2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Amin .. Inşallah :)

Sağlıkla al kucağınaöeleğini canım benim ayrıntıları paylaş muhakkak bizimle. İyi msn nasılsın

Ayyyy bu sabah ben şokkk maşallahhh 2 doğum haberini aldım ne güzel Dilerim sorunsuz sağlıkla geçirirler ilk günlerini ve sonraları tabiki. Bir de çok yakın tarihli arkadaşlar olduğunu görünce biraz heyecan ve panik sardı içimi.Çünkü kafamda tasarlasam da ne valizim hazır ne dolabımı yerleştirdim.Allahtan yarısı yıkandı ütülendi Her an her şey olabilir bence tezden bitirmek lazım artık işlerimizi.Bugün de rüyamda ilk defa gördüm doğum yapmışım almışım kucağıma vs. Çok garip bir his gerçekten,rüyada bile insan öyle bir etkileniyor ki o annelik hissiyatı ne kadar güzel ve özel.Rabbim isteyen herkese de nasip etsin bizleri de en kolayından sağ salim şekilde yavrularımıza kavuşmamızı nasip etsin inşallah.Yeni annelerimizi tebrik eder,hayırlı bir evlat olmalarını dilerim.

Ah bu doktorlar gerçekten de gorebilirdi ihmal var iş işten geçince oluyor herşey. Allah sifa versin canım tez zamanda evinize çıkarsınız insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…