- 20 Temmuz 2013
- 9.147
- 11.375
- 248
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #61.761
kız zaten benim çoooccooum dünyaya kıçını dönmüş durumda tamamen annesine dönük yaşıyor yüzü arkada kafa aşağıdainteriorarchitect zamaninda gelsin inşallah bebis işin şakası benimki tabi erken gelmesin seninki topiktekileri gösterme ona kapat onun gözlerini örnek almasin
Doymadim zaten. İftardan sonra yuruyuse ciktik gozum yiyeceklerdeydi hep.Geç oldu ama olsunsen ekmeksiz napcan meraklardayim doymazsin senm
Aynı düşünceler bende de var kızzayy inşallah azıcık terleyim acaba sumuki die telaş yapıom :) sabah duş alıyordum şimdi su gelse nasıl bilcemki diycem kendi kendime :)
Kasigin ucuyla ye memen daha çok siser yoksa. Abartma bol su tuket sonrasabahtan beri tahin kokuyor burnuma öyle çok canım istiyorki anlatamam ama şekerim olduğu için yiyemiyorum...çok canım acıyor
Daha kaynana cinoooo adooo diye bagrir yavruyaikimiz içinde hayırlısı ne zamansa o zaman gelsin minik prensimm çınarım adarım :)
Kimmis o 5 kilo doguran ya ciksin karsimabenim kv ye de sor cocuklari hep bes kilo dogmus. Eskilerin seyleri ne genismis evrim mi gecirdikte 3kiloyu biz doguramiyoz acaba anlamiyorum ben onu
Neymis bebegin basi gorunmus hala anlamamis dogurdugunh. O bes kilo ordan nasil cikti senin seyin benim seyim daha buyuk kavgasi mi yapalim yani
Ayy cok doluyum
aynennnnn :) şu an çınar diyo ama cınor diye çıkıyo :)Daha kaynana cinoooo adooo diye bagrir yavruya
Benim ki dorik diyo ya tonik gibi aynı çocuğaaynennnnn :) şu an çınar diyo ama cınor diye çıkıyo :)
Benim ki dorik diyo ya tonik gibi aynı çocuğa
canım pazartesi sezeryan olcam salı trmizlikçi gelecek o aksam da çıksam ertesi gün de çıksam ev temiz olur diye düşündüm. iyi dimi?
Aynen dogi diyor ona da ya soylenmeyecek isimlerde değil hani caba göstermiyor ki söylemek için ayar oluyorumdoğu ya nasıl sesleniyo pekiii :) dogi falan diyorsa tehlikeliiiiiiiiiiiiii
öyle anaaam öyleler :) benim kv ben çok üzüldüm diyeceğine ben çok özlüyorum diyooo :)Aynen dogi diyor ona da ya soylenmeyecek isimlerde değil hani caba göstermiyor ki söylemek için ayar oluyorum
korkuyorum işte şekerim çıkarsa bebeği kaybedebiliriz dedi doktorCanım bir lokma ye okadardan ne olur ki, eziyet etme kendine
sorma 78 kilo oldum ben bebeğimde 3340 doğmaya niyetide yok hiçbenim bademciklerim şişmişti antibiyotik kullanmak zorunda kaldım. terlemek o sıcakta normal bence artık iyice ağırlaştık kocaman olduk
canım oğlun da öyleyse demek ki ırsi bişey. tabi ki dikkat et ama kendini de suçlamaCanim aşırı iri ooldugunu,dogum icin muallak bir durum oldugunu, bunu benim yememe icmeme hatta cikolata tuketmemin bile sebep olabilecegini soyleyince dr ben biraz anne olarak vicdan yaptim uzuldum. Sonrasinda dogum aninda da neler olabilecegi hakkinda muallak konusmasi beni tedirgin etti. Sezaryen olabilir hic sorun degil ama bebegin iri olmasindan beni meshul tuttu. Oysaki buyuk oglumda ne ekmek ne kizartma ne paketli urun hic bisey tuketmedigim halde gelisimi hep onde gitmisti.
doktor kaçak yapma sonra pişman olursun dedi o yüzden korkuyorum şekerim çıkarsa bebeği kaybedebilirmişizKasigin ucuyla ye memen daha çok siser yoksa. Abartma bol su tuket sonra
Bakalım senin bebiş ne kadar dayanacak annesi
Ama bende temmuzdayım kiiOlur mu kiz asıl atraksiyon temmuzda senle ben dogurucaz
Canım ılık duş . Arada da sıcak su tut oraya dedi.Açılmfayı hızlandırır diye önerdi..S Sevrube m duş illa ki sıcak mı olacak zira yaniyürük Dörtyol'da. (Dörtyol dediğim de Çukurova'nın uzantısı, yaz kış en sıcak yerlerden olan İskenderun'un burnunun dibigölgede bile yapış yapış oluyoruz Adan'yı Mersin'i düşünemiyorum.)
benim bebek iri değil tam tersi küçük de şeker problemimiz var, dört beş gündür ölçüyorum tokluk bir kere sınır üstü çıktı insülini de yapamadım o yüzden. hastanede yüksek çıkmıştı. hastanede hem stres yapıyorum hem de benim her zamanki kahvaltım gibi olmuyor yediklerim de ondan mi diye düşünmeden edemedim açıkçası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?