2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Canım ne yaptın? Hayırlı haberlerle gel inşallah

Benim sipanin da hiç gelesi yok aynen bayrama kalmasın istiyorum hayırla sağlıkla gelsinler artık yaaaa

Al benden de o kadar, dün gittik niye geldiniz der gibi bir bakış attı bize ekrandan çıkmıyor yahu bu bebişler, hazıra iyi alıştılar içerde
Ahaha bizimkide geçen hafta cuma gittiğimizde tek eliyle yüzünü kapatmıştı, hem gelmiyor hem de yüzünü de göztermiyor. Bu temmuz bebişler çok gizemli olacaklar durup durup arefe günü çıkagelmesşnden korkuyorum ben ah seninkininde belli hiç niyeti yok acaba içeride çok mu yüz verdik biz onlara

Birde normal doğum yapan annelere sorum olacak doğum olmadan birkaç gün öncesinde falan vajinal akıntınız fazlalaştı mı ? Hatırlıyor musunuz?

Benim sipanin da hiç gelesi yok aynen bayrama kalmasın istiyorum hayırla sağlıkla gelsinler artık yaaaa
Ya sorma bgn ilk kez catiya bakti acilmada yok doktorum sezeryan olsa haftaya aliriz ana normal ustiyisun oğlunun keyfine jalmis diyo

Selam kızlar..Kontrolden geliyorum.Nst de çok sancim çıkmadı hafif hafif vardı.Alttan muayenede 1 parmak açılma olduğunu söyledi doktorum.Bebeğin ölçümleri gene iri çıkınca 30 hazirana yatış verdi. Gene Sünni sancı benim kaderim galiba.Ama o zamana kadar doğumu başlatmak adına ne gerekiyorsa yapacağım.Hurma aldim 1 kilo.Hergun duş al dedi iki kere alicam.Eşimle de korunmasız ilişki olması lazım.İnşallah Sunni sanciya çok gerek kalmadan dogururum.Su an 56 cm 4200 kusur gözüküyor. Haftaya kadar bu rakam büyüyecek dedi.Yoksa sezeryana almak zorunda kalmayalim bir an önce doğumu başlatalım dedi.Bu arada TSH yüksek çıktığı için ilaç verdi.Bu da sancı gelmesini engellermis.Yapacak bişey yok..Bol dua ve elden gelen herşeyi yaparak gideceğim doğuma..Sizler bana ben de size dua ile..

Canım çok geçmiş olsun. Bol bol squat gibi çömelme hareketi yap açılmayı kolaylaştırıyor. Yürüyebildiğin kadar yürü, sürekli aktif olmaya bak duşunuda dıcak suyla al bu havada zor ama sıcak daha da gevşemesini sağlar hatta duş harici sıcak suyun içinde otur çömelip kalkma hareketini birde öyle de merdiven in çık :)) bunlar sana kısmende olsa söyleyebileceğim şeyler. İnşallah suni sancıya gerek kalmadan kendiliğinden gelsin kuzucuğun :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…