- 25 Mayıs 2012
- 2.599
- 469
- 163
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #61.441
Canım ben de İzmirdeyim, eşimin israrlariyla bir 10 günlüğüne Kusadasi na gittik biz de, döneli 1 hafta oldu...Çok yorucu oluyor canım tatil, ki Kuşadası yakın biliyorsun. ..Yok yemeğe git, yok denize, yok bilmem nereye, bayağı bir yoruluyor insan. ..Ayaklarım dinlenememekten dolayı kocaman oldular :) Şimdi 1 haftadır evdeyim, çok mutluyum:)Hanimlarbenim doğum inşAllah sezaryen olacak bayram sonrası 13 15 gibi sanırım bayramda tatile gitsek diyoruz esimle İzmir deyim ben Marmaris e gidelim diyoruz çok uzak değil yani belki bikaç gece belki aynı gün gidip döneceğiz tam belli değil ne dersiniz? Normal doğum tarihim 19 u 20 si oluyo yolculuk zor olur mu doğumun tetikler mi?
Hayırlı uğurlu olsun canım. En kısa sürede de küvetsen çıkar inşallah.Kızlar hiç bişey için plan yapmamak gerekiyomuş bunu çok iyi anladım..sabah suyum geldi ve doktora geldim ve doğum yaptım..hala şoktayım rüya gibi...bebeği yoğunbakıma aldılar solunum sıkıntısı var biraz..dua edin..
Kendi Arabamızla gideriz ayaklarımi uzatıp arkaya geçip yatabilirim de işte yolculuk dogumu tetikler mi bilmiyorum ki :/Ayy ben de gitmek istiyorum küçük çaplı da olsa ama bir saatten fazla oturunca fena yoruluyorum geçen bir saatlik yola mecburen gittim geldim perişanlık ayak şişti bel ağrıdı gitsen bile pozisyon değiştir sürekli arada yolda durup mola verin yürü biraz arabada ayağını uzat bu şekilde olursa belki rahat geçer
Orası öyle tabi de ben başka doktora doğurmaktan korkmuyorum da başka doktor illa normal doğur derse diye korkuyorumCanım ben de İzmirdeyim, eşimin israrlariyla bir 10 günlüğüne Kusadasi na gittik biz de, döneli 1 hafta oldu...Çok yorucu oluyor canım tatil, ki Kuşadası yakın biliyorsun. ..Yok yemeğe git, yok denize, yok bilmem nereye, bayağı bir yoruluyor insan. ..Ayaklarım dinlenememekten dolayı kocaman oldular :) Şimdi 1 haftadır evdeyim, çok mutluyum:)
Eşim ay sonu yine gidelim diyor ama ben maalesef korkuyorum, bir arkadaşım anlattı, onun arkadaşı da tatile Kuşadasına gitmiş orda yapmış doğumu, doktorlara o kadar para veriyoruz gidip başka şehirde başka doktorlarla mi doğuralim dimi yani?:)
Sen bana verirsin tüyolari artıkEn son kontrolumuz dündu 3400 olmuş oğlum boyunda 53 görünüyor ben bu ölçülerde dogar mu dedim 3500 olur boyu da 51 cm falan olur dedi ama tabii bilmiyorum artık doğunca gorucez ne kadar doğru olcumler
Aaaaa çok şaşırdım ya.. Bizim tarihlerimiz aynıydı nerdeyseKızlar hiç bişey için plan yapmamak gerekiyomuş bunu çok iyi anladım..sabah suyum geldi ve doktora geldim ve doğum yaptım..hala şoktayım rüya gibi...bebeği yoğunbakıma aldılar solunum sıkıntısı var biraz..dua edin..
Cok sasirdim. Allah yardimcin olsun. Insallah bebegin kisa zamanda iyilesir. Moralini yuksek tut lutfenKızlar hiç bişey için plan yapmamak gerekiyomuş bunu çok iyi anladım..sabah suyum geldi ve doktora geldim ve doğum yaptım..hala şoktayım rüya gibi...bebeği yoğunbakıma aldılar solunum sıkıntısı var biraz..dua edin..
Aynen benim de 36. Haftamda sanci cikti. Ondan sonra hic cikmadi. Hala bekliyorum..bildiğim kadarıyla yok hatta faydalı ama deniz temizse doğumu kolaylaştırıyormuş. .Annem bana hamileyken girmiş denize denizden dönünce kolay bir şekilde ben doğmuşum :)
benimde senin haftalarda sancım vardı şimdi kaybolduöyle çabuk gelmiyormuş bebekler bunu anladım
Ayy canım öylemi diyorsun, bende bu kanamanın boşuna olmadığını bir işaret olduğunu hissediyorum canım. Kasıklarımda ağrılar başladı bir gün i olur bir hafta olur onu bilmiyorum ama:/Canım oğlum kanala inmemisti benimde ama nisandan sonra 24 saat içinde dogurdum hayırlısıolsun dikkat et kendine
Şimdiye kadar bir kere aşerdim o da simitBen de dün kebap krizine girdim ya durduk yere insanın gözünün önünden geçiyor yedim rahatladımyahu elimde çay var mis gibi tavşan kanı reklamda çay içiyorlar bir koku geliyor hoooop atlayıp rizeye gidesip geliyor bir başka çay kokusu geliyor hamilelik enteran bir şey
ayy canım benimm bebeğin en kısa zamanda toparlayacak kucağına gelcek Allahın izniyle stres yapma sen sakın... sende bol bol dua et bebişine üzülme sakın ki sütün güzel güzel gelsinKızlar hiç bişey için plan yapmamak gerekiyomuş bunu çok iyi anladım..sabah suyum geldi ve doktora geldim ve doğum yaptım..hala şoktayım rüya gibi...bebeği yoğunbakıma aldılar solunum sıkıntısı var biraz..dua edin..
Birileriyle yaşamak muhakkak zor ama senin de nasibin boyleymis bakarsın bebeği görünce fikri değişir yardım eder sana inşAllahhh :) esin evdeyken o yardım eder sana o yokken de yetersin sen yavruna hayirlisiyla :) amin canım tüm anneler v3 bebekleri için kolay doğumlar olsun inşAllah :)Tatlı hamişleerr ❤ Nerden kafama esti bilemedim ama paylaşmak istedim,belki bunu kafasına takıp bebişlerini de strese sokan annelere yardım olur...Ben 20yaşındayım ve k.validemle birlikte oturuyorum onun evinde yani :) Bebişimi öğrendiğim ilk gün ben bakamam kucağıma alamam bende rahim sarkması var dedi ki kendisi her gün evin tüm halılarını tek başına sirkeleyen insan :) Zaten bir kerede bakarsın dememiştim.Kendi annemde k.validem olduğu için çekiniyor doğumum normal de olsa sezeryanda olsa iki gün kalıp gidecek o da en fazlaAma ben hiç düşünmedim bakmak zorundalar,be yaparım falan diye....Dikişli,ağrılı nasıl olursa bir şekilde yetmeye çalışıcam inşallah yavruma.Ki zaten onun sadece bana ihtiyacı var benim de ona inşallah Tüm temmuz hamişlerimiz yavrularını sağlıklı kolay doğumlarla kucaklarına alırlar....❤
İnşallah canım inşallah :) eşime çok iş düşüyor tabiiiBirileriyle yaşamak muhakkak zor ama senin de nasibin boyleymis bakarsın bebeği görünce fikri değişir yardım eder sana inşAllahhh :) esin evdeyken o yardım eder sana o yokken de yetersin sen yavruna hayirlisiyla :) amin canım tüm anneler v3 bebekleri için kolay doğumlar olsun inşAllah :)
Düşecek tabi bak benimkine 8 aydır is dusuyo doğunca vay halineİnşallah canım inşallah :) eşime çok iş düşüyor tabiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?