- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #61.481
Çit citlilar zaten onlara büyük gelecek canım tam oturmayacak üstlerine o nedenle zarar vermez diye düşünüyorum ben ben koydum cantamakızlar ya bişey sorcam . bebeğin göbeği düşene kadar normal zıbın giydirmemek gerekiyormus çıtçıtlı badi yani göbeğine zarar vermesin diye. iç zıbın giydir dediler kısa olanlar var ya o yuzden çantaya cıtcıtlı koymayı düşünmüyorum siz ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında?
Çit citlilar zaten onlara büyük gelecek canım tam oturmayacak üstlerine o nedenle zarar vermez diye düşünüyorum ben ben koydum cantama
ben ilk giyecegi kiyafetlere ic zibin koydum.diger zibinlari yedek aldimkızlar ya bişey sorcam . bebeğin göbeği düşene kadar normal zıbın giydirmemek gerekiyormus çıtçıtlı badi yani göbeğine zarar vermesin diye. iç zıbın giydir dediler kısa olanlar var ya o yuzden çantaya cıtcıtlı koymayı düşünmüyorum siz ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında?
Canım farketmiyor öyle sürtup zarar vermio dieride dokunucak sonuçta yani o zman çocuğu gydrmeywlim göbek dusene kadar yanlış soylemisler sana çıtçıtlı da gayet iyi oluo zarar vermiokızlar ya bişey sorcam . bebeğin göbeği düşene kadar normal zıbın giydirmemek gerekiyormus çıtçıtlı badi yani göbeğine zarar vermesin diye. iç zıbın giydir dediler kısa olanlar var ya o yuzden çantaya cıtcıtlı koymayı düşünmüyorum siz ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında?
Doktorunu bi ara istersen usutmus olabilirsin ama nolur nolmaz sen bi sor bence canjmKızlar yardıma ihtiyacım var söylemesi ayıp ishal olmuşum 1 saattir 15 dakikada bir WC ye gidiyorum karın ağrısıyla beraber acaba normalmi?
Artık kendini takip edeceksin 2 dk 1 gelir sancilarAyy canım öylemi diyorsun, bende bu kanamanın boşuna olmadığını bir işaret olduğunu hissediyorum canım. Kasıklarımda ağrılar başladı bir gün i olur bir hafta olur onu bilmiyorum ama:/
Benimde 2 gundur sizliyorlardoğuma haZırlık sanırım cnm süt kanalları ile alakalı olsa gerek benim sanki süt dolar ya o şekilde sizi oluyorinsanbuL 1cicek3bocek D Daisymom denizbatiekin D Diger anneler
Sol göğsümde aşırı cizlama var açıltio canımı neden olduki bi fikri olan beni aydinlatsin
Aynen benimde öyle dolarken sütle cizlardi şimdide öyle erken doğum belirtisi olmasinda.yani sıcakta belki etkiledi süt kanallariniArtık kendini takip edeceksin 2 dk 1 gelir sancilar
Benimde 2 gundur sizliyorlardoğuma haZırlık sanırım cnm süt kanalları ile alakalı olsa gerek benim sanki süt dolar ya o şekilde sizi oluyor
Sen onlara bakmahmm haklısın aslında ama herkes bişey diyor valla iyice karıstı kafam
denizbatiekin yine ben yine soru canım sen sezaryen oldum demiştin ya hani epidural mi spinal mi? Hangisinde daha az ağrı sizi ve acı oluyo?
Sen onlara bakmabenim babam yeğen lerimde sürekli bel kontrolü yapardı aman bunun beli bu bebeği sıkar aman nefes alamaz bu lastikten falan filan düşün yani bebeği görmeye gelenler sohbet etti diye bebegin başı ağrıdı derdi misafirler gidince bebeğin alnında masaj yapardı başı ağrımiz tir diye o nedenle sen bak çok sıkı gelirse büyüklerden giydir için rahat etmezse de dediğin gibi giydir
insanbuL 1cicek3bocek D Daisymom denizbatiekin D Diger anneler
Sol göğsümde aşırı cizlama var açıltio canımı neden olduki bi fikri olan beni aydinlatsin
Olabilir hiç bisi hissetmiyorum ya olabilirmi doguruomuyum ?Canım aynısı banada olmuştu sizliyordu bi gogsum hatta birazda süt geldiğini görmüştüm sabahında da kontrole gittik nst de sancı çıkmıştı sanırım sancıyla doğru orantılı
E hadi öyle olsun diyelimmmYanmak demeyelim de baba olacaklar diyelim ayıp olmasin
Olabilir hiç bisi hissetmiyorum ya olabilirmi doguruomuyum ?
Bebek uyuo snirim şu an hareket yok abu bişi hissetmiyorum ben valla yattım şimdi bekliorum yok bişi inşallah yoktur bişi ama çok acitio cizlamasiİnşallah dogurmuyorsundur canım :)))bu tek başına bi doğum belirtisi değildir herhalde bende kasılmalar da varmış ben onu bebek hareketi saniyordum halbuki sanciymis hiçbir şey hissetmiyordum sancı 100 leri vuruyordu neyseki durdurdular
Bebek uyuo snirim şu an hareket yok abu bişi hissetmiyorum ben valla yattım şimdi bekliorum yok bişi inşallah yoktur bişi ama çok acitio cizlamasi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?