- 23 Şubat 2011
- 7.748
- 6.019
- 398
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #61.681
Bence birkaç güne gelir :)Benimde akıntım bu sıralar çok fazlalaştı o yüzden merak ediyorum acaba mı diye. İnşallah yakındır benimde doğumum :))
Ben hic hatirlayamadim canim.akintiya cok takilmiyorum ben. Benim cok fazla bu aralar enfeksiyon mu diyorum ama tahlillerde de bisey cikmiyor 20gundurBirde normal doğum yapan annelere sorum olacak doğum olmadan birkaç gün öncesinde falan vajinal akıntınız fazlalaştı mı ? Hatırlıyor musunuz?
Kilo alımı yavaslamistir günde 2 muzu ye birazda badem düzene girer allahın izniyle canım korkma minyon bir bebek olacak belki de sağlıklı ise takma kafanaKızlar ya 35+3 teyiz doktorumuz karın bölgesi 2 hafta geri görünüyo dedi. Emin olmak için pazartesi bi daha çağırdı. Bu konu hakkında bilgisi olan var mı? Şu ana kadar bi sıkıntı yoktu. Her gittiğimde normal diyordu özelde ki doktor. Devlette ki böyle deyince korktum biraz
Anladım canım geçmiş olsun hamileyken ekstra rahatsızlıklar da zor oluyor hayırlısı olsun doktor da öyle diyorsa bir bildiği vardırTam olarak ben değil askında ben endişelerimi dile getirdim doktorda bayram önü gel alalım dedi
12 gün 15 gün öncesi çok önemli değil dedi
Bide bir haftadır karaciğer enzimlerim 2 kat artmış 5 günde bi kan verip gastro enterolojiye muayene oluyırum bide gebelik hipotroidi var 4 aydır ilaç kullanıyorum
Anlayacağın biraz kaygılıyım 3 kilıya yakın doğar dedi doktor belki geçerde dedi 2 gün önce 2700 dü 15 gün önce 2440 pek kiloda almıyor sanki bilmiyorum işte durum bu
Olur mu kiz asıl atraksiyon temmuzda senle ben dogurucazhiç sorma yaaa :) bu gidişle temmuza bi heycan kalmıcakkk:)
Hahah alemsin sen yakızlar, sanırım şeytanın bacağını kırdım. ikizler burcundan başka bir bebeğim olacak :))
ayy inş. ben korktuğum için diyorum seni korkutmak değil amacım maşallah sen bebişleri iyi besliyorsun demekki3750 ve 3500 dogurdum bunu da dogururum insallah.Doktorum da sağolsun beni çok yüreklendirdi.Allahın izniyle inşallah..
Bu dr lar sen normal yapamazsin derken mantikli mi konusuyorlar ben anlamiyorum. Dogum aninda dogumu gerceklestirmek icin tum uzuvlar harekete geciyor. Acilmalar oluyor,su andaki gibi degil ki,tabi ki canin yanar simdi.Ya sorma bgn ilk kez catiya bakti acilmada yok doktorum sezeryan olsa haftaya aliriz ana normal ustiyisun oğlunun keyfine jalmis diyo
Benimkine dr iri olacak demisti sonra karin haftaya gore geri dedi cok kilo almadi 37+3 te3000 e yaklasmis 40 hafta olsa belki 3500 olur ama haftaya alacak 3200 falan olur diyo daha da az olabilir napalim yapacak birsey yok saglikli olsunda daha bakalim sut gelecek mi sut yarayacak mi neler yasicaz hayirlisi kafana takmaKızlar ya 35+3 teyiz doktorumuz karın bölgesi 2 hafta geri görünüyo dedi. Emin olmak için pazartesi bi daha çağırdı. Bu konu hakkında bilgisi olan var mı? Şu ana kadar bi sıkıntı yoktu. Her gittiğimde normal diyordu özelde ki doktor. Devlette ki böyle deyince korktum biraz
kız anaaam ağzından yel alsın ben temmuzda doğurmamalıyım :) erken doğum oluyo ): ama itiraf etmem gerekir ki sanki temmuzun son haftası süpriz yapcak gibi geliyo yavruceğim :)Olur mu kiz asıl atraksiyon temmuzda senle ben dogurucaz
aminMerhabalar güzeller Güzel ,serin , telaşsız , kaygısız , keyifli ,sağlıklı... bir gün olsun inşallah
Benim kaderim de seninle ayni sanirim. Bebegim iri gidiyor, tsh yuksek cikti ogleden sonra sonuclara bakip ilac yazacak dr. Bebek erken dogarsa iyi dedi ,aksi halde fazla irilikten dogum sekli degisecek. Bekleyip gorecegiz.Selam kızlar..Kontrolden geliyorum.Nst de çok sancim çıkmadı hafif hafif vardı.Alttan muayenede 1 parmak açılma olduğunu söyledi doktorum.Bebeğin ölçümleri gene iri çıkınca 30 hazirana yatış verdi. Gene Sünni sancı benim kaderim galiba.Ama o zamana kadar doğumu başlatmak adına ne gerekiyorsa yapacağım.Hurma aldim 1 kilo.Hergun duş al dedi iki kere alicam.Eşimle de korunmasız ilişki olması lazım.İnşallah Sunni sanciya çok gerek kalmadan dogururum.Su an 56 cm 4200 kusur gözüküyor. Haftaya kadar bu rakam büyüyecek dedi.Yoksa sezeryana almak zorunda kalmayalim bir an önce doğumu başlatalım dedi.Bu arada TSH yüksek çıktığı için ilaç verdi.Bu da sancı gelmesini engellermis.Yapacak bişey yok..Bol dua ve elden gelen herşeyi yaparak gideceğim doğuma..Sizler bana ben de size dua ile..
İnşallah dediğin gibidir evet aksattım muz yemeyiKilo alımı yavaslamistir günde 2 muzu ye birazda badem düzene girer allahın izniyle canım korkma minyon bir bebek olacak belki de sağlıklı ise takma kafana
Kan gibi acik renkli degildi benim ki canim. Bekleyipte Kahverengiye donusmus katilasmis jole gibi düşün. O da cok az geliyor zaten. Camasirinda kaliyor oylece. Tikaç gorevi gordugunden yapisi yapiskan ve dagilmaz. Daha iyi analtilamazdi heraldeişte bunu merak ediyorudm sağol canım :* nişan nasıl bilidğin kanlı zarmı kahve rengi vs olabilir mi
Canım dese ki kilosu sıkıntı hiç takmayacağım Allahın izniyle alır bir şekilde sağlıklı olsun da ama karın deyince organlar gelişim geriliği fln hepsi aklıma geliyo. e açıklama da yapmadı mübarek insan.. Allah sana da kolaylıklar versin doğumun için.. tombik tombik olur bebeklerimiz inş.Ben
Benimkine dr iri olacak demisti sonra karin haftaya gore geri dedi cok kilo almadi 37+3 te3000 e yaklasmis 40 hafta olsa belki 3500 olur ama haftaya alacak 3200 falan olur diyo daha da az olabilir napalim yapacak birsey yok saglikli olsunda daha bakalim sut gelecek mi sut yarayacak mi neler yasicaz hayirlisi kafana takma
Kimmis o 5 kilo doguran ya ciksin karsimaMaşallah bebeğine canım. 1 parmak açılma az deil 4 cm falan oluyor nasıl bıraktı ki seni o kadar açılma ile inşallah normal dogurursun biraz zor olur ama olmayacak bisi değil 5 kg doğuran da var
Kimmis o 5 kilo doguran ya ciksin karsimabenim kv ye de sor cocuklari hep bes kilo dogmus. Eskilerin seyleri ne genismis evrim mi gecirdikte 3kiloyu biz doguramiyoz acaba anlamiyorum ben onu
Neymis bebegin basi gorunmus hala anlamamis dogurdugunh. O bes kilo ordan nasil cikti senin seyin benim seyim daha buyuk kavgasi mi yapalim yani
Ayy cok doluyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?