2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Çit citlilar zaten onlara büyük gelecek canım tam oturmayacak üstlerine o nedenle zarar vermez diye düşünüyorum ben ben koydum cantama

ben ilk giyecegi kiyafetlere ic zibin koydum.diger zibinlari yedek aldim

Canım farketmiyor öyle sürtup zarar vermio dieride dokunucak sonuçta yani o zman çocuğu gydrmeywlim göbek dusene kadar yanlış soylemisler sana çıtçıtlı da gayet iyi oluo zarar vermio

Kızlar yardıma ihtiyacım var söylemesi ayıp ishal olmuşum 1 saattir 15 dakikada bir WC ye gidiyorum karın ağrısıyla beraber acaba normalmi?

Ayy canım öylemi diyorsun, bende bu kanamanın boşuna olmadığını bir işaret olduğunu hissediyorum canım. Kasıklarımda ağrılar başladı bir gün i olur bir hafta olur onu bilmiyorum ama:/
Artık kendini takip edeceksin 2 dk 1 gelir sancilar
insanbuL 1cicek3bocek D Daisymom denizbatiekin D Diger anneler
Sol göğsümde aşırı cizlama var açıltio canımı neden olduki bi fikri olan beni aydinlatsin
Benimde 2 gundur sizliyorlardoğuma haZırlık sanırım cnm süt kanalları ile alakalı olsa gerek benim sanki süt dolar ya o şekilde sizi oluyor

Artık kendini takip edeceksin 2 dk 1 gelir sancilar

Benimde 2 gundur sizliyorlardoğuma haZırlık sanırım cnm süt kanalları ile alakalı olsa gerek benim sanki süt dolar ya o şekilde sizi oluyor
Aynen benimde öyle dolarken sütle cizlardi şimdide öyle erken doğum belirtisi olmasinda.yani sıcakta belki etkiledi süt kanallarini

Merhaba Hanımlar. Ben daha önce de buraya mesaj yazmıştım. Kimine aşina gelebilir.ben yıkanabilir bebek bezi dikip satıyorum.şimdi yeni kumaşlar aldığım için elimdekileri bitirmek istiyorum. Bu yüzden indirime gidiyorum tanesi 25 tlden satıyorum. Toplu alırsanız daha indirim yapabilirim.üstelik elimde 6 adet kız bebeğe uygun bez var.hepsini 120 tlden verebilirim.kargo bana ait olur.ilgilenenler lütfen bana ulaşsın. En son şunu da ekleyeyim.benim oğlum 1 yaşına girecek bu hafta sonu.yaklaşık 5-6 aydır kendi diktiğim bezleri kullanıyorum.oğlum şimdiden bezi ne eliyle vurup çiş yaptığını anlatıyor.bu bezler sayesinde ıslaklığı hissedip öğrendiğini düşünüyorum.

hmm haklısın aslında ama herkes bişey diyor valla iyice karıstı kafam
Sen onlara bakma benim babam yeğen lerimde sürekli bel kontrolü yapardı aman bunun beli bu bebeği sıkar aman nefes alamaz bu lastikten falan filan düşün yani bebeği görmeye gelenler sohbet etti diye bebegin başı ağrıdı derdi misafirler gidince bebeğin alnında masaj yapardı başı ağrımiz tir diye o nedenle sen bak çok sıkı gelirse büyüklerden giydir için rahat etmezse de dediğin gibi giydir

denizbatiekin yine ben yine sorucanım sen sezaryen oldum demiştin ya hani epidural mi spinal mi? Hangisinde daha az ağrı sizi ve acı oluyo?

:))) canımcım, istediğin kadar sor. elimden geldiği kadar cevaplarım :))

bu tür anesteziye genel olarak epidural diyorlar ancak bildiğim kadarıyla fark omurganın farklı bölümlerine yapılması. bana yapılan spinal diye biliyorum ama genel adı epidural olduğu için hep bu şekilde söyleniyor.

vallahi ben hiç acı-ağrı- kesilme- koku vs hissetmedim. inşallah bu seferki de böyle olur :) tabii inşallah gerek kalmaz da normal pırtlatırım :))

gülmekten yerlere yaticam şimdi başına masaj yapioda koptumm süper mis ya bayildim

Olabilir hiç bisi hissetmiyorum ya olabilirmi doguruomuyum ?

İnşallah dogurmuyorsundur canım :))) bu tek başına bi doğum belirtisi değildir herhalde bende kasılmalar da varmış ben onu bebek hareketi saniyordum halbuki sanciymis hiçbir şey hissetmiyordum sancı 100 leri vuruyordu neyseki durdurdular

Bebek uyuo snirim şu an hareket yok abu bişi hissetmiyorum ben valla yattım şimdi bekliorum yok bişi inşallah yoktur bişi ama çok acitio cizlamasi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…