- 12 Mart 2011
- 1.161
- 969
- 123
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #61.741
Ya benimde lekelenmelerim dünden beri devam ediyor ama burdaki doktor bunu nişan olarak değerlendirmedi, bebek kanala uzak daha var dedi beni yolladı :/ sende hayırlısıyla kurtulursun inşallah canım, sağlıkla kucağına alırsın yavruşunuHerkesi tek tek etiketleyemedim tek elimle yazıyorum zor oldu. Herkese tesekkurler. Hastaneye geldim nstde sancı çıkmadı çok çatı muayenesi yaptı seninki geliyor dedi doktor. Biraz bekleyelim tekrar nstye gir yine kontrol etcem dedi 2 saat sonra tekrar bakti sancilar artmis acilmam 1 parmakmis. Simdi seni gondersem aksam geri geleceksin bu aksam ya da sabaha gelecek dedi. Dualarinizi eksik etmeyin lutfen. Su an kendimi birakip kacmak istiyorum.
Nisan da ilk regl gunu daha koyu bir akinti olur ya onun gibi. Benim az gelmedi ama devam etti birsure.
Canım bişey mi çekti de yemedin ondan oluyor bir dusun bakalım benim emzirirken bir koku gelmişti o gün yemedim mememin biri sismistikızlar göğüslerimden biri çok şişti ve acıyor ödem gibi aynı ama dokununca acıyor çok şişlik çok belli özellikle ucu şiş ama diğer taraflarındada var diğerinde yok sadece biri...sebebini bilen yada başına gelen varmı
Allah yardimcin olsun bacim bir avazda kurtul inşallah bizlere yazmayı unutma bebis doguncaHerkesi tek tek etiketleyemedim tek elimle yazıyorum zor oldu. Herkese tesekkurler. Hastaneye geldim nstde sancı çıkmadı çok çatı muayenesi yaptı seninki geliyor dedi doktor. Biraz bekleyelim tekrar nstye gir yine kontrol etcem dedi 2 saat sonra tekrar bakti sancilar artmis acilmam 1 parmakmis. Simdi seni gondersem aksam geri geleceksin bu aksam ya da sabaha gelecek dedi. Dualarinizi eksik etmeyin lutfen. Su an kendimi birakip kacmak istiyorum.
Nisan da ilk regl gunu daha koyu bir akinti olur ya onun gibi. Benim az gelmedi ama devam etti birsure.
üşütmede yapıyor olabilir aman dikkat et ben yeni grip atlattımağrılar benimde öyle bigün çok bigün daha az evde bekliyorum zaten çünkü başka bir belirti yok midem bulanıyor sadece ama bebeklemi ilgili yoksa klima vantilatör faktörümü onuda bilemiyorum
Her doktor farklı demek benim nisanim gece gelmiş. Sabah sanciyla gittim henüz 1 cm idi acilmalar oldu hep ama bebegim kanala hiç inmedi doğuma doğru indi aşağı yani kanala inip inmemesi önemli değil haftan dolduysa örnek 39 falansa dogum baslatilabilir suni sancı ile. Ben 39 a gelirsem teklif edicem doktora bu halde dayanamıyorum çünkü daha 1 ayim varkenYa benimde lekelenmelerim dünden beri devam ediyor ama burdaki doktor bunu nişan olarak değerlendirmedi, bebek kanala uzak daha var dedi beni yolladı :/ sende hayırlısıyla kurtulursun inşallah canım, sağlıkla kucağına alırsın yavruşunu
Aynen böyle söyledi canım üzme kendiniGercekten mi canim ya. Yediginle alakasi yok dedi demek... Benim dr um direk hamur isi ve cikolata yememe bagladi. Ne kadar vicdan azabi duydum anlatamam. Aglarken esim diyor korkma kiloluda olsa dogurursun felan diyo. dedim ona aglamiyorum ben şişirmisim çocugumu cok ekmek yiyerek diye agliyorum :)
Dogumunu da ne guzel konusmus bak olmasi gerekende bu aslinda. Bekleyelim gorelim demektense rahtlatmasi gerekirdi. Cok sagol canim burda bizlerin ilaci yine bizler oluyoruz cogu zaman
E yani ordan 6kilo cikarsa iceri kacabilecekleri dusunemiyorumAhahaha bende de var öyleleri merak etme bacim babaannem her gittiğimde beynimi ediyor amcami kg doğurmuş ac susuz kalmış ee nasıl 6 kg dogdukaynanam esimi 5 kilo doğurmuş dedim mübarek fifi değil inşaat çukuru. Ben 3.5 kiloyu dogurana kadar doktorları tekmeledim yalan atıyorlar valla coguda illa doguran vardır da abartı yani. Ben 5 kiloyu çıkarsam daha kocayla cinsel hayatımız biter valla fallos olur orası
Yok dogurmaz o. Oglusun adini yeni buldu dahaDogurmaz inşallah bu temmuz bebeleri sürprizi seviyor :)
Canım benim 38+1 ve hiç sancım yok daha. Bende kendi sancım başlarsa diye bekleyecem dediğin gibi engeç 39+0da randevum var ozaman duruma göre doktor bişeyler yapar herhalde. Normalde kendi doktorum çok iyi güvendiğim bir doktor ama genelde son aşamada geliyor doğumu ebeler yönlendiriyor, sırf suni sancı ile doğurmak zor burda biranönce olsun diye çok fazla veriyorlar yıpratıyorlar insanıHer doktor farklı demek benim nisanim gece gelmiş. Sabah sanciyla gittim henüz 1 cm idi acilmalar oldu hep ama bebegim kanala hiç inmedi doğuma doğru indi aşağı yani kanala inip inmemesi önemli değil haftan dolduysa örnek 39 falansa dogum baslatilabilir suni sancı ile. Ben 39 a gelirsem teklif edicem doktora bu halde dayanamıyorum çünkü daha 1 ayim varken
sabahtan beri tahin kokuyor burnuma öyle çok canım istiyorki anlatamam ama şekerim olduğu için yiyemiyorum...çok canım acıyorCanım bişey mi çekti de yemedin ondan oluyor bir dusun bakalım benim emzirirken bir koku gelmişti o gün yemedim mememin biri sismisti
Evet stres daha da kotu. Dr u da birakmaya karar verdim zaten. Bi anda silerim ben adamiAynen böyle söyledi canım üzme kendini
Bazı doktorlar çok düşüncesiz oluyor gerçekten karşısındakinin hamile olduğunu da unutuyorlar
İçin rahat olacak şekilde yeme düzenini ayarlarsın sen zaten az kaldı bebişlerimizin gelmesine stres yapma bebeğini de
grip belirtisi yok ama klimasız nefes alamıyorum inan muğladayım ben 40 dan yukarı sürekli açmazsam terliyorum duşa girsem çıkar çıkmaz terliyorum...doktora gitsemmi acabaüşütmede yapıyor olabilir aman dikkat et ben yeni grip atlattımterlemek soğumak mahvediyor
Geç oldu ama olsunEvet stres daha da kotu. Dr u da birakmaya karar verdim zaten. Bi anda silerim ben adami
Ben yine de ekmeği kestimidilduam gibi olacagim hic aklima gelmezdi
Allah kolay dogumLar nasip etsin canim. Biraz zorluk olacak tabi ki. Yolun sonuna gelmissin cok az kaldi bebegini kucagina almana azicik dayan dualarimiz seninleHerkesi tek tek etiketleyemedim tek elimle yazıyorum zor oldu. Herkese tesekkurler. Hastaneye geldim nstde sancı çıkmadı çok çatı muayenesi yaptı seninki geliyor dedi doktor. Biraz bekleyelim tekrar nstye gir yine kontrol etcem dedi 2 saat sonra tekrar bakti sancilar artmis acilmam 1 parmakmis. Simdi seni gondersem aksam geri geleceksin bu aksam ya da sabaha gelecek dedi. Dualarinizi eksik etmeyin lutfen. Su an kendimi birakip kacmak istiyorum.
ikimiz içinde hayırlısı ne zamansa o zaman gelsin minik prensimm çınarım adarım :)Iyi buyurse temmuz sonu gelebilir canım korkma :)
Canım bir lokma ye okadardan ne olur ki, eziyet etme kendinesabahtan beri tahin kokuyor burnuma öyle çok canım istiyorki anlatamam ama şekerim olduğu için yiyemiyorum...çok canım acıyor
benim bademciklerim şişmişti antibiyotik kullanmak zorunda kaldım. terlemek o sıcakta normal bence artık iyice ağırlaştık kocaman oldukgrip belirtisi yok ama klimasız nefes alamıyorum inan muğladayım ben 40 dan yukarı sürekli açmazsam terliyorum duşa girsem çıkar çıkmaz terliyorum...doktora gitsemmi acaba
Yaaa o kiloda zorlama yok kendi bile cikar bebisBugün dogurursam şaşmam 2.5 kg geçti hiç sorun yok vallapirtlatir gelirim eve
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?