2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Canım ben de İzmirdeyim, eşimin israrlariyla bir 10 günlüğüne Kusadasi na gittik biz de, döneli 1 hafta oldu...Çok yorucu oluyor canım tatil, ki Kuşadası yakın biliyorsun. ..Yok yemeğe git, yok denize, yok bilmem nereye, bayağı bir yoruluyor insan. ..Ayaklarım dinlenememekten dolayı kocaman oldular :) Şimdi 1 haftadır evdeyim, çok mutluyum:)
Eşim ay sonu yine gidelim diyor ama ben maalesef korkuyorum, bir arkadaşım anlattı, onun arkadaşı da tatile Kuşadasına gitmiş orda yapmış doğumu, doktorlara o kadar para veriyoruz gidip başka şehirde başka doktorlarla mi doğuralim dimi yani?:)

Hayırlı uğurlu olsun canım. En kısa sürede de küvetsen çıkar inşallah.

Kendi Arabamızla gideriz ayaklarımi uzatıp arkaya geçip yatabilirim de işte yolculuk dogumu tetikler mi bilmiyorum ki :/

Orası öyle tabi de ben başka doktora doğurmaktan korkmuyorum da başka doktor illa normal doğur derse diye korkuyorum günübirlik de gidip dönebiliriz diye düşünüyoruz da işte yolculuk tetikler mi dogumu diye düşünüyorum :/ ben orada da yatarım denize havuza girmem zaten girebilecegim bi mayom da yok şu an bana olacak

En son kontrolumuz dündu 3400 olmuş oğlum boyunda 53 görünüyor ben bu ölçülerde dogar mu dedim 3500 olur boyu da 51 cm falan olur dedi ama tabii bilmiyorum artık doğunca gorucez ne kadar doğru olcumler
Sen bana verirsin tüyolari artık 8nsallah sağlıkla gelsin

Aaaaa çok şaşırdım ya.. Bizim tarihlerimiz aynıydı nerdeyse Geçmiş olsun kuzum ya.. Allah yardımcısı olsun miniğinizin de.. Rabbim acil şifalar göndersin inş. Hoş gelmiş aramıza melek Güzel haberlerini bekliyoruz...

Cok sasirdim. Allah yardimcin olsun. Insallah bebegin kisa zamanda iyilesir. Moralini yuksek tut lutfen

Aynen benim de 36. Haftamda sanci cikti. Ondan sonra hic cikmadi. Hala bekliyorum..

Tatlı hamişleerr ❤ Nerden kafama esti bilemedim ama paylaşmak istedim,belki bunu kafasına takıp bebişlerini de strese sokan annelere yardım olur...Ben 20yaşındayım ve k.validemle birlikte oturuyorum onun evinde yani :) Bebişimi öğrendiğim ilk gün ben bakamam kucağıma alamam bende rahim sarkması var dedi ki kendisi her gün evin tüm halılarını tek başına sirkeleyen insan :) Zaten bir kerede bakarsın dememiştim.Kendi annemde k.validem olduğu için çekiniyor doğumum normal de olsa sezeryanda olsa iki gün kalıp gidecek o da en fazla Ama ben hiç düşünmedim bakmak zorundalar,be yaparım falan diye....Dikişli,ağrılı nasıl olursa bir şekilde yetmeye çalışıcam inşallah yavruma.Ki zaten onun sadece bana ihtiyacı var benim de ona inşallah Tüm temmuz hamişlerimiz yavrularını sağlıklı kolay doğumlarla kucaklarına alırlar....❤

Canım oğlum kanala inmemisti benimde ama nisandan sonra 24 saat içinde dogurdum hayırlısıolsun dikkat et kendine
Ayy canım öylemi diyorsun, bende bu kanamanın boşuna olmadığını bir işaret olduğunu hissediyorum canım. Kasıklarımda ağrılar başladı bir gün i olur bir hafta olur onu bilmiyorum ama:/

Şimdiye kadar bir kere aşerdim o da simit Allahım ne kadar da saf bir hamileyim Çektiremedim şöyle eşime gece kaldırıp onu getir diye hep yapasım var ama yalandan da yapamıyorum.

ayy canım benimm bebeğin en kısa zamanda toparlayacak kucağına gelcek Allahın izniyle stres yapma sen sakın... sende bol bol dua et bebişine üzülme sakın ki sütün güzel güzel gelsin

Birileriyle yaşamak muhakkak zor ama senin de nasibin boyleymis bakarsın bebeği görünce fikri değişir yardım eder sana inşAllahhh :) esin evdeyken o yardım eder sana o yokken de yetersin sen yavruna hayirlisiyla :) amin canım tüm anneler v3 bebekleri için kolay doğumlar olsun inşAllah :)

İnşallah canım inşallah :) eşime çok iş düşüyor tabiii

Kızlar öğleden sonra doktora gittim 37+5 teyim çatı muayenesi yapıldı ve çatımın dar olduğunu söyledi doktor bebeğin kafasının geçmemesi durumunda vakumla çekmek zorunda kalabiliriz dedi.. Doktora bu hususta güvendim çünkü annem de beni vakumla doğurmuş muhtemelen genetik kemik yapısı.. O nedenle sezaryan olucam büyük ihtimalle öyle olursa kızım babasıyla aynı gün doğacak:) üzüldüm normal olmayacağına ama napalım riske gerek yok zaten benim bebeğim tüp bebek normal olayına girmiyor bile çoğu doktor.. Ayrıca da idrarımda protein çıkmadı çok şükür, ama plesantam yaşlanmaya başlamış..doğum yakın olduğu için normal dedi doktor buna da..yani Allahtan bi mani gelmezse 4 temmuzda doğacak kızım teyzeleri :)

Kızlar hastahanede lazım olanları tekrar güncellemek istiyorum ki fazla fazla götürmenize gerek olmayan şeyleri bir faydam olur inşallah Ben operasyondan sonra geceliğimi giydim hala da çıkarmadım yani içinize sinmezse bir tane daha koyun ama benimki kirlenmedi. Bebeğe ilk giydirdiğimiz hastane çıkışı ilk gün kirlendi akşam değiştirdik, ertesi gün fotoğraf çekiminde de 1 takım giydirdim yani 3 takım yetti bana. Bebek bezi ben 15 tane falan koymuştum 6-7 tane kullandık 2 kere kaka 4-5 kerede çiş yaptı. 3 tanede ben kullandım kanama için bana yetti zaten ilk başta ebe gazlı bez gibi bişi koymuştu sonrası adet kanaması gibi oldu. Ben emzik verdim, takviye mama götürdüm ama yine orda verdiler gerek kalmadı. Havalar gerçekten sıcak Ankara'da olmamıza rağmen bir battaniye yetti oda da hatta onu bile gelip açtı hemşireler çoğu Zaman. Şimdilik aklıma gelenler bunlar ; sizin aklınıza gelen varsa yazabilirsinix

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…