2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379

oladabilir ya da üşütmüş de oalbilirsin kuzum..

takip et duurma göre

insanbuL ekmek hamur isi yemekten bebisler sisseydi benimki sişerdi canım ben çok fazla tüketiyorum ayrıca şekerli şeylerde yiyorum ve bebeğim 1 hafta geride uzun zamandır, yani hiç alakası yok

Herkese selamlar, bebeğimize bakmak için bakıcı tutacağız onu da gözetlemek için kamera takacağız eve. Ama kameranın takibi zor olduğu için adlı ürünü kullanmayı düşünüyoruz. Bizim yerimize otomatik olarak görüntüyü tarıyor ve önemli hareketlerde bize bildirim veriyor diyor sitesinde. İlgilenen varsa bi baksın derim

Son düzenleyen: Moderatör:
kııızlaaaaaaaar size yeni bi gündem maddesi getiriyoruuuum :) kocişleriniz size doğum hediyesi ne alacak???
cevap veriyorum: içime öyle doğuyor ki benimki büyük ihtimalle bir şey almayacak, alırsa buradan bildiririm size şaşkınlık içinde. beyimin sağı solu belli olmuyor bazen ummadığım bir yerde çok ince davranıyor bazen de düşünmesi gerek dediğimi düşünemeyebiliyor. özetle ne yapsa / yapmasa hem sürpriz hem değil.

inşallah seni şaşırtır :) çok güzel anlamlı bi hediyeyle gelir yanına inşallah :)

inşallah seni şaşırtır :) çok güzel anlamlı bi hediyeyle gelir yanına inşallah :)
hayırlısı :) yeter ki beni düşündüğünü hissedeyim bir şey yapmasa da kızmam ya, evlilik yıldönümümüzde işi yoktu eline harçlık gibi para geçiyordu, akşama kadar hatırlamadı bile diye canım sıkılmıştı(tek isteğim hatırlamasıydı) özel bir şey bekleme lüksüm yoktu meğerse dışarda yemek ayarlamış çiçek almış. bana renk vermemek için doğru düzgün konuşmamış benle(pek bir şey gizleyemez de ) imkanı olur yapmazsa çok kızar ve kırılırım ama imkanı olmadığında düşündüğünü hissettirebilmeli insan

zaten öyle yani önemli olan onun seni düşündüğünü hissetmen... öyle büyük bi şey olmasada bi çiçekle bi ufak hediyeyle bile yapabilirler bunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…