- 13 Ekim 2015
- 2.578
- 3.307
- 53
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #61.781
Gercekten mi canim ya. Yediginle alakasi yok dedi demek... Benim dr um direk hamur isi ve cikolata yememe bagladi. Ne kadar vicdan azabi duydum anlatamam. Aglarken esim diyor korkma kiloluda olsa dogurursun felan diyo. dedim ona aglamiyorum ben şişirmisim çocugumu cok ekmek yiyerek diye agliyorum :)
Dogumunu da ne guzel konusmus bak olmasi gerekende bu aslinda. Bekleyelim gorelim demektense rahtlatmasi gerekirdi. Cok sagol canim burda bizlerin ilaci yine bizler oluyoruz cogu zaman
Eveet bende öyleAynen çekemecede don kalmiyor yahuzaten sigamiyorum bi coguna
ya canım kocakarı masalı gibi bir şey ama bir peçeteye ya da beze değdirip göğsüne değdirsen bir zararı olur mu ki?doktor kaçak yapma sonra pişman olursun dedi o yüzden korkuyorum şekerim çıkarsa bebeği kaybedebilirmişiz
Daha kaynana cinoooo adooo diye bagrir yavruya
Korkma güzelim:) Daha zamanı vardır inşallahAz önce wc ye gittim kahverengi bi leke gördüm Küçük Nefesim kesildi . Daha hazır hissetmiyorum kendimi
canım bebeğin sağlıkla gelsin inşallah. müsait olunca yaz bize de. dualarım sizinle ♥Herkesi tek tek etiketleyemedim tek elimle yazıyorum zor oldu. Herkese tesekkurler. Hastaneye geldim nstde sancı çıkmadı çok çatı muayenesi yaptı seninki geliyor dedi doktor. Biraz bekleyelim tekrar nstye gir yine kontrol etcem dedi 2 saat sonra tekrar bakti sancilar artmis acilmam 1 parmakmis. Simdi seni gondersem aksam geri geleceksin bu aksam ya da sabaha gelecek dedi. Dualarinizi eksik etmeyin lutfen. Su an kendimi birakip kacmak istiyorum.
Nisan da ilk regl gunu daha koyu bir akinti olur ya onun gibi. Benim az gelmedi ama devam etti birsure.
anladım canım ama ben salıya karar verdim zaten her hafta gelen kadın düzenimi biliyo işini biliyorum sıkıntı olmazBende diyorum ki gitmeden çağırsan, sonrasında bir kontrol edersin içine sinmeyen birşey olur eksik kalan olur. Enazından 1-2gün öncesinde tamamlarsın için rahat sezerayana gidersin
Ahahah muhabbetler olmuştu 3 ay önce falan topiktepuhahahahha, nerden aklına geldi :))
Dogurana kadar :) sorun yoksa tabi kiHamişleerr ❤ Biraz utangaç olacak ama sormam gerekİlişkiye ne zamana kadar devam edebiliyoruz...
normalde perşembeleri geliyo kadın ama bu sefer salı gel dedimiyi bi karar verdiğimi düşünüyorum. düşündükçe de mutlu oluyorum bebeğimle tertemiz evimize giricez salı günü ayyyy gözümün önüne geldi yaa. bebek kokusu temizlik kokusu o mutluluk oof offf az kaldı çok az kaldıkuzum, ben tam 1.5 gün kaldım hastanede ikisinde de :) pzt. doğum gerçekleşse salı günü için hastane ile konuşursun çıkışını biraz daha geç ayarlarsın. eğer 2 gün kalacaksan da süper olur tabii :))
ohh, temiz eve girmek harika birşey :))
Benim bugün cenem düştü gediyom oğluma besik ucu susu yapcam daha ev toparlanacak dogu bey banyo keyfi ediyor bugün bitmez
Ayşe Öner'in kitabında ''sağlıklı bir hamilelikse son haftalara kadar olabilir ama bazı doktorlar son zamanları önermiyorlar, en iyisi doktorunuza danışmak... vs'' diyor. sonuncu aya girince bizim doktor yasak koydu ama doğumu yakınlaştırmak gerekirse de kullanılacak yöntemlerden biri de korunmasız ilişkiymiş.Hamişleerr ❤ Biraz utangaç olacak ama sormam gerekİlişkiye ne zamana kadar devam edebiliyoruz...
Teşekkürler efendim ;(Dogurana kadar :) sorun yoksa tabi ki
Ahhh bebek kokusu paha bicilemez :)normalde perşembeleri geliyo kadın ama bu sefer salı gel dedimiyi bi karar verdiğimi düşünüyorum. düşündükçe de mutlu oluyorum bebeğimle tertemiz evimize giricez salı günü ayyyy gözümün önüne geldi yaa. bebek kokusu temizlik kokusu o mutluluk oof offf az kaldı çok az kaldı
Az önce wc ye gittim kahverengi bi leke gördüm Küçük Nefesim kesildi . Daha hazır hissetmiyorum kendimi
Oglumda doguma az süre kalana kadar devam ettim ama bunda performansım yokTeşekkürler efendim ;(
canım pek tecrübem yok ama emzirmek için topuğunu çimdikleyip uyandırıyolarmış hem aç kalmasın hem sarılık olmasın diye yapıyolarmış sen de dene istersenKızlar hepinize çoook teşekkür ederim :) Allahım hepinize sağlıkla yavrularımıza kavuşmayı nasip etsin inşallah... Sürprizli oğlum da ben de iyiyiz şükür. Sadece kuzum uyanmak bilmiyor o yüzden doğru düzgün ememiyor. Bizde meme savaşları başladı: ) sütüm de henüz gelmedi o yüzdenhepinizi çook öpüyoruz
Çok sağol canım:) Dün soracaktım doktoruma unutmuşum daaAyşe Öner'in kitabında ''sağlıklı bir hamilelikse son haftalara kadar olabilir ama bazı doktorlar son zamanları önermiyorlar, en iyisi doktorunuza danışmak... vs'' diyor. sonuncu aya girince bizim doktor yasak koydu ama doğumu yakınlaştırmak gerekirse de kullanılacak yöntemlerden biri de korunmasız ilişkiymiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?