- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #61.581
3160 gram 50 cm doğdu kuzum, Allahtan yemek için eşimi bekliyordum en son 14:30 da yemiştim.
Tavsiyelerinizle bugun gidiyorum canim dra. İnsallah anneanne gözlüğü gibi buyuk gosteriyordur drumun cihazi da :) tek duam bu simdilik :)insanbuL canimcim tsh için endiselenecek ama İhmal de etme endokrin e mutlaka görün ilaç veriyor düzeliyor benim değerimde 3 canim.rahat bırak kuzuyu tosuncuk olsun :) ama doğum yapanlardan gördüğümüz kadariyla 200 gr eksik doguyorlar genelde
Destegin icin cok sagol canim benim. Ben gucluyum de alt taraf guclu mu pek emin degilim
Deme oyle deme demeEne yerim tosunpaşa :) az ye kiz normal doguramayacaksin sonra masallah yavru tosbaa ya :)
Canim okuyunca arastirdim dogum oncesi bebegin kordonunu olcmek bir tarafa tahmin etmek bile imkansizdir yaziyor ysni anlasilan doktorun hicbir ihmali yok okonuda icini rrhat tut gebelik hgizli bir kutudur demisti tugba hanim gercekten oyle bazi seyleri onceden gormek mumkun olmuyo cok sukur ki iyisiniz inssllah birsn once toparlanirsiniz ikinizde saglikla evinize gidersiniz melegini bizim icinde koklarsinİnşallah canım.. Viadayım evet tuğba hanım girdi doğuma..4 cm açılmayla geldim hastaneye suni sancı verildi..ama kalp ritminde sıkıntı oldu bebeğin mecburi sezeryana alındım..sipinal olarak..meğersem bebeğin kordonu kısaymış oyuzden erken doğum olmuş,ve bu ultrasonda görülücek bir durumdu bence,tuğba hanımın bunu farketmemesi biraz canımı sıktı..ihmal görüyorum biraz açıkçası..bebeği yoğun bakıma aldılar 10 gün burda sanırım..ben iyiyim ama hala kendime gelemedim...Allah hepinizin yardımcısı olsun..Dualarınızda eksik etmeyin kızımı
Süt kanallarin hazirlik yapiyor canim. Ben de henuz yok. Masallah diyelim deinsanbuL @gvn1907 @Daisymom @batideniz @Diger anneler
Sol göğsümde aşırı cizlama var açıltio canımı neden olduki bi fikri olan beni aydinlatsin
Canim aşırı iri ooldugunu,dogum icin muallak bir durum oldugunu, bunu benim yememe icmeme hatta cikolata tuketmemin bile sebep olabilecegini soyleyince dr ben biraz anne olarak vicdan yaptim uzuldum. Sonrasinda dogum aninda da neler olabilecegi hakkinda muallak konusmasi beni tedirgin etti. Sezaryen olabilir hic sorun degil ama bebegin iri olmasindan beni meshul tuttu. Oysaki buyuk oglumda ne ekmek ne kizartma ne paketli urun hic bisey tuketmedigim halde gelisimi hep onde gitmisti.canım sıkıntı ne ben hiçbişey anlamadım nesi varmış bebeğin nolmuş yani biraz iri gitmiş bu sefer. sonra dengelenir zaten
İnsallah her sey cok yolunda gider ve saglikla kavusursunuz birbirinize canimGünaydın.. Bizde bugün 13.30 doguma giriyoruz rabbimin izniyle dualarinizda bizede yer verirmisiniz teyzeleri :)
Amin canim hepimiz icin insallahben mesela güvenmiyorum ne kendime ne akttakine bebegin ve senin hakkında en sağlıklısı en hayırlısı neyse o olsun
Çok teşekkür ederim .. hepimiz insallahİnsallah her sey cok yolunda gider ve saglikla kavusursunuz birbirinize canimcok heyecanli bisey :)
Kızlar ben doğurdum. Benim aceleci oğlum bekleyemedi, iftarda suyum geldi. Genel anestezi ile 22:40 ta doğdu kuzum.
3160 gram 50 cm doğdu kuzum, Allahtan yemek için eşimi bekliyordum en son 14:30 da yemiştim.
Günaydın.. Bizde bugün 13.30 doguma giriyoruz rabbimin izniyle dualarinizda bizede yer verirmisiniz teyzeleri :)
günaydın kızçeler bugun 2 doğumla mı başladık :) bakalım kimlerin suyu nişanı gelecek :) çok heycanlı olmaya başladı:) ya su nasıl geliyor nişan nasıl birşey merak ediyorum suyun geldiği hissediliyormuki..
bizde 13,00 kontrole gitcez bakalım neler diycek doktor amca bize
Kızlar panikkk
Nişanım gelmiş hiç bu kadar panik yapacağımı düşünmemiştim. İkimiz de şaşkın şaşkın birbirimize bakıyoruz. Kasılmaları tutuyorum 12dk da 1 şu an. Sabah olsun hastaneye gideceğiz zaten randevumuz da vardı.
Bir aceleci minik daha gelmiş hoşgelmişKızlar ben doğurdum. Benim aceleci oğlum bekleyemedi, iftarda suyum geldi. Genel anestezi ile 22:40 ta doğdu kuzum.
aa çoı ilginç değil mi. Heran çıkıcakmış gibi geliyo banaBende var canım kasıklarımda da elleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?