- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #61.541
Bebeğin gelişimine göre mi verdi acaba? Bir sıkıntı varmıydı hiç muayenelerde? Doktoruna güveniyorsan başka gebelikleri baz alma herkesin farklı birbirindenArkadaşlar Merhaba sohbetinzi okdm kafam karıştı hepiniz 38 39 haftalardan bahsetmissnz sezaryen için. Benim doktorum 37+5 e gün verdi bu beni şaşırttı
Oyy maşallah ya, temmuz kuzucuklarımız pek aceleci çıktı. Sağlıkla büyüsün inşallah canım. Nasılsınız peki?Kızlar ben doğurdum. Benim aceleci oğlum bekleyemedi, iftarda suyum geldi. Genel anestezi ile 22:40 ta doğdu kuzum.
aaa hayırlı olsun cnm gözünüz aydın nasılsınız?boy kilo????...tok değil miydin nasıl genel anestezi oldun ??Kızlar ben doğurdum. Benim aceleci oğlum bekleyemedi, iftarda suyum geldi. Genel anestezi ile 22:40 ta doğdu kuzum.
Hoşgelmiş paşaaa :)Kızlar ben doğurdum. Benim aceleci oğlum bekleyemedi, iftarda suyum geldi. Genel anestezi ile 22:40 ta doğdu kuzum.
3kilo100gramdi 36+2 de gelişimi öndedr dyemi dedin cnmBebeğin gelişimine göre mi verdi acaba? Bir sıkıntı varmıydı hiç muayenelerde? Doktoruna güveniyorsan başka gebelikleri baz alma herkesin farklı birbirinden
Hayirli olsun. Allah anali babali buyutsun :)Kızlar ben doğurdum. Benim aceleci oğlum bekleyemedi, iftarda suyum geldi. Genel anestezi ile 22:40 ta doğdu kuzum.
Bende var canım kasıklarımda da elleriKızlar ben 1 haftadr bebeğimin başını tam vajinamın ust kısmında hissediyorum. Sizdede boyle birşey var mı. Donuyor arada tabi ama bu pozisyona çok geliyor..
Rabbim hayırlı evlat eylesin canım gözünüz aydın olsun.Allah bagislasin.Hadi bakalım hayırlısı ile sende kurtuldu şimdi sıra kimde?Kızlar ben doğurdum. Benim aceleci oğlum bekleyemedi, iftarda suyum geldi. Genel anestezi ile 22:40 ta doğdu kuzum.
Aman yarabbim bi Melek daha çokKızlar ben doğurdum. Benim aceleci oğlum bekleyemedi, iftarda suyum geldi. Genel anestezi ile 22:40 ta doğdu kuzum.
Bende öyle düşünyrm patır patır doğuruyo bizim kızlar maşallah darısı bizeBu gidişle temmuza hamiş kalmayacak vallahi korkmaya başladım
Aaa Deniz de mi geldiiiKızlar ben doğurdum. Benim aceleci oğlum bekleyemedi, iftarda suyum geldi. Genel anestezi ile 22:40 ta doğdu kuzum.
Aman yarabbim bi Melek daha çokbu sabırsız kuzular bizi de heyecnalndırıyo.hayırlı uğurlu olsun inş.huzur getirsin evinize miniğin.
Aaa Deniz de mi geldiiihosgelmis minik yakisikli
Umarim hersey yolundadir saglikli guzel bi omru olsun insallah gozunuz aydin
3160 gram 50 cm doğdu kuzum, Allahtan yemek için eşimi bekliyordum en son 14:30 da yemiştim.aaa hayırlı olsun cnm gözünüz aydın nasılsınız?boy kilo????...tok değil miydin nasıl genel anestezi oldun ??
Evet canım çok aceleci hemde 36+2 de geldi. Çok şükür şimdi iyiyim, ameliyattan sonra çok ağrım oldu ama şimdi geçti. Oğlumda iyi şükür: ) hepiniz dualarımdaydınız.Oyy maşallah ya, temmuz kuzucuklarımız pek aceleci çıktı. Sağlıkla büyüsün inşallah canım. Nasılsınız peki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?