- 25 Mayıs 2013
- 14.035
- 20.751
- 598
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #61.821
Kızlar sabahtan beri adet olacak gibi hafif sancı var kuvvetli değil ama acaba doğum yakın mı ki.mide bulantısı ve iştahsızlık ta var dün gayet iyidim.sabahtan beri sancı var böyle çok değil ama var yani
amin canım ....canı ne isterse yiyebilenlere imreniyorum maalesef diyet ve insülin kullanmıyorum ona rağmen bazen yüksek çıkıyorAyy Allah korusun
hadi bakalım güzel haberlerle gel :) ekin sözünde duracak bence ablacım :)cmt kuzum :)
Sürprizkııızlaaaaaaaar size yeni bi gündem maddesi getiriyoruuuum :) kocişleriniz size doğum hediyesi ne alacak???
hadi bakalım :) inşallah şöyle afilli bi süpriz olur :)Sürpriz
En son çocukların ismini kolye istemiş tasarlamistim ama icraat yok henüzkııızlaaaaaaaar size yeni bi gündem maddesi getiriyoruuuum :) kocişleriniz size doğum hediyesi ne alacak???
cevap veriyorum: içime öyle doğuyor ki benimki büyük ihtimalle bir şey almayacak, alırsa buradan bildiririm size şaşkınlık içinde. beyimin sağı solu belli olmuyor bazen ummadığım bir yerde çok ince davranıyor bazen de düşünmesi gerek dediğimi düşünemeyebiliyor. özetle ne yapsa / yapmasa hem sürpriz hem değil.kııızlaaaaaaaar size yeni bi gündem maddesi getiriyoruuuum :) kocişleriniz size doğum hediyesi ne alacak???
inşallah seni şaşırtır :) çok güzel anlamlı bi hediyeyle gelir yanına inşallah :)cevap veriyorum: içime öyle doğuyor ki benimki büyük ihtimalle bir şey almayacak, alırsa buradan bildiririm size şaşkınlık içinde. beyimin sağı solu belli olmuyor bazen ummadığım bir yerde çok ince davranıyor bazen de düşünmesi gerek dediğimi düşünemeyebiliyor. özetle ne yapsa / yapmasa hem sürpriz hem değil.
belki adamcağız doğuma yakın hazır edecek çaktırmıyodr :)En son çocukların ismini kolye istemiş tasarlamistim ama icraat yok henüz
hayırlısı :) yeter ki beni düşündüğünü hissedeyim bir şey yapmasa da kızmam ya, evlilik yıldönümümüzde işi yoktu eline harçlık gibi para geçiyordu, akşama kadar hatırlamadı bile diye canım sıkılmıştı(tek isteğim hatırlamasıydı) özel bir şey bekleme lüksüm yoktu meğerse dışarda yemek ayarlamış çiçek almış. bana renk vermemek için doğru düzgün konuşmamış benle(pek bir şey gizleyemez deinşallah seni şaşırtır :) çok güzel anlamlı bi hediyeyle gelir yanına inşallah :)
güle güle kullanırsın inşallah canım :)interiorarchitect kolye ya da bileklik bakacagiz beraber alacagiz ama.benim secmemi istedi
zaten öyle yani önemli olan onun seni düşündüğünü hissetmen... öyle büyük bi şey olmasada bi çiçekle bi ufak hediyeyle bile yapabilirler bunuhayırlısı :) yeter ki beni düşündüğünü hissedeyim bir şey yapmasa da kızmam ya, evlilik yıldönümümüzde işi yoktu eline harçlık gibi para geçiyordu, akşama kadar hatırlamadı bile diye canım sıkılmıştı(tek isteğim hatırlamasıydı) özel bir şey bekleme lüksüm yoktu meğerse dışarda yemek ayarlamış çiçek almış. bana renk vermemek için doğru düzgün konuşmamış benle(pek bir şey gizleyemez de) imkanı olur yapmazsa çok kızar ve kırılırım ama imkanı olmadığında düşündüğünü hissettirebilmeli insan
Valla benim kocişten pek bir umudum yok :)kııızlaaaaaaaar size yeni bi gündem maddesi getiriyoruuuum :) kocişleriniz size doğum hediyesi ne alacak???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?