2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
ayyy 4200 nasıl normal doğurcanki hiç düşündünmü .. inşallah gönlüne göre olur Rabbim gönlüne göre versin

hayırlısı olsun inşallah hakkınızda. ne çok büyümüş bebişin şekerin mi var ?

Maşallah bebeğine canım. 1 parmak açılma az deil 4 cm falan oluyor nasıl bıraktı ki seni o kadar açılma ile inşallah normal dogurursun biraz zor olur ama olmayacak bisi değil 5 kg doğuran da var

Kızlar hepinizi tek tek etiketleyemedim kusuruma bakmayın..hepinizden Allah razı olsun..inşallah bebeğimde iyi olucak ve bayrama çıkıcaz hastaneden bayram şekerimiz olucak:) Allaha şükür ben iyiyim toparlandım hafif dikiş sızısı var makinayla süt sağıyorum ona alışmaya çalışıyorum..hala şaşkınlık içerisindeyim hiç beklemediğim bir doğum oldu..gerçekmi hala inanamıyorum bide yavrumu kucağıma alamadım ya onun burukluğu öyle karmaşık duygular bakalım Allah sonumuzu hayır etsin vardır bundada bir hayır..rabbim sizlere hayırlı doğumlar nasip etsin..zamanında sağlıkla kucağınıza alın inşallah..hepinize tekrar teşekkür ederim..iyiki varsınız...

Çok sağol canim soylediklerini dikkate alacağım..

Hay agzin bal yesin en ekmesizinden
İnsallah canim valla ben de oyle olsun istiyorum. Bakalim calismalarim sonuc vercekmi deney yapmis oluruz

Benim ilk bebeğim bi deneyim yaşayıp da sana anlatamam ama Ayy aman diyenlere de kulak asma :) kendine ve bebegine güven annem abla min 5 kilo ya yakın olduğunu söylüyor ve normal doğum hem de evde ebeyle sen ki hastanede birden fazla kişi yanında olarak doğum yapacaksın bebek riske giriyor baktılar sezaryene alırlar seni sıkma canını gönlündekini hakkında hayırlı eyleye Rabbim :)

Maşallah bebeğine canım. 1 parmak açılma az deil 4 cm falan oluyor nasıl bıraktı ki seni o kadar açılma ile inşallah normal dogurursun biraz zor olur ama olmayacak bisi değil 5 kg doğuran da var
Zaten eğer perşembeye kadar sancı vs olursa gel bekleme dedi.Dogurmaktan korkmuyorum sunniden korktuğum kadar

Çok sağolasın canım..Rabbim illaki bir çıkış verecek..Ben de en azından ne zaman ne olacağını biliyorum ya.Yanı bardağın dolu tarafını gorenlerdenim..

Kızlar ya 35+3 teyiz doktorumuz karın bölgesi 2 hafta geri görünüyo dedi. Emin olmak için pazartesi bi daha çağırdı. Bu konu hakkında bilgisi olan var mı? Şu ana kadar bi sıkıntı yoktu. Her gittiğimde normal diyordu özelde ki doktor. Devlette ki böyle deyince korktum biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…