- 12 Mart 2011
- 1.161
- 969
- 123
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #61.841
cevap veriyorum: içime öyle doğuyor ki benimki büyük ihtimalle bir şey almayacak, alırsa buradan bildiririm size şaşkınlık içinde. beyimin sağı solu belli olmuyor bazen ummadığım bir yerde çok ince davranıyor bazen de düşünmesi gerek dediğimi düşünemeyebiliyor. özetle ne yapsa / yapmasa hem sürpriz hem değil.
çıkmadık candan ümit kesilmez canım :)Valla benim kocişten pek bir umudum yok :)
umarım defter bu bebişle tekrar açılır :)Benim ki hediye defterini kapattı, yılda bir özel günde çiçek alır okadar
ben süslicem canım kapı süsü yatak ve beşik ucu süsü ve hoşgeldin çınar adar flaması falan kendim ayarlıcam süslerimiKızlar hastane odanızı süsleyecek misiniz nasıl bişeyler düşünüyorsunuz
rabbim eşler arasında muhabbeti artırsın,etrafa da taşırsın, daim mutluluk nasip etsin herkese :)Aynen bizimde durum bu canım ama çoğu zaman hediye alır hakkını yemiyim 3 temmuzda da evlilik yildonumumuz üst üste gelecek biraz :)
Ben süslemiycem. Kendime herşeyi stres yaptığımdan onu da stres yaparım diye hiç girmedim o işlere. Bebiş sağlıklı gelsin hemen evimize gelelim yeter bana.Kızlar hastane odanızı süsleyecek misiniz nasıl bişeyler düşünüyorsunuz
Bi besibiyerde taksa yeterhadi bakalım :) inşallah şöyle afilli bi süpriz olur :)
çıkmadık candan ümit kesilmez canım :)
ya ilişki olayını bende duymuştum ama eşimin buna hiç yaklaşacağını sanmıyorumCanım eğer doktorum bunu bana gecen hafta değil daha evvel soyleseydi simdi belki 4 cm açılma olurdu o derece yani..Kesinlikle korunmasiz ilişki,duş.yürüyüş..Ben ek olarak hurma da aldım o ayrı. @insanbuL
hadi inşallah :) :) banada şöyle bi kemer olsa fena olmazBi besibiyerde taksa yeter
yani canımm sen az sinyal de yak kocana :)Doğru dedin kızzz Ben yine de ufak bir umut bekleyeyim.
Kız ben hamiş olduğumu öğrendiğimden beri yaktım o sinyalleriyani canımm sen az sinyal de yak kocana :)
Bakalım artık gorucez :) ben üstüne gidemem ki asla tasinacagiz falan filan doğumdan sonra olmasa da olur yani kuzum allah can sağlığı huzur versin ben kucagima alayimda en büyük hediye o bana ❤belki adamcağız doğuma yakın hazır edecek çaktırmıyodr :)
Eneee haber ver yavru bize merak ederim git bakalım bebeğin kilosu iyiydi yanlış hatırlamıyorsam gelse de sorun olmaz sanıyorum hadi güzel haberler getir bizeKızlar sanırım Nişanım geldi simsiyah olmuş günlük ped. Iftardan sonra bi gitcm duş alıp size de haber veririm dua edin bana
Evet 3 hafta önce 2600 dü ama şu An bebek yan sanırım o biraz korkutuyo.bu nişan demi ben böyle biliyrm ama sabahtan beri adet olck gibi sancı var zatenEneee haber ver yavru bize merak ederim git bakalım bebeğin kilosu iyiydi yanlış hatırlamıyorsam gelse de sorun olmaz sanıyorum hadi güzel haberler getir bize
bebeğim sakin ol belki gelir bebeişin :)
dr unu araaa..
o zaman kocanın alıcılarını açman lazım canım :)Kız ben hamiş olduğumu öğrendiğimden beri yaktım o sinyalleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?