2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Arkadaşlar Merhaba sohbetinzi okdm kafam karıştı hepiniz 38 39 haftalardan bahsetmissnz sezaryen için. Benim doktorum 37+5 e gün verdi bu beni şaşırttı
Bebeğin gelişimine göre mi verdi acaba? Bir sıkıntı varmıydı hiç muayenelerde? Doktoruna güveniyorsan başka gebelikleri baz alma herkesin farklı birbirinden

Kızlar ben 1 haftadr bebeğimin başını tam vajinamın ust kısmında hissediyorum. Sizdede boyle birşey var mı. Donuyor arada tabi ama bu pozisyona çok geliyor..

Çok teşekkür ederim canlarım. Herşey yolunda şükür, kuzum acele etti bize kavuşmak için. Hepinize dua ettim kızlar inşallah sağlıkla alırsınız yavrularınızı kucağınıza. @Aryadeniz38 kuzum seni de unutmadım :)
Aman yarabbim bi Melek daha çok bu sabırsız kuzular bizi de heyecnalndırıyo.hayırlı uğurlu olsun inş.huzur getirsin evinize miniğin.

Aaa Deniz de mi geldiii hosgelmis minik yakisikli
Umarim hersey yolundadir saglikli guzel bi omru olsun insallah gozunuz aydin

Oyy maşallah ya, temmuz kuzucuklarımız pek aceleci çıktı. Sağlıkla büyüsün inşallah canım. Nasılsınız peki?
Evet canım çok aceleci hemde 36+2 de geldi. Çok şükür şimdi iyiyim, ameliyattan sonra çok ağrım oldu ama şimdi geçti. Oğlumda iyi şükür: ) hepiniz dualarımdaydınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…