2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379

canım kaç kilo ki şu an merak ettim?

Bence üzülme canım benim bebeğimde son 1 buçuk aydır önde gidiyor 3 buçuk civarı şuan ben de doktora dedim yediğimden içtiğimden mi acaba ona göre bazı şeyleri yemeyim diye ama senle ilgisi yok bebeğine iyi bakmışsın dedi ayrıca illa sezeryan olacaksın demedi kendini normal doğuma hazırla doğum başladığında sancılar geldiğinde bir sıkıntı olursa sezeryan düşünürüz dedi
Ben de çok kilolu olsun istemiyorum ama bazı bebekler alıyor yarıyor demek ki

S Sevrube m duş illa ki sıcak mı olacak zira yaniyürük Dörtyol'da. (Dörtyol dediğim de Çukurova'nın uzantısı, yaz kış en sıcak yerlerden olan İskenderun'un burnunun dibi gölgede bile yapış yapış oluyoruz Adan'yı Mersin'i düşünemiyorum.)
benim bebek iri değil tam tersi küçük de şeker problemimiz var, dört beş gündür ölçüyorum tokluk bir kere sınır üstü çıktı insülini de yapamadım o yüzden. hastanede yüksek çıkmıştı. hastanede hem stres yapıyorum hem de benim her zamanki kahvaltım gibi olmuyor yediklerim de ondan mi diye düşünmeden edemedim açıkçası

Bunlar milimetrik ölçümler, doktordan doktora farkediyor canım. Benimki de kafa önde karın çevresi geride ancak gelişimi devam ettiği ve kilo aldığı için bunu genetik yapısına bağlıyor doktorum. Mesela dün acile gittim hareketi az diye, farklı doktor baktı saçma sapan konuştu karın çevresi küçük gelişim geriliği mi var falan diye. Kendi doktorumuz ise zeki ve fit olduğunu söylüyor o yüzden düzenli takibini yapan kimse onu dikkate al, tek seferlik bakan doktor gelişimini nereden bilsin

aaaaa sen dörtyolda mısııııın :) benim ailemde iskenderunda :) çocukken biz dörtyola çok gidip gelirdik babam demirçelikte çalışyordu lojmanda kalıyorduk alışverişlerimizi ordan yapyorduk :)

aaaaa sen dörtyolda mısııııın :) benim ailemde iskenderunda :) çocukken biz dörtyola çok gidip gelirdik babam demirçelikte çalışyordu lojmanda kalıyorduk alışverişlerimizi ordan yapyorduk :)
evet canım Dörtyol'dayım :) ilçem iyi hoş güzel de çoook sıcak bu aralar. yolunuz düşerse ben buralardayım şimdilik, bebekler doğunca da dağıtmazsak inşaallah topiki, sonraları da görüşürüz. Aile olduk burda kocaman, gönül birliğimiz var anneler olarak

nstde yok denecek kadar az çıkıyordu denk gelmedi ağrım olduğu vakit nstye ama en son 0 sancı çıktı hala da belirti yok. Bir de bir gün çok aktif diğer gün pasif benimki nedense artık
ağrılar benimde öyle bigün çok bigün daha az evde bekliyorum zaten çünkü başka bir belirti yok midem bulanıyor sadece ama bebeklemi ilgili yoksa klima vantilatör faktörümü onuda bilemiyorum

Canlarim cumleten selamun aleykum kontrolüolanlar hhayırlı haberle gelsinler doğumu olanlar Rabbim yardımcısı olsun bir nefeste kurtulanlar insalh. Bilgilendirmekaamaçlı yazıyorum malumyaz ve mevsim mmeyveleri çok tüketiliyor dün söylemesi ayip iki tane kayısı yedim ve akşam 7 den gece 12 ye kadar ishalden 15 dakika arayla wcden cikamadim baktım bu iki kayisilik bir iş değil doktorumu aaradım acile git beni arasinlar sıvı kaybediyorsun dedi sabaha kadar serum takviyesi yapıldı demem o ki ishal oldum normalmis diye gecistirmeyin opuyorum sizleri ve minnaklrimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…