2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379

ah canımın içi, sakın öyle düşünme. vallahi alakası yok. o zaman oğlumun 7 kilo doğması lazımdı :)
hamurdan başka birşey yemedim vallahi ona hamileyken. poğaça, mantı, börek kahve. yemin ederim :))

herif doğdu 3254 gr :))

doktor kaçak yapma sonra pişman olursun dedi o yüzden korkuyorum şekerim çıkarsa bebeği kaybedebilirmişiz
ya canım kocakarı masalı gibi bir şey ama bir peçeteye ya da beze değdirip göğsüne değdirsen bir zararı olur mu ki? belki faydası da olmazdır ama bir umut. çok alakasız gibi görünüyor ama eskilerden buna benzer bir yöntem duymuştum.

Kızlar hepinize çoook teşekkür ederim :) Allahım hepinize sağlıkla yavrularımıza kavuşmayı nasip etsin inşallah... Sürprizli oğlum da ben de iyiyiz şükür. Sadece kuzum uyanmak bilmiyor o yüzden doğru düzgün ememiyor. Bizde meme savaşları başladı: ) sütüm de henüz gelmedi o yüzden hepinizi çook öpüyoruz

canım bebeğin sağlıkla gelsin inşallah. müsait olunca yaz bize de. dualarım sizinle ♥

Bende diyorum ki gitmeden çağırsan, sonrasında bir kontrol edersin içine sinmeyen birşey olur eksik kalan olur. Enazından 1-2gün öncesinde tamamlarsın için rahat sezerayana gidersin
anladım canım ama ben salıya karar verdim zaten her hafta gelen kadın düzenimi biliyo işini biliyorum sıkıntı olmaz

normalde perşembeleri geliyo kadın ama bu sefer salı gel dedimiyi bi karar verdiğimi düşünüyorum. düşündükçe de mutlu oluyorum bebeğimle tertemiz evimize giricez salı günü ayyyy gözümün önüne geldi yaa. bebek kokusu temizlik kokusu o mutluluk oof offf az kaldı çok az kaldı

Hamişleerr ❤ Biraz utangaç olacak ama sormam gerek İlişkiye ne zamana kadar devam edebiliyoruz...
Ayşe Öner'in kitabında ''sağlıklı bir hamilelikse son haftalara kadar olabilir ama bazı doktorlar son zamanları önermiyorlar, en iyisi doktorunuza danışmak... vs'' diyor. sonuncu aya girince bizim doktor yasak koydu ama doğumu yakınlaştırmak gerekirse de kullanılacak yöntemlerden biri de korunmasız ilişkiymiş.

Ahhh bebek kokusu paha bicilemez :)

canım pek tecrübem yok ama emzirmek için topuğunu çimdikleyip uyandırıyolarmış hem aç kalmasın hem sarılık olmasın diye yapıyolarmış sen de dene istersen

Çok sağol canım:) Dün soracaktım doktoruma unutmuşum daa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…