2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
H Hadi bakalım hayırla gelsin annesi

Çok sağol canım :) Görmüş geçirmiş birinden duymak daha da güzel oldu

Çok teşekkür ederim canım bence de yapabilirim

Ne zamandır sizlere sormak istiyorum denize giren var mı bu aralar ? Acaba zararlı olur mu doktoruna soran veya önceki hamileliğinde giren var mı denize ?

canım, benim doktorum izin veriyor ama deniz bana uzak olduğu için havuza giriyorum. doktorum çok rahatlatacağını söylemişti ve hakikaten çok rahatlatıyor. hele ki serin bir su ise tüm hararetin gidiyor :)) nişan gelmediyse girebilirsin ancak nişan (rahim tıkacı) geldikten sonra girmemen gerekir çünkü rahim enfeksiyona açık hale geliyor.

evet ya, çok doğru. hep bir parçan yabancı. ne yaparsan yap :))

Aaa sürpriz yaptı desene öncelikle tebrik ederim canım, inşallah yoğun bakımdan da en kısa sürede çıkar sağlıkla alırsın kucağına

Allah hayirli saglikli anali babali buyumeyi nasip etsin. insallah en kisa zamanda iyi olur evinize donersiniz

nst de çıkıyormuydu sancı yoksa sadece ağrınmı vardı

Yarim uykum vardi nezleyle onu da kaybettim canim. Tsh icin ben hic endise etmedim ama dr felaket tellalligi yapti bugun bana. 4,80 tehlike arzediyor hemen dahiliyeye gorun dedi.
Cnm benimde tsh yuksrk cikmisti olac verdi direk hemen dustu ikaca devam ediyorum

gözün aydın, inşallah en kısa zamanda sağlıkla gidin evinize :)

kızlar ya bişey sorcam . bebeğin göbeği düşene kadar normal zıbın giydirmemek gerekiyormus çıtçıtlı badi yani göbeğine zarar vermesin diye. iç zıbın giydir dediler kısa olanlar var ya o yuzden çantaya cıtcıtlı koymayı düşünmüyorum siz ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…