- 25 Mayıs 2013
- 14.035
- 20.751
- 598
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #61.801
Kızlar hepinize çoook teşekkür ederim :) Allahım hepinize sağlıkla yavrularımıza kavuşmayı nasip etsin inşallah... Sürprizli oğlum da ben de iyiyiz şükür. Sadece kuzum uyanmak bilmiyor o yüzden doğru düzgün ememiyor. Bizde meme savaşları başladı: ) sütüm de henüz gelmedi o yüzdenhepinizi çook öpüyoruz
Kimmis o 5 kilo doguran ya ciksin karsimabenim kv ye de sor cocuklari hep bes kilo dogmus. Eskilerin seyleri ne genismis evrim mi gecirdikte 3kiloyu biz doguramiyoz acaba anlamiyorum ben onu
Neymis bebegin basi gorunmus hala anlamamis dogurdugunh. O bes kilo ordan nasil cikti senin seyin benim seyim daha buyuk kavgasi mi yapalim yani
Ayy cok doluyum
Bu bebiş abisi gibi değil galibaOglumda doguma az süre kalana kadar devam ettim ama bunda performansım yok
Herkesi tek tek etiketleyemedim tek elimle yazıyorum zor oldu. Herkese tesekkurler. Hastaneye geldim nstde sancı çıkmadı çok çatı muayenesi yaptı seninki geliyor dedi doktor. Biraz bekleyelim tekrar nstye gir yine kontrol etcem dedi 2 saat sonra tekrar bakti sancilar artmis acilmam 1 parmakmis. Simdi seni gondersem aksam geri geleceksin bu aksam ya da sabaha gelecek dedi. Dualarinizi eksik etmeyin lutfen. Su an kendimi birakip kacmak istiyorum.
Nisan da ilk regl gunu daha koyu bir akinti olur ya onun gibi. Benim az gelmedi ama devam etti birsure.
denemeye değer çok teşekkür ederim...korkunç bi şekilde şiş çok acıyor dayanılacak gibi değilya canım kocakarı masalı gibi bir şey ama bir peçeteye ya da beze değdirip göğsüne değdirsen bir zararı olur mu ki?belki faydası da olmazdır ama bir umut. çok alakasız gibi görünüyor ama eskilerden buna benzer bir yöntem duymuştum.
bir umut canım olur ya, çabucak geçer inşaallah eskiler tutturuyor bazen bu da tutar inşaallah. geçmiş olsun.denemeye değer çok teşekkür ederim...korkunç bi şekilde şiş çok acıyor dayanılacak gibi değil
sağol teşekkür ederim deneyeceğim düzelirse haber veririmbir umut canım olur ya, çabucak geçer inşaallah eskiler tutturuyor bazen bu da tutar inşaallah. geçmiş olsun.
bana da çok inmiş gibi geldi. Çunku resmen genital bolgemde elimi vurunca hissediyorum..Seninki bayagi inmis gorenler bana senin karnin hic inmemis diyo doktorumda inmeye baslamis artik kanala dogru ama cok degil dedi sen kendine dikkat et cok yorulma
Bu kocişlerde en çk ondan korkuyor herladeEşim bana dokunmuyorbebeğe bir şey olur diye ve ben normal doğum yapacağım,nasıl yapacağım onu da bilmiyorum.Allah yardımcımız olsun lnsallah.
Ayy Allah korusunkorkuyorum işte şekerim çıkarsa bebeği kaybedebiliriz dedi doktorbi damla yesem bide kötü bişey olursa
İyi ozaman canım, sağlıkla kucağına alırsın inşallahanladım canım ama ben salıya karar verdim zaten her hafta gelen kadın düzenimi biliyo işini biliyorum sıkıntı olmaz
Aynen öyleBu kocişlerde en çk ondan korkuyor herlade
ah kuzucum benim, nasıl büyüyecek annesi o melek, inanamayacaksın :))
silikon meme ucu benim de çok işime yaramıştı, emme reflexi olmadığı için kavramasını kolaylaştırıyordu. bir de vermiyorsan eğer emzik tavsiye ederim, süreci hızlandırıyor ve kaslarını kuvvetlendiriyor :))
Hayırlı uğurlu olsun. Allah analı babalı büyütmek nasip etsin...Kızlar ben doğurdum. Benim aceleci oğlum bekleyemedi, iftarda suyum geldi. Genel anestezi ile 22:40 ta doğdu kuzum.
Yavrucuklarımız iyi olsun da o iş her zaman olurLittlestar biz bir kaybımız olunca esim korkar oldu o yüzden o taraklarda bezimiz yok. Birde bebeğin kafası 1.5 hafta kadar önde dedi doktor kanala dayanmış su gelme durumu var o yüzden yasak
Aynen kız bende bi kaç kez sinyal verdim :) tık yokAynen öylebazen sinyal veriyorum. Kaçıyor o kadar bekledim,yine beklerim bebeğim iyi olsun . Doğsun diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?