2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Ay cnmmmm heyecan yapma tamda zamanında ne güzel.duş al çantanı kontrol et.sancıların da sıklaşır ne güzel rahat bi doğumun olur inş.ben bile heyecanlandım kızzz. Dualarımız seninle. Canın sıkılırsa yaz ben burdaym

Insallah hersey yolunda gider dogumun cok rahat olur bebegini saglikla kucagina alirsin

Uzulme canim benim insallah cok cabuk cikar bebegin. Gozun aydin hosgelmiş bebis.saglikla buyut...

Ee bu doktor bu irilikle sana sezeryan olursun demedimi gün verelim fln fln.... ilk bebis kaç kilo doğmuştu canim
Oglum 3,5 kg dogdu. Dr bekleyelim erken gelmezse son anda bi karar verelim dedi. Bana da mantikli geldi aslinda. Belki de erken gelecek bebek dedi. Cunku olcumlere gore dogum tarihi 7 temmuz gosteriyor.

Ya daha yeni konusmustuk muz yiyemeden geldi bebis ise bak cok saskinim :)

Çoook teşekkür ederim ben de nedir ne değildir bilmiyorum da epiduralde bi şey takiyolarmis spinalde sadece iğne diye anladım buradaki yorumlardan ameliyat sonrası baş ağrısı vs oluyomus ya Hangisinde daha çok olur ki diye merak ettim spinal dedi benim doktor bana en iyisi bu bunu tercih ediyoruz dedi ağrı sizi dedim yok yok olmaz dedi de işte kendisi yasamadigindan bu durumu yok diyo tabi

Hemen sezaryene odakli olmamasi beni sevindirdi aslinda. Erken gelirse normal dogar yaklasiminda ki ben de oyle istiyorum. İnsallah siz de kolaylikla gecirirsiniz dogumu.

Destegin icin cok sagol canim benim. Ben gucluyum de alt taraf guclu mu pek emin degilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…