2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379

Aynen bizimde durum bu canım ama çoğu zaman hediye alır hakkını yemiyim 3 temmuzda da evlilik yildonumumuz üst üste gelecek biraz :)

Canım eğer doktorum bunu bana gecen hafta değil daha evvel soyleseydi simdi belki 4 cm açılma olurdu o derece yani..Kesinlikle korunmasiz ilişki,duş.yürüyüş..Ben ek olarak hurma da aldım o ayrı. @insanbuL
ya ilişki olayını bende duymuştum ama eşimin buna hiç yaklaşacağını sanmıyorum bende bi garip olurum heralde

Kızlar sanırım Nişanım geldi simsiyah olmuş günlük ped. Iftardan sonra bi gitcm duş alıp size de haber veririm dua edin bana
Eneee haber ver yavru bize merak ederim git bakalım bebeğin kilosu iyiydi yanlış hatırlamıyorsam gelse de sorun olmaz sanıyorum hadi güzel haberler getir bize

Eneee haber ver yavru bize merak ederim git bakalım bebeğin kilosu iyiydi yanlış hatırlamıyorsam gelse de sorun olmaz sanıyorum hadi güzel haberler getir bize
Evet 3 hafta önce 2600 dü ama şu An bebek yan sanırım o biraz korkutuyo.bu nişan demi ben böyle biliyrm ama sabahtan beri adet olck gibi sancı var zaten

bebeğim sakin ol belki gelir bebeişin :)
dr unu araaa..

işten gelince duşa girmiştim . Bornozu çıkarınca aynadan gördüm. Alt tarafta afedersiniz sümüksü kahverengi bişey gördüm tırnak üstü kadar bisey. Aynaya bakmasaydim eğilerek göremezdim
Ne yapacağımı bilemedim. Şimdilik beklemedeyim.

Kızlar hastane odanızı süsleyecek misiniz nasıl bişeyler düşünüyorsunuz
Valla canım nerede doguracagim belli değil hastane için kapı susu yaptım
Balon falan asarim besik ucu susu yapacağım bu akşam yani hazırlık var ama dogum.edeceğim.hastane de önemli bu aşamada duruma göre süsleme yapmayabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…