- 20 Ocak 2015
- 8.708
- 8.197
- 248
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #61.721
anladım canım o zaman ben bi gece kalıp çıkayım diye kendimi zorlamıyım hiç. gerekirsr kalayım iki gece. çok teşekkür ederimCanim sezeryan sonrasi ilmutlaka iki gece kalinmali iki sezeryan yapmis biri olarak soyluyorum ilk iki gun agri cok oluyo hastanede en azindan soyluyosun grlip igne yapuyolar evde olsan cok zor birde ne olur ne olmaz sonucta buyuk ameyat bu iki gun gozetim altinda olmali Allah korusun biz sagligimizdan olursak yavrularimiza kim bakar
ay sen gel bi de adanayı gör yanıyoooooooooo :)evet canım Dörtyol'dayım :) ilçem iyi hoş güzel de çoook sıcak bu aralar. yolunuz düşerse ben buralardayım şimdilik, bebekler doğunca da dağıtmazsak inşaallah topiki, sonraları da görüşürüz. Aile olduk burda kocaman, gönül birliğimiz var anneler olarak
benimki devlet canım çok sorma görüşme şansım olmadkBu kendi hastanene bağlı ben kesin 1 gece kalacakmisim mesela ablam 2gece 3gündüz kaldı hastaneyle girusmedin mi her şeyi
allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin canım kuzun nasıl şimdi? sen nasılsınKızlar ben doğurdum. Benim aceleci oğlum bekleyemedi, iftarda suyum geldi. Genel anestezi ile 22:40 ta doğdu kuzum.
o sıcaklığı düşünmek bile istemiyorum ama tahmin edebiliyorum yaa, serin serin günler göresin inşaallah hayırlısıyla doğumuna yakın :)ay sen gel bi de adanayı gör yanıyoooooooooo :)
çok teşekkür ederim çoook incesin :) bu tarafalra yholunuz düşersee bende beklerimmm :)
amin amin inşallahhh bu dua çok güzeldi :)o sıcaklığı düşünmek bile istemiyorum ama tahmin edebiliyorum yaa, serin serin günler göresin inşaallah hayırlısıyla doğumuna yakın :)
Allah razı olsun canım benim :)
Haklisim canim sen simdiye kadr bi yol katedederdin. Ama insallah bundan sonrasi icin hizlica kolaylasir tum sartlar. Suni sanci zor gercekten ben de yasadim.Canım eğer doktorum bunu bana gecen hafta değil daha evvel soyleseydi simdi belki 4 cm açılma olurdu o derece yani..Kesinlikle korunmasiz ilişki,duş.yürüyüş..Ben ek olarak hurma da aldım o ayrı.insanbuL
3,400 canim kilosu.canım kaç kilo ki şu an merak ettim?
Iyi buyurse temmuz sonu gelebilir canım korkma :)kız anaaam ağzından yel alsın ben temmuzda doğurmamalıyım :) erken doğum oluyo ): ama itiraf etmem gerekir ki sanki temmuzun son haftası süpriz yapcak gibi geliyo yavruceğim :)
Gercekten mi canim ya. Yediginle alakasi yok dedi demek... Benim dr um direk hamur isi ve cikolata yememe bagladi. Ne kadar vicdan azabi duydum anlatamam. Aglarken esim diyor korkma kiloluda olsa dogurursun felan diyo. dedim ona aglamiyorum ben şişirmisim çocugumu cok ekmek yiyerek diye agliyorum :)Bence üzülme canım benim bebeğimde son 1 buçuk aydır önde gidiyor 3 buçuk civarı şuan ben de doktora dedim yediğimden içtiğimden mi acaba ona göre bazı şeyleri yemeyim diye ama senle ilgisi yok bebeğine iyi bakmışsın dedi ayrıca illa sezeryan olacaksın demedi kendini normal doğuma hazırla doğum başladığında sancılar geldiğinde bir sıkıntı olursa sezeryan düşünürüz dedi
Ben de çok kilolu olsun istemiyorum ama bazı bebekler alıyor yarıyor demek ki
Aman maşallah tahlillerde birşey çıkmasındaBen hic hatirlayamadim canim.akintiya cok takilmiyorum ben. Benim cok fazla bu aralar enfeksiyon mu diyorum ama tahlillerde de bisey cikmiyor 20gundur
Bende diyorum ki gitmeden çağırsan, sonrasında bir kontrol edersin içine sinmeyen birşey olur eksik kalan olur. Enazından 1-2gün öncesinde tamamlarsın için rahat sezerayana gidersincanım pazartesi sezeryan olcam salı trmizlikçi gelecek o aksam da çıksam ertesi gün de çıksam ev temiz olur diye düşündüm. iyi dimi?
Ahahaha bende de var öyleleri merak etme bacim babaannem her gittiğimde beynimi ediyor amcami kg doğurmuş ac susuz kalmış ee nasıl 6 kg dogduKimmis o 5 kilo doguran ya ciksin karsimabenim kv ye de sor cocuklari hep bes kilo dogmus. Eskilerin seyleri ne genismis evrim mi gecirdikte 3kiloyu biz doguramiyoz acaba anlamiyorum ben onu
Neymis bebegin basi gorunmus hala anlamamis dogurdugunh. O bes kilo ordan nasil cikti senin seyin benim seyim daha buyuk kavgasi mi yapalim yani
Ayy cok doluyum
Dogurmaz inşallah bu temmuz bebeleri sürprizi seviyor :)@Aylnalpr kontrol varmis kuzum naptin?
Aynen çekemecede don kalmiyor yahuAman maşallah tahlillerde birşey çıkmasındaolmazsa bir sağlık ocağındatahlil yaptır istersen. Benimde çok günde bir iki kez değiştiriyorum iç çamaşırımı neredeyse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?