- 23 Şubat 2011
- 7.748
- 6.019
- 398
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #61.861
Canım bebeğin 3 kg geçmiş olabilir büyük ihtimal. Anlattigin kadarıyla nisan bu. Benimde simsiyah idi. Kanaman devam ediyor mu. Agrinda varsa doğumun olur gibi geliyor. Ufak işlerini hallet bi dus al cantani koy kenara nolur nolmazEvet 3 hafta önce 2600 dü ama şu An bebek yan sanırım o biraz korkutuyo.bu nişan demi ben böyle biliyrm ama sabahtan beri adet olck gibi sancı var zaten
canımm alırlarsa ne ala almazlarsa da canları sağolsun düşündüklerini bilelim yeter :) yanımızda başımızda olsunlar yavrularımızda sağlıklı olsun daha neee :)Bakalım artık gorucez :) ben üstüne gidemem ki asla tasinacagiz falan filan doğumdan sonra olmasa da olur yani kuzum allah can sağlığı huzur versin ben kucagima alayimda en büyük hediye o bana ❤
Benimde 3umuzun ismi yazılı kolye m var yanına taha yi ekletirim dedim bişi almasada olur ztn dewamli alıo benim eşim saolsun can sağlığı rahatlatıyinca maddi açıdan alırlar nede olsaBakalım artık gorucez :) ben üstüne gidemem ki asla tasinacagiz falan filan doğumdan sonra olmasa da olur yani kuzum allah can sağlığı huzur versin ben kucagima alayimda en büyük hediye o bana ❤
Ne aceleci çıktı bu veletler ya :) haber edersin kuzumişten gelince duşa girmiştim . Bornozu çıkarınca aynadan gördüm. Alt tarafta afedersiniz sümüksü kahverengi bişey gördüm tırnak üstü kadar bisey. Aynaya bakmasaydim eğilerek göremezdim
Ne yapacağımı bilemedim. Şimdilik beklemedeyim.
Ay çok heyecanlı Evet simsiyah ve baya vardı. Sancım da sabahtan beri var kasık ağrısı şeklinde yok kanama yok sanırım yemek hazlyrm şimdi duş alcm hemen çantam hazır sayılır ay dua edin banaCanım bebeğin 3 kg geçmiş olabilir büyük ihtimal. Anlattigin kadarıyla nisan bu. Benimde simsiyah idi. Kanaman devam ediyor mu. Agrinda varsa doğumun olur gibi geliyor. Ufak işlerini hallet bi dus al cantani koy kenara nolur nolmaz
Bendeee Evet bu nişan ya sancı vardı zaten bi de su olursa tüm doğum belirtilerini yaşamış olcm dua edin bizeanaaamSenam72015 nişanın mı geldi kııııııııııııııııız çok heycanlandııııııııııııım
Canım çok teşekkürler Rabbim hepinizi kurtArsin.Tünaydıııın kızlaaaaaaaaaaaar :) sayfaları okumaya başladığımda günaydın dı maşallah öyle konuşmuşsunuz ki tünaydın oldu :)
mucize22 @ozdenelif gözünüz aydın kızlarrr :) Allah minik kuzularınızı size bağışlasın :)
insanbuL geçmiş olsun canım... yaz günü nezle berbat bi şey umarım atlatırsın hemencecik
meleq47 canımmm sakin ol vaktin var yavaş yavaş evini toparla duşunu al çamtanı da al bi hastaneye git bakalım
kiminin akşamına suyu geliyo kiminin de epey uzun sürüyor doğumu benm instagramda takip ettiğim bi bayan vardı nişanı geldi 10 gün geçti doğum olmadı yani hemencecik doğum olcak diye bi şi yok sen yinede hazırlıklı ol sağlıkla gelsin minikkkk:)
Dualarımız seninle canım, benimde kanamam oluyor dünden beri, siyaha döndü ama doktor bekle dedi. Çok telaş yapma habercidir belki hemen olmayabilir.Ay çok heyecanlı Evet simsiyah ve baya vardı. Sancım da sabahtan beri var kasık ağrısı şeklinde yok kanama yok sanırım yemek hazlyrm şimdi duş alcm hemen çantam hazır sayılır ay dua edin bana
Çok teşekkür ederim canimAyyy çok sevindim sizin adınıza Rabbim hayırlı sağlıklı bi ömür versin İnşallah
Çok teşekkur ederim canim@misam @ozdenelifmucize22
Hayirli olsun. Allah anali babali buyutsun bebislerinizi. Saglikli hayirli omurleri olsun insallah :)
Hayırlı haberlerini bekliyoruz canım :) dualarım seninle ,miniğinle ❤Kızlar sanırım Nişanım geldi simsiyah olmuş günlük ped. Iftardan sonra bi gitcm duş alıp size de haber veririm dua edin bana
Çok sagol canim tesekkurler
Canım çok teşekkürler Rabbim hepinizi kurtArsin.
Bendeee Evet bu nişan ya sancı vardı zaten bi de su olursa tüm doğum belirtilerini yaşamış olcm dua edin bize
Dualarımız seninle canım, benimde kanamam oluyor dünden beri, siyaha döndü ama doktor bekle dedi. Çok telaş yapma habercidir belki hemen olmayabilir.
Hadi hayırlısı olsun hepimiz için canım gece hafif sancılarım oldu korktum birden
Çok teşekkür sagolun
Canım Gozunaydin sağlıkla hayırla büyüt kuzuyu
Gozunaydin canim Allah analı babalı büyütsun
@ALTINIM sağlıkla hayırla evladını kucağına al inşallah çok kolay bir doğum olsun dualarimiz seninle.
Aaaa sendemiiiAy çok heyecanlı Evet simsiyah ve baya vardı. Sancım da sabahtan beri var kasık ağrısı şeklinde yok kanama yok sanırım yemek hazlyrm şimdi duş alcm hemen çantam hazır sayılır ay dua edin bana
Çok sagol canim rabbim hepinizi kurtarsinTebrik ederim canım, allah analı babalı büyütsün. Darısı bizlerin başına
Ne aceleci çıktı bu veletler ya :) haber edersin kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?