2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
interiorarchitect zamaninda gelsin inşallah bebis işin şakası benimki tabi erken gelmesin seninki topiktekileri gösterme ona kapat onun gözlerini örnek almasin
kız zaten benim çoooccooum dünyaya kıçını dönmüş durumda tamamen annesine dönük yaşıyor yüzü arkada kafa aşağıda hiç olandan bitenden haberi yok onun derdi hobidi gırtlak bi de çıkış yolu aramak kaburgadan sağdan soldan aşağıdan her yerden şansını deniyo ama çıkışlar kapalı

Geç oldu ama olsun sen ekmeksiz napcan meraklardayim doymazsin senm
Doymadim zaten. İftardan sonra yuruyuse ciktik gozum yiyeceklerdeydi hep.
Esim boyle de iyi olmadi sanki demeye basladi.cunku ben surekli; suranin şu yemegi guzel,burda sunu cok iyi yapiyorlar,ayy ne koktu boyle diye cumleler kurdum hep cekirdek aldik artik napalim

puhahahahahha :) allah iyiliğini versin :))

Benim bugün cenem düştü gediyom oğluma besik ucu susu yapcam daha ev toparlanacak dogu bey banyo keyfi ediyor bugün bitmez

canım pazartesi sezeryan olcam salı trmizlikçi gelecek o aksam da çıksam ertesi gün de çıksam ev temiz olur diye düşündüm. iyi dimi?

kuzum, ben tam 1.5 gün kaldım hastanede ikisinde de :) pzt. doğum gerçekleşse salı günü için hastane ile konuşursun çıkışını biraz daha geç ayarlarsın. eğer 2 gün kalacaksan da süper olur tabii :))

ohh, temiz eve girmek harika birşey :))

canım oğlun da öyleyse demek ki ırsi bişey. tabi ki dikkat et ama kendini de suçlama

Canım ılık duş . Arada da sıcak su tut oraya dedi.Açılmfayı hızlandırır diye önerdi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…