- 25 Ekim 2013
- 10.378
- 6.879
- 448
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #61.701
Sorma canim buyuduklerinde de pipim kucuk mü deyip duruyo bunlarinsanbuL canımmm nedir bizim bu oğluşların kilosundan başından çektiğimiz :)
Benim kaderim de seninle ayni sanirim. Bebegim iri gidiyor, tsh yuksek cikti ogleden sonra sonuclara bakip ilac yazacak dr. Bebek erken dogarsa iyi dedi ,aksi halde fazla irilikten dogum sekli degisecek. Bekleyip gorecegiz.
Hurma bende cok tuketiyorum. Yuruyusleri fazlalastirdim. Peki esinle birlikte olma isini dr un tavsiye mi etmisti sana,yanlis hatirlamiyorum degil mi?
Dipnot:
Bu ciddi bir durum kizlar yoksa fanfinifon istedigimden degil yanlis anlasilmasin yanee
En iyisini yapiyosun sağlıkla gelsin Minnos:)Çok sağolasın canım..Rabbim illaki bir çıkış verecek..Ben de en azından ne zaman ne olacağını biliyorum ya.Yanı bardağın dolu tarafını gorenlerdenim..
aa çoı ilginç değil mi. Heran çıkıcakmış gibi geliyo bana[/QUOTE
Hemde çok ilginç
Bence üzülme canım benim bebeğimde son 1 buçuk aydır önde gidiyor 3 buçuk civarı şuan ben de doktora dedim yediğimden içtiğimden mi acaba ona göre bazı şeyleri yemeyim diye ama senle ilgisi yok bebeğine iyi bakmışsın dedi ayrıca illa sezeryan olacaksın demedi kendini normal doğuma hazırla doğum başladığında sancılar geldiğinde bir sıkıntı olursa sezeryan düşünürüz dediCanim aşırı iri ooldugunu,dogum icin muallak bir durum oldugunu, bunu benim yememe icmeme hatta cikolata tuketmemin bile sebep olabilecegini soyleyince dr ben biraz anne olarak vicdan yaptim uzuldum. Sonrasinda dogum aninda da neler olabilecegi hakkinda muallak konusmasi beni tedirgin etti. Sezaryen olabilir hic sorun degil ama bebegin iri olmasindan beni meshul tuttu. Oysaki buyuk oglumda ne ekmek ne kizartma ne paketli urun hic bisey tuketmedigim halde gelisimi hep onde gitmisti.
Bakalım senin bebiş ne kadar dayanacak annesiaynen bendeeee . bide dün sancım 100 lrde çıkınca bide doğum haberlerini duyunca tırstım
Bunlar milimetrik ölçümler, doktordan doktora farkediyor canım. Benimki de kafa önde karın çevresi geride ancak gelişimi devam ettiği ve kilo aldığı için bunu genetik yapısına bağlıyor doktorum. Mesela dün acile gittim hareketi az diye, farklı doktor baktı saçma sapan konuştu karın çevresi küçük gelişim geriliği mi var falan diye. Kendi doktorumuz ise zeki ve fit olduğunu söylüyorKızlar ya 35+3 teyiz doktorumuz karın bölgesi 2 hafta geri görünüyo dedi. Emin olmak için pazartesi bi daha çağırdı. Bu konu hakkında bilgisi olan var mı? Şu ana kadar bi sıkıntı yoktu. Her gittiğimde normal diyordu özelde ki doktor. Devlette ki böyle deyince korktum biraz
edepsizler :) :)Sorma canim buyuduklerinde de pipim kucuk mü deyip duruyo bunlar
aaaaa sen dörtyolda mısııııın :) benim ailemde iskenderunda :) çocukken biz dörtyola çok gidip gelirdik babam demirçelikte çalışyordu lojmanda kalıyorduk alışverişlerimizi ordan yapyorduk :)S Sevrube m duş illa ki sıcak mı olacak zira yaniyürük Dörtyol'da. (Dörtyol dediğim de Çukurova'nın uzantısı, yaz kış en sıcak yerlerden olan İskenderun'un burnunun dibigölgede bile yapış yapış oluyoruz Adan'yı Mersin'i düşünemiyorum.)
benim bebek iri değil tam tersi küçük de şeker problemimiz var, dört beş gündür ölçüyorum tokluk bir kere sınır üstü çıktı insülini de yapamadım o yüzden. hastanede yüksek çıkmıştı. hastanede hem stres yapıyorum hem de benim her zamanki kahvaltım gibi olmuyor yediklerim de ondan mi diye düşünmeden edemedim açıkçası
baya incelemişsin tşk ederim :)Kan gibi acik renkli degildi benim ki canim. Bekleyipte Kahverengiye donusmus katilasmis jole gibi düşün. O da cok az geliyor zaten. Camasirinda kaliyor oylece. Tikaç gorevi gordugunden yapisi yapiskan ve dagilmaz. Daha iyi analtilamazdi heraldeyasadim resmen
Sende temmuzda dogurursun olur biterhiç sorma yaaa :) bu gidişle temmuza bi heycan kalmıcakkk:)
evet canım Dörtyol'dayım :) ilçem iyi hoş güzel de çoook sıcak bu aralar. yolunuz düşerse ben buralardayım şimdilik, bebekler doğunca da dağıtmazsak inşaallah topiki, sonraları da görüşürüz. Aile olduk burda kocaman, gönül birliğimiz var anneler olarakaaaaa sen dörtyolda mısııııın :) benim ailemde iskenderunda :) çocukken biz dörtyola çok gidip gelirdik babam demirçelikte çalışyordu lojmanda kalıyorduk alışverişlerimizi ordan yapyorduk :)
27 sini bekliyorum canım sezeryan olcam kısmetse. sende durumlar ne?Tombikkk sende beklemedesn sanrmmmm ay cok giremiyorum okuyamıyrmdaaaa offdd
ağrılar benimde öyle bigün çok bigün daha az evde bekliyorum zaten çünkü başka bir belirti yok midem bulanıyor sadece ama bebeklemi ilgili yoksa klima vantilatör faktörümü onuda bilemiyorumnstde yok denecek kadar az çıkıyordu denk gelmedi ağrım olduğu vakit nstye ama en son 0 sancı çıktı hala da belirti yok. Bir de bir gün çok aktif diğer gün pasif benimki nedense artık
canım pazartesi sezeryan olcam salı trmizlikçi gelecek o aksam da çıksam ertesi gün de çıksam ev temiz olur diye düşündüm. iyi dimi?Temizliği öncesinde yaptırsan halletsen canım, için rahat olur
yuuuuuuuuuuuk olmaaaaaaaaaaaz :) 37 hafta oluyorum erkeeen :) oğlumla 38 diye anlaştık :)Sende temmuzda dogurursun olur biter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?