- 23 Ekim 2014
- 9.338
- 15.667
- 248
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #61.601
o zamn bu iyi bişy, doğum pozisyonunu da almış oluyo hem.Nette okudum daha dun bebek en cok bu pozisyonda rahat edermis en agir kafa oldugu icin
Kızlar ben doğurdum. Benim aceleci oğlum bekleyemedi, iftarda suyum geldi. Genel anestezi ile 22:40 ta doğdu kuzum.
Bu gidişle temmuza hamiş kalmayacak vallahi korkmaya başladım
Inşallah çok tsk ederiz :)hayırlarla gelsin minik kuş :)
Allah ım sağlıkla kavuşmayı ve sağlıklı ömürler yaşamayı nasip etsin..
kolay bi doğum olsun inşaallah
Amin .. Inşallah :)Günaydın
Temmuz anaları oluyor mu haziran anaları
Ünlü prof survivor semihin de dediği gibi teker teker gideceksiniz
Allâh hepinize hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallah :)
@frontoza oy benim sevgili meslektaşım rabbim sağlıkla kucağına versin inşallahsima88 canım sağ salim kucağına al bebeğini inşallah
Gözünaydın olsun kuzum sağlıkla sıhhatle büyüt inşallah oğluşunu :)) iyisiniz değil mi ikinizde ? Birde neden sezeryan oldu canım?Kızlar ben doğurdum. Benim aceleci oğlum bekleyemedi, iftarda suyum geldi. Genel anestezi ile 22:40 ta doğdu kuzum.
Sağlıkla al kucağınaöeleğini canım benim ayrıntıları paylaş muhakkak bizimle. İyi msn nasılsınKızlar panikkk
Nişanım gelmiş hiç bu kadar panik yapacağımı düşünmemiştim. İkimiz de şaşkın şaşkın birbirimize bakıyoruz. Kasılmaları tutuyorum 12dk da 1 şu an. Sabah olsun hastaneye gideceğiz zaten randevumuz da vardı.
su çokmuki acaba :) uff piskolocimi bozdunuz herşeyi su nişan sanıyorum :):)size de güzel haberler :)
nişan kanlı su ise şeffaf diye biliyorum..
buradan öğrendiğim
Salı temizlense kolay olur çarşamba bile ciksan canımsağol canım temizlik işini ayarlıyorum da salı gelsin belki salı akşam çıkarım olmadı çarşamba sabah.hastanede kalmak beni geriyo.iyi olup evime biran önce kavuşurum inşallah
Ayyy inşallah o günlerde görelim Bici Bici yaparken pek dadluuu oluray ne güzel olur
zaten gittim kocaman küvet aldım içinde çıp çıp yapsın diye ben de havuza girerim ooh :)
bebeğim suyu anlarmış insan fazlaca gelirmiş..su çokmuki acaba :) uff piskolocimi bozdunuz herşeyi su nişan sanıyorum :):)
Ah bu doktorlar gerçekten de gorebilirdi ihmal var iş işten geçince oluyor herşey. Allah sifa versin canım tez zamanda evinize çıkarsınız insallahİnşallah canım.. Viadayım evet tuğba hanım girdi doğuma..4 cm açılmayla geldim hastaneye suni sancı verildi..ama kalp ritminde sıkıntı oldu bebeğin mecburi sezeryana alındım..sipinal olarak..meğersem bebeğin kordonu kısaymış oyuzden erken doğum olmuş,ve bu ultrasonda görülücek bir durumdu bence,tuğba hanımın bunu farketmemesi biraz canımı sıktı..ihmal görüyorum biraz açıkçası..bebeği yoğun bakıma aldılar 10 gün burda sanırım..ben iyiyim ama hala kendime gelemedim...Allah hepinizin yardımcısı olsun..Dualarınızda eksik etmeyin kızımı
Hayirli olsun ne guzel bir duygudur yavruna kavusmak Allah kolayliklar versin3160 gram 50 cm doğdu kuzum, Allahtan yemek için eşimi bekliyordum en son 14:30 da yemiştim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?