- 2 Aralık 2015
- 2.490
- 2.215
- 83
- 31
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #61.561
Ay cnmmmm heyecan yapma tamda zamanında ne güzel.duş al çantanı kontrol et.sancıların da sıklaşır ne güzel rahat bi doğumun olur inş.ben bile heyecanlandım kızzz. Dualarımız seninle. Canın sıkılırsa yaz ben burdaymKızlar panikkk
Nişanım gelmiş hiç bu kadar panik yapacağımı düşünmemiştim. İkimiz de şaşkın şaşkın birbirimize bakıyoruz. Kasılmaları tutuyorum 12dk da 1 şu an. Sabah olsun hastaneye gideceğiz zaten randevumuz da vardı.
Insallah hersey yolunda gider dogumun cok rahat olur bebegini saglikla kucagina alirsinKızlar panikkk
Nişanım gelmiş hiç bu kadar panik yapacağımı düşünmemiştim. İkimiz de şaşkın şaşkın birbirimize bakıyoruz. Kasılmaları tutuyorum 12dk da 1 şu an. Sabah olsun hastaneye gideceğiz zaten randevumuz da vardı.
Sana da masallah uyumadinmi yine senKızlar haziranın bitmesine 7 gün var bu kaçıncı bebek sayamadım. Maşallahı var bizim bebeklerle annelerin darısı bizlerin başına ve ben yine bu saatte doğuran var mı takibindeym. 
Ayy canim gozunaydin cok gecmis olsun allah anali babali buyutmeyi nasip etsinKızlar ben doğurdum. Benim aceleci oğlum bekleyemedi, iftarda suyum geldi. Genel anestezi ile 22:40 ta doğdu kuzum.
Ne günlerdi yaa zaman cok cabuk gecmisayyy bende simit aşermiştim :))
Aynen ya patir patir dokulmeye basladik bakalim hayirlisi saglikla gelsinlerdde insallahBu gidişle temmuza hamiş kalmayacak vallahi korkmaya başladım
Nette okudum daha dun bebek en cok bu pozisyonda rahat edermis en agir kafa oldugu icinKızlar ben 1 haftadr bebeğimin başını tam vajinamın ust kısmında hissediyorum. Sizdede boyle birşey var mı. Donuyor arada tabi ama bu pozisyona çok geliyor..
allah bi avazda kurtarsin cnmKızlar panikkk
Yok kız bildiğin gece kuşu her gün sabah 7 gibi uyuyrm alışkanlık oldu.doğuranları beklyrmSana da masallah uyumadinmi yine sen
Uzulme canim benim insallah cok cabuk cikar bebegin. Gozun aydin hosgelmiş bebis.saglikla buyut...Kızlar hiç bişey için plan yapmamak gerekiyomuş bunu çok iyi anladım..sabah suyum geldi ve doktora geldim ve doğum yaptım..hala şoktayım rüya gibi...bebeği yoğunbakıma aldılar solunum sıkıntısı var biraz..dua edin..
Aceleci minnak hosgelmis gozun aydin canim. İnsallah her sey yolundadir. Guzel gunleriniz olsun...Kızlar ben doğurdum. Benim aceleci oğlum bekleyemedi, iftarda suyum geldi. Genel anestezi ile 22:40 ta doğdu kuzum.
Oglum 3,5 kg dogdu. Dr bekleyelim erken gelmezse son anda bi karar verelim dedi. Bana da mantikli geldi aslinda. Belki de erken gelecek bebek dedi. Cunku olcumlere gore dogum tarihi 7 temmuz gosteriyor.Ee bu doktor bu irilikle sana sezeryan olursun demedimi gün verelim fln fln.... ilk bebis kaç kilo doğmuştu canim
Ya daha yeni konusmustuk muz yiyemeden geldi bebis ise bak cok saskinim :)Canım gebelerde tsh 3 ü geçmemesi gerekli. Endokrin doktorumun bana söylediği bu. Endişeleneme ama ilaç kullanınca düzeliyor son bir ayın zaten belki farklı bişey söyler doktor muhakkak git ama. Kilosu içinde dert etme kuzum benim yengem 4200 gram tosuncuk doğurdu normal doğumla, olmadı sezaryen olursun yeterki sağlıklı olsun kuzularımız. Muz bayağıdır yemiyordum akşam alalım bari kaşarla bol bol tüketeyim ben de: )
Çoook teşekkür ederim:))) canımcım, istediğin kadar sor. elimden geldiği kadar cevaplarım :))
bu tür anesteziye genel olarak epidural diyorlar ancak bildiğim kadarıyla fark omurganın farklı bölümlerine yapılması. bana yapılan spinal diye biliyorum ama genel adı epidural olduğu için hep bu şekilde söyleniyor.
vallahi ben hiç acı-ağrı- kesilme- koku vs hissetmedim. inşallah bu seferki de böyle olur :) tabii inşallah gerek kalmaz da normal pırtlatırım :))
Dedelik zor zanaatgülmekten yerlere yaticam şimdi başına masaj yapioda koptumm süper mis ya bayildim
Hemen sezaryene odakli olmamasi beni sevindirdi aslinda. Erken gelirse normal dogar yaklasiminda ki ben de oyle istiyorum. İnsallah siz de kolaylikla gecirirsiniz dogumu.insanbuL zaten o kilodaysa normal dogurman cok zor.ama doktorun sezeryan dememesi ve gun bile belirlememis olmasi ilginc bir durum olmus.erken gelsin diye dua et ne demekki.yaklasimi hos olmamis.bizde kilo vs problemi yok.ama sezeryan olacagim ve 1 temmuz olarak belirlendi gun.egerki farkli sorun olursa 29 30 haziran bile olabilir dedi.cuma belli olcak.1 temmuzda olursa 37+2 olacagiz kuveze de girerse yapacak bir durum yok napalim
Destegin icin cok sagol canim benim. Ben gucluyum de alt taraf guclu mu pek emin degilimKadını görsen citkirildim biri o bile yaptıysa senin gibi güçlü bi anne ohooo yapar tabi gücünü kırma nasipse hangisi varsa o olur istediğin normaldi biliyorum ama minnakçık hangisiyle gelmek isterse hangisi senin ve onun için daha iyi olacaksa hayirlisiyla o olsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?