- 4 Haziran 2016
- 2.701
- 2.674
- 83
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #61.461
Yandılar diyosun yaniiiiDüşecek tabi bak benimkine 8 aydır is dusuyo doğunca vay haline
Hadi bakalım hayırla gelsin annesiKızlar öğleden sonra doktora gittim 37+5 teyim çatı muayenesi yapıldı ve çatımın dar olduğunu söyledi doktor bebeğin kafasının geçmemesi durumunda vakumla çekmek zorunda kalabiliriz dedi.. Doktora bu hususta güvendim çünkü annem de beni vakumla doğurmuş muhtemelen genetik kemik yapısı.. O nedenle sezaryan olucam büyük ihtimalle öyle olursa kızım babasıyla aynı gün doğacak:) üzüldüm normal olmayacağına ama napalım riske gerek yok zaten benim bebeğim tüp bebek normal olayına girmiyor bile çoğu doktor.. Ayrıca da idrarımda protein çıkmadı çok şükür, ama plesantam yaşlanmaya başlamış..doğum yakın olduğu için normal dedi doktor buna da..yani Allahtan bi mani gelmezse 4 temmuzda doğacak kızım teyzeleri :)
Çok sağol canım :) Görmüş geçirmiş birinden duymak daha da güzel olduKızlar hastahanede lazım olanları tekrar güncellemek istiyorum ki fazla fazla götürmenize gerek olmayan şeyleri bir faydam olur inşallah Ben operasyondan sonra geceliğimi giydim hala da çıkarmadım yani içinize sinmezse bir tane daha koyun ama benimki kirlenmedi. Bebeğe ilk giydirdiğimiz hastane çıkışı ilk gün kirlendi akşam değiştirdik, ertesi gün fotoğraf çekiminde de 1 takım giydirdim yani 3 takım yetti bana. Bebek bezi ben 15 tane falan koymuştum 6-7 tane kullandık 2 kere kaka 4-5 kerede çiş yaptı. 3 tanede ben kullandım kanama için bana yetti zaten ilk başta ebe gazlı bez gibi bişi koymuştu sonrası adet kanaması gibi oldu. Ben emzik verdim, takviye mama götürdüm ama yine orda verdiler gerek kalmadı. Havalar gerçekten sıcak Ankara'da olmamıza rağmen bir battaniye yetti oda da hatta onu bile gelip açtı hemşireler çoğu Zaman. Şimdilik aklıma gelenler bunlar ; sizin aklınıza gelen varsa yazabilirsinix
Çok teşekkür ederim canım bence de yapabilirim@kayacans
kızlar, rica ediyorum, ne olur takılmayın bu ağzı var ama düşünme yeteneği olmayan insanlara. yazık günah değil mi bunları düşünürken harcadığınız enerji ve zamana.
ben 2 sezaryen sonrası normal doğum çok istiyorum, inşallah olur,kısmetse olur. pek şansım yok plesenta problemimden dolayı ancak isteyenin bir yüzü kara :)) hayırlısı ise olsun inşallah :)
ayrıca, kendi yapamayacakları şey için kimsenin yapamayacağını düşünen insanların, sizin motivasyonunuzu engellemesine asla izin vermeyin lütfen.
tabiki Y A P A B İ L İ R S İ N İ Z !!!
Ne zamandır sizlere sormak istiyorum denize giren var mı bu aralar ? Acaba zararlı olur mu doktoruna soran veya önceki hamileliğinde giren var mı denize ?
canım ben londrada 1,5 ay kaldım o kadar zorlandım ki. baktığın zaman uzun bi süre değil ama insan arıyor işte. mercimek çorbası aşermiştim resmen. sonra orda bi türk restoranı buldum her öğlen gidip mercimek çorbası içmeye başladım :)
ben eşime hep yurtdışına gidelim orda yaşayalım diyodum istemiyordu. ailem burda kültürüm burda diyordu pek anlam veremiyordum ne demek istediğine. arkadaşlarımın çoğu üni bitince yurtdışında yaşamaya başladı onlarla görüştükçe anlıyorum ki eşim haklıymış. yurtdışında insanların espri anlayışları bile farklı diyolar aklına bişey geliyo ifade edemiyosun diyolar ne kadar samimi olursan ol burdaki komşunun yerini tutmuyo diyolar. hele de bi arkadaşın bebeği oldu şimdi 7 aylık. tek başıma çok zorlandım diyor. şimdi düşünüyorum da evet eşim haklı nolursa olsun memlekette rahat yaşıyoruz gurbette ne kadar kalırsan kal bi yanın hep yabancı
Insallah hep beraber saglikla alalim canimCanlarim hakkinizda hayırlısı olsun sağlıkla alın yavrulari kucaginiza inşallah :)
Aaa sürpriz yaptı deseneKızlar hiç bişey için plan yapmamak gerekiyomuş bunu çok iyi anladım..sabah suyum geldi ve doktora geldim ve doğum yaptım..hala şoktayım rüya gibi...bebeği yoğunbakıma aldılar solunum sıkıntısı var biraz..dua edin..
Yanmak demeyelim de baba olacaklar diyelim ayıp olmasinYandılar diyosun yaniiii
Ayy çok teşekkür ederim canımNurmuratkf etiketlemeyi bilmiyorum o yüzden yapamadım ama ben marmaristeyim bi seye ihtiyaç olursa buraya gelirsen haberim olsun:)
Allah hayirli saglikli anali babali buyumeyi nasip etsin. insallah en kisa zamanda iyi olur evinize donersinizKızlar hiç bişey için plan yapmamak gerekiyomuş bunu çok iyi anladım..sabah suyum geldi ve doktora geldim ve doğum yaptım..hala şoktayım rüya gibi...bebeği yoğunbakıma aldılar solunum sıkıntısı var biraz..dua edin..
nst de çıkıyormuydu sancı yoksa sadece ağrınmı vardıbildiğim kadarıyla yok hatta faydalı ama deniz temizse doğumu kolaylaştırıyormuş. .Annem bana hamileyken girmiş denize denizden dönünce kolay bir şekilde ben doğmuşum :)
benimde senin haftalarda sancım vardı şimdi kaybolduöyle çabuk gelmiyormuş bebekler bunu anladım
Cnm benimde tsh yuksrk cikmisti olac verdi direk hemen dustu ikaca devam ediyorumYarim uykum vardi nezleyle onu da kaybettim canim. Tsh icin ben hic endise etmedim ama dr felaket tellalligi yapti bugun bana. 4,80 tehlike arzediyor hemen dahiliyeye gorun dedi.
Kızlar hiç bişey için plan yapmamak gerekiyomuş bunu çok iyi anladım..sabah suyum geldi ve doktora geldim ve doğum yaptım..hala şoktayım rüya gibi...bebeği yoğunbakıma aldılar solunum sıkıntısı var biraz..dua edin..
Şimdiye kadar bir kere aşerdim o da simitAllahım ne kadar da saf bir hamileyim Çektiremedim şöyle eşime gece kaldırıp onu getir diye hep yapasım var ama yalandan da yapamıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?