- 10 Ağustos 2015
- 3.843
- 4.556
- 53
- 35
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #61.621
Bi tanıdık bebişi iri ydi doktor sezeryan tarihi vericek demişti benden 2 hafta önde gebeliği ilki normal doğum bunda suyu gelmiş 38. Haftada 2 gün önce dogurmjs belki seninde öyle olur kendiliğinden gelir bebis normal dogumlaOglum 3,5 kg dogdu. Dr bekleyelim erken gelmezse son anda bi karar verelim dedi. Bana da mantikli geldi aslinda. Belki de erken gelecek bebek dedi. Cunku olcumlere gore dogum tarihi 7 temmuz gosteriyor.
Benimkininde rahati yerinde dr alalim demese tik yok esim sen oturuyon oglun oturuyo cikmaya niyeti yok diyoKızlar bu gidişle ben temmuzda da doğuramicamsonlara doğru olan arkadaşlar bile doğurdu benim oğlanın belli hiç niyeti yok iyi geldi herhalde ana karnı
Aaaaa daisycim maşallah canım gözün aydın olsun haftan erken değildi zaten yaramazi öpüyorum allah anali babali büyümeyi nasip etsin çok sevindimKızlar ben doğurdum. Benim aceleci oğlum bekleyemedi, iftarda suyum geldi. Genel anestezi ile 22:40 ta doğdu kuzum.
Ayyy inşallah hepimizin bol bol sütü olsunSüt kanallarin hazirlik yapiyor canim. Ben de henuz yok. Masallah diyelim dedolsun dolsun taşsin
Seninki bayagi inmis gorenler bana senin karnin hic inmemis diyo doktorumda inmeye baslamis artik kanala dogru ama cok degil dedi sen kendine dikkat et cok yorulmaKızlar ben 1 haftadr bebeğimin başını tam vajinamın ust kısmında hissediyorum. Sizdede boyle birşey var mı. Donuyor arada tabi ama bu pozisyona çok geliyor..
Masallahhh gayet güzel yerinde kilosu boyu posu erkekim benim3160 gram 50 cm doğdu kuzum, Allahtan yemek için eşimi bekliyordum en son 14:30 da yemiştim.
Son durum nedir acaba canım sağlıkla kavusun inşallah :)Kızlar panikkk
Nişanım gelmiş hiç bu kadar panik yapacağımı düşünmemiştim. İkimiz de şaşkın şaşkın birbirimize bakıyoruz. Kasılmaları tutuyorum 12dk da 1 şu an. Sabah olsun hastaneye gideceğiz zaten randevumuz da vardı.
Hadi güzel haberler getir kuzum sende ediz :) sevdim bu ismiGünaydıın hanımlaartopige girdikce heyecan panik stres vs duygu karmasası yasyrm resmen
Her gün bi bebek geliyo
bugün kontrolümüz var ögleden sonra bakalm ediz bey ne alemde
Ben ramazan geldiginden beri 4-5 gibi uyuyorum dun gece erken yattim sabah erken kalkicam diye dunde erken kalkmistim sabah 5 .45 te ayaktaydimWc icin uyandim bir saattir uyuyamiyorum offff burasida olmasa sikintidan patlicam erkcn uyanmk nd kotu yaaa
Canım sağlıkla kavus yavruna inşallah detayları bekleriz artik:)Günaydın.. Bizde bugün 13.30 doguma giriyoruz rabbimin izniyle dualarinizda bizede yer verirmisiniz teyzeleri :)
Canım daisy zaten sezaryenli idi bir paşası daha var kayıpları var ikiz oncedenGözünaydın olsun kuzum sağlıkla sıhhatle büyüt inşallah oğluşunu :)) iyisiniz değil mi ikinizde ? Birde neden sezeryan oldu canım?
ayy inşallah azıcık terleyim acaba sumuki die telaş yapıom :) sabah duş alıyordum şimdi su gelse nasıl bilcemki diycem kendi kendime :)bebeğim suyu anlarmış insan fazlaca gelirmiş..
psikolojini bozma
öğren bilgilen :)
sonra paniklemee
hayat zor anneci anne karnında rahat gelirmi :) yediği önünde yemedği arkasında :):):):)Kızlar bu gidişle ben temmuzda da doğuramicamsonlara doğru olan arkadaşlar bile doğurdu benim oğlanın belli hiç niyeti yok iyi geldi herhalde ana karnı
nstde yok denecek kadar az çıkıyordu denk gelmedi ağrım olduğu vakit nstye ama en son 0 sancı çıktı hala da belirti yok. Bir de bir gün çok aktif diğer gün pasif benimki nedense artıknst de çıkıyormuydu sancı yoksa sadece ağrınmı vardı
Al benden de o kadar, dün gittik niye geldiniz der gibi bir bakış attı bize ekrandanKızlar bu gidişle ben temmuzda da doğuramicamsonlara doğru olan arkadaşlar bile doğurdu benim oğlanın belli hiç niyeti yok iyi geldi herhalde ana karnı
Ztn iğne batıo gbi canım cizlio ya iki göğüste süt doluo gbi normalmi ne diosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?