2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Tavsiyelerinizle bugun gidiyorum canim dra. İnsallah anneanne gözlüğü gibi buyuk gosteriyordur drumun cihazi da :) tek duam bu simdilik :)

Canim okuyunca arastirdim dogum oncesi bebegin kordonunu olcmek bir tarafa tahmin etmek bile imkansizdir yaziyor ysni anlasilan doktorun hicbir ihmali yok okonuda icini rrhat tut gebelik hgizli bir kutudur demisti tugba hanim gercekten oyle bazi seyleri onceden gormek mumkun olmuyo cok sukur ki iyisiniz inssllah birsn once toparlanirsiniz ikinizde saglikla evinize gidersiniz melegini bizim icinde koklarsin

canım sıkıntı ne ben hiçbişey anlamadım nesi varmış bebeğin nolmuş yani biraz iri gitmiş bu sefer. sonra dengelenir zaten
Canim aşırı iri ooldugunu,dogum icin muallak bir durum oldugunu, bunu benim yememe icmeme hatta cikolata tuketmemin bile sebep olabilecegini soyleyince dr ben biraz anne olarak vicdan yaptim uzuldum. Sonrasinda dogum aninda da neler olabilecegi hakkinda muallak konusmasi beni tedirgin etti. Sezaryen olabilir hic sorun degil ama bebegin iri olmasindan beni meshul tuttu. Oysaki buyuk oglumda ne ekmek ne kizartma ne paketli urun hic bisey tuketmedigim halde gelisimi hep onde gitmisti.

günaydın kızçeler bugun 2 doğumla mı başladık :) bakalım kimlerin suyu nişanı gelecek :) çok heycanlı olmaya başladı:) ya su nasıl geliyor nişan nasıl birşey merak ediyorum suyun geldiği hissediliyormuki..
bizde 13,00 kontrole gitcez bakalım neler diycek doktor amca bize

size de güzel haberler :)

nişan kanlı su ise şeffaf diye biliyorum..
buradan öğrendiğim

ay kuzum hadi hayırla sağlıkla gelsin bebiş :)

her şey güzel olacak ..

ödülümüz büyük inşaallah...

bizleri haberdar et lütfeeeen

Günaydın
Temmuz anaları oluyor mu haziran anaları
Ünlü prof survivor semihin de dediği gibi teker teker gideceksiniz
Allâh hepinize hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallah :)
@frontoza oy benim sevgili meslektaşım rabbim sağlıkla kucağına versin inşallah sima88 canım sağ salim kucağına al bebeğini inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…