2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Kızlar 29 Hazirana sezaryen günü vermişti doktorum tam 39 haftam doluyor o gün. Bazı nedenlerden dolayı annemler o gun burada olamıyor sizce 39+2 de almasını istesem doktorumdan ne der?? Hiç bu kadar geç planlı sezaryen olan varmı aranızda???

Ben bir gece yattım :)

Canım Allah kısmet ederse herşey yolunda gider inşallah, ozaman bir gecede yatarsan yeterli oluyor. Benim 1gecede taburcu olan arkadaşlarım var
teşekkürler cevaplarınız için en az 1 en fazla 2 gece oluyo anladığım kadarıyla. 1 gece ideal aslında. inşallah iyi olurum da ikinci grceye gerek kalmaz. hayırlısı diyelim göreceğiz bakalım

Canim yeni gordum cok sasirdim gozun aydin cokta gecmis olsun ama korkma cok sukur brbisin bu haftaya geldi cabuk atlatacaktir bir haftadan fazla kalacagini sanmam hastanede via da mi yaptin dogumu normal mi oldu iyi oldugumda detaylari yaz mutlaka sutunu bol bol sagmayi unutma sen nekadar sagar san okadar cabuk gelir guzrl haberlerini bekliyorum

teşekkürler cevaplarınız için en az 1 en fazla 2 gece oluyo anladığım kadarıyla. 1 gece ideal aslında. inşallah iyi olurum da ikinci grceye gerek kalmaz. hayırlısı diyelim göreceğiz bakalım
Temizliği öncesinde yaptırsan halletsen canım, için rahat olur

sağol canım temizlik işini ayarlıyorum da salı gelsin belki salı akşam çıkarım olmadı çarşamba sabah.hastanede kalmak beni geriyo.iyi olup evime biran önce kavuşurum inşallah

Canim sezeryan sonrasi ilmutlaka iki gece kalinmali iki sezeryan yapmis biri olarak soyluyorum ilk iki gun agri cok oluyo hastanede en azindan soyluyosun grlip igne yapuyolar evde olsan cok zor birde ne olur ne olmaz sonucta buyuk ameyat bu iki gun gozetim altinda olmali Allah korusun biz sagligimizdan olursak yavrularimiza kim bakar

arkadaşlar sezeryanda bi gece mi yatılıyo hastanede yoksa iki gece mi? şimdi pazartrsi sabah gidicem sezeryan olucam salı akşam mı tabucru olurum çarşamba sabah mmı? kestane kebap acele cevap
2 gece cnm pazartesi gastanedeysen carsamba cikarsin normal 1 gece

arkadaşlar sezeryanda bi gece mi yatılıyo hastanede yoksa iki gece mi? şimdi pazartrsi sabah gidicem sezeryan olucam salı akşam mı tabucru olurum çarşamba sabah mmı? kestane kebap acele cevap

Bu kendi hastanene bağlı ben kesin 1 gece kalacakmisim mesela ablam 2gece 3gündüz kaldı hastaneyle girusmedin mi her şeyi

Ben 2 gece yatmustim ilk doğumda şimdide 2 gece dedi dr yani çarşamba sabahi taburcu oluyorum canım

Allah nasip ederse benim sezeryan tarihim de 39+2 canın

ben de 38+6da olacagim sezaryen 8gün önce
Merhaba nazo bebeğin kızmı erkekmi bende 30 hazirana sezeryana giricem malum bayram tatili 9 gün ve 2. Olduğu için sezeryana mecburum tatilde madur olmakda istemiyorum birinci kızım 10-12 gün önce gelmek istedi dünyaya buda kız aynısını yaparsa bayram haftası ben naparım ama 30 haziranda çokmu erken bilemedim

Merhaba canım erkek benimki bayramin son gününün bir sonraki günü cuma gününe karar verdik doktorla tamam tatil günü ama doktorlar hemşireler hep hastanedeymis ben de kaygı ediyordum tatil diye hem sakin olur rahat edersiniz dedi doktor 15 gün öncesini sen mi tercih ettin biraz erken gibi de

Tam olarak ben değil askında ben endişelerimi dile getirdim doktorda bayram önü gel alalım dedi
12 gün 15 gün öncesi çok önemli değil dedi
Bide bir haftadır karaciğer enzimlerim 2 kat artmış 5 günde bi kan verip gastro enterolojiye muayene oluyırum bide gebelik hipotroidi var 4 aydır ilaç kullanıyorum
Anlayacağın biraz kaygılıyım 3 kilıya yakın doğar dedi doktor belki geçerde dedi 2 gün önce 2700 dü 15 gün önce 2440 pek kiloda almıyor sanki bilmiyorum işte durum bu

İnşallah canım.. Viadayım evet tuğba hanım girdi doğuma..4 cm açılmayla geldim hastaneye suni sancı verildi..ama kalp ritminde sıkıntı oldu bebeğin mecburi sezeryana alındım..sipinal olarak..meğersem bebeğin kordonu kısaymış oyuzden erken doğum olmuş,ve bu ultrasonda görülücek bir durumdu bence,tuğba hanımın bunu farketmemesi biraz canımı sıktı..ihmal görüyorum biraz açıkçası..bebeği yoğun bakıma aldılar 10 gün burda sanırım..ben iyiyim ama hala kendime gelemedim...Allah hepinizin yardımcısı olsun..Dualarınızda eksik etmeyin kızımı

Ben 25 kilo aldım boyum da kısa hem kendin kilolusun hem bebeğin hem boyun kısa suyunda artmış sezeryan dedi nedeni bunlar hyrlısı artık bnm ilk bebeğim birde

Arkadaşlar Merhaba sohbetinzi okdm kafam karıştı hepiniz 38 39 haftalardan bahsetmissnz sezaryen için. Benim doktorum 37+5 e gün verdi bu beni şaşırttı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…