2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
canım sıkıntı ne ben hiçbişey anlamadım nesi varmış bebeğin nolmuş yani biraz iri gitmiş bu sefer. sonra dengelenir zaten

arkadaşlar sezeryanda bi gece mi yatılıyo hastanede yoksa iki gece mi? şimdi pazartrsi sabah gidicem sezeryan olucam salı akşam mı tabucru olurum çarşamba sabah mmı? kestane kebap acele cevap

arkadaşlar sezeryanda bi gece mi yatılıyo hastanede yoksa iki gece mi? şimdi pazartrsi sabah gidicem sezeryan olucam salı akşam mı tabucru olurum çarşamba sabah mmı? kestane kebap acele cevap
2 gece canım Çarşamba çıkarsın ama tek günde kalanlar var kimi iyi hissedip çıkıo

canım yeni gördüm allah yardımcınız olsun kısa zamanda evinize dönersiniz inşallah.

Canımcım, ben çıtçıtlı Body kullandım hep. Bir sıkıntım olmadı.

canım benim öyle 1-2 hafta ileri geriyle tanı konulmaz o zaman da söyledim o nasıl peşin hükümlü bi doktormuş ya çok ilginç.
sen şuan kaçıncı haftadasın?
sonuçta ikisini söyleyen kişi doktor sen yşne de tedbiri elden bırakma perinatolojiye görün kontrolleri aksatma ama tek doktorun dediğine de inanma canım çok geçmiş olsun allah kimseyi evladıyla sınamasın

Canım Allah kısmet ederse herşey yolunda gider inşallah, ozaman bir gecede yatarsan yeterli oluyor. Benim 1gecede taburcu olan arkadaşlarım var

2 gece canım Çarşamba çıkarsın ama tek günde kalanlar var kimi iyi hissedip çıkıo
sağol canım temizlik işini ayarlıyorum da salı gelsin belki salı akşam çıkarım olmadı çarşamba sabah.hastanede kalmak beni geriyo.iyi olup evime biran önce kavuşurum inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…