- 20 Ocak 2015
- 8.708
- 8.197
- 248
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #61.501
canım sıkıntı ne ben hiçbişey anlamadım nesi varmış bebeğin nolmuş yani biraz iri gitmiş bu sefer. sonra dengelenir zatenKontrolden ciktik teyzeler.
Dr umuz cok negatif konusmalar yapti bize bugun. Tsh yuksek acil olarak dahiliyeye gorun dedi ama bana pek yuksek gelmedi 4,80
20 günde 1,300 gr almisim ben.
Oglum da 3,400 gr cikti. 47 cm.
Durum vahim Beslenmene dikkat etmiyorsun sanirim dedi. Alin size fazla kilolu bebegin sagliksiz ornegi olalim anneler. Hic demeyin lutfen kilosu az mi diye. Simdi ben derin dusuncelere daldim ne yapacagim.... Hatta bi duygu bosalmasi yasadim.
Erken gelirse senin icin iyi olur dedi.
Olabilir nem hep ıstanbul benim memelerden akio ter sipir sipir çok sinir bozucu kizAynen benimde öyle dolarken sütle cizlardi şimdide öyle erken doğum belirtisi olmasinda.yani sıcakta belki etkiledi süt kanallarini
teşekkür ederim güzel anne allah dualarını kabul etsin inşallah. pazartesi doğumum olcak kısmetse. çok az kaldımatsiyahoje canım rabbim evladınada sanada sağlık nasip etsin inş kolay doğum ve sonrasında da evladının sağlık haberini almayı nasip etsin inş
Bugun kontrolden geldim salı günü bakalım o zman a bişi olmazsa beklicez artıkİnş xanim bi sonraki kontrolün ne zaman
2 gece canım Çarşamba çıkarsın ama tek günde kalanlar var kimi iyi hissedip çıkıoarkadaşlar sezeryanda bi gece mi yatılıyo hastanede yoksa iki gece mi? şimdi pazartrsi sabah gidicem sezeryan olucam salı akşam mı tabucru olurum çarşamba sabah mmı? kestane kebap acele cevap
Aynen ya mafoldum sıcakta yayıldım yatiom ter içinde uyunurmu böyle bilmemOlabilir nem hep ıstanbul benim memelerden akio ter sipir sipir çok sinir bozucu kiz
canım yeni gördüm allah yardımcınız olsun kısa zamanda evinize dönersiniz inşallah.Kızlar hiç bişey için plan yapmamak gerekiyomuş bunu çok iyi anladım..sabah suyum geldi ve doktora geldim ve doğum yaptım..hala şoktayım rüya gibi...bebeği yoğunbakıma aldılar solunum sıkıntısı var biraz..dua edin..
deniz iyi havuz cıss diye biliyom canım.fırsat olsa girerdim ooh ne güzelKızlar ya deniz diyorum denize girmek sakıncalı mıdır acaba denize girince ne rahatlarız ne hafifleriz ama hayal bile edemiyorum
Sen artık kizinla denize havuza gtme planları yap pazrtesi den sonradeniz iyi havuz cıss diye biliyom canım.fırsat olsa girerdim ooh ne güzel
kızlar ya bişey sorcam . bebeğin göbeği düşene kadar normal zıbın giydirmemek gerekiyormus çıtçıtlı badi yani göbeğine zarar vermesin diye. iç zıbın giydir dediler kısa olanlar var ya o yuzden çantaya cıtcıtlı koymayı düşünmüyorum siz ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında?
@insanbuL1cicek3bocek @Daisymom denizbatiekin @Diger anneler
Sol göğsümde aşırı cizlama var açıltio canımı neden olduki bi fikri olan beni aydinlatsin
canım benim öyle 1-2 hafta ileri geriyle tanı konulmaz o zaman da söyledim o nasıl peşin hükümlü bi doktormuş ya çok ilginç.Merhabalar ben cuma gunu yazmistim doktorum bebegimin mikrosefali hastasi olabilecegini ima etmisti kafasi 1_1,5hafta geriden geliyor kilosu 2250 boyu 45 cm demisti bir hafta sonra tekrar knt gel demisti bir hafta boyle gecmez deyip baska doktora gorundum bebegin herseyinin normal oldugunu kilosunun 2600 boyunun 48 bucuk cm oldugunu soyledi kafa olcumunde onemli olan genel olcum demisti bdp olcumune bakiyorz biz dedi
arkadaşlar sezeryanda bi gece mi yatılıyo hastanede yoksa iki gece mi? şimdi pazartrsi sabah gidicem sezeryan olucam salı akşam mı tabucru olurum çarşamba sabah mmı? kestane kebap acele cevap
Ztn iğne batıo gbi canım cizlio ya iki göğüste süt doluo gbi normalmi ne diosunBence sütün geliyor :))
İğneler batıyor gibi hissediyormusun??
Canım Allah kısmet ederse herşey yolunda gider inşallah, ozaman bir gecede yatarsan yeterli oluyor. Benim 1gecede taburcu olan arkadaşlarım vararkadaşlar sezeryanda bi gece mi yatılıyo hastanede yoksa iki gece mi? şimdi pazartrsi sabah gidicem sezeryan olucam salı akşam mı tabucru olurum çarşamba sabah mmı? kestane kebap acele cevap
sağol canım temizlik işini ayarlıyorum da salı gelsin belki salı akşam çıkarım olmadı çarşamba sabah.hastanede kalmak beni geriyo.iyi olup evime biran önce kavuşurum inşallah2 gece canım Çarşamba çıkarsın ama tek günde kalanlar var kimi iyi hissedip çıkıo
ay ne güzel olurSen artık kizinla denize havuza gtme planları yap pazrtesi den sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?