senin haftalarda sancım vardı şimdi kayboldu öyle çabuk gelmiyormuş bebekler bunu anladım

Afiyetimiz olsun kiZ lop lop et olsun yavrulara :)

Kızlar bunlarıda dün gece 1 de bitirdim. Ise hala devam ettiğim için . Anca akşamları bi anda bebis geliyorum dese daha valiz yok ortada
Eline sağlık güzel olmuş ben de kendim yaptım büyük bir zevkle valizi dert etme ben sancım olunca korkudan yarım saatte her şeyi hazır ettim yeter ki sakin kafayla bir liste yap tıkır tıkır koyarsın valize

Merhabalar ben cuma gunu yazmistim doktorum bebegimin mikrosefali hastasi olabilecegini ima etmisti kafasi 1_1,5hafta geriden geliyor kilosu 2250 boyu 45 cm demisti bir hafta sonra tekrar knt gel demisti bir hafta boyle gecmez deyip baska doktora gorundum bebegin herseyinin normal oldugunu kilosunun 2600 boyunun 48 bucuk cm oldugunu soyledi kafa olcumunde onemli olan genel olcum demisti bdp olcumune bakiyorz biz dedi

Bizimde bugun kontrolumuz vardi .bebis iyi 2986gr boyu sormayi unuttum ama50cm i gecti galiba haftaya cuma icin yatis islemleri kan tahlilleri yapildi anestezist ile gorustum sanirim bi aksilik olmazsa spinal olacak hayirlisi ile heyecan basti umarim o gun sakin kalabilirim biraz ameliyat korkum var .Allah yar ve yardimcimiz olsun.

aaa bir minigimiz daha gelmis.rabbim uzun omurler versin.bir an once toparlanip kuvezden cikar annesi merak etme sen.

kizlar bence bu sicaklarda bu haftalarda tatil falan dusunmeyin.benim sahsi fikrim tabiki.yani ne olacagi belli olmuyor baksaniza hicbirsey yokken bi su geliyor hoppaa dooguma.bence doktorunuzdan ve hastanelerinizden uzak kalmayin.ne olur ne olmaz.bebis biraz buyuyunce giderseniz.agustosta 40lar cikmis olacak nasilsa

Eneeee bir bebiş daha kızlar yarıdan fazlamız haziran annesi oluyor.... İnşallah tez zamanda toparlar dualarımız bebişinle: )

[QUOT

E="FURKAN KEMALIM, post: 47038269, member: 733519"]Merhabalar ben cuma gunu yazmistim doktorum bebegimin mikrosefali hastasi olabilecegini ima etmisti kafasi 1_1,5hafta geriden geliyor kilosu 2250 boyu 45 cm demisti bir hafta sonra tekrar knt gel demisti bir hafta boyle gecmez deyip baska doktora gorundum bebegin herseyinin normal oldugunu kilosunun 2600 boyunun 48 bucuk cm oldugunu soyledi kafa olcumunde onemli olan genel olcum demisti bdp olcumune bakiyorz biz dedi[/QUOTE]

Farklı doktora gitmen iyi olmuş inşallah ikincinin dediği doğrudur normaldir bebişin

Benimki de her şeyi normal diyor sadece boy kilo hala bilmiyorum sizler kafası boyu kilosunu tartışıyosunuz ben öyle okuyorum bu cuma kontrolde kesin söylicek artık yetti merak ediyorum ya

Canlarim hakkinizda hayırlısı olsun sağlıkla alın yavrulari kucaginiza inşallah :)

Allah anali babali büyütsün canım allah sifa versin 36 haftalık zaten fazla kalmaz çıkarsınız allahın izniyle

canim gecen kontrole gittigimde benim dr da soylemedi kagan kocatepenin sayfasinda bi hesplayici buldum bdp ac yi yaziyorsun sana bebegin kilosunu soyluyor dr larda bu sekilde hesapliyorlarmis zaten daha onceki ultrasonlarimi yaptim birebir tuttu

Farklı doktora gitmen iyi olmuş inşallah ikincinin dediği doğrudur normaldir bebişin

Benimki de her şeyi normal diyor sadece boy kilo hala bilmiyorum sizler kafası boyu kilosunu tartışıyosunuz ben öyle okuyorum bu cuma kontrolde kesin söylicek artık yetti merak ediyorum ya
[/QUOTE]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…