- 13 Ekim 2009
- 1.492
- 79
- 158
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #61.521
Ben bir gece yattım :)
teşekkürler cevaplarınız için en az 1 en fazla 2 gece oluyo anladığım kadarıyla. 1 gece ideal aslında. inşallah iyi olurum da ikinci grceye gerek kalmaz. hayırlısı diyelim göreceğiz bakalımCanım Allah kısmet ederse herşey yolunda gider inşallah, ozaman bir gecede yatarsan yeterli oluyor. Benim 1gecede taburcu olan arkadaşlarım var
iyi geceler canımİyi geceler kızlar
Canim yeni gordum cok sasirdim gozun aydin cokta gecmis olsun ama korkma cok sukur brbisin bu haftaya geldi cabuk atlatacaktir bir haftadan fazla kalacagini sanmam hastanede via da mi yaptin dogumu normal mi oldu iyi oldugumda detaylari yaz mutlaka sutunu bol bol sagmayi unutma sen nekadar sagar san okadar cabuk gelir guzrl haberlerini bekliyorumKızlar hiç bişey için plan yapmamak gerekiyomuş bunu çok iyi anladım..sabah suyum geldi ve doktora geldim ve doğum yaptım..hala şoktayım rüya gibi...bebeği yoğunbakıma aldılar solunum sıkıntısı var biraz..dua edin..
Temizliği öncesinde yaptırsan halletsen canım, için rahat olurteşekkürler cevaplarınız için en az 1 en fazla 2 gece oluyo anladığım kadarıyla. 1 gece ideal aslında. inşallah iyi olurum da ikinci grceye gerek kalmaz. hayırlısı diyelim göreceğiz bakalım
sağol canım temizlik işini ayarlıyorum da salı gelsin belki salı akşam çıkarım olmadı çarşamba sabah.hastanede kalmak beni geriyo.iyi olup evime biran önce kavuşurum inşallah
2 gece cnm pazartesi gastanedeysen carsamba cikarsin normal 1 gecearkadaşlar sezeryanda bi gece mi yatılıyo hastanede yoksa iki gece mi? şimdi pazartrsi sabah gidicem sezeryan olucam salı akşam mı tabucru olurum çarşamba sabah mmı? kestane kebap acele cevap
ALTINIM inşallah iyisinizdir canım
arkadaşlar sezeryanda bi gece mi yatılıyo hastanede yoksa iki gece mi? şimdi pazartrsi sabah gidicem sezeryan olucam salı akşam mı tabucru olurum çarşamba sabah mmı? kestane kebap acele cevap
arkadaşlar sezeryanda bi gece mi yatılıyo hastanede yoksa iki gece mi? şimdi pazartrsi sabah gidicem sezeryan olucam salı akşam mı tabucru olurum çarşamba sabah mmı? kestane kebap acele cevap
Kızlar 29 Hazirana sezaryen günü vermişti doktorum tam 39 haftam doluyor o gün. Bazı nedenlerden dolayı annemler o gun burada olamıyor sizce 39+2 de almasını istesem doktorumdan ne der?? Hiç bu kadar geç planlı sezaryen olan varmı aranızda???
Merhaba nazo bebeğin kızmı erkekmi bende 30 hazirana sezeryana giricem malum bayram tatili 9 gün ve 2. Olduğu için sezeryana mecburum tatilde madur olmakda istemiyorum birinci kızım 10-12 gün önce gelmek istedi dünyaya buda kız aynısını yaparsa bayram haftası ben naparım ama 30 haziranda çokmu erken bilemedimben de 38+6da olacagim sezaryen 8gün önce
Merhaba canım erkek benimki bayramin son gününün bir sonraki günü cuma gününe karar verdik doktorla tamam tatil günü ama doktorlar hemşireler hep hastanedeymis ben de kaygı ediyordum tatil diye hem sakin olur rahat edersiniz dedi doktor 15 gün öncesini sen mi tercih ettin biraz erken gibi deMerhaba nazo bebeğin kızmı erkekmi bende 30 hazirana sezeryana giricem malum bayram tatili 9 gün ve 2. Olduğu için sezeryana mecburum tatilde madur olmakda istemiyorum birinci kızım 10-12 gün önce gelmek istedi dünyaya buda kız aynısını yaparsa bayram haftası ben naparım ama 30 haziranda çokmu erken bilemedim
Ben 2 gece yatmustim ilk doğumda şimdide 2 gece dedi dr yani çarşamba sabahi taburcu oluyorum canım
Allah nasip ederse benim sezeryan tarihim de 39+2 canın
Tam olarak ben değil askında ben endişelerimi dile getirdim doktorda bayram önü gel alalım dediMerhaba canım erkek benimki bayramin son gününün bir sonraki günü cuma gününe karar verdik doktorla tamam tatil günü ama doktorlar hemşireler hep hastanedeymis ben de kaygı ediyordum tatil diye hem sakin olur rahat edersiniz dedi doktor 15 gün öncesini sen mi tercih ettin biraz erken gibi de
İnşallah canım.. Viadayım evet tuğba hanım girdi doğuma..4 cm açılmayla geldim hastaneye suni sancı verildi..ama kalp ritminde sıkıntı oldu bebeğin mecburi sezeryana alındım..sipinal olarak..meğersem bebeğin kordonu kısaymış oyuzden erken doğum olmuş,ve bu ultrasonda görülücek bir durumdu bence,tuğba hanımın bunu farketmemesi biraz canımı sıktı..ihmal görüyorum biraz açıkçası..bebeği yoğun bakıma aldılar 10 gün burda sanırım..ben iyiyim ama hala kendime gelemedim...Allah hepinizin yardımcısı olsun..Dualarınızda eksik etmeyin kızımıCanim yeni gordum cok sasirdim gozun aydin cokta gecmis olsun ama korkma cok sukur brbisin bu haftaya geldi cabuk atlatacaktir bir haftadan fazla kalacagini sanmam hastanede via da mi yaptin dogumu normal mi oldu iyi oldugumda detaylari yaz mutlaka sutunu bol bol sagmayi unutma sen nekadar sagar san okadar cabuk gelir guzrl haberlerini bekliyorum
Ben 25 kilo aldım boyum da kısa hem kendin kilolusun hem bebeğin hem boyun kısa suyunda artmış sezeryan dedi nedeni bunlar hyrlısı artık bnm ilk bebeğim birdeCanım moralini bozma ama benim 36+4 ken yanı gecen hafta 3800 dü bebeğim ve özellikle kafası 5 hafta önden gidiyor.Buna rağmen doktorum beni yüreklendirdi. anlamıyorum neden sezeryana yonlendirdiklerini.Belki benim 3. Dogumum olacağı içindir diyeceğim ama ilk bebeğim de 3750 kg doğdu ve gayet de doğdu yanı.Bir de o zaman çatı muayenesi falan da yapılmamıştı bana.Bence normal doğum için yeniden gorus derim ben.Neden sezeryanmis öğren..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?