2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Evet 3 hafta önce 2600 dü ama şu An bebek yan sanırım o biraz korkutuyo.bu nişan demi ben böyle biliyrm ama sabahtan beri adet olck gibi sancı var zaten
Canım bebeğin 3 kg geçmiş olabilir büyük ihtimal. Anlattigin kadarıyla nisan bu. Benimde simsiyah idi. Kanaman devam ediyor mu. Agrinda varsa doğumun olur gibi geliyor. Ufak işlerini hallet bi dus al cantani koy kenara nolur nolmaz

Bakalım artık gorucez :) ben üstüne gidemem ki asla tasinacagiz falan filan doğumdan sonra olmasa da olur yani kuzum allah can sağlığı huzur versin ben kucagima alayimda en büyük hediye o bana ❤
canımm alırlarsa ne ala almazlarsa da canları sağolsun düşündüklerini bilelim yeter :) yanımızda başımızda olsunlar yavrularımızda sağlıklı olsun daha neee :)

Bakalım artık gorucez :) ben üstüne gidemem ki asla tasinacagiz falan filan doğumdan sonra olmasa da olur yani kuzum allah can sağlığı huzur versin ben kucagima alayimda en büyük hediye o bana ❤
Benimde 3umuzun ismi yazılı kolye m var yanına taha yi ekletirim dedim bişi almasada olur ztn dewamli alıo benim eşim saolsun can sağlığı rahatlatıyinca maddi açıdan alırlar nede olsa

Ne aceleci çıktı bu veletler ya :) haber edersin kuzum

Ay çok heyecanlı Evet simsiyah ve baya vardı. Sancım da sabahtan beri var kasık ağrısı şeklinde yok kanama yok sanırım yemek hazlyrm şimdi duş alcm hemen çantam hazır sayılır ay dua edin bana

Canım çok teşekkürler Rabbim hepinizi kurtArsin.

Ay çok heyecanlı Evet simsiyah ve baya vardı. Sancım da sabahtan beri var kasık ağrısı şeklinde yok kanama yok sanırım yemek hazlyrm şimdi duş alcm hemen çantam hazır sayılır ay dua edin bana
Dualarımız seninle canım, benimde kanamam oluyor dünden beri, siyaha döndü ama doktor bekle dedi. Çok telaş yapma habercidir belki hemen olmayabilir.

Ben geldiim hemde dogurmadan insanbuL 1cicek3bocek idilduam :)
2950gr olmus oglus. Nst de 50yi bulan bi kac sanci cikti.suyumuzda azalma varmis ama artik normal son zamanlarda azalmaya baslar dedi.
Bide baya inceledik ama bana hic benzemiyo beyfendi babasinin kopyasi 1cmde aciklik varmis.
Bakalim ne zaman gelcek
bu sefer tartilmadim ya aklina gelmedi yada gerek gormedi bilmiyorum ama gecen hafta +16ydi ufak bi azar isitmistim cok sevindim bugun tartmayisina:)
Buarada tam nst bitti ebeyi biri cagirdi sirtustu kalakaldim kaplumbaga gibi dogrulamadim ozlicem bu hallerimi

Son düzenleme:
Canım çok teşekkürler Rabbim hepinizi kurtArsin.
Bendeee Evet bu nişan ya sancı vardı zaten bi de su olursa tüm doğum belirtilerini yaşamış olcm dua edin bize

Dualarımız seninle canım, benimde kanamam oluyor dünden beri, siyaha döndü ama doktor bekle dedi. Çok telaş yapma habercidir belki hemen olmayabilir.

Allah bir avazda kurtarsın. Allaha emanet olun darısı bize inşallah

Ne aceleci çıktı bu veletler ya :) haber edersin kuzum

İnşallah haber verecek bişiy olmaz uzaniyorum hep. Eşimde dışarda güveç yemek yaptirdi yemekle ugrasmayim diye. 12.5 yaşında kızım var oda oruçlu kıyamam. ....... en çok onun için üzülüyorum. İlk 30 mayista regliden oldu artık farz ona ve ben onunla ilgilenemiyorum. Boğazım düğümleniyor. Bide üstüne iş veriyorum kıza mecburen makineyi boşalt çamaşırları çıkar falan diye napiyim hala ise gidiyorum zaman yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…