2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Oglum 3,5 kg dogdu. Dr bekleyelim erken gelmezse son anda bi karar verelim dedi. Bana da mantikli geldi aslinda. Belki de erken gelecek bebek dedi. Cunku olcumlere gore dogum tarihi 7 temmuz gosteriyor.
Bi tanıdık bebişi iri ydi doktor sezeryan tarihi vericek demişti benden 2 hafta önde gebeliği ilki normal doğum bunda suyu gelmiş 38. Haftada 2 gün önce dogurmjs belki seninde öyle olur kendiliğinden gelir bebis normal dogumla

Kızlar ben 1 haftadr bebeğimin başını tam vajinamın ust kısmında hissediyorum. Sizdede boyle birşey var mı. Donuyor arada tabi ama bu pozisyona çok geliyor..
Seninki bayagi inmis gorenler bana senin karnin hic inmemis diyo doktorumda inmeye baslamis artik kanala dogru ama cok degil dedi sen kendine dikkat et cok yorulma

Son durum nedir acaba canım sağlıkla kavusun inşallah :)

nst de çıkıyormuydu sancı yoksa sadece ağrınmı vardı
nstde yok denecek kadar az çıkıyordu denk gelmedi ağrım olduğu vakit nstye ama en son 0 sancı çıktı hala da belirti yok. Bir de bir gün çok aktif diğer gün pasif benimki nedense artık

Kızlar bu gidişle ben temmuzda da doğuramicam sonlara doğru olan arkadaşlar bile doğurdu benim oğlanın belli hiç niyeti yok iyi geldi herhalde ana karnı
Al benden de o kadar, dün gittik niye geldiniz der gibi bir bakış attı bize ekrandan çıkmıyor yahu bu bebişler, hazıra iyi alıştılar içerde

Kizkar buzde kontrolden geldik ilk kez cati muayenesi oldum biraz acudi ama kendimi rahat birakmadiğimdan doktir sen nasil normal doğurcam dedi kilosu 3100 gr amcilma fakan yokmus bayram sonuna kalabilir dedi ben doğurmak istiyorummmm yaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…