2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
anladım canım o zaman ben bi gece kalıp çıkayım diye kendimi zorlamıyım hiç. gerekirsr kalayım iki gece. çok teşekkür ederim

ay sen gel bi de adanayı gör yanıyoooooooooo :)
çok teşekkür ederim çoook incesin :) bu tarafalra yholunuz düşersee bende beklerimmm :)

ay sen gel bi de adanayı gör yanıyoooooooooo :)
çok teşekkür ederim çoook incesin :) bu tarafalra yholunuz düşersee bende beklerimmm :)
o sıcaklığı düşünmek bile istemiyorum ama tahmin edebiliyorum yaa, serin serin günler göresin inşaallah hayırlısıyla doğumuna yakın :)
Allah razı olsun canım benim :)

Herkesi tek tek etiketleyemedim tek elimle yazıyorum zor oldu. Herkese tesekkurler. Hastaneye geldim nstde sancı çıkmadı çok çatı muayenesi yaptı seninki geliyor dedi doktor. Biraz bekleyelim tekrar nstye gir yine kontrol etcem dedi 2 saat sonra tekrar bakti sancilar artmis acilmam 1 parmakmis. Simdi seni gondersem aksam geri geleceksin bu aksam ya da sabaha gelecek dedi. Dualarinizi eksik etmeyin lutfen. Su an kendimi birakip kacmak istiyorum.

Nisan da ilk regl gunu daha koyu bir akinti olur ya onun gibi. Benim az gelmedi ama devam etti birsure.

Haklisim canim sen simdiye kadr bi yol katedederdin. Ama insallah bundan sonrasi icin hizlica kolaylasir tum sartlar. Suni sanci zor gercekten ben de yasadim.
Dediklerini yapicam mutlaka.

Gercekten mi canim ya. Yediginle alakasi yok dedi demek... Benim dr um direk hamur isi ve cikolata yememe bagladi. Ne kadar vicdan azabi duydum anlatamam. Aglarken esim diyor korkma kiloluda olsa dogurursun felan diyo. dedim ona aglamiyorum ben şişirmisim çocugumu cok ekmek yiyerek diye agliyorum :)
Dogumunu da ne guzel konusmus bak olmasi gerekende bu aslinda. Bekleyelim gorelim demektense rahtlatmasi gerekirdi. Cok sagol canim burda bizlerin ilaci yine bizler oluyoruz cogu zaman

Ben hic hatirlayamadim canim.akintiya cok takilmiyorum ben. Benim cok fazla bu aralar enfeksiyon mu diyorum ama tahlillerde de bisey cikmiyor 20gundur
Aman maşallah tahlillerde birşey çıkmasında olmazsa bir sağlık ocağındatahlil yaptır istersen. Benimde çok günde bir iki kez değiştiriyorum iç çamaşırımı neredeyse

canım pazartesi sezeryan olcam salı trmizlikçi gelecek o aksam da çıksam ertesi gün de çıksam ev temiz olur diye düşündüm. iyi dimi?
Bende diyorum ki gitmeden çağırsan, sonrasında bir kontrol edersin içine sinmeyen birşey olur eksik kalan olur. Enazından 1-2gün öncesinde tamamlarsın için rahat sezerayana gidersin

Ahahaha bende de var öyleleri merak etme bacim babaannem her gittiğimde beynimi ediyor amcami kg doğurmuş ac susuz kalmış ee nasıl 6 kg dogdu kaynanam esimi 5 kilo doğurmuş dedim mübarek fifi değil inşaat çukuru. Ben 3.5 kiloyu dogurana kadar doktorları tekmeledim yalan atıyorlar valla coguda illa doguran vardır da abartı yani. Ben 5 kiloyu çıkarsam daha kocayla cinsel hayatımız biter valla fallos olur orası

kızlar göğüslerimden biri çok şişti ve acıyor ödem gibi aynı ama dokununca acıyor çok şişlik çok belli özellikle ucu şiş ama diğer taraflarındada var diğerinde yok sadece biri...sebebini bilen yada başına gelen varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…